PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Βάψιμο πλαστικών

Αλεξ@νδρος - Τρι 24 Σεπ 2002, 19:05:53
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Βάψιμο πλαστικών
Μου πηρε 2 ημερες αλλα το αναγεννημενο 206 μου ειναι γεγονος.Εβαψα την κεντρικη κονσολα το περιγραμμα των αεραγωγων τα πλαισια απο τα χερουλια σε στυλ GT(δειτε του Νικελ για να παρετε μια γευση)καθως και το περιγραμμα των οργανων σε στυλ RC σε χρωμα Ασημι :D
Και ολα αυτα μονος μου και με ελαχιστο κοστος αλλα με θαρρος και μερακι
Τα υλικα
1 Ασταρι Cosmo Lac spray PRIMER GRAY No346 3.05 Euro
2 Ασημι χρωμα Cosmo Lac spray WHEEL APPEAL ALUMINIUM No326 3.45Euro
3 Επιφανειακη στρωση(λουστρο)Cosmo Lac CLEAR METAL VARNISH No370 3.00Euro
Ολα αυτα απο το Carrefour
Το αποτελεσμα εκπληκτικο Exclamation
Ελπιζω να αντεξει στον χρονο Smile
Περισσοτερα στις Φωτο που θα σταλουν το Σαββατο(μαζι θα δειτε και την σιτα)
Αν καποιος ψωνιζει απο το Praktiker ας προτιμησει το Dupli Color(πολλα χρησιμα στο site της εταιριας)
Αν σας αρεσει ευχαριστως να σας δωσω λεπτομερειες (κυριως για το βαλε βγαλε των εξαρτηματων)
DimiP - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
αλεξανδρε, μπραβο σου και μεγια. :D :D
Για οποιον δεν θελει η δεν μπορει να τα καταφερει στο βαψιμο Rolling eyes Rolling eyes και για οποιον φοβαται μηπως δεν αντεξει στο χρονο (οπως σωστα διερωτασαι),
εφοσον εχει λεφτα Wink (για πεταμα μαλλον) μπορει να βαψει χερουλια,καθρεπτες,προφυλακτηρες μπρος-πισω,πλαστικα 4 πορτων ,πλαστικο πορτμπαγκαζ με....265 Ε.
Η δουλεια ειναι αψογη περιλαμβανει και στοκαρισμα οπου χρειαζεται και φυσικα αντεχει (ετσι λενε τουλαχιστον). Για οποιον εχει αγρατζουνιστα αυτα τα πλαστικα και δεν θελει στοκο μονον 230 Ε.

Αυτο εκανα κι εγω πετωντας χρημα Crying or Very sad (ειναι ωραιο αλλα ειναι και πεταμενα λεφτα), αφου πηγε που πηγε συνεργειο. Mr. Green Mr. Green
seridim - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip
Καλησπέρα. Σαν πολλά μου φαίνονται τα 265 euro που αναφέρεις. Εγώ τα έβαψα όλα αυτά με 150 Euro
DimiP - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Dimip
Καλησπέρα. Σαν πολλά μου φαίνονται τα 265 euro που αναφέρεις. Εγώ τα έβαψα όλα αυτά με 150 Euro

στην auto motivo στην πειραιως τοσα μου πηραν, ΑΛΛΑ !!! στο Μαστρογιαννακη (vini ακους;) που ρωτησα πριν κανω κινηση (μιλησα με το φανοποιο του που συνεργαζονται) μου ζητησε τα ιδια σχεδον δηλ. 85.000 δρχ. οποτε πηγα εκει.
Nikel - Τετ 25 Σεπ 2002, 01:30:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑΨΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
Alexandros έγραψε:
Μου πηρε 2 ημερες αλλα το αναγεννημενο 206 μου ειναι γεγονος.Εβαψα την κεντρικη κονσολα το περιγραμμα των αεραγωγων τα πλαισια απο τα χερουλια σε στυλ GT(δειτε του Νικελ για να παρετε μια γευση)καθως και το περιγραμμα των οργανων σε στυλ RC σε χρωμα Ασημι :D
Και ολα αυτα μονος μου και με ελαχιστο κοστος αλλα με θαρρος και μερακι

Φιλε Αλεξ εισαι μερακλης εεεε Mr. Green Μπαγασακο...Καλοριζικα
Vini - Τετ 25 Σεπ 2002, 07:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα.

Εγώ ρε παιδιά έχω πάει σε δύο φανοποιία και δεν δέχτηκαν να μου βάψουν κανένα πλαστικό γιατί δεν μου εγγυόνται ότι θα παραμείνει πάνω από χρόνο.

Για τα εξωτερικά...ούτε κουβέντα....δεν δέχτηκαν λόγω υλικού πλαστικών. Για τα εσωτερικά μου είπαν ότι με το παραμικρό (π.χ. κλειδί, μπρελόκ, δαχτυλίδι) θα ξέβαφε το χρώμα.... Wink

Πάντως Alex είσαι κορυφαίος....μπράβο ρε συ φίλε....

dimip έβαψες και εσύ πραγματάκια? Που στον MastroJohn? Για πες εντυπώσεις, τι έβαψες?
Αλεξ@νδρος - Τετ 25 Σεπ 2002, 14:08:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΑΨΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
Nikel έγραψε:

Φιλε Αλεξ εισαι μερακλης εεεε Mr. Green Μπαγασακο...Καλοριζικα

Oλα αυτα οφειλονται σε εσας...δηλ το Club.Πιο μπροστα δεν αγγιζα τιποτα απο το αμαξι.Εσεις μου δωσατε θαρρος για πειραματα.Σιγα σιγα θα γδυσω ολο το σαλονι Laughing Laughing
Vini έγραψε:
Για τα εξωτερικά...ούτε κουβέντα....δεν δέχτηκαν λόγω υλικού πλαστικών

Προτου ξεκινησω το βαψιμο πειραματιστικα πανω σε ενα καπακι καθρεπτη.
Ακομα και χωρις ασταρι το γρατζουνισα με τα νυχια και δεν εφυγε.Μαλλον
φοβουνται το ξεφλουδισμα απο τις βροχες...Αλλιως το χρωμα κολλαει τελεια στο πλαστικο.Θα το αφησω σε μια λεκανη με νερο να δω... Wink
seridim - Τετ 25 Σεπ 2002, 15:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandre.
Εγώ έχω βάψει όλα τα εξωτερικά που ήταν μαύρα εδώ και 6 μήνες και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Nikel - Τετ 25 Σεπ 2002, 15:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τα εχω βαμμενα εδω και περιπου 1 χρονο (σχεδον ολα Wink ) και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με ξεφλουδισμα κτλ
DimiP - Πεμ 26 Σεπ 2002, 05:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Kαλημέρα.

Εγώ ρε παιδιά έχω πάει σε δύο φανοποιία και δεν δέχτηκαν να μου βάψουν κανένα πλαστικό γιατί δεν μου εγγυόνται ότι θα παραμείνει πάνω από χρόνο.

Για τα εξωτερικά...ούτε κουβέντα....δεν δέχτηκαν λόγω υλικού πλαστικών. Για τα εσωτερικά μου είπαν ότι με το παραμικρό (π.χ. κλειδί, μπρελόκ, δαχτυλίδι) θα ξέβαφε το χρώμα.... Wink

Πάντως Alex είσαι κορυφαίος....μπράβο ρε συ φίλε....

dimip έβαψες και εσύ πραγματάκια? Που στον MastroJohn? Για πες εντυπώσεις, τι έβαψες?

vini ο μαστροjohn ζηταγε τα ιδια λεφτα με το συνεργειο που βρισκονταν το 206, οποτε το εβαψα εκει. θα το δεις στο ΣΕΙΡΙΟ.
TZAG - Παρ 04 Οκτ 2002, 15:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να χρωμιώσω πλαστικά μέρη. Rolling eyes
Ξέρει κανείς πού καί πως;; Σας παραθέτω επίσης το παρακάτω παράδειγμα.

TZAG
teoman - Παρ 04 Οκτ 2002, 15:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να χρωμιώσω πλαστικά μέρη. Rolling eyes
Ξέρει κανείς πού καί πως;; Σας παραθέτω επίσης το παρακάτω παράδειγμα.

TZAG

Εγώ που είχα ρωτήσει,το κάνει και η αντιπροσωπεία (Dakar).Τότε ζητούσαν 200000 (ναι,καλά το έγραψα),αλλά αισθητικά ήταν καλύτερο γιατί ήταν ασημί ματ και όχι τόσο γυαλιστερό σαν αυτό της φωτό.Μάλιστα μου το έδειξαν και σε ένα "δικό τους" cc.
Αλεξ@νδρος - Παρ 04 Οκτ 2002, 16:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον στο Carrefour εχει Cosmo Lac σπρει χρωμιου.Θα κοιταξω κωδικο-ισως και να το παρω να το δοκιμασω και να σου πω τι παιζει σημερα το απογευμα
TZAG - Σαβ 05 Οκτ 2002, 15:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Λοιπον στο Carrefour εχει Cosmo Lac σπρει χρωμιου.Θα κοιταξω κωδικο-ισως και να το παρω να το δοκιμασω και να σου πω τι παιζει σημερα το απογευμα

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε :D Περιμένω ενΑΓΩΝΙΩΣ Wink
TZAG :D
Αλεξ@νδρος - Σαβ 05 Οκτ 2002, 16:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
Cosmo Lac No450 Chrome effect διακοσμητικο χρωμα με εξαιρετικη γυαλαδα προσφυση και αντοχη περιπου 3Εuro.Πρεπει να βρω κατι να το δοκιμασω..Τι να βαψω Question χμμμμμ.... μουμπλε μουμπλε Idea
COSMOS LAC ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ 18
17671 ΑΘΗΝΑ
Τηλ9570222
FαX 9566671

TZAG - Σαβ 05 Οκτ 2002, 17:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
H λέξη Άψογος σ'αρέσει Question Question
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Mr. Green
TZAG :D
Αλεξ@νδρος - Σαβ 05 Οκτ 2002, 18:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγινε και η πρωτη δοκιμη .Το πλαστικο γινεται χρωμε ομως δεν ειναι τοσο γυαλιστερο οσο της Φωτο.Μαλλον φταιει η το πλαστικο που εχει πορους η το πιο πιθανο οτι το ειχα βαψει σε προηγουμενο πειραμα Cool με αλλο σπρει.Θα ψαξω μηπως βρεθει κατι αλλο παρθενο για μπογιατισμα Mr. Green
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 18:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Εγινε και η πρωτη δοκιμη .Το πλαστικο γινεται χρωμε ομως δεν ειναι τοσο γυαλιστερο οσο της Φωτο.Μαλλον φταιει η το πλαστικο που εχει πορους η το πιο πιθανο οτι το ειχα βαψει σε προηγουμενο πειραμα Cool με αλλο σπρει.Θα ψαξω μηπως βρεθει κατι αλλο παρθενο για μπογιατισμα Mr. Green

ρε φιλε, βγαζει σε ματ ή αλλο χρωμα διαφορετικης υφης ή μονο γυαλιστερο;
praktiker ειπες ή carefure ;;;
Αλεξ@νδρος - Σαβ 05 Οκτ 2002, 18:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα μπα βαριομαστε να διαβαζουμε Δημητρακι μου?
Αν θες χρωμε μονο γυαλιστερο -αν θες ματ σαν του Νικελιου
η το δικο μου(υπομονη το φιλμ εχει δοθει για εμφανιση)
τοτε υπαρχει ποικιλια σε μεταλλικο χρωμα
Cosmo Lac στο Carrefour
Dupli Color στο Praktiker
Nikel - Κυρ 06 Οκτ 2002, 01:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Eσεις λοιπον που θελετε χρωμιομενα πραγματακια μεσα στο τουτου σας για δειτε το ρακατω site και θα καταλαβετε και πωε εφτιαξε ο τυπος το εσωτερικο του αυτοκινητου της παρανω φωτο Wink http://www.206cc-chrom.de/start.html
Αλεξ@νδρος - Κυρ 06 Οκτ 2002, 15:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιγραφω εδω τις οδηγιες που εστειλα στον Δημητρη
Alexandros PM to Dimip έγραψε:

Καταρχας Δημ εχεις το Cd του 206?
Εαν ναι θα σε βοηθησει αρκετα στο ξεμονταρισμα
Καταρχας θα χρειαστεις ενα κατσαβιδακι ωρολογοποιου(αυτα που πουλανε στα μπλε κουτακια)ευθυ το μεγαλυτερο μεγεθος -νομιζω ειναι το εξι.Αν δεν εχεις δοκιμασε ενα μικρο κατσαβιδι,και αυτο γιατι το χρειαζεσαι για να ξεκαλουπωσεις τα πλαστικα στα χερουλια και τους αεραγωγους.Προτιμησε στο περιγραμμα απο τα χερουλια να ξεκινησεις απο την πανω και πισω(προς το πορτ παγκαζ) γωνια και σηκωνοντας λιγο λιγο θα βγει.Ο αεραγωγος αν και σε προδιαθετει για στιβαρη τοποθετηση μολις βαλεις το κατσαβιδι απανω και εξω(προς την πορτα )θα σου πεταχτει ολος προς τα εξω-αν οχι βοηθησε με το χερι.Αν στο βαθος φαινεται οτι υπαρχει ενας σωληνας με σφουγγαρι γυρω γυρω τοτε τον εχεις βγαλει επιτυχως ολο.
Αν δυσκολευεσαι ξεκαλουπωσε τα πλαινα του ταμπλω (αυτα που καλυβει η πορτα οταν κλεινει) για καλυτερη προσβαση.
Για την μεσαια κονσολα βαζεις το χερι στο τουνελακι του ρολογιου τραβας προς τα πανω και το μισο εχει φυγει.Ξεβιδωνεις τις βιδες που αποκαλυπτονται με το ειδικο κατσαβιδι(νομιζω ειναι το Τ20 ηΤ25).Τραβας το στερεοφωνικο εξω (το Pioneer με την συσκευασια εχει δυο λαμακια που τα βαζεις εκατερωθεν) αποσυνδεεις την κεραια και την φισα και το απομακρυνεις. Τραβας το υπολοιπο μισο της κονσολας προς εσενα και βγαινει μαζι με τους μεσαιους αεραγωγους.
Τραβας το μαυρο πλαστικο που καλυβει τα οργανα προς τα πανω απο εμπρος και το βγαζεις (προσοχη μην χασεις τα 4 μεταλλικα ελασματα που το κουμπωνουν)Ζουλας προς τα κατω μια μια τις εγκοπες που σκαλωνουν το τζαμι και παει κι αυτο .Ξεβιδωνεις την μια και μοναδικη βιδα στο κεντρο και τραβας τον πινακα προς το μερος σου ,αυτος ξεκουμπωνει και αποκτας προσβαση στις φισες.Αυτες δεν βγαινουν τραβηχτα,αλλα συρεις το μαυρο λεβιεδακι απο απανω τους μεχρι τερμα και αυτες σηκωνονται και απασφαλιζουν.Οποτε παιρνεις στο χερι και τον πινακα οργανων
Τιπ 1.Ολες οι βιδες στο αμαξι θελουν το ειδικο κατσαβιδι (Τ20 ηΤ25)
Ανεβαζεις ολα τα εξαρτηματα στο σπιτι για να κανεις με ανεση την δουλεια σου
Τιπ 2 Προτου λυσεις οτιδηποτε να θυμασαι πως ηταν και να δωσεις σημασια στην λεπτομερεια πχ ειναι αδυνατον να μονταρεις τον αεραγωγο αν η ροδελα ειναι στο ON και το κλαπετακι στο χοανακι ειναι κλειστο
Για να λυσεις επιπλεον τους αεραγωγους πρωτα βγαζεις τραβηκτα το χοανακι .Μην λυσεις και τους δυο πλαινους αλλα μονο τον ενα για να βοηθηθεις στο μονταρισμα.Στον πλαινο πριν βγαλεις το χοανακι βγαλε τον ασπρο βραχιονα.Οταν βγουν τα χοανακια αποκαλυπτονται οι γρυλλιες και οι ροδελες.Πρεπει πρωτα να βγουν οι ροδελες για να μπορεσεις να βγαλεις τις γρυλλιες.Προσοχη η ροδελα των μεσαιων αεραγωγων ειναι διαφορετικη απο των πλαινων και εχει πανω κατω.Αν δεις απανω εχει μια ουριτσα.
Θελει λιγη δυναμη για να βγαλεις τις ροδελες.Το λεπτο κατσαβιδακι μπορει να σε βοηθησει.Μην ανυσηχεις τα πλαστικα εχουν ελαστικοτητα και θα αντεξουν στο ξεχειλωμα.Στην συνεχεια βγαζεις μπλοκ τις γρυλλιες παλι ξεκουμπωνοντας-Θα δεις οτι ξεκουμπωνουν πιο ευκολα πιεζοντας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση(δεν θυμαμαι πια -νομιζω ειναι προς τα μεσα-το σιγουρο ειναι οτι θα τραυματισεις λιγο τους αντιχειρες σου απο το αστραπιαιο ξεκουμπωμα.(Να φανταστεις στο πρωτο ενταξει αιφνιδιαστηκα,στο αλλο που προσεχα ,παλι τον τραυματισα)
Στο να λυσω τις γρυλλιες εγω δεν προχωρησα.....
Αυτα τα .....ΟΛΙΓΑ

DimiP - Κυρ 06 Οκτ 2002, 18:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Eσεις λοιπον που θελετε χρωμιομενα πραγματακια μεσα στο τουτου σας για δειτε το ρακατω site και θα καταλαβετε και πωε εφτιαξε ο τυπος το εσωτερικο του αυτοκινητου της παρανω φωτο Wink http://www.206cc-chrom.de/start.html

ισως αν ηξερα γερμανικα....
Vini - Κυρ 06 Οκτ 2002, 18:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Αντιγραφω εδω τις οδηγιες που εστειλα στον Δημητρη

Γεια σου ρε Αlexandre μάστορα!!!!!!!!!

Eίσαι φοβερός!!!!!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Αλεξ@νδρος - Κυρ 06 Οκτ 2002, 20:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Καποιος απο το Club το εχει πει http://world.altavista.com/
δινεις την διευθυνση και translate German to English και ιδου Exclamation
Vini έγραψε:
Γεια σου ρε Αlexandre μάστορα!!!!!!!!!
Eίσαι φοβερός!!!!!!!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
TZAG - Κυρ 06 Οκτ 2002, 21:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ' αρχήν το site 206cc-chrom.de λέει ότι είναι εταιρία, πού τις στέλνεις τα κομμάτια πού θέλεις να βάψεις καί έχουν καί τσιμπημένες τιμές. Μόνο το πάνω μέρος των καθρεφτών 106 Ε Shocked Νομίζω πως είναι ακριβοί Neutral
Nikel - Δευ 07 Οκτ 2002, 01:21:51
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
DimiP έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Οχι απλα ακριβοι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ειναι φιλε Τzag
DimiP - Δευ 07 Οκτ 2002, 14:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Alexandros έγραψε:
DimiP έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Οχι απλα ακριβοι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ειναι φιλε Τzag

ποσααααααα ειπες αλεκοοοοο;;;;
αυθεντικα καπακια Peugeot στο χρωμα του αμαξωματος 9000 δρχ.!!!!!
σε οποια Peugeot θελετε. τιμη πριν 4 μηνες περιπου
Αλεξ@νδρος - Τρι 08 Οκτ 2002, 19:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Εννοεις να δωσουμε για βαψιμο τα καπακια που εχουμε?Η τα παιρνουμε ετοιμα βαμμενα?
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 22:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
DimiP έγραψε:

Εννοεις να δωσουμε για βαψιμο τα καπακια που εχουμε?Η τα παιρνουμε ετοιμα βαμμενα?

oυπς!!! με επιασες αδιαβαστο.
βασικα ειναι ανταλλακτικο που το παραγγελνεις και στο βαφουν στο χρωμα που θες και στο τοποθετουν κιολας. ωχ λες να ξηλωσαν και να εβαψαν τα διακα μου;
αλλα αφου εγω οταν το ειχα κοιταξει δεν ειχα! εννοω δεν μπορεσα να "ξεκολησω" το υποτιθεμενο καπακι - φαινοταν σαν ενα πραγμα ολος ο καθρεπτης αρα μαλλον! δεν ειχα.
τωρα με επιασες - δεν ξερω πραγματικα. Embarassed Embarassed
dim3ugr - Τρι 29 Οκτ 2002, 11:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια,ειμαι νεος στο forum και εχω peugeot 106.Οπως ξερετε το 106 εχει προφηλακτηρες πλαστικους μαυρους.Επειδη ειμαι λιγο ασχετος συγχωρεστε μου αν πω καμια μλκιουλα...Πως θα γινει να αλλαξω αυτους τους προφυλακτηρες και να τους κανω στο μεταλικο χρωμα του αυτοκινητου?Πρεπει να τους βαψω?(Το αυτοκινητο θα παει για βαψιμο σε μια βδομαδα)Η να τους αλλαξω?Νομιζω αυτο λεγεται"χαμηλωμα"ετσι?Ξερετε ποσο θα κοστισει περιπου?Kαι παλι sorry που ειμαι ασχετος αλλα προσπαθω να μαθω σιγα σιγα...
DimiP - Τρι 29 Οκτ 2002, 19:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
dim3ugr έγραψε:
Παιδια,ειμαι νεος στο forum και εχω peugeot 106.Οπως ξερετε το 106 εχει προφηλακτηρες πλαστικους μαυρους.Επειδη ειμαι λιγο ασχετος συγχωρεστε μου αν πω καμια μλκιουλα...Πως θα γινει να αλλαξω αυτους τους προφυλακτηρες και να τους κανω στο μεταλικο χρωμα του αυτοκινητου?Πρεπει να τους βαψω?(Το αυτοκινητο θα παει για βαψιμο σε μια βδομαδα)Η να τους αλλαξω?Νομιζω αυτο λεγεται"χαμηλωμα"ετσι?Ξερετε ποσο θα κοστισει περιπου?Kαι παλι sorry που ειμαι ασχετος αλλα προσπαθω να μαθω σιγα σιγα...

1. το "χαμηλωμα" που αναφερεις δεν εχει σχεση με το βαψιμο. προφανως δεν θυμασαι καλα η κατι μπερδεψες-δεν πειραζει- το 1ο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η εκφραση "κατεβασμα" και θα εννουσαν τον προφυλακτηρα για να τον βαψεις δηλ. να σου κατεβασουν τον προφυλακτηρα (να τον βγαλουν εννοουν) για το βαψιμο.
2. δεν χρειαζεται να τους αλλαξεις τους προφυλακτηρες. Ζητα απο το φανοποιο σου να σου βαψει στο μεταλλικο χρωμα του 106 σου τους προφυλακτηρες. Αν ειναι αγρατσουνιστοι κοστιζει πιο φτηνα , αν εχουν μικροχτυπηματα η αλλες φθορες θα πρεπει να του υπενθυμισεις να τους στοκαρει - να τους τριψει - και να τους βαψει μετα ωστε να μην φαινεται τιποτα! το κοστος αυξανεται .
Σε 206 το κοστος κειμαινεται γυρω στις 65-75 χιλ. δρχ.
εγω που εβαψα προφυλακτηρες μπρος-πισω+χερουλια απο 4 πορτες+πισω διακοσμητικο πορτ-μπαγκαζ+λωριδες μαυρες στις 4 πορτες μου πηρε 90 χιλ δρχ.

ελπιζω να βοηθησα
dim3ugr - Τρι 29 Οκτ 2002, 20:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι μονο βοηθησες,αλλα μολις γυρισα απ'το φανοποιο και μου ειπε και σχεδον τις ιδιες τιμες!!!!Ευχαριστω!Εμενα μου ειπε 50.000(αγρατζουνιστοι).Να ρωτησω κατι αλλο?Αν θελησω να βαλω σιτα στον προφυλακτηρα θα πρεπει να τη βαλω τωρα καλυτερα που θα το παω για αλλαγη χρωματος το αυτοκινητο η δεν εχει σημασια αυτο?
DimiP - Τετ 30 Οκτ 2002, 00:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
dim3ugr έγραψε:
Οχι μονο βοηθησες,αλλα μολις γυρισα απ'το φανοποιο και μου ειπε και σχεδον τις ιδιες τιμες!!!!Ευχαριστω!Εμενα μου ειπε 50.000(αγρατζουνιστοι).Να ρωτησω κατι αλλο?Αν θελησω να βαλω σιτα στον προφυλακτηρα θα πρεπει να τη βαλω τωρα καλυτερα που θα το παω για αλλαγη χρωματος το αυτοκινητο η δεν εχει σημασια αυτο?

πρακτικα δεν παιζει ρολο αλλα αφου θα κατεβει που θα κατεβει ο προφυλακτηρας καλυτερα τωρα να μπει η σιτα για να τελειωνεις με τη δουλεια και να μην εισαι συνεχεια στα συνεργεια βαλε-βγαλε.
Μια δουλεια που ειναι να γινει ας γινει ολοκληρωμενη μια ωρα αρχυτερα.!!

Αληθεια γιατι θελεις να αλλαξεις χρωμα στο 106 σου για πες μου ειμαι περιεργος! και ποσα σου ζητανε για ολο το αμαξι;
dim3ugr - Τετ 30 Οκτ 2002, 09:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη το ειχε παρει ο πατερας μου πριν 4 χρονακια,το χρωμα εχει ψιλοχαλασει.Ασε που το πηρε στο γνωστο κυπαρισσυ,που δε μ'αρεσει καθολου!!!Και τωρα πηρε εκεινος ενα Avensis και μου εδωσε εμενα το 106.Μου ζητανε 350 χιλιαδες +50 χιλ.για τους προφυλακτηρες.Ενω στην αντιπροσωπια της Toyota που πηγα και ειπαν πως θα μας εκαναν καλυτερη τιμη επειδη πηραμε το Avensis απο κει μου ειπαν....550 χιλιαδες χωρις βαψιμο προφυλακτηρων.Αληθεια τι χρωμα λες να του πηγαινει?Σκεφτομαι ενα μπλε ουρανι,η μαυρο η μλε σκουρο μεταλλικο βεβαια.Αρα μαζι με το βαψιμο θα του βαλω και τη σιτα.Επισης θελω να του βαλω αεροτομη...Ποσο περιπου θα μου παρουν ξερεις?Να τη βαλω τωρα μαζι με το βαψιμο?Μη ξεχνας οτι ειμαι απο Σαμο,οποτε κανενα προβλημα να πηγαινω συνεργειο.Ολοι γνωστοι ειμαστε εδω και δεν εχει και τοοοοσο κοσμο στα συνεργεια...
DimiP - Τετ 30 Οκτ 2002, 12:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
dim3ugr έγραψε:
Επειδη το ειχε παρει ο πατερας μου πριν 4 χρονακια,το χρωμα εχει ψιλοχαλασει.Ασε που το πηρε στο γνωστο κυπαρισσυ,που δε μ'αρεσει καθολου!!!Και τωρα πηρε εκεινος ενα Avensis και μου εδωσε εμενα το 106.Μου ζητανε 350 χιλιαδες +50 χιλ.για τους προφυλακτηρες.Ενω στην αντιπροσωπια της Toyota που πηγα και ειπαν πως θα μας εκαναν καλυτερη τιμη επειδη πηραμε το Avensis απο κει μου ειπαν....550 χιλιαδες χωρις βαψιμο προφυλακτηρων.Αληθεια τι χρωμα λες να του πηγαινει?Σκεφτομαι ενα μπλε ουρανι,η μαυρο η μλε σκουρο μεταλλικο βεβαια.Αρα μαζι με το βαψιμο θα του βαλω και τη σιτα.Επισης θελω να του βαλω αεροτομη...Ποσο περιπου θα μου παρουν ξερεις?Να τη βαλω τωρα μαζι με το βαψιμο?Μη ξεχνας οτι ειμαι απο Σαμο,οποτε κανενα προβλημα να πηγαινω συνεργειο.Ολοι γνωστοι ειμαστε εδω και δεν εχει και τοοοοσο κοσμο στα συνεργεια...

προσωπικα με τρελαινει το μαυρο , 2η επιλογη το μπλε ουρανι αλλα χωρις βαψιμο προφυλακτηρων γιατι κανει ωραια αντιθεση.
Επισης να θελεις να ξεχωριζεις lucifer red , κοκκινο της φωτιας δηλ. που κανει μπαμ. Aσημι αν διαλεξεις θα εισαι εσυ και αλλες 100.000 αμαξια οποτε τι να λεμε τωρα....
αεροτομες παιζουν απλες με 60-80 χιλ. δρχ. και πιο ζορικιες με 90-100 χιλ.δρχ. Φυσικα αν πας σε xtreme λυση τυπου shark απο εξωτερικο η απομιμηση απο Ελλαδα η τιμη και το μεγεθος της αεροτομης ανεβαινει...
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 23:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
μετα απο πολυ προσπαθεια και τη πολυτιμη βοηθεια του Αλεξανδρου καταφερα να βαψω την κεντρικη κονσολα απο το 206 μου καθως και τα "κουμπια" των αεραγωγων, τα φρυδια και τον αεραγωγο του καπο.
Το ολο project ξεκινησε με μεγαλο ενθουσιασμο και μαλιστα ηταν τοσο μεγαλος που αν κανω σουμα μου κοστισε πανω απο 35Ε , και αυτο γιατι αγορασα σπρευ,πλαστικοποιητες,βερνικια,γυαλοχαρτα.κ.λ.π κ.λ.π.
Ας τα παρουμε απο την αρχη!
Αυτο που φοβομουν δηλ. η αποσυναρμολογηση αποδειχτηκε σχετικα ευκολη υποθεση ενω το βαψιμο που φαινοταν παιχνιδακι αποδειχτηκε μεγα ΠΑΛΟΥΚΙ! (με το ...συμπαθειο εWink
Λοιπον ακολουθωντας τις οδηγιες του Αλεξανδρου ξεκουμπωσα τους αεραγωγους, εβγαλα το κασετοφωνο, εβγαλα το πανω κοματι της κονσολας και τελικα και το κατω.
Ενω τα κουμπια των αεραγωγων περαστηκαν με nikel με τη βοηθεια οτοασπιδων!! και μπηκαν στην θεση τους, το προβλημα ηρθε με την κονσολα.
Τα spreys που αγορασα δεν χρειαζονταν πλαστικοποιητη! (πιθανο λαθος Νο1).
Ο πωλητης του spray μου τονισε να τριψω με ειδικο μαλακο γυαλοχαρτο την επιφανεια που θα βαψω δηλ. την πλαστικη κονσολα - δεν το εκανα γιατι φοβηθηκα πως δεν θα καλυπτονταν οι γρατσουνιες (πιθανο λαθος Νο2).
Εβαψα το πανω κοματι της κονσολας (αυτο που εχει τα alarm) και το αποτελεσμα δεν ηταν καλο σε καποια σημεια η μπογια γλιστραγε σαν να ηταν λαδι.
2η δοκιμη και τριψιμο με γυαλοχαρτο και πλαστικοποιητης και ξανα βαψιμο.
Συνεχιζει να γλυστραει αλλα οχι τοσο. Το δυσκολο ειναι οτι εχει πολλες καμπλυλες και αν το ψεκασεις με τη μια υπαρχουν σημεια που η μπογια δεν καθεται αλλα σχηματιζει "λιμνουλες" καθως γλιστραει.
Η λυση ειναι το μερικο βαψιμο απο διαφορετικες γωνιες και τοποθετηση με διαφορετικο τροπο καθε φορα του πλαστικου. Μετα απο 3-4 περασματα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!
ΑΡΑ θελει τριψιμο με γυαλοχαρτο και φυσικα (στερνη μου γνωση...) δεν φαινονται οι γρατσουνιες του γυαλοχαρτου.
Παμε στην κεντρικη κονσολα.
Αρχιζουν τα δυσκολα:
Βαφη χωρις τριψιμο. 3 φορες χειροτερα η μπογια δεν στεκεται αλλα γλιστραει σαν παλια πισωκινητη bmw (αχα κακο εWink
Διαλυτικο νιτρου-απομακρυνση παλιας μπογιας και πλαστικοποιητης.
Ξανα μπογια----> ΤΙΠΟΤΑ μια απο τα ιδια.
Ξανα μαν διαλυτικο και τριψιμο---> μπογια ---> ΤΙΠΟΤΑ!
ξανα τριψιμο μεχρι αηδιας , σχεδον φανηκε το ασπρο !
μετα πλαστικοποιητης και απο πολλες και διαφορετικες γωνιες βαψιμο σε πολλες στρωσεις. Τελικα καπως καταφερε η μπογια να σταθει και ας πουμε οτι βαφτηκε.
Σε 2-3 σημεια ομως υπαρχει ελατωμα με "αναγλυφο" που εχει δημιουργηθει απο τα στρωματα της μπογιας . σε εκεινα τα σημεια η μπογια δεν ελεγε να κολησει ???!!!!
Δεν φαινεται πολυ αλλα επειδη το θελω τελειο θα ξαναπροσπαθησω!!!
Το παρον χρωμα ειναι γκρι ματ και μπορω να πω οτι ειναι...Παραξενο και...ομορφο ! τραβαει το ματι χωρις να ερεθιζει αρνητικα αλλα ΘΑ ΞΑΝΑΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΦΤΕΙ αυτη τη φορα με χρωμα china blue περλε σαν του αμαξωματος (Ω ναι ! σε sprey).
Το θεμα ειναι αν θα καταφερω να το ξεβαψω.
Παντως εχω αποφασισει πως το πλαστικο ειναι κατεστραμενο, ξεβαφτει η χαλασει το εχω ξεγραμμενο και ειμαι αποφασισμενος να αγορασω αλλο και να το βαψω (τωρα ξερω πως) απο την αρχη!
Παντως κατα την Ανοιξη θα κοιταξω να το μπλεδισω!
Προς το παρον θα ευχαριστιεμαι το γκρι!

Οσο για τους αεραγωγους του καπο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
Ξεμονταρονται πανευκολα τραβοντας τις ταπες (θελει πολυ ισχυρα νυχια η βοηθεια κατσαβιδιου που θα χρησιμοπ. ως μοχλουδακι) και μετα τριβουμε το μερος που θελουμε (ειναι ασκοπο να βαψουμε ολο το πλαστικο αφου μονο οι αεραγωγοι με τη σιτα θα φαινονται) με μαλακο γυαλοχαρτο.
Πλαινουμε με αβα και σφουγκαρι να φυγουν ολες οι βρωμιες
Παιρναμε 1-2 στρωματα πλαστικοποιητη, 1-2 στρωματα χρωμα αμαξωματος και 1-2 (εγω 3) στρωματα διαφανο βερνικι (γυαλαδας) κι αυτο σε sprey.
Αν τα κανουμε ολα μαζι (τους αεραγωγους εννοω) ειναι θεμα 2-3 ωρων με καλο στεγνωμα ενδιαμεσα.
Τα φρυδακια βαφονται με τον ιδιο ακριβως τροπο.

Δυστυχως δεν εχω ψηφιακη φωτ. μηχανη για να τραβαγα φωτογραφιες των βηματων αλλα μια που το εγχειρημα θα ξαναγινει , ισως να καταφερω να παρω φωτο τοτε, βημα,βημα.

Ελπιζω να βοηθησα οσους τυχων ασχοληθουν.
Τωρα που απεκτησα τεχνογνωσια ειμαι εδω για ερωτησεις.
Αν δεν το κανεις μονος σου δε μαθαινεις ποτε...
theflame - Κυρ 10 Νοέ 2002, 00:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο DimiP χρυσοχέρη, πάντα τέτοια και καλορίζικο το "καινούργιο" σου μωρό! :D
Χμμμμ με βάζεις σε σκέψεις Confused
Ααααμπααααααα Wink
Nikel - Κυρ 10 Νοέ 2002, 03:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου Δημητρακη μερακλη Wink
Alex - Κυρ 10 Νοέ 2002, 05:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο ρε Dimip.. Συνεχισε την καλη δουλεια (keep up the good work a la ελληνικα).. Πλακα πλακα σε λιγο ολοι εδω μεσα θα εχουμε εξειδικευτει σε κατι..Αλλος εισαγωγες, αλλος βαψιματα, αλλος σιτες, αλλος ηχητικα συστηματα, αλλος body kit και φαναρτζοδουλεις, αλλος αναρτησεις... Στο τελος θα ανοιξουμε και ενα συνεργειο για την παρτυ μας και στα καπακια θα περασουμε μια βολτα απο τα κεντρικα της ΛΑΙΟΝ να της βαλουμε ενα ΛΟΥΚΕΤΟ Shocked καθως δεν θα εχει πλεον πελατες Mr. Green
Vini - Κυρ 10 Νοέ 2002, 08:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ελπιζω να βοηθησα οσους τυχων ασχοληθουν.
Τωρα που απεκτησα τεχνογνωσια ειμαι εδω για ερωτησεις.
Αν δεν το κανεις μονος σου δε μαθαινεις ποτε...

Είσαι μεγάλος παίχτης...!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!
DimiP - Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως παιδια μετα απο αυτο το εγχειρημα νιωθω οτι κατεχω το 85% της τεχνης της...βαφης.
Δεν ειμαι ακομα 100% ετοιμος, γιατι θελω να ξαναδοκιμασω αλλα μετα θα ειμαι ετοιμος να ανλαβω projects απο οποιον ενδιαφερεται !
Μη φοβαστε - θα εχω μαθει τα παντα - πανω στο δικο μου 206 πρωτα!
Τονιζω ξανα την πολυτιμη βοηθεια του Αλεξανδρου- πως στο καλο αυτος τα καταφερε χωρις μπερδεμα; παραμενει μυστηριο. μηπως η Peugeot αλλαξε το υλικο κατασκευης στα μοντελα της μετα το 99;;;; κατι παιζει εδω περα.
Vini - Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Mηπως η Peugeot αλλαξε το υλικο κατασκευης στα μοντελα της μετα το 99;;;; κατι παιζει εδω περα.

Εννοείτε ότι κάτι παίζει....
Είναι πλέον γυαλιστερά και όχι ματ....
Για αυτό ΔΕΝ βάφονται εύκολα...
Το κακό μεγαλώνει αν χρησιμοποιείς καθαριστικά με βάση την σιλικόνη ή αντιστατικά, γαλακτώματα κλπ... Τότε δεν βάφονται με τίποτα. Το χρώμα δακρύζει πολύ εύκολα.

Είναι ένας από τους λόγους που πολλοί φανοποιοί δεν συνιστούν βάψιμο.
Αλεξ@νδρος - Κυρ 10 Νοέ 2002, 21:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τα καταφερες βρε θηριο?Αντε και δεν μου ξανατηλεφωνησες και λεω και γω τα κατεστρεψε και τωρα εχει τις μαυρες του.Πολυ τα μπερδεψες βρε παιδι μου.Μολις περασουν οι admins τις φωτο θα δεις οτι ολα ειναι απλα.Μηπως ψεκασες απο πολυ κοντα?Μηπως βιαστηκες να το καλυψεις και δεν εβαψες σε 3-4 χερια ?Μηπως δεν επλυνες τα πλαστικα με σαπουνι?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου ετρεξε η μπογια
Τα πλαστικα του 206 ειναι μπορω να πω ιδανικα για βαψιμο.Να σκεφτεις οτι με το σπρευ που περισσεψε εβαψα μα 14αρα TV απο μαυρη ασημι(εγινε και πολυ μοντερνα )και η μπογια γρατζουνιεται σχετικα ευκολα ενω στο 206 δεν φευγει με τιποτα.Ασε που δεν εχω του 99 αλλα του 2000 οποτε εχουμε το ιδιο υλικο
Tomcat - Δευ 11 Νοέ 2002, 00:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIp έχω και κάτι τοίχους για βάψιμο πότε μπορείς?????? Αστειεύομαι!
Μπράβο ρε θηρίο , άντε σιγα σιγά να αρχίσουμε τους αυτοσχεδιασμούς και σε μερικά χρονάκια θα γίνουμε top βελτιωτές!!!Λες alex σε μερικά χρονάκια να πάρουμε και την αντιπροσωπία από την lion? Kαλά δεν θα τανε?
Σκέφτομαι και εγώ να βάψω τους αεραγωγούς , έχεις χρησιμοποιήσει εκεί χρώμα από την αντιπροσωπία ή εμπορίου? Έχεις βάλει σιτούλα και στους αεραγωγούς ή λάθος κατάλαβα από το post?Αφού το βάψιμο έγινε με sprey μπορούμε φαντάζομαι με το ίδιο χρώμα να βάψουμε και τα πλαινά πλαστικά με τους προφυλακτήρες , σωστά?Τότε γιατί να συζητάμε για 70αρια και 80αρια χιλιάρικα σε φανοποιεία?Ήδη μου μπαίνουν ιδέες!
DimiP - Δευ 11 Νοέ 2002, 01:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Mηπως η Peugeot αλλαξε το υλικο κατασκευης στα μοντελα της μετα το 99;;;; κατι παιζει εδω περα.

Εννοείτε ότι κάτι παίζει....
Είναι πλέον γυαλιστερά και όχι ματ....
Για αυτό ΔΕΝ βάφονται εύκολα...
Το κακό μεγαλώνει αν χρησιμοποιείς καθαριστικά με βάση την σιλικόνη ή αντιστατικά, γαλακτώματα κλπ... Τότε δεν βάφονται με τίποτα. Το χρώμα δακρύζει πολύ εύκολα.

Είναι ένας από τους λόγους που πολλοί φανοποιοί δεν συνιστούν βάψιμο.

πεστα χρυσοστομε, ειπα κι εγω, οσο ζεις μαθαινεις.
DimiP - Δευ 11 Νοέ 2002, 01:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Τα καταφερες βρε θηριο?Αντε και δεν μου ξανατηλεφωνησες και λεω και γω τα κατεστρεψε και τωρα εχει τις μαυρες του.Πολυ τα μπερδεψες βρε παιδι μου.Μολις περασουν οι admins τις φωτο θα δεις οτι ολα ειναι απλα.Μηπως ψεκασες απο πολυ κοντα?Μηπως βιαστηκες να το καλυψεις και δεν εβαψες σε 3-4 χερια ?Μηπως δεν επλυνες τα πλαστικα με σαπουνι?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου ετρεξε η μπογια
Τα πλαστικα του 206 ειναι μπορω να πω ιδανικα για βαψιμο.Να σκεφτεις οτι με το σπρευ που περισσεψε εβαψα μα 14αρα TV απο μαυρη ασημι(εγινε και πολυ μοντερνα )και η μπογια γρατζουνιεται σχετικα ευκολα ενω στο 206 δεν φευγει με τιποτα.Ασε που δεν εχω του 99 αλλα του 2000 οποτε εχουμε το ιδιο υλικο

δεν ψεκασα απο πολυ κοντα, επλυνα με σαπουνι και νερο τα παντα , περασα πολλα χερια και γενικα εκανα οτι ειπαμε και με το παραπανω και ακομη περισσοτερα οπως τα τριψιματα, αλλα σε μερικα (2-3) σημεια υπαρχει τζογος!
Παντως θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα και μια και δεν ειναι εμφανες το προβλημα (αμα δεν στο δειξω δεν το καταλαβαινεις) δεν με στεναχωρει τοσο.
christhehealer - Τρι 12 Νοέ 2002, 20:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
http://sportbikeguy.com/garage/floor/painting.html

Internet βρίσκεις τα πάντα.

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Πάντως να πω στον DIMIP ότι ψέκαζε πολύ κοντά και γι' αυτό του δάκρυζε.

Συμβουλή για πάσης φύσεως μαστορέματα. Δοκίμασε πάντα σε κάτι που δεν θα σε πειράξει εάν το χαλάσεις.
DimiP - Τετ 13 Νοέ 2002, 00:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
http://sportbikeguy.com/garage/floor/painting.html

Internet βρίσκεις τα πάντα.

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Πάντως να πω στον DIMIP ότι ψέκαζε πολύ κοντά και γι' αυτό του δάκρυζε.

Συμβουλή για πάσης φύσεως μαστορέματα. Δοκίμασε πάντα σε κάτι που δεν θα σε πειράξει εάν το χαλάσεις.

ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!!!
αφου σε μια στιγμη καταλαβα οτι απο τοσο μακρια που ψεκαζα ολο πηγαινε στον αερα η στο γα** του καραγκιοζη.
Δεν δακρυζε γιατι ηταν πολυ αλλα γιατι γλυστρουσε!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ

Laughing Laughing
Mimis - Τετ 20 Νοέ 2002, 17:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω τη γνώμη σας.... Σκέφτομαι να βάψω τις λορίδες στις πόρτες και το πίσω διακοσμητικό του πορτ μαγκάζ στο χρώμα του αμαξώματος (ασημί). Αξίζει τον κόπο απο άποψη αισθητικής. Υπάρχει περίπτωση να μήν αντέξει το βάψημο στο Χρόνο; Απο τιμούλα καμια ιδέα,για να ξέρω τι να περιμένω; Τα χερούλια στις πόρτες για να βαφτούν και αυτά,θέλει πολύ δουλειά για να βγούνε;
christhehealer - Τετ 20 Νοέ 2002, 17:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
Tο έχω δει σε ξανά σε ασημί 206 και ήταν ωραίο. Mια νότα από RC θα έλεγα.
Αλεξ@νδρος - Τετ 20 Νοέ 2002, 19:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Θέλω τη γνώμη σας.... Σκέφτομαι να βάψω τις λορίδες στις πόρτες και το πίσω διακοσμητικό του πορτ μαγκάζ στο χρώμα του αμαξώματος (ασημί). Αξίζει τον κόπο απο άποψη αισθητικής. Υπάρχει περίπτωση να μήν αντέξει το βάψημο στο Χρόνο; Απο τιμούλα καμια ιδέα,για να ξέρω τι να περιμένω; Τα χερούλια στις πόρτες για να βαφτούν και αυτά,θέλει πολύ δουλειά για να βγούνε;

Τα συγκεκριμενα κομματια μην τα βαψεις μονος σου εκτος αν εχεις μαμα χρωμα ,γνωσεις και εξοπλισμο, αλλιως σιγουρα θα σου ξεφλουδισουν.Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.Ο Δημηπ για τα ιδια συν προφυλακτηρες εδωσε 90000.Τα χερουλια πρεπει να ειναι μανουρα για να βγουνε εξτος αν υπαρχει κολπο
Mimis - Σαβ 23 Νοέ 2002, 18:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βάψιμο 2 λορίδων + πίσω διακριτικό πορτ μαγκαζ = 60 Euro... Τωρα δεν ξέρω αν μου κάνουν και καλύτερη τιμη, επειδή θέλω μαζι μ'αυτά να βάψω και το πίσω αριστερό φτερο, που έχει ενα βαθουλοματακι.... Rolling eyes
Αλεξ@νδρος - Κυρ 24 Νοέ 2002, 21:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Βάψιμο 2 λορίδων + πίσω διακριτικό πορτ μαγκαζ = 60 Euro... Τωρα δεν ξέρω αν μου κάνουν και καλύτερη τιμη, επειδή θέλω μαζι μ'αυτά να βάψω και το πίσω αριστερό φτερο, που έχει ενα βαθουλοματακι.... Rolling eyes

Μιλαμε για τιμες αντιπροσωπειας?Αν ειναι τοσο φτηνα για το φτερο θα παω και θα βαψω ολο το αμαξι Wink
seridim - Τρι 26 Νοέ 2002, 21:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:

Μimi. Εγώ έβαψα μπρος -πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνές λωρίδες σε 4θυρο, καθρέφτες, χερούλια και το πίσω διακοσμητικό του πορτ μαγκάζ στο χρώμα του αμαξώματος (ασημί) με 130 euro. τα χερούλια βγαίνουν δύσκολα γιατί έχουν πιρτσίνια. Εγώ τα έβαψα χωρίς να τα βγάλω.
Marellios - Παρ 03 Ιαν 2003, 18:09:07
Θέμα δημοσίευσης: Βάψιμο πλαστικών
Παιδια θα ηθελα οποιος μπορει να μου λυσει μια απορια σχετικα με το βαψιμο των εσωτερικων πλαστικων.

Εκανα μια δοκιμη και εβαψα το πανω μερος του καθρεφτη.Πρωτα τον επλυνα,μετα τον ετριψα με γυαλοχαρτο(το πιο μαλακο που υπαρχει),μετα τον ξαναεπλυνα,τον περασα με το ασταρι 3 φορες,μετα με το χρωμα 3 φορες και μετα με το λουστρο 3 φορες.Αναμεσα σε καθε περασμα μεσολαβουσε ενα διαστημα 3-5 λεπτων για να στεγνωσουν.

Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο εκτος απο ενα σημειο:
Στο κεντρο του πλαστικου η επιφανεια ειναι τραχεια(σαν να νομιζεις οτι ειναι ετοιμη να ξεφλουδισει) σε αντιθεση με το γυρω γυρω το οποιο ειναι λειο και ομαλο.

Κατι αλλο επισης:Το λουστρο δε μου φανηκε να κανει κατι.Οπως ηταν πριν το περασω ετσι ηταν και αφου το περασα.
Τα σπρεϋ που χρησιμοποιησα ειναι τα τρια που προτεινει ο Αλεξανδρος της Cosmo Lac.
DimiP - Παρ 03 Ιαν 2003, 18:45:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βάψιμο πλαστικών
kostas έγραψε:
Παιδια θα ηθελα οποιος μπορει να μου λυσει μια απορια σχετικα με το βαψιμο των εσωτερικων πλαστικων.

Εκανα μια δοκιμη και εβαψα το πανω μερος του καθρεφτη.Πρωτα τον επλυνα,μετα τον ετριψα με γυαλοχαρτο(το πιο μαλακο που υπαρχει),μετα τον ξαναεπλυνα,τον περασα με το ασταρι 3 φορες,μετα με το χρωμα 3 φορες και μετα με το λουστρο 3 φορες.Αναμεσα σε καθε περασμα μεσολαβουσε ενα διαστημα 3-5 λεπτων για να στεγνωσουν.

Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο εκτος απο ενα σημειο:
Στο κεντρο του πλαστικου η επιφανεια ειναι τραχεια(σαν να νομιζεις οτι ειναι ετοιμη να ξεφλουδισει) σε αντιθεση με το γυρω γυρω το οποιο ειναι λειο και ομαλο.

Κατι αλλο επισης:Το λουστρο δε μου φανηκε να κανει κατι.Οπως ηταν πριν το περασω ετσι ηταν και αφου το περασα.
Τα σπρεϋ που χρησιμοποιησα ειναι τα τρια που προτεινει ο Αλεξανδρος της Cosmo Lac.

Φιλε, το λουστρο σιγουρα κανει κατι! το πιο απλο πραγμα που κανει ειναι να προστατευει την μπογια με το λεπτο του στρωμα. Τωρα δεν ξερω τα σπρευ που χρησιμοποιησες αλλα φανταζομαι οτι λουστρο σε συνδιασμο με ματ μπογια να μην δωσει τοσο γυαλιστερο αποτελεσμα οσο ενα λουστρο με γυαλιστερη μπογια.
Οσον αφορα το μερος οπου η επιφανεια ειναι τραχεια πιστευω οτι πιθανον να φταιει α.το παραπανω ξυσιμο με το γυαλοχαρτο που μπορει να το "εφαγε" περισσοτερο απο οτι επρεπε, β.οτι στεγνωνε η μπογια κυλοντας προς τα κατω και αφηνοντας "φαλακρα" στο πανω μερος (δηλ. δεν επιασε καλα η μπογια) γ.κατι αλλο που δεν μπορω να σκεφτω.
Καλη συνεχεια...
smaraghi - Τρι 18 Μάϊ 2004, 09:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα χθες να ρωτήσω για το βάψιμο των εσωτερικών πλαστικών. Μου είπαν
1. ότι την κονσόλα με το ράδιο πρέπει να την βγάλει ο ηλεκτρολόγος.
2. ότι το χερούλι που ανοίγει η πόρτα δεν πρέπει να βαφτεί γιατί λέει θα γραντζουνιέτε από δακτυλίδια κτλ, μόνο το περίγραμμα.
3. να μην τα βάψω γιατί θα χτυπάει το χρώμα στο τζάμι και δεν θα βλέπω.
4. Η γνώμη σας, παρακαλώ
5. Ευχαριστώ
Steve - Τρι 18 Μάϊ 2004, 11:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τι κρίμα! Εμένα το XS μου τα έχει όλα τα περιφερειακά πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος... Twisted evil Razz

Βασικά κανείς δεν είδα να αναφέρει βερνίκι... γιατί το αμελήσατε τόσο ρε σεις? Βοηθάει στο να μη ξεφλουδίζει το χρώμα, το προστατεύει από γρατζουνιές, αλλά γυαλίζει λίγο περισσότερο! Cool

Εγώ μάλλον θα χρωμιώσω ή θα νικελώσω το εσωτερικό του 206 μου... Rolling eyes Wink
DimiP - Τρι 18 Μάϊ 2004, 21:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
2. ότι το χερούλι που ανοίγει η πόρτα δεν πρέπει να βαφτεί γιατί λέει θα γραντζουνιέτε από δακτυλίδια κτλ, μόνο το περίγραμμα.
4. Η γνώμη σας, παρακαλώ
5. Ευχαριστώ

1. αν ειναι εργοστασιακο καλώς σου ειπαν. ετσι ειναι! Crying or Very sad
2. βλακειες σου είπαν, ναι μεν θα γρατσουνιεται αλλα α. οχι τοσο πολυ - μην τρελαθουμε, β. και μαυρο να το αφησεις παλι θα γρατσουνιεται οποτε-> βαψτο! Wink
3. πιο μεγαλη ...βλακεια δεν εχω ακουσει. Confused
4. μολις σου ειπα τη γνωμη μου
5. παρακαλω
kovac - Τετ 19 Μάϊ 2004, 02:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
4. Η γνώμη σας, παρακαλώ
5. Ευχαριστώ

1. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Αν αυτό στο είπαν για την εγγύηση, αν μπορείς να τη βγάλεις (αύριο ποστάρω το HOWTO) και να την ξαναβάλεις χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, να δω πως θα το καταλάβουν αυτοί πως την έβγαλες ώστε να σε βγάλουν εκτός εγγύησης. Very happy Wink
Αλλά αυτό στο είπαν επειδή ο ηλεκτρολόγος πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα (βάλε-βγάλε κονσόλας και RCD) και όχι για κάποιον άλλο λόγο (π.χ. εγγύηση). Δηλαδή, πιστεύω καλά σου είπαν. Very happy

2.Καλά, αυτό πάει κι έρχεται. Δεν είναι και τόσο άδικο. Αλλά πόσο να γρατζουνιστεί πια? Με τα δόντια κλείνουμε τις πόρτες????? Laughing Laughing Laughing
Απλά να σε ενημερώσω πως η Peugeot έχει και χερούλια μεταλλικά. Wink

3. Shocked Αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω!
Να μου πεις πως θα χτυπάει ο ήλιος πάνω και μετά στα μάτια σου, ακούγεται πιο λογικό, αν και είναι επιστημονική φαντασία να γίνει όλο αυτό το σκηνικό!!!!! Laughing Laughing Laughing
Τώρα να χτυπάει στο τζάμι το χρώμα Confused Confused Confused , πως θα γίνει αυτό? Με τι χρώμα θα βαφτεί? Φωσφοριζέ? Σαν τα διακριτικά των τροχονόμων ή των σκουπιδιάρηδων? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Απλά να σε ενημερώσω πως η Peugeot δεν έχει πλαστικά-πηγολαμπίδες!!!!

Μήπως κατάλαβαν πως θες να βάψεις ΟΛΑ τα πλαστικά? Δηλαδή και αυτό που είναι πίσω από το παρ-μπριζ, μπροστά από το τιμόνι, το πλαστικό του αερόσακου?
Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον έχουν δίκιο. Ειδικά αν είναι ανοιχτό το χρώμα (λευκό, ασημί). Wink
Αν όχι, τότε ισχύουν τα παραπάνω... Wink

4.Η γνώμη μου ήταν η παραπάνω. Ελπίζω να κατάλαβες πως δεν ειρωνεύομαι εσένα, έτσι? Wink

5.Παρακαλούμε, γι' αυτό είμαστε εδώ. Wink
zzzleepy - Τετ 19 Μάϊ 2004, 07:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Μήπως κατάλαβαν πως θες να βάψεις ΟΛΑ τα πλαστικά? Δηλαδή και αυτό που είναι πίσω από το παρ-μπριζ, μπροστά από το τιμόνι, το πλαστικό του αερόσακου?
Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον έχουν δίκιο. Ειδικά αν είναι ανοιχτό το χρώμα (λευκό, ασημί). Wink

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ποιο είναι αυτό το πλαστικό Rolling eyes Ήξερα ότι ο αερόσακος είναι μέσα στο τιμόνι Laughing Laughing
elias - Τετ 19 Μάϊ 2004, 08:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχουν χάσει την "ζωντάνια" τους, θέλω να βάψω μόνος μου τα εξωτερικά πλαστικά χερούλια και το πίσω διακριτικό του πορτ-μπαγκαζ με μαύρο σπρέι. Το έχει κάνει κανείς? Αξίζει ή θα γίνει χειρότερα απ' ότι είναι τώρα?
PHSYBORG - Τετ 19 Μάϊ 2004, 08:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το πας σε φανοποιο με 20ε να στα βαψει στο χρωμα του αμαξωματος καλυτερα?
elias - Τετ 19 Μάϊ 2004, 08:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Τα θέλω σε μαύρο χρώμα γιατί κάνει πολύ ωραία αντίθεση με το χρώμα του αυτοκινήτου.
Θέλω μια φθηνή και καλή λύση. Αν πετύχει βάφω και τα υπόλοιπα πλαστικά στις πόρτες και στους καθρέπτες.
smaraghi - Τετ 19 Μάϊ 2004, 09:23:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τους ζήτησα παράλογα πράγματα, αυτά που ζήτησα βάφονται γιατί τα είδα και το forum. Θα πάω σήμερα κιόλας για να τα βγάλουν ώστε Τετάρτη που πάω για το πρώτο σέρβις είναι έτοιμα. Ευχαριστώ! Laughing
PHSYBORG - Τετ 19 Μάϊ 2004, 10:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Τα θέλω σε μαύρο χρώμα γιατί κάνει πολύ ωραία αντίθεση με το χρώμα του αυτοκινήτου.
Θέλω μια φθηνή και καλή λύση. Αν πετύχει βάφω και τα υπόλοιπα πλαστικά στις πόρτες και στους καθρέπτες.

Τοτε παρε ενα βερνικι για τα εξωτερικα πλαστικα της SONAX ( προσεξε εχει κ γκρι κ μαυρο), εσυ θα παρεις το μαυρο θα τα περασεις ενα χερι κ θα γινουν σαν καινουρια !Μεχρι κ οι γρατζουνιες δεν φαινονται που τυχον εχεις !
Steve - Τετ 19 Μάϊ 2004, 11:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλία, και στο φανοποιείο του Ευαγγέλου έχουνε αρκετά καλές τιμές! Δεν νομίζω να σου πάρουνε πάνω από €20-30! Wink
elias - Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
elias έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Τοτε παρε ενα βερνικι για τα εξωτερικα πλαστικα της SONAX ( προσεξε εχει κ γκρι κ μαυρο), εσυ θα παρεις το μαυρο θα τα περασεις ενα χερι κ θα γινουν σαν καινουρια !Μεχρι κ οι γρατζουνιες δεν φαινονται που τυχον εχεις !

Αυτό το βερνίκι που λες είναι κάτι σαν τα γυαλιστικά σπρέι ή είναι κάτι άλλο? Μετά από βροχή ή πλύσιμο παραμένει ή φεύγει και γίνεται πάλι χάλια? Το βρίσκω στα πολυκαταστήματα?
elias - Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ηλία, και στο φανοποιείο του Ευαγγέλου έχουνε αρκετά καλές τιμές! Δεν νομίζω να σου πάρουνε πάνω από €20-30! Wink

Δεν θέλω να πάω σε φανοποιείο γιατί όταν έβαψα τους λασπωτήρες αυτοί ξεφλούδισαν σε λιγότερο από χρόνο, ενώ με το βάψιμο που τους έκανα μόνος μου τα πρώτα σημάδια φθοράς παρουσιάζονται μετά από σχεδόν 2 χρόνια!!!
Steve - Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλία, το έχει ο Λιάκος αυτό το σπρέυ βερνίκι (απέναντι από την BP στην Ηρ. Πολυτεχνείου, δίπλα σχεδόν στο φανάρι). Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, και έχει και καλύτερες τιμές από Praktiker/Carrefour. Wink

Και το βερνίκι, όχι δεν φεύγει με τίποτα, ίσα ίσα προστατεύει το χρώμα (από μικρογρατζουνιές και ξυσίματα) και του δίνει και μια γυαλάδα! Very happy
kovac - Τετ 19 Μάϊ 2004, 19:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
kovac έγραψε:

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ποιο είναι αυτό το πλαστικό Rolling eyes Ήξερα ότι ο αερόσακος είναι μέσα στο τιμόνι Laughing Laughing

Αντώνη λέγοντας πλαστικό του αερόσακου εννοώ αυτό που λέει πάνω airbag μπροστά από το συνοδηγό! Wink
smaraghi - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 06:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω απάντηση Laughing :
Χθες πήγα και μου έβγαλαν τα πλαστικά για βάψιμο, το παιδί που τα βάφει με ρώτησε γυαλιστερά Smile colors ή ματ Question ; Όσοι τα έχουν βάψει τι προτιμάτε Scratch , πως σας φαίνονται Confused ; Αυτός μου πρότεινε ματ.
Τελικά τα χερουλάκια της πόρτας δεν μου τα βάφουν μόνο το περίγραμμα Cussing out .
zzzleepy - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 07:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστεύω καλύτερα ματ Wink Δείχνει πιο σοβαρό και πιο εκλεπτυσμένο. Το γυαλιστερό (πέραν του ότι χτυπάει περισσότερο στο μάτι) είναι πιο γιουχου Razz
elias - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 07:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ηλία, το έχει ο Λιάκος αυτό το σπρέυ βερνίκι (απέναντι από την BP στην Ηρ. Πολυτεχνείου, δίπλα σχεδόν στο φανάρι). Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, και έχει και καλύτερες τιμές από Praktiker/Carrefour. Wink

Και το βερνίκι, όχι δεν φεύγει με τίποτα, ίσα ίσα προστατεύει το χρώμα (από μικρογρατζουνιές και ξυσίματα) και του δίνει και μια γυαλάδα! Very happy

Πήγα χθες το απόγευμα και μου είπε ότι θα πρέπει να περάσω πρώτα αστάρι και μετά βερνίκι. Θέλει δουλειά και δεν είναι κάτι απλό. Επίσης στο αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο και το είδος του πλαστικού. Κόστος και τα δύο σπρέυ 10 ευρώ.
Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο να μου πεί εντυπώσεις?
kovac - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 13:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Steve έγραψε:

Πήγα χθες το απόγευμα και μου είπε ότι θα πρέπει να περάσω πρώτα αστάρι και μετά βερνίκι. Θέλει δουλειά και δεν είναι κάτι απλό. Επίσης στο αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο και το είδος του πλαστικού. Κόστος και τα δύο σπρέυ 10 ευρώ.

Στείλε ένα pm στον DimiP και ρώτα τον. Wink
Skull - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 15:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
elias έγραψε:
Steve έγραψε:

Στείλε ένα pm στον DimiP και ρώτα τον. Wink

Τα εξηγει ολα ο DimiP στην σελιδα 2 αυτου του topic!!!! Very happy

Θελει διακοπες ο ανθρωπος μην τον κουραζετε.... Laughing
Skull - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 15:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ μάλλον θα χρωμιώσω ή θα νικελώσω το εσωτερικό του 206 μου... Rolling eyes Wink

Λιγο καθηστεριμενα αλλα θα απαντησω στο Steve....καπως ετσι θα το κανεις δηλαδη??? Very happy

Steve - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 18:33:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κονσόλα, αεραγωγούς και χερούλια... Όχι όλο το ταμπλώ! Razz

Ηλία, η λύση του Λιάκου είναι η καλύτερη και η φθηνότερη Cool
elias - Παρ 21 Μάϊ 2004, 07:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Τα εξηγει ολα ο DimiP στην σελιδα 2 αυτου του topic!!!! Very happy

Θελει διακοπες ο ανθρωπος μην τον κουραζετε.... Laughing

Εξηγεί για τα εσωτερικά πλαστικά. Εγώ θέλω να "ζωντανέψω" το μαύρο χρώμα των εξωτερικών πλαστικών (χερούλια, πλαϊνά, διακριτικό πόρτ-μπαγκάζ...).
Μάλλον θα δοκιμάσω με βερνίκι σε κάποιο μικρό κομμάτι και αν πετύχει θα προχωρήσω και στα υπόλοιπα.
Steve - Παρ 21 Μάϊ 2004, 08:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
Με το βερνίκι, άντε να γυαλίσουν λίιιιγο παραπάνω... Πέρνα τα και ένα χέρι μπογιά πρώτα! Wink

Στο κάτω κάτω, €10 είναι 4 πακέτα τσιγάρα περίπου (αν καπνίζεις)... Αξίζει να τα "θυσιάσεις", και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Wink
smaraghi - Παρ 21 Μάϊ 2004, 21:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy είχες δίκιο!!!!
Πήγα σήμερα, μου είχε βάψει δύο διαφορετικά κομμάτια για να τα συγκρίνω, το ματ ήταν τέλειο. (και το γυαλιστερό ήταν ωραίο αλλά το ματ ήταν κάτι το διαφορετικό). Την Τετάρτη θα πάω για σέρβις και θα είναι έτοιμα. Μόλις έρθουν και τα νίκελ χερουλάκια της πόρτας (Kovac Idea ) θα είναι Thumb right .
manaros - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 22:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδες οποιος τα εχει βαψει τα εσωτερικα πλαστικα οπως αεραγωγους κλπ,και τα εχει κανα χρονο βαμμενα,μπορει να μου πει αν τελικα χαλαει το χρωμα οταν το βαφουμε μονοι μας η μενει οπως ηταν στην αρχη που το βαφουμε.επισης χρησιμοποιειτε τωρα γυαλιστικα για το ταμπλο η υπαρχει κινδυνος να ξεβαψουν;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
zzzleepy - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
zzzleepy είχες δίκιο!!!!
Πήγα σήμερα, μου είχε βάψει δύο διαφορετικά κομμάτια για να τα συγκρίνω, το ματ ήταν τέλειο. (και το γυαλιστερό ήταν ωραίο αλλά το ματ ήταν κάτι το διαφορετικό). Την Τετάρτη θα πάω για σέρβις και θα είναι έτοιμα. Μόλις έρθουν και τα νίκελ χερουλάκια της πόρτας (Kovac Idea ) θα είναι Thumb right .

Να τον ακούς τον παλιό Wink Μπορεί να είμαι μαύρο πρόβατο αλλά έχω γούστο Razz
DimiP - Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
ρε παιδες οποιος τα εχει βαψει τα εσωτερικα πλαστικα οπως αεραγωγους κλπ,και τα εχει κανα χρονο βαμμενα,μπορει να μου πει αν τελικα χαλαει το χρωμα οταν το βαφουμε μονοι μας η μενει οπως ηταν στην αρχη που το βαφουμε.επισης χρησιμοποιειτε τωρα γυαλιστικα για το ταμπλο η υπαρχει κινδυνος να ξεβαψουν;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

για το εσωτερικο του 206 και αυτα που εχω βαψει μονος μου μετα απο 1 χρονο + μπορω να σου πω οτι το χρωμα δεν εχει χαλασει καθολου!
επισης επειδη το καθαριζω αρκετα συχνα (βρεγμενο πανι+νερο ΜΟΝΟΝ) δεν εχει καμια επιπτωση.
και γυαλιστικο για το μαυρο πλαστικο του ταμπλω χρησιμοποιω αλλα οχι πανω στο βαμμενο.
elias - Τρι 25 Μάϊ 2004, 13:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά πέρασα με σπρέυ βερνίκι τα εξωτερικά χερούλια του αυτοκινήτου.

Εντυπώσεις από την όλη υπόθεση:

1. Θέλει πολύ καλή κάλυψη γύρω από το χερούλι γιατί αν πέσει βερνίκι στο χρώμα του αυτοκινήτου, αυτό χάνει τη γυαλάδα του.
2. θέλει πολύ καλό και ομοιόμορφο ψέκασμα γιατί αν πέσει περισσότερο βερνίκι σε κάποιο σημείο εκτός του ότι γυαλίζει περισσότερο, μπορεί να κυλίσει το βερνίκι προς τα κάτω και να φαίνεται άσχημα.
3. Αν γίνει κάποιο λάθος δεν βγαίνει το βερνίκι παρά μόνο ξύνοντας με γυαλόχαρτο.
4. Γυαλίζει πολύ καλά.
5. Βασικό μειονέκτημα. Θα πρέπει να περαστούν όλα τα πλαστικά με βερνίκι για να υπάρχει ομοιομορφία. Και λέγοντας πλαστικά εννοώ πλαινά στις πόρτες, καθρέπτες, το μαύρο μεταξύ εμπρός και πίσω πόρτας, για μην πω και για τα μαύρα γύρω από τα τζάμια.
6. Γενικά θέλει πολύ δουλειά και δεν νομίζω ότι αξίζει. Γιατί αν τα κάνεις όλα τα παραπάνω, τότε όλα θα γυαλίζουν εκτός από το χρώμα του αυτοκινήτου που θα έχει την θαμπάδα του χρόνου.
7. Δεν ξέρω πόσο κρατάει το βερνίκι. Αν ξερένεται και φεύγει τι κάνεις? Πάλι τα ίδια?
8. Καλύτερα να συμβιβαστούμε με την φθορά του χρόνου.
manaros - Τρι 25 Μάϊ 2004, 14:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
αν καταλαβα καλα ναι μεν γινεται καλο αλλα θελει αρκετη προσοχη.αρα ισως καλυτερα να μαζεψω μαρουλι και να παρω τα αλουμινενια.αρε 206 που μας αφηνεις αφραγκους...
DimiP - Τρι 25 Μάϊ 2004, 15:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:

1. Θέλει πολύ καλή κάλυψη γύρω από το χερούλι γιατί αν πέσει βερνίκι στο χρώμα του αυτοκινήτου, αυτό χάνει τη γυαλάδα του.
2. θέλει πολύ καλό και ομοιόμορφο ψέκασμα γιατί αν πέσει περισσότερο βερνίκι σε κάποιο σημείο εκτός του ότι γυαλίζει περισσότερο, μπορεί να κυλίσει το βερνίκι προς τα κάτω και να φαίνεται άσχημα.
3. Αν γίνει κάποιο λάθος δεν βγαίνει το βερνίκι παρά μόνο ξύνοντας με γυαλόχαρτο.
4. Γυαλίζει πολύ καλά.
5. Βασικό μειονέκτημα. Θα πρέπει να περαστούν όλα τα πλαστικά με βερνίκι για να υπάρχει ομοιομορφία. Και λέγοντας πλαστικά εννοώ πλαινά στις πόρτες, καθρέπτες, το μαύρο μεταξύ εμπρός και πίσω πόρτας, για μην πω και για τα μαύρα γύρω από τα τζάμια.
6. Γενικά θέλει πολύ δουλειά και δεν νομίζω ότι αξίζει. Γιατί αν τα κάνεις όλα τα παραπάνω, τότε όλα θα γυαλίζουν εκτός από το χρώμα του αυτοκινήτου που θα έχει την θαμπάδα του χρόνου.
7. Δεν ξέρω πόσο κρατάει το βερνίκι. Αν ξερένεται και φεύγει τι κάνεις? Πάλι τα ίδια?

οντως! αν το κανεις 1η φορα θα απογοητευτεις επειδη θελει δουλεια και θα νομιζεις οτι δεν αξιζει.
γιαυτο δινεις τα φραγγα και στο φτιαχνουν σε φανοποιειο!
αν παλι εχεις μερακι και ορεξη το κανεις μονος σου (με αρκετα λαθη και δοκιμες) και στο τελος αποκτας αυτο που θελεις+τεχνογνωσια για το μελλον+ηθικη ικανοποιηση.

αλλα παντα να θυμαστε : τα βαμμενα πλαστικα ΛΕΝΕ!
αλλαζει η οψη του 206. Wink
-=N4X=- - Τρι 25 Μάϊ 2004, 16:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω εχω βαψει εδω και κανα μηνα τα πλαστικα μεσα (κονσολες,αεραγωγοι,τασακι,η βλακεια διπλα απο το χειροφρενο) ασημενια ματ και πραγματικα ειναι υπεροχα.
Βεβαια εμενα βαφτηκαν σε φουρνο με πλαστηκοποιητες και λοιπες χαζομαρες.
Στην αρχη τα ηθελα γυαλιστερα αλλα το παιδι που μου τα εβαψε μου ειπε οτι δεν μου τα περναει βερνικι γιατι δεν θα μου αρεσουν σιγουρα.
Το εχει κανει σε αλλα 2 αμαξια και τα φεραν πισω επειδη χτυπαει πολυ ασχημα.
Steve - Τρι 25 Μάϊ 2004, 20:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
αλλα παντα να θυμαστε : τα βαμμενα πλαστικα ΛΕΝΕ!
αλλαζει η οψη του 206. Wink

Κάτι ήξερα που πήρα το XS Razz
kovac - Τετ 26 Μάϊ 2004, 00:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Παιδια εγω εχω βαψει εδω και κανα μηνα τα πλαστικα μεσα (κονσολες,αεραγωγοι,τασακι,η βλακεια διπλα απο το χειροφρενο) ασημενια ματ και πραγματικα ειναι υπεροχα.
Στην αρχη τα ηθελα γυαλιστερα αλλα το παιδι που μου τα εβαψε μου ειπε οτι δεν μου τα περναει βερνικι γιατι δεν θα μου αρεσουν σιγουρα.

Για ανέβασε καμία φωτογραφία στο internet να δούμε. Very happy Wink
Έχω μερικές βέβαια, άλλες με γυαλιστερό ασημί και άλλες χωρίς.
Ιδού:

Η πρώτη (γυαλιστερό) είναι όντως χάλια...
shark_zak - Τετ 26 Μάϊ 2004, 07:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

και ποσο πηγε η ολη ιστορια... Question Question Question

εμενα η κονσολα ειναι βαμμενη(quiksilver) Silly ....
-=N4X=- - Τετ 26 Μάϊ 2004, 13:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μου πηρε 40 ευρα αλλα ακομα κ οταν εγω μονος μου εκανα μια παταγωδη βλακεια κ χαλασα σε ενα σημειο το χρωμα μου τα ξαναεβαψε ολα τζαμπα οποτε χαλαλι.
Για φωτο θα βαλω αυτες τις μερες γιατι θελει χοντρο πλυσιμο μεσα εξω επειδη απο το ραλυ κενταυρος τα ειδε ολα απο χωμα.(πηγαμε απο εναν κατσικοδρομο για να φτασουμε σε μια φουρκετα.)
Η πρωτη φωτο νομιζω οτι ειναι χρωμιο και οχι ασημενιο με βερνικι και αν λες αυτο χαλι που να δεις και το αλλο.
Παντως τα ματ τελικα ταιριαξαν και με τα ασημενια δακτυλιδια και τα ασημενια χερουλια και πεταλ ακριβως στο χρωμα.
n@Rk_eSs!! - Τετ 26 Μάϊ 2004, 15:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
den mporo na po kala einai ola auta alex alla prepei na allakseis timonaki...gia na einai akoma pio oreo.. Cool
Steve - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, να βγάλει τον αερόσακο για θέμα αισθητικής... Evil Evil Evil Mad Mad Mad

Αν βάλει bucket κάθισμα και ζώνη πολλαπλών σημείων, τότε ναι, συμφωνώ... γιατί το κεφάλι δεν πρόκειται να έρθει σε επαφή με το ταμπλώ! Wink
smaraghi - Τρι 01 Ιούν 2004, 10:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
Όλη η ιστορία με το βάψιμο έπιασε τα 155,75 € (- ηλεκτρολόγος 36,39 €, αφαίρεση πλαστικών & ραδίου(δεν το ήξερα))
Ξέχασα να βάψω το πλαστικό με τα κουμπιά των ηλεκ. παραθύρων δίπλα στο χειρόφρενο.
Βγαίνει εύκολα για να τους το πάω;

Λέτε για να μου βάλουν λεβιέ ταχυτήτων και χερουλάκια να πληρώσω κόπο 36,39€;
Steve - Τρι 01 Ιούν 2004, 12:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
155,75 €!!! Τί έβαψες ?! το αμάξι όλο?! Shocked

Για να σου βάλουν λεβιέ και χερουλάκια... καλύτερα να στα βάλουν τζάμπα αν δε θέλουν καμια μήνυση Evil

Σε βρήκανε γυναίκα και σε εκμεταλλεύονται Evil Mad
-=N4X=- - Τρι 01 Ιούν 2004, 15:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σχεδον 160 ευρα?????
ΕΛΕΟΣ!!!!!
4 σετ πλαστικα σου εφερνα σε διαφορα χρωματα κιολας να εχεις να αλλαζεις!!!!!!
Κ γιατι να πληρωσεις για να στα βγαλουν?Ολα ξεκουμπωνουν πολυ ευκολα και το ραδιο ειναι μονο 2 καλωδιακια
kovac - Τετ 02 Ιούν 2004, 01:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Όλη η ιστορία με το βάψιμο έπιασε τα 155,75 € (- ηλεκτρολόγος 36,39 €, αφαίρεση πλαστικών & ραδίου(δεν το ήξερα))

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=3387 Sad Sad Sad Sad . Άδικα τα λεφτά! Θα τα πήγαινες σε φανοποιό και θα στα έβαφε, πληρώνοντας έτσι μόνο τη βαφή! Sad

smaraghi έγραψε:
Λέτε για να μου βάλουν λεβιέ ταχυτήτων και χερουλάκια να πληρώσω κόπο 36,39€;

Το πλαστικό αφαιρείται εύκολα (ένα κλιπσάκι είναι νομίζω, αν όχι 2). Very happy
Τώρα πόσο θα στο χρεώσουν αν στο κάνουν αυτοί, άγνωστο!

Αν θέλεις να βάψεις και τους πλαϊνούς αεραγωγούς
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=3392. Very happy Wink
Αν τους έχεις βάψει ήδη, τότε άκυρο. Very happy

Όπως και να 'χει Σμαράγδη μπράβο σου!!! Το αποτέλεσμα μετράει! Very happy Wink
smaraghi - Τετ 02 Ιούν 2004, 07:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το αποτέλεσμα είναι Thumb right αλλά όταν άκουσα τιμή Crying or Very sad Evil.
Δεν μου είπαν για τον ηλεκτρολόγο Mad . Θα το έκανα μόνη μου αν το ήξερα.
Τώρα την πάτησα Neutral. Με Bluegrab Joker.
Αυτά που έβαψα (θα βγάλω σύντομα φώτο) είναι η κονσόλα (με το ράδιο),τους πλαϊνούς αεραγωγούς (περίγραμμα),
τα 4 περιγράμματα απ' τα χερούλια, τα άλλα 4 που υπάρχουν στην πόρτα και 1 το ίδιο που υπάρχει στο χειρόφρενο δίπλα.
Είναι υπερβολικά Crying or Very sad Confused.
Wink
shark_zak - Τετ 02 Ιούν 2004, 08:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ καλη η εμφανηση αν και πολυ τσουχτερη η τιμη..... Silly 2gunfire
kovac - Τετ 02 Ιούν 2004, 10:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σμαράγδη, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τα χερούλια τα μεταλλικά της Peugeot, μπαίνουν και στις πίσω πόρτες κανονικά? Πόσο έχει το ένα (ή αν τα πουλάνε μαζί πόσο έχει το ζεύγος?)?
Ευχαριστώωωω... Very happy Wink
DimiP - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Σμαράγδη, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τα χερούλια τα μεταλλικά της Peugeot, μπαίνουν και στις πίσω πόρτες κανονικά? Πόσο έχει το ένα (ή αν τα πουλάνε μαζί πόσο έχει το ζεύγος?)?

χερουλια "μεταλλικα" για 206 -> 9Ε έκαστο, αγορα 10 μηνες πριν.
αν εισαι τυχερος δεν θα εχουν αλλαξει οι τιμες!
smaraghi - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP Thumb right. Έχει και για τις πίσω πόρτες αφού είναι τα ίδια.
DimiP - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
DimiP Thumb right. Έχει και για τις πίσω πόρτες αφού είναι τα ίδια.

εμπρος και πισω ειναι τα ιδια!
PHSYBORG - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
kovac έγραψε:

40ε δηλαδη!
απο τοποθετηση?ειναι ευκολο?
smaraghi - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
36€. Υπάρχουν τα αριστερά και τα δεξιά.
smaraghi - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τα έχω παραγγείλει εδώ και μία βδομάδα και ακόμα περιμένω. Υπήρχαν μόνο τα αριστερά (Αθήνα).
Steve - Τετ 02 Ιούν 2004, 16:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τι χερούλια και ιστορίες... πολυεστέρας και μηχανισμός που να πετάει την πόρτα έξω... έτσι κρύβεις και την κλειδαριά Splat
kovac - Τετ 02 Ιούν 2004, 22:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
DimiP έγραψε:
kovac έγραψε:

40ε δηλαδη!
απο τοποθετηση?ειναι ευκολο?

Φίλιππε, ξέρω εγώ πως μπαίνουνε. Very happy
Μαζί θα πάμε να τα πάρουμε (αν είναι) και τα βάζουμε σπίτι μου. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Θα κάνουμε και HOWTO να γουστάρεις. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Ευχαριστώ Σμαράγδη και DimiP. Wink
smaraghi - Πεμ 03 Ιούν 2004, 07:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
kovac (Χρήστος) Δεν λες και μας πως μπαίνουν σε περίπτωση που
μου ζητήσουν μαστορικά να τα βάλω μόνη μου!
Παράθεση:
Τι χερούλια και ιστορίες... πολυεστέρας και μηχανισμός που να πετάει την πόρτα έξω... έτσι κρύβεις και την κλειδαριά
Μιλάμε για εξωτερικά ή εσωτερικά χερουλάκια, δεν κατάλαβα;
DimiP - Πεμ 03 Ιούν 2004, 09:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Παράθεση:
Τι χερούλια και ιστορίες... πολυεστέρας και μηχανισμός που να πετάει την πόρτα έξω... έτσι κρύβεις και την κλειδαριά

εσωτερικα!
smaraghi - Πεμ 03 Ιούν 2004, 11:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ για εσωτερικά μιλούσα, αλλά δεν κατάλαβα τον steve.
scrat - Πεμ 03 Ιούν 2004, 15:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' ό,τι καταλαβαίνω, τα πλαστικά στις πόρτες και τους προφυλακτήρες είναι μαύρα σε όλες τις εκδόσεις του 206; Έχω δει πολλά με βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος, όλοι τα έκαναν after market;
Steve - Πεμ 03 Ιούν 2004, 18:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ο δεν κατάλαβα τι λέει ο Σταύρος έγραψε:
Μια από τις δεσποινίδες του club έγραψε:
Ο trendy και πολυεστεράτος έγραψε:

εσωτερικα!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΕΕΕ Evil Evil Evil

Είναι δυνατόν να καλύψεις τα εσωτερικά? Splat

Καλύπτεις τα εξωτερικά, όπως και την κλειδαρότρυπα την οποία καταργείς, και με την εγκατάσταση ενός μηχανισμού, η πόρτα πετάγεται λίγο έξω με το ξεκλείδωμα! Wink

Άμα μείνεις από μπαταρία όμως... Rolling eyes Scratch Laughing
smaraghi - Πεμ 03 Ιούν 2004, 18:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve δεν σε Sniper ήρεμα.
Μιλούσαμε για εσω. και πετάχτηκες για εξω.

Φίλε Dio78 μαύρα εξωτερικά πλαστικά έχει το:
XR, COLOR LINE, XT, ενώ δεν χρειάζονται
βάψιμο γιατί είναι ήδη βαμένα τα:
XS. GTI, RC.
scrat - Πεμ 03 Ιούν 2004, 19:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Φίλε Dio78 μαύρα εξωτερικά πλαστικά έχει το:
XR, COLOR LINE, XT, ενώ δεν χρειάζονται
βάψιμο γιατί είναι ήδη βαμένα τα:
XS. GTI, RC.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Smile
kovac - Πεμ 03 Ιούν 2004, 20:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

Έχεις pm! Very happy Wink
DimiP - Πεμ 03 Ιούν 2004, 23:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ο δεν κατάλαβα τι λέει ο Σταύρος έγραψε:
Μια από τις δεσποινίδες του club έγραψε:
Ο trendy και πολυεστεράτος έγραψε:

εσωτερικα!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΕΕΕ Evil Evil Evil

Είναι δυνατόν να καλύψεις τα εσωτερικά? Splat

Καλύπτεις τα εξωτερικά, όπως και την κλειδαρότρυπα την οποία καταργείς, και με την εγκατάσταση ενός μηχανισμού, η πόρτα πετάγεται λίγο έξω με το ξεκλείδωμα! Wink

Άμα μείνεις από μπαταρία όμως... Rolling eyes Scratch Laughing

βρε συ να μη σε πω , εγω εννοουσα τα εσωτερικα που ρωτησε στην αρχη η σμαραγδη για μεταλλικα.
αυτο που ειπες εσυ (το ασυναρτητο) μπηκε σφηνα στη συζητηση!
Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
Steve - Παρ 04 Ιούν 2004, 21:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να κάνω κάτι να περιορίσω τις σφήνες μου... δεν γίνεται να μεταφέρω τα καμώματα μου από τον δρόμο στο forum Cool Razz
DimiP - Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πρέπει να κάνω κάτι να περιορίσω τις σφήνες μου... δεν γίνεται να μεταφέρω τα καμώματα μου από τον δρόμο στο forum Cool Razz

Steve Σταυρος Σφηνας Laughing Laughing
kovac - Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

Steve Σταυρος Σφηνας Laughing Laughing

Εγώ πάλι ξέρω τα 3F...Find F*ck and Forget! Laughing Laughing Laughing Laughing

Ναι, ναι...ξεφύγαμε πάλι... Embarassed Embarassed Embarassed
Steve - Τετ 09 Ιούν 2004, 01:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σήμερα έγδαρα το λιονταράκι μουυυυυυυυ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

€170 για βάψιμο περίπου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
zzzleepy - Τετ 09 Ιούν 2004, 07:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τα συλληπητήρια μου Γρήγορε... Sad
Μη στεναχωριέσαι, τα περάσαμε κι εμείς αυτά... Αλλά μήπως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να κόψεις τις σφήνες; Ε, μήπως; Wink
PHSYBORG - Τετ 09 Ιούν 2004, 07:41:11
Θέμα δημοσίευσης:
170ε για γδαρσιμο που ?
Steve - Τετ 09 Ιούν 2004, 08:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έγινε από σφήνα αλλά από παράνομα σταθμευμένο όχημα Sad

Μην ανησυχείς, θα κάνω εκτενή αναφορά σε άλλο Post για το τί συνέβει. Προσπαθώ να ξεπεράσω το ψυχολογικό κομμάτι πρώτα Sad

Φίλιππε, γδάρσιμο στις 2 διακοσμιτικές πλαστικές γραμμές τος πόρτας του συνοδηγού, και λίγο κάτω από αυτές στην πόρτα και στο πίσω φτερό κάτω κάτω. Στο σύνολο βγαίνουν κάπου στις 10 γρατζουνιές και ένα μικρό "νεύρο" στο γρατσουνισμένο φτερό.

By the way, χθες κέρασα μια BMW Compact 3.16 Cool
the_kangur - Πεμ 10 Ιούν 2004, 18:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
Και σου είπα μην το κυκλοφορείς το car.....................................
πάρε πατίνι σαν εμένα ρε φίλε Very happy Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

να είσαι ήσυχος Wink
Steve - Τετ 16 Ιούν 2004, 20:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σάν αυτό στην υπογραφή σου? Shocked
manaros - Κυρ 20 Ιούν 2004, 10:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα υστερα απο πολλη σκεψη ξενινησα να βαφω τα πλαστικα.το αποτελεσμα φαινεται πολυ καλο(αν και εκανα 1 χοντρη βλακεια.αληθεια πως θα το διορθωσω;)το αμαξι γινεται τζετ!θα κοιταξω οταν τελειωσω να ανεβασω φωτο να ακουσω την γνωμη σας.παντως οι πληροφοριες απο το φορουμ ηταν πραγματικα πολυτιμες
DimiP - Κυρ 20 Ιούν 2004, 11:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
τελικα υστερα απο πολλη σκεψη ξενινησα να βαφω τα πλαστικα.το αποτελεσμα φαινεται πολυ καλο(αν και εκανα 1 χοντρη βλακεια.αληθεια πως θα το διορθωσω;)το αμαξι γινεται τζετ!θα κοιταξω οταν τελειωσω να ανεβασω φωτο να ακουσω την γνωμη σας.παντως οι πληροφοριες απο το φορουμ ηταν πραγματικα πολυτιμες

πες μας τι εκανες να σου πουμε αν διορθωνεται. Question
SnakeMJK - Κυρ 20 Ιούν 2004, 14:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Αυτή το κατάλαβε το κέρασμα; No offence Razz
manaros - Κυρ 20 Ιούν 2004, 14:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
εριξα στο 3ο χερι του λουστρου περισσοτερο και μου δακρυσε.πηγα να το μαζεψω με χαρτοπετσετα(ξερω πολυ εξυπναδα....) και τωρα φαινεται ασχημο σε αυτο το σημειο.απλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.ξυσιμο και περασμα ολο με μπογια η ξεβαψιμο και ολο απο την αρχη;υποθετω το δευτερο για να μην υπαρξουν μελλοντικα ξεφλουδισματα.πως να το κανω;το κομματι ειναι το πλαισιο απο τον αεραγωγο του οδηγου
Steve - Κυρ 20 Ιούν 2004, 16:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Steve έγραψε:

Αυτή το κατάλαβε το κέρασμα; No offence Razz

Το ένιωσε και μάλιστα άσχημα Wink
DimiP - Κυρ 20 Ιούν 2004, 20:37:38
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
εριξα στο 3ο χερι του λουστρου περισσοτερο και μου δακρυσε.πηγα να το μαζεψω με χαρτοπετσετα(ξερω πολυ εξυπναδα....) και τωρα φαινεται ασχημο σε αυτο το σημειο.απλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.ξυσιμο και περασμα ολο με μπογια η ξεβαψιμο και ολο απο την αρχη;υποθετω το δευτερο για να μην υπαρξουν μελλοντικα ξεφλουδισματα.πως να το κανω;το κομματι ειναι το πλαισιο απο τον αεραγωγο του οδηγου

χα χα χα Surprised Laughing Laughing Laughing sory για το γελιο αλλα το εχω παθει απειρες φορες.
τελος παντων δεν γινεται να το επιδιορθωσεις παρα μονο να το ξυσεις (μαλακο γυαλοχαρτο) , να το περασεις μπογια (σπρευ) στο μερος εκεινο και μετα παλι λουστρο σε ολο για να ειναι ομοιομορφο.
μια συμβουλη για το βαψιμο και το λουστρο:
αν το κανεις απο κοντα θα φαινεται εντυπωσιακα πλουσια η μπογια και θα θελει λιγα περασματα (1-2) ΑΛΛΑ θα κινδυνευεις να συγκεντρωθει περισσοτερη μπογια και να δακρυσει πριν προλαβει να στεγνωσει.
ΑΝ παλι το κανεις απο μακρυα (>20εκ και >50εκ) τοτε θα χρειαστεις πολλα περασματα αλλα επειδη η μποια που θα πεφτει θα ειναι πολυ λιγη σε ποσοτητα δε θα σου δακρυσει ποτε.
!! βεβαια !! αυτο σημαινει καταναλωση μπογιας που παει στο βροντο αφου ψεκαζουμε απο αποσταση και πολυ μπογια παει στον αερα και γυρω γυρω.
παντως εγω διαλεγω πολλα περασμα τα απο λιγο καθε φορα και απο αποσταση γιατι αν σου δακρυση πας παλι απο την αρχη. Twisted evil
manaros - Κυρ 20 Ιούν 2004, 21:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
βρε Dimip αλλιως την επαθα.ενω ξεκινησα να τα κανω μονος μου,ηπθε ενας ξαδερφος για παρεα.οπως τα λεγαμε εγω ξεχαστηκα και του εριξα παραπανω ο stupido.μιλαμε για τελειως ηλιθιο λαθος.τελος παντων,αν φτιαχνεται ετσι ευκολα,θα το βελτιωσω.ετσι και αλλιως εχω αφησει και την κεντρικη κονσολα για το τελος.thank you very much!αυριο το πρωι δουλεια!και να σκεφτειτε οτι μεθαυριο γραφω...μου φαγες ολα τα dαχτυλιδια.............
DimiP - Δευ 21 Ιούν 2004, 07:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
βρε Dimip αλλιως την επαθα.ενω ξεκινησα να τα κανω μονος μου,ηπθε ενας ξαδερφος για παρεα.οπως τα λεγαμε εγω ξεχαστηκα και του εριξα παραπανω ο stupido.μιλαμε για τελειως ηλιθιο λαθος.τελος παντων,αν φτιαχνεται ετσι ευκολα,θα το βελτιωσω.ετσι και αλλιως εχω αφησει και την κεντρικη κονσολα για το τελος.thank you very much!αυριο το πρωι δουλεια!και να σκεφτειτε οτι μεθαυριο γραφω...μου φαγες ολα τα dαχτυλιδια.............

κι εγω την κεντρικη κονσολα φρεσκαρω αυτο τον καιρο. μεγαλο παλουκι μιλαμε!
πολυ δυσκολο και το πανω κομματι (με το αλαρμ) γιατι ειναι κοιλο και οτι ριξεις πανω του τεινει να μαζευεται και να δακρυζει.
manaros - Δευ 21 Ιούν 2004, 14:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
σε λιγο παω για μονταρισμα.εχω τελειωσει καμμια ωρα την κεντρικη κονσολα.το κατω κομματι αψογο.το πανω με τα αλαρμ σε μερικα σημεια ειναι λιγο αγριο.ασε που το περασα 6 χερια για να πιασει παντου η μπογια.για αυτο και χαλασα 2 3αδες σπρευ...τελικα αποτελεσματα αφου το μονταρω.εφτιαξα και το λαθος.ολα οκ.εσυ γιατι το φρεσκαρεις;αρχισε απο τον καιρο να γινεται μουντο;ποσο καιρο το ειχες βαμμενο
manaros - Δευ 21 Ιούν 2004, 19:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον το αμαξι αλλαξε τελειως μεσα.εγινε πολυ πιο ωραιο.ταιριαξε και ραδιο mp3.εκανα ενα περασματακι με μαλακο πανι και λιγο νερακι και σιγα σιγα λειενεται.αρα με 3 4 περασματα πιστευω να φτιαξει και αλλο.αντε να δουμε τι αλλο θα φτιαξουμε στον πεζοσαυρο...
smaraghi - Δευ 21 Ιούν 2004, 20:39:49
Θέμα δημοσίευσης:

Πως σας φαίνετε;Rolling eyes

(Μπήκανε τα ασημί χερουλάκια και ο λεβιές!!!! Very happy)
Βέβαια η φώτο είναι λίγο χάλια θα δοκιμάσω και πρωινή
μήπως και βγει καλύτερη Wink
Lucifer - Δευ 21 Ιούν 2004, 20:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

κουκλι το εκανες μπραβο σου.
με ολο το θαρος και ελπιζω να μη παρεξηγησεις την παρατηρηση μου.
ολα ωραια ολα καλα αλλα δεν μου πολυαρεσει το μπλε χρωμα στο τιμονι.
ποσο πηγε το μαλι για το βαψιμο της κονσολας και υπολοιπων πλαστικων??το πηγες στην πεζο?
manaros - Δευ 21 Ιούν 2004, 22:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
οντως πολυ ωραιο το εχεις κανει!τελικα οι πεζακηδες ειναι πολυ μερακληδες ανθρωποι.και παλι μπραβο
smaraghi - Τρι 22 Ιούν 2004, 06:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
με ολο το θαρος και ελπιζω να μη παρεξηγησεις την παρατηρηση μου.
ολα ωραια ολα καλα αλλα δεν μου πολυαρεσει το μπλε χρωμα στο τιμονι.
ποσο πηγε το μαλι για το βαψιμο της κονσολας και υπολοιπων πλαστικων??το πηγες στην πεζο?

Το κάλυμμα στο τιμόνι είναι στάνταρ γι αυτό είναι λίγο ανοιχτό
(Μέχρι και Αθήνα ρώτησα και μου έστειλαν το συγκεκριμένο γιατί εφαρμόζει καλά).
Όσο για τα πλαστικά το έχω ξαναγράψει Crying or Very sad 120 € το βάψιμο και 37 € η αφαίρεση-τοποθέτηση πλαστικών απ' τον ηλεκτρολόγο( Evil ).
Τα χερουλάκια τα αγόρασα περίπου 38 € και θέλανε 37 € για τοποθέτηση αλλά δεν τους έκανα την χάρη NodNo τα βάλαμε σε μισή Nod ώρα (peugeot : θέλει πολλές ώρες Confused Confused ) . Το λεβιέ δεν ήξεραν να τον βάλουν Lol
Steve - Τρι 22 Ιούν 2004, 06:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi, άσχετο, αλλά τα πετάλια και το footrest (υποπόδιο) τί μάρκα είναι και από που τα πήρες? Cool

Όμορφα δείχνουν! Wink
smaraghi - Τρι 22 Ιούν 2004, 06:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι Pilot ( Scratch ), όσο για το footrest (γράφει: RACING Sport Action) ενάμιση μήνα έκανε για να έρθει!
Τα πήρα από την όμορφη Ρόδο Laughing με παραγγελία Wink
PHSYBORG - Τρι 22 Ιούν 2004, 11:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

Πολυ ωραιο , να δω ποτε θα χω ορεξη να ξηλωσω κ το δικο μου να το βαψω !
Steve - Τρι 22 Ιούν 2004, 11:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Είναι Pilot ( Scratch ), όσο για το footrest ενάμιση μήνα έκανε για να έρθει!
Τα πήρα από την όμορφη Ρόδο Laughing με παραγγελία Wink

Όλο το σετ είναι Pilot? Και το footrest?

Φίλιππε, αν τα βάψεις άσπρα, θέλω οπωσδήποτε φωτό! Wink
N1GHTM4R3 - Τρι 22 Ιούν 2004, 16:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
@smaraghi

pou ise re patrioti ?? :p

ki esi apo rodo?

orea doulia sto amaksaki..

se pion mpogiatzi to pires?
Lucifer - Τρι 22 Ιούν 2004, 17:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
N1GHTM4R3 έγραψε:
@smaraghi

pou ise re patrioti ?? :p

ki esi apo rodo?

orea doulia sto amaksaki..

se pion mpogiatzi to pires?

αντε ρε να βλεπουμε και περισοτερους πατριοτες συνεχεια!!
να κανονισουμε και καμια συναντηση τοσα πολλα μελη που ειμαστε!!
χωρις πλακα πεμπτη που παιρνω τις πινακιδες δεν το βλεπω ασχημη ιδεα να γνωριστουμε καλητερα
shark_zak - Τετ 23 Ιούν 2004, 08:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
οντος πολυ καλη δουλεια .... μπραβο σου.... Wink
kovac - Τετ 23 Ιούν 2004, 14:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

Μπράβο Σμαράγδη! Very happy
Ωραία ιδέα το βάψιμο της κολωνίτσας! Wink
smaraghi - Τετ 23 Ιούν 2004, 16:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Smile colors Laughing

shark_zak - Πεμ 24 Ιούν 2004, 07:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
αλλο αυτοκινητο το εκανες.... Wink

αφησες και τιποτα αβαφτο..... Question Question Question
manaros - Πεμ 24 Ιούν 2004, 12:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
αφησε αφησε.τους αεραγωγους κατω αριστερα και δεξια του λεβιε ταχυτητων... Laughing Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Πεμ 24 Ιούν 2004, 12:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
αφησε αφησε.τους αεραγωγους κατω αριστερα και δεξια του λεβιε ταχυτητων... Laughing Laughing Laughing Laughing

ακριβως το ιδιο θα λεγα ! Wink
manaros - Πεμ 24 Ιούν 2004, 12:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
οχι τιποτα αλλο σκεφτομουν και γω να το βαψω αλλα ελεγα να το δω πρωτα σε κανεναν αλλον να δω πως φαινεται.αλλα μου το χαλασε η Σμαραγδη.περιμενω να επανορθωσεις αμεσα... Wink
shark_zak - Πεμ 24 Ιούν 2004, 12:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
manaros έγραψε:

ακριβως το ιδιο θα λεγα ! Wink

κοιτα τι προσεξανε οι ανθρωποι.... Exclamation
manaros - Πεμ 24 Ιούν 2004, 14:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
αφου λενε οτι η λεπτομερεια κανει τον πρωταθλητη.σωστος;;;;;
shark_zak - Δευ 28 Ιούν 2004, 13:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
αφου λενε οτι η λεπτομερεια κανει τον πρωταθλητη.σωστος;;;;;

ετσι ετσι.... Exclamation Thumb right Exclamation
smaraghi - Δευ 28 Ιούν 2004, 19:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
αφησε αφησε.τους αεραγωγους κατω αριστερα και δεξια του λεβιε ταχυτητων...

Manare μου το είπαν οι ίδιοι να τους βάψουν αλλά δεν βγαίνουν.
manaros έγραψε:
επανορθωσεις αμεσα...

.........Rolling eyes Roll eyes

Τον υαλοκαθαριστήρα πίσω τον πρόσεξες Lol
mick206 - Δευ 28 Ιούν 2004, 20:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
manaros έγραψε:
αφησε αφησε.τους αεραγωγους κατω αριστερα και δεξια του λεβιε ταχυτητων...

Manare μου το είπαν οι ίδιοι να τους βάψουν αλλά δεν βγαίνουν.
manaros έγραψε:
επανορθωσεις αμεσα...

.........Rolling eyes Roll eyes

Τον υαλοκαθαριστήρα πίσω τον πρόσεξες Lol

Εγώ τον πρόσεξα. Το μόνο που λείπει είναι ένα όμορφο τελικό και ήρθε κι έδεσε! Wink
Μπράβο Σμαραγδή! Τέλειο είναι! Cool Wink
smaraghi - Τρι 29 Ιούν 2004, 09:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
mick206

Ευχαριστώ! Laughing
Όσο για το τελικό θα περιμένει λίγο Crying or Very sad !
manaros - Τρι 29 Ιούν 2004, 13:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
σηκωνω τα χερια ψηλα.ομολογω πως δεν τον ειχα προσεξει.γα**το.πρεπει να το δω απο κοντα γιατι απο τις φωτογραφιες χανει σιγουρα...αντε σε καμια επομενη συναντηση να τα δουμε και απο κοντα
manaros - Τρι 29 Ιούν 2004, 13:03:33
Θέμα δημοσίευσης:
και μην ακουσω δικαιολογιες περι Ροδου.στο κατω κατω ολοιμπιακοι αγωνες γινονται σε ενα μηνα περιπου.
smaraghi - Τετ 30 Ιούν 2004, 06:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ θα ήθελα να σας συναντήσω όλους Smile colors αλλά .......
Φέτος δεν θα πάμε Πελοπόννησο Crying or Very sad οπότε δεν θα περάσουμε κι
από Αθήνα. Εμείς δεν ερχόμαστε, εσείς Turn-l ;
Skull - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 22:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα επισκεφτικα καποιο μαγαζι και μου ζητησε 330ευρο για να βαψει:
-2 πλαινα φτερα(απο κατι μικρες γρατζουνιτσες)
-μπροστα προφυλακτηρας απο gt
-αεροτομη
-εκεινα τα πλαινα μαυρα+χερουλια+καθρευτες+μαυρο πλαστικο πανω απο πινακιδα
-πισω προφυλακτηρα(μονο το μαυρο)
+ενα ολικο κερωμα
+με αλοιφη ενα σημαδι απο κουτσουλια
+με αλοιφη κατι αλλες μικρες γρατζουνιες που υπηραχαν απο παλια!!!! Twisted evil

Καλα δεν ειναι?? Confused
smaraghi - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 22:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right δική μου άποψη!
Steve - Παρ 16 Ιούλ 2004, 03:09:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αρκετά καλά μπορώ να πω! Σε είδε μαλλιάρη και άφραγκο μάλλον και σε λυπήθηκε Razz
elias - Παρ 23 Ιούλ 2004, 16:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:

4. Γυαλίζει πολύ καλά.

Τελικά το σπρέυ βερνίκι δεν κρατάει καθόλου. Από τις πρώτες 10-15 μέρες κάνανε την εμφάνισή τους σημάδια από τις σταγόνες τις βροχής καθώς στέγνωναν. Μετά από ένα μήνα καθώς πιάσανε και οι ζέστες γίνανε χάλια μαύρα. Έπρεπε να τα βγάλω καμιά φωτογραφία.
Δεν ξέρω τι υλικό χρησιμοποιούν στα συνεργεία αλλά αυτό που έκανα ήταν να τα τρίψω και να τα ξαναβάψω με σπρέυ μαύρου χρώματος αυτή τη φορά. Το αποτέλεσμα ίδιο με του βερνικιού αλλά με την διαφορά ότι εδώ και ένα μήνα ούτε το παραμικρό σημάδι.
Steve - Σαβ 24 Ιούλ 2004, 04:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλία, παίζει όμως και να μην έκανες σωστή δουλειά... Rolling eyes

Δεν δικαιολογείται τόσο χάλια (όσο το περιγράφεις) αποτέλεσμα! Sad
elias - Τρι 27 Ιούλ 2004, 08:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ηλία, παίζει όμως και να μην έκανες σωστή δουλειά... Rolling eyes

Δεν δικαιολογείται τόσο χάλια (όσο το περιγράφεις) αποτέλεσμα! Sad

Σταύρο απλό ψέκασμα είναι. Θέλει προσοχή μόνο στο να μην πέσει πολύ σπρέυ και κυλίσει προς τα κάτω. Αν δεν το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χάλια ήτανε. Ίσως το βερνίκι που χρησιμοποίησα να μην ήταν το κατάλληλο και να υπάρχουν άλλα πιο ειδικά. Πάντως με το σπρέυ μαύρου χρώματος έγινε πολύ καλή δουλειά, αφού σκέφτομαι να βάψω τα πλαινά και τους καθρέπτες.
HYPER_Piccolo - Παρ 30 Ιούλ 2004, 21:28:18
Θέμα δημοσίευσης:
330 euro !?!?!?!!? gia ola auta ?!?!!?!??!? trexa kai perimene na sou doso na mou bapseis kai emena kapia pragmata :pppp
ego prin paro eksatmisi skeutomoun na bapso merika plastika gia na omorfinei... kai pigak ai rotisa gia ta 4 maura plastika pou exei guro guro to autokinito (portes profilaktires) kai mou zitisan 200 euro.... para pola mou fanikan... pou na tou elega kai merikes leptomeries mesa ston ntamplo... tha mou petouse kamia 1000ara euro :ppppp
Skull - Δευ 09 Αύγ 2004, 21:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
330 euro !?!?!?!!? gia ola auta ?!?!!?!??!? trexa kai perimene na sou doso na mou bapseis kai emena kapia pragmata :pppp
ego prin paro eksatmisi skeutomoun na bapso merika plastika gia na omorfinei... kai pigak ai rotisa gia ta 4 maura plastika pou exei guro guro to autokinito (portes profilaktires) kai mou zitisan 200 euro.... para pola mou fanikan... pou na tou elega kai merikes leptomeries mesa ston ntamplo... tha mou petouse kamia 1000ara euro :ppppp

Οντως ειναι παρα πολλα τα λεφτα!Δοκιμασε σε καποιο αλλο μαγαζι ισως και κανε και κανα παζαρι ρε....

Τελειωσα με τα βαψιματα σε λιγες μερες θα δειξω και φοτο...ολα εγιναν τελεια! Very happy

Σταυρο δεν εχω πια πολλα μαλλια!!! Razz
HYPER_Piccolo - Δευ 09 Αύγ 2004, 22:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θυμαμαι αν ρωτησα αλλα ζηταω γνωμες... θελω να βαψω μερικα πλαστικα εξωτερικα τα κλασικα στισ πορτες στους προφυλακτηρες και θελω να βαψω και αλλα διαφορα οπωσ την αεροτομη αλλα ελεγα να τα βαψω μπλε στο χρομα του αμαξιου (μπλε οπως το RC) αλλα ο brother μου προτεινε να τα βαψω σε ανοικτο ασιμη.... τι λετε καλη ιδεα ? εκτος τα πλαστικα μελοντικα τηα παο και πισο φαναρια και λεω και αυτα να τα βαψω ασημενια οπως επισησ και αεροτομη... και διαφορα αλλα μαυρα πλαστικα... τι λετε καλοσ συνδιασμοσ το ασημενιο με το μπλε ? εχω δει ενα 307 SW με ασημενια τα επανω τα χερουλια και ενα διο πλαστικα και ηταν ωραιο Smile
marianthi - Τρι 10 Αύγ 2004, 16:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
ωωω ναι! κάνε και μια αερογραφία πάνω στο καπώ ΥΠΑΡΧΩ Silly
HYPER_Piccolo - Τρι 10 Αύγ 2004, 20:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
με ειρωνεύεσαι ?
Steve - Τρι 10 Αύγ 2004, 22:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
δεν θυμαμαι αν ρωτησα αλλα ζηταω γνωμες... θελω να βαψω μερικα πλαστικα εξωτερικα τα κλασικα στισ πορτες στους προφυλακτηρες και θελω να βαψω και αλλα διαφορα οπωσ την αεροτομη αλλα ελεγα να τα βαψω μπλε στο χρομα του αμαξιου (μπλε οπως το RC) αλλα ο brother μου προτεινε να τα βαψω σε ανοικτο ασιμη.... τι λετε καλη ιδεα ? εκτος τα πλαστικα μελοντικα τηα παο και πισο φαναρια και λεω και αυτα να τα βαψω ασημενια οπως επισησ και αεροτομη... και διαφορα αλλα μαυρα πλαστικα... τι λετε καλοσ συνδιασμοσ το ασημενιο με το μπλε ? εχω δει ενα 307 SW με ασημενια τα επανω τα χερουλια και ενα διο πλαστικα και ηταν ωραιο Smile

Για εμένα η ιδανική αντίθεση θα ήταν Μπλε-Άσπρο (εφόσον συνδυάσεις και άσπρες ζάντες φυσικά! Wink ) Το αμάξι θα δείξει πολύ όμορφο! Wink

Όσο για τιμή βαψίματος περιφεριακών διακοσμητικών μαύρων πλαστικών γραμμών, πάνω από €180 σου έχουνε πιάσει τον κ**ο να ξέρεις Cool
Skull - Τετ 11 Αύγ 2004, 02:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
HYPER_Piccolo έγραψε:

Για εμένα η ιδανική αντίθεση θα ήταν Μπλε-Άσπρο (εφόσον συνδυάσεις και άσπρες ζάντες φυσικά! Wink ) Το αμάξι θα δείξει πολύ όμορφο! Wink

Nαι ομως το ασπρο να ειναι με περλα μπλε! Wink

Το ειχα δοκιμασει στο NFS και ηταν γα**!!!! Shocked
Που λεφτα για τετοια!!!! Crying or Very sad
HYPER_Piccolo - Τετ 11 Αύγ 2004, 18:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
το κακο ρε πεδια ειναι οτι μαλον εδω στο ηρακλειο εχουν παρει αερα οι φανοποιοι... πηγα και σε εναν αλο και μου ζαηταει και αυτος 210 euro για τα 4 πλαστικα και του ειπα για την κλασικη αεροτομη και μου ειπε οτι αν το παω εκει θα μου κανει δωρο το βαψιμο της αεροτομης... τωρα που να του πω οτι ο αλος με σχεδον τα ιδια λευτα εβαψε σχεδον ολοκλιρο το αμαξι και κεροματα μεσα και περιποιησεισ,,, μου φενεται οτι θα βρω κανενα παρεακι απο εδω μεσα και θα του στειλω τα πλαστικα να μου τα βαψει αθηνα η οπου βρω φτηνα Smile))))))) κανενας προθυμος να βοηθησει ? Smile))))
shark_zak - Τετ 11 Αύγ 2004, 22:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
το κακο ρε πεδια ειναι οτι μαλον εδω στο ηρακλειο εχουν παρει αερα οι φανοποιοι... πηγα και σε εναν αλο και μου ζαηταει και αυτος 210 euro για τα 4 πλαστικα και του ειπα για την κλασικη αεροτομη και μου ειπε οτι αν το παω εκει θα μου κανει δωρο το βαψιμο της αεροτομης... τωρα που να του πω οτι ο αλος με σχεδον τα ιδια λευτα εβαψε σχεδον ολοκλιρο το αμαξι και κεροματα μεσα και περιποιησεισ,,, μου φενεται οτι θα βρω κανενα παρεακι απο εδω μεσα και θα του στειλω τα πλαστικα να μου τα βαψει αθηνα η οπου βρω φτηνα Smile))))))) κανενας προθυμος να βοηθησει ? Smile))))

ελα συντεκνε μια που ειμαστε και απο τα ιδια μεροι (μεσσαρα) οτι θες πες μου... Wink
HYPER_Piccolo - Τετ 11 Αύγ 2004, 23:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
μεσσαρα ε? εκει ειμουνα φανταρος... στο τυμπακι παρολο που ηταν χυμα κατασταση ψυχολογικα περασα σκ**α λογο μαλοματοσ με τον διηκητη και μετα κσερεις Smile αν καταλαβα καλα ειναι απο μεσαρα και μενεις αθηνα ? εγω πσαχνω γενικως για διαφορα "upgrades" του αυτοκινητου αλλα λεω επομενη αγορα να ειναι βαψιμο μερικων πλαστικων.... αλλα εδω ηρακλειο εχω παει σε 2 και οι 2 με βαση λογια απο εδω μεσα πανε να με γδαρουνε... μπας και ξερεις εσυ κανεναν εδω ηρακλειο η πρπσ μεσαρα δεν εχω prob που να βαφει σε λογικες τιμες... οχι βεβαια να του φτυσει Smile και να το πει βαψιμο ειπαμε ψαχνουμε φτηνα αλλα οχι και ετσι :pppp
shark_zak - Τετ 11 Αύγ 2004, 23:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
μεσσαρα ε? εκει ειμουνα φανταρος... στο τυμπακι παρολο που ηταν χυμα κατασταση ψυχολογικα περασα σκ**α λογο μαλοματοσ με τον διηκητη και μετα κσερεις Smile αν καταλαβα καλα ειναι απο μεσαρα και μενεις αθηνα ? εγω πσαχνω γενικως για διαφορα "upgrades" του αυτοκινητου αλλα λεω επομενη αγορα να ειναι βαψιμο μερικων πλαστικων.... αλλα εδω ηρακλειο εχω παει σε 2 και οι 2 με βαση λογια απο εδω μεσα πανε να με γδαρουνε... μπας και ξερεις εσυ κανεναν εδω ηρακλειο η πρπσ μεσαρα δεν εχω prob που να βαφει σε λογικες τιμες... οχι βεβαια να του φτυσει Smile και να το πει βαψιμο ειπαμε ψαχνουμε φτηνα αλλα οχι και ετσι :pppp

μεσσαρα η καταγωγη της μανας μου.....απο κατω δυστηχος δεν ξερω τιποτα... Crying or Very sad
HYPER_Piccolo - Τετ 11 Αύγ 2004, 23:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
αθηνα δηλαδη εχεις ατομα που μπορουμε να βρουμε "πραματια" Wink
βασικα αν ηταν να βαψω μονο τα εξω πλαστικα δεν ειχα προβλημα αλλα και μερικα πλαστικα μεσα στο αυτοκινητο δεν μπορω να τα βγαλω και να οδηγαω Laughing μπορεις να μου βρεις τιμη
ακυρο... δεν βγαζει τις εικονες... ΓΜΤ!!!!
Skull - Τρι 24 Αύγ 2004, 01:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον το αμαξι ειχε τελειωσει εδω και καιρο αλλα σημερα αναιβασα τις φοτο...

Οποιος θελει να δει και να πει καμια γνωμη ας πατησει εδω!!

Παντως δεν εχω δει κανενα μπλε 206 με gt look!!! Very happy
HYPER_Piccolo - Τρι 24 Αύγ 2004, 16:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμ ωραιο Smile αν και δεν ξερω εκει αλλα εδω ηρακλειο εχω δει πανω απο 4 αμαξια με αυτο το φτιαξιμο ;pppp αλλα σε διαφορετικα χρωματα... τεσπα ωραιο το τουτου σου Smile
HYPER_Piccolo - Τετ 25 Αύγ 2004, 22:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει Smile))) ευχαριστω Smile
Steve - Τετ 25 Αύγ 2004, 23:43:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δες εδώ Cool

Η ίδια διαδικασία βαψίματος ισχύει για όλα τα πλαστικά μέρη! Τρίψιμο με scotch (όχι αυτό που έχει πίσω το σφουγγάρι για τα πιάτα!!! υπάρχει ειδικό! Wink ), πλαστικοποιητής spray, μπογιά spray και βερνίκι spray Cool

Ο DimiP επίσης μπορεί να μας βοηθήσει στο θέμα βάψιμο Wink
kovac - Πεμ 26 Αύγ 2004, 11:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει Smile))) ευχαριστω Smile

Εγώ τα έβαψα με 40€ (αυτά στις πόρτες). Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, εμένα μου φανήκανε λογική τιμή. Very happy
Μπορείς να τα στείλεις σε κάποιο παιδί εδώ στην Αθήνα, να στα βάψει και να στα στείλει. Wink
Αν έχεις υπομονή κανά μήνα (να τελειώσει η εξεταστική, αλλά ίσως εντοπίσω και κανένα κενό ενδιάμεσα) στείλτα σε εμένα (μαζί με τον κωδικό χρώματός σου). Στα βάφω (όχι εγώ εννοείται!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing με 40€ αυτά που είναι στις πόρτες), στα τυλίγω ώστε να μη γδαρθούν και στα στέλνω πακέτο. Very happy Wink
HYPER_Piccolo - Πεμ 26 Αύγ 2004, 20:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp
Steve - Παρ 27 Αύγ 2004, 01:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp

Σε μαγαζί με χρώματα θα βρεις σίγουρα αυτά που βρήκα και εγώ εδώ στη Λάρισα. Πάρε τα ίδια πραγματα που πήρα και εγώ και ακολούθα την ίδια διαδικασία Cool

Απορίες ότι έχεις, ρώτα! Very happy
HYPER_Piccolo - Παρ 27 Αύγ 2004, 13:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
ok η διαδικασια θα γινοταν σημερα αλλα δεν πηγα δουλεια και δεν πηρα τα υλικα... αρα υπομονη και αναμονη για να δουμε το αποτελεσμα Very happy
DaSoP - Σαβ 09 Οκτ 2004, 19:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια help! Ξερει κανενας αν βγαινει το πλαστικο στο ντουλαπακι και πως? Επισης πως βγαινει το πλαστικο στους διακοπτες των παραθυρων? Σημειωση οτι εχω και ηλετρικους καθρεφτες και φοβηθηκα να το τραβηξω... Please HELP!!!
HYPER_Piccolo - Κυρ 10 Οκτ 2004, 01:27:58
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λες το καπακι στο νουλαπακι ενοεις αυτο που το τραβας και ανοιγει ? αυτο απο οσο εψαξα δεν βγαινει... ειναι κολημενο απο οσο εχω ψαξει... οσο αναφορα τους διακοπτες βαλε ενα κατσαβιδι απο την μια και πσοξε λιγο επανω και μετα απο την αλη παλι λιγο και θα βγει... μην ανησυχεις εχει μπολικο καλοδιο δεν μπορεις να κανεις ζημια... εχει περιθοριο να το τραβηξεις... αλλα σε λογικπα πλεσια... αν θελεις κανο post μια δυο εικονες να δεις... γιατι θελεις να τα βγαλεις ? θελεις να τα δωσεις για βαψιμο ?
DaSoP - Κυρ 10 Οκτ 2004, 19:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβως Γιαννη! Για να τα βαψω θελω! Αν θελεις ριξε και τις φωτο να δω τι παιζει! Ο διακοπτης των ηλ. καθρεπτων με προβληματιζει λιγο.. Και απο το ντουλαπακι δεν βγαινει εε? Χμ.... Αν μονωσω γυρω γυρω λες? Η θα τα γεμισω ολα με χρωμα? Twisted evil
HYPER_Piccolo - Δευ 11 Οκτ 2004, 13:29:53
Θέμα δημοσίευσης:

εδω βαλε το κατσαβιδι ετσι ωστε να ακουμπισει το γρι πλαστικο

πιεσε ετσι οπως δειχνει το βελακι

αφου εχει σηκωθει απο το μπροστα σημειο βαλε το κατσαβιδι απο την πισω μερια και πιεσε παλι στην πορεια του βελους...
μην ανησυχεις... δεν προκειτε ουτε να χαλασεις τιποτα αλλα ουτε και να γρατζουνισεις τιποτα αλλα παντα με ευγενικες κινησεις...

ετσι βγαινει... τα καλωδια ειναι ευκολο να τα αποσθνδεσεις... λιγο ακομα να το πειραζα και θα το εκανα HOW-TO Razz Razz
δεν πειραζει υπομονη θα φτιαξω συντομα το παρθενικο μου HOW-TO στο νεο forum Smile Very happy Smile Very happy Wink
HYPER_Piccolo - Δευ 11 Οκτ 2004, 13:56:22
Θέμα δημοσίευσης:

ετσι το εκανα εγω και τα εβαψα... μια χαρα βγηκε... δεν μου εκανε δηλαδη ζημια στο υπολοιπο... απλα δεν βαφτηκε τελεια οπος βαφτηκαν τα υπολοιπα....

και εδω ειναι βαμενο καλο ε ? Laughing
shark_zak - Τρι 12 Οκτ 2004, 00:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις που μπορω να βρω το χρωμα που ειναι βαμενη η κονσολα του quiksilver (εκτο peugeot).... Question
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 00:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει...
shark_zak - Τρι 12 Οκτ 2004, 00:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει...

ειναι σαν ασημοανθρακι μεταλλικο....ποιας εταιριας ειναι.... Question Question Question

ευχαριστο πολυ... Exclamation
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 01:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα...
shark_zak - Τρι 12 Οκτ 2004, 01:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα...

ωραιο ειναι, αλλα μπλε....
το παιρνας και κατι αλλο πανω απο το χρωμα Question
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 01:35:00
Θέμα δημοσίευσης:
οοοοοοοοοχι στον αεραγωγο εχω βαψει μπλε το εξωτερικο αλλα το εσωτερικο δεν ειναι το μαμα ασημενιο...
ναι το περνας πολα πραγματα Smile εχω στηλει στον kovac οικονες για ενα HOW-TO το πως εβαψα και πως μπορει ο καθε ενας να βαψει πλαστικα... οταν με το καλο θα το ανευασει θα δεις πως παει η διαδικασια...
DaSoP - Τρι 12 Οκτ 2004, 08:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω Γιαννη! Ανακάλυψα κατι όμως! Δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις καλωδια!!! Αν δεις το πανω μερος των διακοπτών ακριβως εκει που εχεις τον αντιχειρα σου στην τελευταια φωτο εχει κλιπς! Αν παρατηρησεις γυρω γυρω εχει αλλα 3 κλιπσακια! Που σημαινει? Ενα λεπτο κατσαβιδακι και λίγο ζορι και ερχεται ολο εξω! Λιγο προσοχη μονο γιατι ο διακοπτης των καθρεπτων εχει ενα "καρφακι" για να μεταφερει το φως απο μια λαμπιτσα και αυτο το καρφακι μπαινει σε ενα ελατηριο στο μεσα μερος! Αυτο το "καρφακι" δεν καταφερα να το βγαλω...Αφου δεν το εκανα κομματια απο τα νευρα μου...
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 17:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω το ειχα βγαλει και επισης δεν καταφερα να το βγαλω, αρχικα το ευγαλα για να το βαψω αλλα μετα που ειδα τα leds ειπα να δω και αν αλαζουν... αλλα θελει διαδικασια και να εισαι και γνωστης και δυστηχως δεν υπαρχει ουτε ο χρονος ουτε το χρημα... αλλα που θα παει... καποια στιγμη θα τα βρουμε και τα δυο Wink
DaSoP - Τρι 12 Οκτ 2004, 17:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω την αληθεια δεν τα ειδα καν τα led γιατι ειχα τρελλαθει για να το βαψω... Αν προλαβω αυριο το απογευμα να το βγαλω παλι για να τα δω θα σου πω τι γινεται καθως απο κολλησεις κατι πιανει το χερι μου... Αλλα αυτος ο διακοπτης πολυ μου την εδωσε... Ειπα να το σπασω αφου ουτως η αλλως δεν φωτιζεται σχεδον καθολου... Twisted evil
HYPER_Piccolo - Τετ 13 Οκτ 2004, 02:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
ασε εγω πρεπει να εχω βαλει αναποδα το ελατηριο και δεν μου ειναι τοσο ομαλοι οσο ηταν παλια... και εχο σπαστει αγρια... αλλα οπος ειπα με τον καταληλο χρονο θα φτιαξω και τα led... (και τον μοχλο)
Steve - Πεμ 21 Οκτ 2004, 05:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εσωτερικά πλαστικά (κονσόλα, αεραγωγοί, χειρολαβές) βαφτήκανε άσπρα. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από όσο το περίμενα, αν και σπάστηκα άσχημα που σε κανα 2 σημεία (ευτυχώς μή ορατά) δάκρυσε το χρώμα Evil

Φωτό κλασσικά σε 2-3 βδομάδες λόγω του γ**οφίλμ... Sad εκτός κι αν γίνει καμιά τράμπα με ψηφιακή τώρα που το σκέφτομαι Rolling eyes Twisted evil

Είναι να μην αρχίσεις να ξηλώνεις πάντως... θες να τα βάψεις όλα... ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Razz

(Το πλαστικό κάτω από το χειρόφρενο που κάνει ένα σχήμα σαν L το έχει βγάλει κανείς? εγώ το παλεύω αλλά χωρίς αποτέλεσμα Sad
MEMsound - Παρ 19 Αύγ 2005, 13:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα μαυράκια...

Πριν:
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1079.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1080.jpg

Κατά την διάρκεια:
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1083.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1101.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1086.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1092.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1106.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1098.jpg

Μετά:
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1125.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1113.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1116.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1123.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/100_1132.jpg

Άριστα.... Wink
Stevon - Παρ 19 Αύγ 2005, 14:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Για τα μαυράκια...

Άριστα.... Wink

Πού το είδες ΈΕΕΕΕΕ καταστροφή είσαι με τις ιδέες σου... Laughing
MEMsound - Παρ 19 Αύγ 2005, 14:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σα να σου αρέσει κάνεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Παρ 19 Αύγ 2005, 14:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Σα να σου αρέσει κάνεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing

όχι ρε σύ δέν ταιριάζει καθόλου ενώ ένα ροζάκι....... Very happy μούρλια θα ήταν.
MEMsound - Παρ 19 Αύγ 2005, 17:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλά καλά...
πάπε κάτι σε κιρτινοπορτοκαλάκι να χεις...
http://www.showoffyourcar.com//cars/PEUGEOT/8927.jpg Laughing Laughing

αααα και σε ασημί σε συνδυασμό με ασημί RCD.
άριστο: http://i14.photobucket.com/albums/a334/king261/Photo-5.jpg
Stevon - Παρ 19 Αύγ 2005, 18:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
Υπουργός τύπου έγραψε:
καλά καλά...
πάπε κάτι σε κιρτινοπορτοκαλάκι να χεις...
http://www.showoffyourcar.com//cars/PEUGEOT/8927.jpg Laughing Laughing

όοοοοοοο Antonis τί λές??? δέν είναι άσχημο......ΡΕ λές να το βάψω ...πορτοκαλί...(μήν πείς κακία για μπλέ και θάλασσες...)

Υπουργός ανάπτυξης Δικτύου έγραψε:
αααα και σε ασημί σε συνδυασμό με ασημί RCD.
άριστο: http://i14.photobucket.com/albums/a334/king261/Photo-5.jpg

δέν μου ταιριάζει με τίποτα άσε που έχει και μπλέ φωτισμό....χτύπησες πάλι την αδυναμία μου (golf)
DimiP - Τετ 24 Αύγ 2005, 21:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως θα επρεπε να βαλω φωτογραφιες απο οτι εχω βαψει ;; Question
MEMsound - Πεμ 25 Αύγ 2005, 12:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί όχι κDimiP μας. Wink
DimiP - Πεμ 25 Αύγ 2005, 12:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

ασε καλυτερα ολα μαζι στο αυτοκινητο του μηνα.
μονο να δουμε ποιο μηνα θα ειναι η μαλλον ποιο ετος Evil Evil
παμε για αναρτηση τωρα Rolling eyes
Vaggelis - Πεμ 25 Αύγ 2005, 14:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Mήτσο, μόνο πές μου ποιο μήνα θα βάλεις υποψηφιότητα, για να βάλω και εγώ.....
έτσι θα είναι σίγουρη η ήττα σου και θα αναβληθεί η προβολή σου για το επόμενο έτος.....
DimiP - Παρ 26 Αύγ 2005, 11:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Mήτσο, μόνο πές μου ποιο μήνα θα βάλεις υποψηφιότητα, για να βάλω και εγώ.....
έτσι θα είναι σίγουρη η ήττα σου και θα αναβληθεί η προβολή σου για το επόμενο έτος.....

ok
θα σε ενημερωσω.
αφου θα βαλεις υποψηφιοτητα , ευκαιρια θα ειναι να γνωρισει το νερο και το σαπουνι το 206 σου! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Παρ 26 Αύγ 2005, 12:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ok
θα σε ενημερωσω.
αφου θα βαλεις υποψηφιοτητα , ευκαιρια θα ειναι να γνωρισει το νερο και το σαπουνι το 206 σου! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τα γνωρίζει, τα γνωρίζει....
απλά δεν τα αφήνω να παραγνωριστούν, για να μην το ματιάζουνε.... Razz Razz
saxo kit kar - Παρ 04 Ιαν 2008, 21:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα, θέλω και εγώ να χρωμιοσω μερικά κομμάτια μέσα στο αμάξι, πήρα και εγώ χρώμα σε σπρέι χρωμίου και δοκίμασα χωρίς περάσματα με αστάρια η λούστρο και δεν μου άρεσε καθόλου, δεν έδειχνε σαν χρώμιο όπως π.χ είναι το σηματάκι με τον λέοντα στο τιμόνι, έδειχνε πιο θαμπό το χρώμα και τα παράτησα. Τι μου προτείνεται να κάνω για τη έχω αρχίσει να σκέπτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τα στείλω για χρωμιοση, ξέρετε (τα βουτάνε στην μπογιά και τα αφήνουν και στεγνώνουν). Αν δεν βρω λύση θα πρέπει να το κάνω, και αν το κάνω ξέρετε πόσο στοιχίζουν η χρωμιοσεις; Και κάτι τελευταίο και βασικό, με τον χρόνο ξέρετε αν χαλάει η αν σκάει το χρώμα από το πλαστικό, και με την χρίση, αν π.χ βάψω την χειρολαβή που τραβάμε την πόρτα για να κλίση η τους διακόπτες που ανεβοκατεβάζουμε τα παράθυρα φεύγει το χρώμα με την πολύ χρίση;
DimiP - Σαβ 05 Ιαν 2008, 17:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
saxo kit kar έγραψε:
Καλησπέρα, θέλω και εγώ να χρωμιοσω μερικά κομμάτια μέσα στο αμάξι, πήρα και εγώ χρώμα σε σπρέι χρωμίου και δοκίμασα χωρίς περάσματα με αστάρια η λούστρο και δεν μου άρεσε καθόλου, δεν έδειχνε σαν χρώμιο όπως π.χ είναι το σηματάκι με τον λέοντα στο τιμόνι, έδειχνε πιο θαμπό το χρώμα και τα παράτησα. Τι μου προτείνεται να κάνω για τη έχω αρχίσει να σκέπτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τα στείλω για χρωμιοση, ξέρετε (τα βουτάνε στην μπογιά και τα αφήνουν και στεγνώνουν). Αν δεν βρω λύση θα πρέπει να το κάνω, και αν το κάνω ξέρετε πόσο στοιχίζουν η χρωμιοσεις; Και κάτι τελευταίο και βασικό, με τον χρόνο ξέρετε αν χαλάει η αν σκάει το χρώμα από το πλαστικό, και με την χρίση, αν π.χ βάψω την χειρολαβή που τραβάμε την πόρτα για να κλίση η τους διακόπτες που ανεβοκατεβάζουμε τα παράθυρα φεύγει το χρώμα με την πολύ χρίση;

να τα στειλεις για χρωμιωση και να ξενοιασεις!
δεν αξιζει να πεδευεσαι Wink
saxo kit kar - Σαβ 05 Ιαν 2008, 23:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πάει ακριβά, ξέρεις; Άντε σαν όγκος να είναι αυτά που θα βάψω σαν μισός προφιλακτιρας.
DimiP - Κυρ 06 Ιαν 2008, 11:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
saxo kit kar έγραψε:
Πάει ακριβά, ξέρεις; Άντε σαν όγκος να είναι αυτά που θα βάψω σαν μισός προφιλακτιρας.

δεν εχω ιδεα, αλα μονο ετσι θα εχεις καλο αποτελεσμα, με τα σπρευ δουλεια δε γινεται ...ευκολα Wink
saxo kit kar - Πεμ 10 Απρ 2008, 13:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο εδώ www.chromegenesis.gr αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται να χρωμιοθούν τα πλαστικά, μόνο μέταλλα χρωμιονοντε, πρέπει να βρω φανοποιό που να το κάνη αυτό, εσείς γνωρίζεται κάποιον εκεί στην Αθήνα που να κάνη κάτι τέτοιο;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες