TONY PAP έγραψε: |
Ομως φυσικά μπορώ να φορτώσω στον dealer της Superchips ξανά το μαμά πρόγραμμα και βλέπουμε ................. |
volvos έγραψε: |
σορυ αλλα απο αυτα τα λιγα που ξερω εχω την αισθηση οτι και να φορτωσεις το μαμα το τουτου σου δδδδεεεενννν θα επανελεθει σε μαμα λειτουργια εντελως και καποια δεδομενα θα παραμεινουν πειραγμενα.ποια δε θυμαμαι. |
sps έγραψε: |
Αντωνη τι εγινε τελικα με το superchips?
Εχεις ακομα το νορμαλ προγραμμα επανω? Τα λεφτα σου δεν θα τα διεκδικησεις πισω? |
Ο dealer Γιάννης Δημόπουλος στην Αργυρουπόλεως 35 μου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων αφού το πρόγραμμα δούλευε για αρκετό καιρό καλά και άρα έφταιγε κάτι άλλο στο αμάξι μου !!!
Επειδή δεν θέλω να πάω φυλακή κάνοντας άσκημα πράγματα στον εν λόγω ''κύριο'' το θέμα έμεινε εκεί. Το κουφό είναι ότι σε cc φίλου που φόρτωσε το ίδιο(?) superchips πρόγραμμα δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει κλεισει ακόμα 8 μήνες... Α το βασικό ο εν λόγω τύπος δεν είναι πια dealer της superchips αλλά βάζει δικά του ''τσιπάκια'' και κάνει το αμάξι πύραυλο όπως λέει με 300-400 ευρώ (τιμή ανάλογα πως σε κόβει) ![]() Επειδή κυκλοφορει με ποδήλατο !!! αν τον πετύχω πουθενά θα του το κάνω εγώ πύραυλο. ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
.........................το ποδήλατο το έχει τσιπώσει ????........ |
Παράθεση: |
και τώρα ποιός αντιπροσωπεύει την superchip στην ελλάδα ? |
Λοιπόν ανοίγω αυτό το Topic για να ψαχτούμε λίγο σε σχέση με τα προβλήματα των προγραμμάτων...
Ως ευχαριστημένος πελάτης της superchips απο άλλο αυτοκίνητο προχώρησα πέρσυ τον Μάιο σε σειριακό προγραμματισμό του 206 μου στην Superchips (dealer στην Αργυρούπολη). |
ΕΧΩ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ |
απο κοντα ![]() |