teoman έγραψε: |
Μήπως συμφέρει να αγοράσει τον αερογράφο και να το βάψει μόνη της?Θα της μείνει και ο αερογράφος.Αν δεν κάνω λάθος,κάποιοι καλοί για μοντελισμό κοστίζουν περί τα 150Ε. |
IRIS έγραψε: |
Επισκέφτηκα τον τύπο που σας είπα πριν απο λίγο.
Μου ζήτησε: για ένα βύθισμα στην πόρτα του οδηγού (μη φανταστείτε τίποτα τεράστιο, έχει προκληθεί όμως από άνοιγμα πόρτας άλλου αυτοκινήτου και φαίνεται αρκετά , τουλάχιστον σε εμένα...), μία γρατζουνιά στον προφυλακτήρα και άλλες δύο γρατζουνιές σε άσχετα μεταξύ τους σημεία, ΣΥΝΟΛΟ: 240 Ευρώ με δύο χρόνια εγγύηση εργασίας. Δεν μπορείτε να πείτε...καλή τιμή ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Γνωρίζω και εγώ ένα τέτοιο μαγαζί, το οποίο διαφημίζει με μεγάλα γράμματα, τα καλά του αποτελέσματα και δίνει και εγγύηση και σκεφτομαι να το επισκεφτώ λιαν συντόμως..... Είναι στο Μοσχάτο, μήπως λες για αυτό;;; |
IRIS έγραψε: |
Για το ίδιο λέμε. Πήγα εχθές. Για την πόρτα μόνο μου ζήτησε 90 Ευρώ. Αν τα φτιάξω όλα "πακέτο", 240. Οσο για χρώμα κλπ , έχω ήδη πάρει το χρώμα του αυτοκινήτου και επιχείρησα να φτιάξω τη μία γρατζουνιά αλλά δυστυχώς....φαίνεται και πάλι... Από πελάτες πάντως, αν αυτό δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, φαίνεται να έχει απόλυτη πληρότητα... Λέω να το πάω και...ο Θεός βοηθός! |
Ωραία λοιπόν, περιμένουμε εντυπώσεις......... (έχουμε και εμείς σειρά...) |
DimiP έγραψε: | ||||
τι επαθες παλι ; ![]() ![]() αντε να παιρνετε σειρα... ![]() |
Ωραία λοιπόν, περιμένουμε εντυπώσεις......... (έχουμε και εμείς σειρά...) |
kazanovas έγραψε: |
ρε παιδιά ιδέα μου είναι ή εδώ στην Αθήνα οι τιμές είναι αρκετά ακριβότερες από επαρχία?Π.χ. έφτιαξα μία βαθειά γρατσουνιά μήκουσ περίπου 20cm και αρκετά βαθειά (είχα βρει σε μαρμαρογωνία) ώστε το κομμάτι να θελει πρώτα επισκευή και μετά βάψιμο(για όσους θυμούνται έιχα ανοίξει σχετικό topic πριν κανα 2μηνο) +επισκευή πίσω προφυλακτήρα καθώς τον είχα βρει αρκετες φορές σε πεζοδρόμιο καθως παρκαρα.αυτά μου κόστισαν 150euro και εδώ στην Αθήνα μου έιχαν ζήτήσει 300euro μόνο για την πρώτη γρατσουνιά!!!Η επίσκευή έγινε στα Γιαννενα και οι τιμές που αναφέρονται είναι αντιπροσωπείας και όχι φαναρτζή. |
IRIS έγραψε: | ||||
Επιτέλους! πήρα το αυτοκίνητο την Παρασκευή αφού είχα κλείσει ραντεβού 15 ημέρες πριν. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να πω... Αψογη δουλειά και ...με χαρτί για δύο χρόνια εγγύηση. |
kazanovas έγραψε: |
που στην Αθηνα σου ζητησαν 300Ε ; σε επισημο φανοποιειο της peugeot; η σε καποιο αλλο φανοποιειο ;;
γιατι αν πας σε peugeot σε χρεωνουν την εργασια τους, το ξεμονταρισμα την επισκευη, το μονταρισμα κ.λ.π κ.λ.π και το ΦΠΑ!!! για πες ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
Σε επίσημο φανοποιείο της Peugeot και μάλιστα σε αυτό που είναι στη Συγγρού και λέγεται Ε.Εψιλον Α.Ε. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι γιατι αυτη η μεγαλη διαφορά αναμεσα σε 2 επίσημα φανοποιεία τησ peugeot ![]() |
kazanovas έγραψε: | ||||||
όπα μάλλον ή εγω δεν καταλαβαίνω κάτι ή εσύ γαιτί νόημα δεν βγαίνει.Στα Γιάννενα η επισκευή πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπεία της peugeot των Ιωαννίνων,η απορία μου είναι γιατί στην αντιπροσωπεια στην Αθήνα μου ζήτησαν 300 euro ενώ στην αντιπροσωπεία στα γίαννενα 150 euro?? |
Vaggelis έγραψε: | ||||||
Ε, πές μας και μερικές λεπτομέρειες (πως το βάψανε, πως καλύψανε τα χτυπήματα κλπ) 15 μέρες ε;;; Θυμάμαι που στην αρχή δεν είχε πολύ κόσμο και τώρα έχει ουρά.... |