volvos έγραψε: |
λοιπον μετα απο 11000χλμ σε 4 μηνες με ενα 206 1.6gti θα καταθεσω και εγω τις δικες μου αποροιες.
[...] ελπιζω να αντεξει καποιος να το διαβασει και να μου απαντησει |
Dio78 έγραψε: |
Μα καλά βαλτός είσαι; ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Παρολα αυτα ομως πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα αφου προσφερει σχεδον λιγο απο ολα...κ χλιδα κ γκαζι κ χωρους κ ανεση κ κρατημα....λιγα αμαξια το πετυχαινουν αυτο!
Ενα ειναι σιγουρο...οτι ειμαι ερωτευμενος με την Γαλλιδα μου ![]() |
Val έγραψε: |
Διονυση μην τρελενεσαι! Το εχω ξαναπει οτι ολα ειναι θεμα γουστου και παει αναλογα με τις απαιτησεις που εχει καποιος για το δικο του αμαξι. Εγω εμεινα πολλη ευχαριστημενη απο το δικο μου απο ολες τις πλευρες και αν ξαναεπερνα θα ηταν το ιδιο ακριβως μοντελο.(Βεβαια τωρα χλωμο το κοβω να προλαβαινεις να ακυρωσεις την παραγγελια σε περιπτωση που μετανειωσες! ![]() Παντως καλοριζικο και καλοταξιδο! |
volvos έγραψε: |
λοιπον μετα απο 11000χλμ σε 4 μηνες με ενα 206 1.6gti θα καταθεσω και εγω τις δικες μου αποροιες..............................................................................
ν.πολλα δεν εγραψα....προσωπικα ειμαι υπερευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα και με δεδομενο οτι δεν μπορουσα να παρω 106 αλλα πλεον και να μπορουσα αν εξαιρεσω το μοτερ σε ολα τα υπολοιπα μπορω να πω οτι προτιμω το 206 συνολικα για απειρους λογους ελπιζω να αντεξει καποιος να το διαβασει και να μου απαντησει |