PHSYBORG έγραψε: |
Γιατι στριβει , στριβει στριβει παει τεζα κ ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !
![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
...........
8. Με προκαλει να το παω ενα Πηλιο!!!! |
Recifees έγραψε: |
[ Λεωνίδιο- Κοσμά
|
seridim έγραψε: | ||
Καταπληκτική διαδρομή αν και στο τέλος η γυναίκα μου κόντεψε να ξεράσει |
mick206 έγραψε: | ||||
Και γιατι δεν αφηνες τη γυναίκα σου για μια γρηγορη κατάβαση και μια εξίσου γρηγορη αναβαση και μετα να ξανακατεβαινατε νορμαλ; ![]() ![]() ![]() |
ikaros έγραψε: |
Mπορεί να μην έχω καταλήξει για το αν θα κλείσω το Quicksilver ή το ΧS......αλλά από την πρώτη επαφή που είχα με το Quicksilver (8v) της κοπελιάς μου...κυριολεκτικά το αυτοκίνητο με κέρδισε με το πάτημα του και το γαμάτο τιμόνι του.....καμμία σχέση με το VW του μπαμπά!!! |
Baphomet έγραψε: | ||
το XS να πάρεις λέω εγω... ![]() |
Stevon έγραψε: |
206!!!! Γιατί έτσι μας αρέσει.... Δέν θέλει ιδιαίτερο λόγο... Μπαίνεις το βλέπεις .. και το παίρνεις!!!!! Απλά και περιεκτικά... ![]() |
chrisa έγραψε: |
........Τελικά όπως λέει και η γιαγιά μου "τυχαιρά είναι αυτά", αυτό αγάπησα αυτό πήρα! ![]() |
filimon έγραψε: |
Eimai neos odigos kai pira to proto mou autokinito ton ianouario tou 2006.
Apo mikros omws eixa tin porosi kai eixa dokimasi arketa mixanokinita entos kai ektos pistas. Ekana arketes gires se oles tis antiprosopies psaxnontas gia ena 1.400ari Telika kateliksa sto Peugeot 206 colorline (16v, 90ipus) To eroteutika eks arxeis giati: 1)Dinamiki eksoteriki emfanisi pou se kathiloni (se sindiasmo me to xroma, Blue resife) 2)Apo ta liga 1.400aria me 15ara zanta kai diskofrena mpros piso 3)Sport kathismata, pou pragmatika den theleis na sikoseis ton ko*o sou 4)An kai coupe exei arketa anetous xorous, toso mesa sto saloni, oso kai se apothikeutikous xorous. 5)Gemato tamplo 6)Apo tis kaliteres epidosis stin katigoria tou 7)Arketa beltiosimo (idi exw arxisi) 8)Meno sto Pilio ![]() |