STELIOS έγραψε: |
.... οταν το 206 σας τουμπαρει, αυτοματα κληνει η παροχη καυσιμου για να μην προκλιθει φωτια? Καλο Ε?
Ε λοιπον κι εγω το εμαθα αλλα δηστυχος απο προσωπικη εμπιρεια. Ναι ειναι αληθεια καταφερα να αναποδογυρισω το λιονταρακι μου!!! Απολογησμος? Λοιπον εχουμε και λεμε: - Εμπρος πρφηλακτηρας - Βαση βεντιλατερ - Ψυγειο (ηρθε πισω, χτιπησε στον καταλητη και τρυπησε) - Δυο μπροστινα φτερα - Καπο - Παρπριζ - Δυο εξωτερικοι καθρεφτες (ηλεκτρικοι παρακαλω) - Ηλιοροφη - Τελος κατι ψιλο γρατζουνιες και γουβιτεσες γυρο γυρο σε διαφορα σημεια. Αυτα σημβαινουν οταν εισαι πτωμα και σε παιρνει ο υπνος στο τιμονι. Επισης πρεπει να φταιει και το οτι ο ελαιωνας που κατεληξα ηταν 3 μετρα πιο χαμηλα απ'το δρομο ο οποιος φυσικα δεν ειχε μπαριερα σ'εκεινο το σημειο. Τελος παντων εμπιρεια ειναι και αυτο, εμεις να ειμαστε καλα. |
ROLAND GARROS έγραψε: |
να ρωτησω κοστολόγιο ή είναι πολύ νωρίς? |
STELIOS έγραψε: |
.... οταν το 206 σας τουμπαρει, αυτοματα κλεινει η παροχη καυσιμου για να μην προκληθει φωτια? Καλο Ε?
Ε λοιπον κι εγω το εμαθα αλλα δυστυχως απο προσωπικη εμπειρια. Ναι ειναι αληθεια καταφερα να αναποδογυρισω το λιονταρακι μου!!! Απολογισμος? |
Marellios έγραψε: |
Σε ακολουθησα στα χναρια που χαραξες...Σε ξεπερασα,δυστυχως στις ζημιες. Διαφερουμε ομως στην αιτια προκλησης... ![]() Να 'ναι καλα ΟΙ ΖΩΝΕΣ(ηταν κι ο κολλητος μου μαζι). Ποτε δεν καταλαβαμε πως εφυγε το μπ@@@@@λο. Και στην προηγουμενη ακριβως στροφη μου εκανε τα ιδια παιχνιδια χωρις να με προδωσει.Αλλα στην επομενη-μοιραια... |
Val έγραψε: |
Kαι οι αεροσακοι να 'ναι καλα! Σωζουν ζωες λεμε...Τελικα πρεπει να ριξουμε ενα τρισαγιο στο κλαμπ ρε παιδια...Πολλες-πολλες σοβαρες στουκες τελευταια...Προεδρε κανε τα κονε!!! |
Marellios έγραψε: |
Στους αεροσακους δεν ακουμπησαμε καν. Μου εχουν πει περιστατικο με ατομο που δεν φοραγε ζωνη και σκοτωθηκε εξαιτιας του αεροσακου. Μαλλον ζηλεψα τον Ινδο στη διαφημιση και πηγα να κανω το αναποδο |
Marellios έγραψε: | ||
Στους αεροσακους δεν ακουμπησαμε καν. Μου εχουν πει περιστατικο με ατομο που δεν φοραγε ζωνη και σκοτωθηκε εξαιτιας του αεροσακου. Μαλλον ζηλεψα τον Ινδο στη διαφημιση και πηγα να κανω το αναποδο |
kazanovas έγραψε: | ||||
έχω ακούσει ότι αν δεν είναι φορεμένες οι ζώνες ο αερόσακος δεν ανοίγει(στα καινουρια μοντέλα).τώρα αν το 206 έχει αυτό το σύστημα δεν γνωρίζω αλλά σιγουρα υπάρχει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. |
Dio78 έγραψε: |
Πωπω ρε παιδιά.......... κρίμα!! ![]() ![]() |