saura έγραψε: |
Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE στην Κηφισίας (απέναντι από το Υγεία)?
και κάτι ακόμα: Η PEUGEOT SPORT που βρίσκεται? είναι η CONDORE ή κάπου αλλού? ![]() |
Mexri stigmis kala ta logia pou akougontai.
Etoimazomai gia service kai epeidi egw apaganaktisi apo Mini Moke skeftomai na metakomisw gia ola ta sxetika stin CONDORE..... |
............. episis...eixate dikio ......... ekleisa rantebou gia service meta apo..............1,5 ebdomada.... Mou eipane: "se emas prepei na to xerete oti otan thelete kati ..... na programmatizetai mia ebdomada toulaxiston!!!". Any comments? ![]() |
νομίζω ότι ισχύει αυτό που ελέχθη και νωρίτερα: οπουδήποτε θα είναι καλύτερα από τη mini moke... Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένο. Από την επόμενη φορά Power Boost για το οποίο έχω ακούσει καλά σχόλια. ![]() |
Λοιπόν service 40 000 χλμ. πραγματοποιήθηκε χθές στην CONDOR...
Κόστος: 407 Euro (συμπεριλαμβάνει και αλαγή δίσκων στα φρένα). Από εξυπηρέτηση θα έλεγα πολύ καλά και τυπικά. Σίγουρα καμία σχέση με Mini Moke... |
Τυπικό service 40000 χλμ. Δηλ.
Λάδια Φίλτρο λαδιού, αέρος, A/C Υγρά μπαταρίας, νερό ψυγείου, υγρό για υαλοκαθαριστήρες Τακάκια Δίσκοι όντως 86 Euro ... και φυσικά εργατικά service 40000 χλμ. = 100 Euro + ΦΠΑ και εργατικά για αλλαγή δίσκων 38 Euro + ΦΠΑ. Αυτό που μου ![]() |
dbokos έγραψε: |
Μηπως πρεπει καποιος του club να ανοιξει εξουσιοδοτημενο peugeot ?
Θα βρουμε ολοι την υγεια μας ![]() ![]() Μιλαμε για τρελλες δουλειες και ραντεβου μετα απο 1 μηνα ![]() |