Timour21 έγραψε: |
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια που μου παρέχετε, και συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους για την δημιουργία αυτού του φόρουμ. Θέτω και γω με την σειρά μου τον εαυτό μου διαθέσιμο σε οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ να παράσχω σε αυτή τη προσπάθεια που γίνεται. Μιά ερώτηση πάνω στο φόρουμ, γιατί ονομάζεται 206club (καταλαβαίνω βέβαια ότι οι περισσότεροι αυτό έχουν) και όχι peugeotclub γενικότερα? Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχουν κάποια sticky topics για συγκεκριμένα αυτοκίνητα πχ 205, 309, 405, 106 , 306 , 206, 406 κλπ για να μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα τα άτομα με ίδια αυτοκίνητα? |
Timour21 έγραψε: |
Προσανατολίζομαι σε αναβάθμιση του κινητήρα και αναπόφευκτα σε αναβάθμιση των φρένων μου. Για τα φρένα κάπου μέσα στο φόρουμ διάβασα οτι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτά του 307SW που είναι αρκετά μεγάλα, πίσω έχω ταμπούρα, θα την βγάλω καθαρή ή πρέπει να τοποθετήσω και πίσω δίσκους. Είχα βρεί το πίσω άξονα με τα άκρα του από 306 Rallye αλλά θα έπρεπε να κάνω κάποια πατέντα με τις ζάντες αφού εκείνος έπαιρνε 5μπούλωνες ενώ εγώ έχω 4μπούλωνες. Ο 1.6 που φοράει το 306 αποδείδει μόνο 88-90 ίππους ενώ αν προτειμήσω τον 1.6 8v του Rallye θα πάω στα 105. Μήπως όμως έχω πρόβλημα με την διαφορά βάρους αυτών των αυτοκινήτων? Ποιά λύση είναι η ποιο αξιόπιστη? Δεν θα με χάλαγε αν έβρισκα και τον Mi16 του 405 -ως 1900 θα με χτυπήσει λίγο η ασφάλεια αλλά θα πληρώνω τα ίδια τέλη με 1.4) αλλά ποιές οι πιθανότητες να συμβεί αυτό? ο καινούριος 16v 1.6 που φοράτε οι περισσότεροι στα 206 και 307 πρέπει να είναι αρκετά καλός αλλά αυτό το ηλεκτρονικό γκάζι και το multiplexing με τρομάζει. ... |