Skull έγραψε: |
Ειναι το αμαξι των ονειρων μου!!!! ![]() Ειναι αριστουργημα!!! ΤΕχνη !!!! Πως τα εκανε ο ατιμος??? ![]() |
zippy έγραψε: |
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
ειναι το 3ο ποστ που τον λες Στεφανο....ΣΤΑΥΡΟ τον λενε... και φυσικα δε φταις εσυ αλλα αυτο το καθικι που δε γραφει το ονομα του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ |
Baphomet έγραψε: |
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...![]() |
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...![]() |
Steve έγραψε: | ||
Είσαι σωστότατος αν το ph το κάνεις v δηλαδή, steven ![]() Sorry που άργησα να απαντήσω ![]() |
madjas έγραψε: |
Ένα είναι το σίγουρο : Ο κόσμος έχει ξεφύγειιιιι........ |
ο γνωστος και αγαπημενος συγγραφεας stephen king γραφεται με ph κι οχι v... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Είσαι σωστότατος αν το ph το κάνεις v δηλαδή, steven ![]() Sorry που άργησα να απαντήσω ![]() |
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: | ||||
Επειδη με εχεις μπερδεψει δεν σε πειραζει να σε λεω ψηλο ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
μαλλον ακουει σε ολα αρκει να εχει σχεση με το υψος του.... ![]() |
μπα...χλωμο, τωρα εχει σειρα η αλλαγη του μοτερ....αλλωστε ειναι πολυ extreme για 'μενα ![]() ![]() |
Αντε και 2 λιτρος σου ευχομαι.Η θα μας ξαφνιασεις με κατι πολυ τρελο και θα μας φυγουν τα μαλλια? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||||
μπα για 1.6 λεω λογο χρηματων... ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: | ||||||||
Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που λόγω χρημάτων πήρα το... 1,1???![]() ![]() ![]() Άντε... παραπονιέστε κιόλας... |
MEMsound. έγραψε: |
Δεν θελω στεναχωριες.
ολα τα κυβικα ωραια ειναι....αρκει να ειναι 206.!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και ποσο παει ενα καινουργιο.... ![]() ![]() ![]() η καλητερα να βαλω απο rally.... ![]() ![]() ![]() |
Ζαχαρία, από την Peugeot Γκάλλο μου δώσανε σήμερα το πρωί τιμή : 3400€ για καινούριο μοτέρ 1,6 (8v). Μεταχειρισμένο παίζει γύρω στα 1500€. |
Πάντως αν πρόκειτε να επιλέξεις να βάλεις μεταχειρισμένο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις από Rallye το οποίο επίσης μπαίνει κουτί σε εσένα. Τιμή για αυτό δεν γνωρίζω. |
shark_zak έγραψε: |
το καινουργιο ειναι λιγο ακριβο... |
απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... ![]() |
απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... ![]() |
ΟΟΟ ναι θα συμφονησω και εγω σε αυτο το πραμα.Απλα αμα ειναι να το παρεις το μεταχιρισμενο θα ριξω μια ιδεα και αν θες εχετει στο πισω μερος του μυαλου σου.Δες τιμες απο μαντρες,ειναι και καλα "τρακαρισμενα".Εχει αρκετες γυρω απο την καβαλας. |
Παράθεση: |
έχεις κάποια υπ όψιν σου.... ![]() |
zippy έγραψε: | ||
Αν ειμουνα ελλαδα θα πηγαιναμε μαζι αλλα τωρα απο το νετ αντε να σου δοσω να καταλαβεις που εννοω.Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο κανε μια βολτα στη καβαλας.Και μπες σε κανενα-δυο απο αυτους που λενε ανταλακτικα και ρωτα.Αυτοι ξερουν ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
ok ευχαριστω.... ![]() απλα στο λεω για καλητερα, καταλαβαινεις... ![]() |