giannis_cc έγραψε: |
Χτες ημουνα σε ενα φαναρι και ειπα κανω καμια καγκουρια και ανεβασα στροφες καπου στις 4000 και αφησα αποτομα συμπλεκτη με τη προοπτικη να σπινιαρω.
Οχι μονο δε σπινιαρε αλλα το αμαξι ειχε συνεχως τις στροφες πανω απο τις 4000 με πρωτη παντα χωρις να περναει καθολου δυναμη στους τροχους . βασικα μου εδωσε την αισθηση οτι δεν ειχε γινει η συμπλεξη σωστα. επεστρεψε στα κανονικα του οταν ξαναφησα το γκαζι και το ξαναπατησα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο γιατι με οσα αυτοκινητα το ειχα κανει δεν ειχα τετοιο προβλημα. |
To ξανακανε σημερα που το δοκιμαζα. δεν ειναι λιγο παραλογο να σπινιαρει μονο ο ενας τροχος ? ακομα και η μουρη ειναι σταθερη. |
Sidobre έγραψε: |
Για να σου φύγει η περιέργεια, για να δεις αν είναι δίσκος, ενώ κινείσαι π.χ. με 2α και ενώ πατάς με το δεξί το γκάζι, πάτα ελαφρυά φρένο με το αριστερό |
Λοιπον εκανα αυτο που μου ειπες και οι στροφες επεφταν συνεχως . Υπαρχει κανα αλλο ενδεχομενο ή να ωδευσω προς συνεργειο ? |
PHSYBORG έγραψε: |
Μολις εβλεπα οτι δεν ξεκιναγε καρφωνα την 2α κ εφευγε ! |
alexbo1 έγραψε: |
Κατι άσχετο. Μιά μυρωδιά (σαν αυτή που έχει ο τροχος κοπής) είναι από το συμπλέκτη λογικά. Μια δυο φορές μου έχει "μυρίσει" όταν πήγα να το παρκάρω σε ανηφόρα. Εχει κανεις ιδέα αν είναι κάτι φυσιολογικό? Πόσο καταστροφικό είναι? |