PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Nεκροκεφαλές in car !

PHSYBORG - Τετ 01 Σεπ 2004, 10:31:13
Θέμα δημοσίευσης: Nεκροκεφαλές in car !

http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_13.jpg
http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_19.jpg
http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_18.jpg
Val - Τετ 01 Σεπ 2004, 10:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειν'τουτο Question Question Question
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Exclamation Exclamation Exclamation
Εχω μεινει Shocked
Ειναι για πολυ αγριες καταστασεις... Confused
netblaster - Τετ 01 Σεπ 2004, 11:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ρε τι κανουν οι ανθρωποι!!! Το σκηνικο το εχω ξαναδει σε εναν ενισχυτη!!! Ωραιο σαν εφε, αλλα λιγο αρρωστο μου κανει... Twisted evil
sayras - Τετ 01 Σεπ 2004, 11:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιλοχαλια κατασταση!!! Δεν ειναι μαλλον για εμας.....!Ασε που ειναι και ασχημο κατα την προσωπικη μου γνωμη.
crusader - Τετ 01 Σεπ 2004, 12:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ φρίκη ρε Φίλλιπε!! Twisted evil
Skull - Πεμ 02 Σεπ 2004, 04:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι το αμαξι των ονειρων μου!!!! Very happy

Ειναι αριστουργημα!!! ΤΕχνη !!!!

Πως τα εκανε ο ατιμος??? Very happy
DimiP - Πεμ 02 Σεπ 2004, 07:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Ειναι το αμαξι των ονειρων μου!!!! Very happy

Ειναι αριστουργημα!!! ΤΕχνη !!!!

Πως τα εκανε ο ατιμος??? Very happy

..μμππππρρρρρρρρρρρρρ...ανατριχιασα Shaking Shaking Shaking
CC-Gio - Πεμ 02 Σεπ 2004, 13:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εκανε το ατομο?!?!?!? Shocked

Εχουν τρελαθει εκει στο εξωτερικο!!!

Το μοτερ θα παρεδωσε "ψυχη"! Twisted evil
zippy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:39:18
Θέμα δημοσίευσης: Απιστευτο
Οντως πολυ καλη δουλεια.Ηθελα να ηξερα ποσο του πειρε για να κανει το passat ετσι Smile Smile Smile

Αυτο θα πει να αγαπας το αυτοκινητο σου Very happy Cool Laughing Very happy
Anonymous - Δευ 08 Νοέ 2004, 22:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
TO AYTOKINHTO AYTO EXEI NTELAPAREI APO TO trejler POY TO METAFEREI ME LIGA LOGIA EXEI PE8EI MEGALH ZHMIA, (ANAFERETAI KAI STO forum TOYS).
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 00:45:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑΑΑΑΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Puke right
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 04:30:26
Θέμα δημοσίευσης: δεν εχει δικιο
Στεφανε δεν νομιζω πως ειναι και τακα τακα που λες.Ενταξει ειναι καλη δουλεια.Απο την αλλη αν το λες για τις νεκροκεφαλες,εεεε τοτε ειναι αλλου παπα ευγελιο Exclamation Exclamation
shark_zak - Τρι 09 Νοέ 2004, 07:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
αρρωστια... Idea Question Idea Question Idea Question
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:14:42
Θέμα δημοσίευσης: Νατος και ο αλλος
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing
Baphomet - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:16:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νατος και ο αλλος
zippy έγραψε:
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing

ειναι το 3ο ποστ που τον λες Στεφανο....ΣΤΑΥΡΟ τον λενε... και φυσικα δε φταις εσυ αλλα αυτο το καθικι που δε γραφει το ονομα του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:21:07
Baphomet έγραψε:
zippy έγραψε:

ειναι το 3ο ποστ που τον λες Στεφανο....ΣΤΑΥΡΟ τον λενε... και φυσικα δε φταις εσυ αλλα αυτο το καθικι που δε γραφει το ονομα του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τι να πω και εγω,, steve εχει γραψει.Τι μας κανει παραπλανιση? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Αχα σε ανακαλοιψαμε Σταυρο ηρθε η ωρα να μας ανακαλιψεις την πραγματικη σου ταυτοτητα. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Baphomet - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:32:48
Θέμα δημοσίευσης: ??????????
Η και στην τελικη ρε συ Πετρο εγω λεω να ρωτησουμε των ιδιο.Δεφν μπορει θα εχει μια ιδεα για τον πως τον λενε.ΕΕΕΕΕΕΕ δεν νομιζεις Question Question Question
crusader - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....

Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω αλλά αυτό το όρθιο χιλιόμετρο που ξέρει σίγουρα δεν μιλάει...
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Είσαι σωστότατος αν το ph το κάνεις v δηλαδή, steven Cool

Sorry που άργησα να απαντήσω Sad
madjas - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα είναι το σίγουρο : Ο κόσμος έχει ξεφύγειιιιι........
Baphomet - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ο γνωστος και αγαπημενος συγγραφεας stephen king γραφεται με ph κι οχι v... Wink
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
madjas έγραψε:
Ένα είναι το σίγουρο : Ο κόσμος έχει ξεφύγειιιιι........

Και εγω μαζι του ειμαι!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Cool Very happy Cool Laughing
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ο γνωστος και αγαπημενος συγγραφεας stephen king γραφεται με ph κι οχι v... Wink

Είναι συγγραφέας, θέλει έναν καλλιτεχνικό τόνο στο όνομα του Cool Razz
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Επειδη με εχεις μπερδεψει δεν σε πειραζει να σε λεω ψηλο Smile Smile :)Ετσι θα ειμαι μεσα σε οτι ονομα ακους. Very happy Very happy
shark_zak - Τετ 10 Νοέ 2004, 07:20:08
zippy έγραψε:

μπα...χλωμο, τωρα εχει σειρα η αλλαγη του μοτερ....αλλωστε ειναι πολυ extreme για 'μενα Idea Wink
shark_zak - Τετ 10 Νοέ 2004, 07:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Επειδη με εχεις μπερδεψει δεν σε πειραζει να σε λεω ψηλο Smile Smile :)Ετσι θα ειμαι μεσα σε οτι ονομα ακους. Very happy Very happy

μαλλον ακουει σε ολα αρκει να εχει σχεση με το υψος του.... Wink
Steve - Τετ 10 Νοέ 2004, 11:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

μαλλον ακουει σε ολα αρκει να εχει σχεση με το υψος του.... Wink

Χεχ... νταξ Razz μη το κάνουμε και τόσο θέμα (μέχρι να περάσω τα 2.00 που προβλέπεται Cool Razz Twisted evil )
zippy - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:28:27
Θέμα δημοσίευσης: Αντε και 2.0
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

μπα...χλωμο, τωρα εχει σειρα η αλλαγη του μοτερ....αλλωστε ειναι πολυ extreme για 'μενα Idea Wink

Αντε και 2 λιτρος σου ευχομαι.Η θα μας ξαφνιασεις με κατι πολυ τρελο και θα μας φυγουν τα μαλλια? Wink Wink Laughing Cool Very happy Wink
shark_zak - Πεμ 11 Νοέ 2004, 06:54:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

Αντε και 2 λιτρος σου ευχομαι.Η θα μας ξαφνιασεις με κατι πολυ τρελο και θα μας φυγουν τα μαλλια? Wink Wink Laughing Cool Very happy Wink

μπα για 1.6 λεω λογο χρηματων... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
zippy - Πεμ 11 Νοέ 2004, 15:29:21
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

μπα για 1.6 λεω λογο χρηματων... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι Exclamation Exclamation Exclamation Μονο μην παρεις μεταχειρισμενο μοτορι η τουλαχιστον δες το πρωτα με μηχανικο πριν το παρεις.Σου μιλαω απο προσωπικη μαλακ?? και εμπειρια.3μοτερ εχουμε αλλαξει σε ενα golf(οχι δικο μου,του κολλητου μου).Εν τελη?Το εδωσε και μαλλον θα παρει το 206 με τα 130.χεχεχεχεχεεχε Very happy Laughing Very happy Laughing Twisted evil
madjas - Πεμ 11 Νοέ 2004, 16:36:42
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι Exclamation Exclamation Exclamation Μονο μην παρεις μεταχειρισμενο μοτορι η τουλαχιστον δες το πρωτα με μηχανικο πριν το παρεις.Σου μιλαω απο προσωπικη μαλακ?? και εμπειρια.3μοτερ εχουμε αλλαξει σε ενα golf(οχι δικο μου,του κολλητου μου).Εν τελη?Το εδωσε και μαλλον θα παρει το 206 με τα 130.χεχεχεχεχεεχε Very happy Laughing Very happy Laughing Twisted evil

Ωραίος ο νέος..Έτσι να μπαίνουν και άλλοι στο club του 206 και να γνωρίζουν την πραγματική αίσθηση του να οδηγάς αυτοκίνητο..Ωραία επιλογή θα κάνει αν πάρει με τα 130..Και'γω αυτό ήθελα αλλά λόγω χρημάτων πήρα το 1,6.
crusader - Πεμ 11 Νοέ 2004, 17:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που λόγω χρημάτων πήρα το... 1,1???
Άντε... παραπονιέστε κιόλας...
zippy - Πεμ 11 Νοέ 2004, 18:01:28
Θέμα δημοσίευσης: αντε για το επομενο
crusader έγραψε:
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που λόγω χρημάτων πήρα το... 1,1???
Άντε... παραπονιέστε κιόλας...

Σπυρο το επομενο το βλεπω 307 καμπριο με 180 μουλαρια.Μαζι θα το παρουμε απο οτι φενετε Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 11 Νοέ 2004, 18:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελω στεναχωριες.
ολα τα κυβικα ωραια ειναι....αρκει να ειναι 206.!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Wink
zippy - Παρ 12 Νοέ 2004, 03:55:09
Θέμα δημοσίευσης: Κιλα και γκαζια
MEMsound. έγραψε:
Δεν θελω στεναχωριες.
ολα τα κυβικα ωραια ειναι....αρκει να ειναι 206.!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Wink

Ειναι και αυτη μια αποψη πανω στο θεμα. Smile Smile Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα το επερνα στα αληθεια.Γιατι στην εκδοση που το βγαζει ειναι ειναι κοντα στον εναμιση τονο.Ειναι βαρη.Πιο βαρη και απο χοντρη αγγλιδα. Very happy Very happy Very happy Very happy

Λιγα κιλα πολλα αλογα.LONG LIVE THE RALLYE Twisted evil Twisted evil Twisted evil
shark_zak - Παρ 12 Νοέ 2004, 07:22:50
zippy έγραψε:

και ποσο παει ενα καινουργιο.... Question Question Question

η καλητερα να βαλω απο rally.... Confused Confused Confused
crusader - Παρ 12 Νοέ 2004, 11:01:29
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

και ποσο παει ενα καινουργιο.... Question Question Question

η καλητερα να βαλω απο rally.... Confused Confused Confused

Ζαχαρία, από την Peugeot Γκάλλο μου δώσανε σήμερα το πρωί τιμή : 3400€ για καινούριο μοτέρ 1,6 (8v).
Μεταχειρισμένο παίζει γύρω στα 1500€.
Πάντως αν πρόκειτε να επιλέξεις να βάλεις μεταχειρισμένο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις από Rallye το οποίο επίσης μπαίνει κουτί σε εσένα. Τιμή για αυτό δεν γνωρίζω.
shark_zak - Παρ 12 Νοέ 2004, 11:14:43
crusader έγραψε:

Ζαχαρία, από την Peugeot Γκάλλο μου δώσανε σήμερα το πρωί τιμή : 3400€ για καινούριο μοτέρ 1,6 (8v).
Μεταχειρισμένο παίζει γύρω στα 1500€.

το καινουργιο ειναι λιγο ακριβο...

crusader έγραψε:
Πάντως αν πρόκειτε να επιλέξεις να βάλεις μεταχειρισμένο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις από Rallye το οποίο επίσης μπαίνει κουτί σε εσένα. Τιμή για αυτό δεν γνωρίζω.

απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... Idea
crusader - Παρ 12 Νοέ 2004, 12:20:19
shark_zak έγραψε:
το καινουργιο ειναι λιγο ακριβο...

προσωπικά πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ ακριβό... ο καθένας βέβαια κρίνει ανάλογα με την τσέπη του Very happy

shark_zak έγραψε:

Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink
zippy - Παρ 12 Νοέ 2004, 21:01:13
shark_zak έγραψε:

Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink[/quote]

ΟΟΟ ναι θα συμφονησω και εγω σε αυτο το πραμα.Απλα αμα ειναι να το παρεις το μεταχιρισμενο θα ριξω μια ιδεα και αν θες εχετει στο πισω μερος του μυαλου σου.Δες τιμες απο μαντρες,ειναι και καλα "τρακαρισμενα".Εχει αρκετες γυρω απο την καβαλας.
shark_zak - Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:09:30
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:

crusader έγραψε:
Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink

ΟΟΟ ναι θα συμφονησω και εγω σε αυτο το πραμα.Απλα αμα ειναι να το παρεις το μεταχιρισμενο θα ριξω μια ιδεα και αν θες εχετει στο πισω μερος του μυαλου σου.Δες τιμες απο μαντρες,ειναι και καλα "τρακαρισμενα".Εχει αρκετες γυρω απο την καβαλας.

έχεις κάποια υπ όψιν σου.... Question
shark_zak - Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
θα παρακαλουσα τους mod να μεταφερουνα τα post σχετικα με το μοτερ σε καποιο αλλο topic με θεμα: "αλλαγη μοτερ σε 1.4 8V"...

ευχαριστω πολυ.... Exclamation
zippy - Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:44:17
Παράθεση:

Αν ειμουνα ελλαδα θα πηγαιναμε μαζι αλλα τωρα απο το νετ αντε να σου δοσω να καταλαβεις που εννοω.Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο κανε μια βολτα στη καβαλας.Και μπες σε κανενα-δυο απο αυτους που λενε ανταλακτικα και ρωτα.Αυτοι ξερουν Smile Smile
shark_zak - Κυρ 14 Νοέ 2004, 02:28:42
zippy έγραψε:
Παράθεση:

Αν ειμουνα ελλαδα θα πηγαιναμε μαζι αλλα τωρα απο το νετ αντε να σου δοσω να καταλαβεις που εννοω.Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο κανε μια βολτα στη καβαλας.Και μπες σε κανενα-δυο απο αυτους που λενε ανταλακτικα και ρωτα.Αυτοι ξερουν Smile Smile

ok ευχαριστω....Silly
απλα στο λεω για καλητερα, καταλαβαινεις... Wink
zippy - Κυρ 14 Νοέ 2004, 17:00:04
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
Παράθεση:

ok ευχαριστω....Silly
απλα στο λεω για καλητερα, καταλαβαινεις... Wink

Ναι ναι σε καταλαβενω.Οπως θα το λεγαμε και εμεις εδω σε πιανω. Bluegrab
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες