PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δεξί παράθυρο, αυτόματο?

ROLAND GARROS - Τρι 17 Αύγ 2004, 10:32:01
Θέμα δημοσίευσης: Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

μετά από τον πρώτο μήνα απροβλημάτιστης λειτουργίας του αυτοκινήτου μου, (μου φαίνεται απίστευτο) αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αυτόματο το δεξί παράθυρο ή ακόμη και τα πίσω (206cc) Rolling eyes
NT1969 - Τρι 17 Αύγ 2004, 13:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Recifees - Τρι 17 Αύγ 2004, 14:46:57
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
ROLAND GARROS έγραψε:
Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

μετά από τον πρώτο μήνα απροβλημάτιστης λειτουργίας του αυτοκινήτου μου, (μου φαίνεται απίστευτο) αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αυτόματο το δεξί παράθυρο ή ακόμη και τα πίσω (206cc) Rolling eyes

ειναι θέμα μηχανισμών ,οι οποίοι είναι και πιο ακριβοί σε σχέση με τους απλούς .

Αντε να συνεχίσει έτσι απροβλημάτιστο Wink
Stevon - Παρ 03 Σεπ 2004, 19:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
HI!!PAIDES!!!
APO OTI GNWRIZW MALLON YPARXEI AYTH H PITHANOTHTA NA LEITOYRGISEI AYTOMATA KAI TO DEKSI PARATHIRO ALLA MONO AN TOPOTHETITHEI DIAKOPTHS APO RC!!GIATI??GIATI EINAI TO MONO 206 POY EXEI AYTOMATH LEITOYRGIA KAI GIA TA 2 PARATHIRA,TWRA AYTO POU EGRAPSES (RECIFFES) NOMIZW OTI DEN ISXYEI AFOY APO OTI MOU EXOUN PEI STHN PEUGEOT TO ZHTHMA EINAI OI DIAKOPTES ME THN ENSOMATWMENH PLAKETA,THA DEIKSEI GIATI STO PRWTO SERVICE PERIMENW NA MOU VGALOUN TON DIAKOPTH EGGYEISH GIA NA TOPOTHETHSOUME APO RC,OTAN GINEI KAI AN PETYXEI THA ENHMERWSW.
ALLH MIA FORA SORRY GIA TA GREEKLISH Embarassed
Δημήτριος - Σαβ 04 Σεπ 2004, 18:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά θα πρέπει να γίνεται εύκολα και χωρίς την πλακέτα του RC. Νομίζω (χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι) ότι και ένας καλός ηλεκτρολόγος θα μπορεί να το κάνει.

Απλά το ένα κουμπί (που ενεργοποιεί το παράθυρο του οδηγού) είναι ψηφιακό, αφού δίνει παλμό ρεύματος (όπως στα Hi - Fi, στα keyboard κ.α.), δηλαδή η έξοδός του από 0 γίνεται 1.
Το κοινό κουμπί απλά κλείνει το ηλεκτρικό κύκλωμα του παραθύρου, δηλαδή είναι ένας απλός On-Off διακόπτης.
kovac - Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι (μιας και δε γνωρίζω)?

Σίγουρα είναι θέμα πλακέτας κι όχι "βάσης"? Δηλαδή στο αυτόματο παράθυρο του οδηγού το κουμπί του κάνει ένα "κλακ" και κουμπώνει πιο βαθιά απ' ό,τι το άλλο. Έτσι ενεργοποιείται το αυτόματο παραθύρι και όταν ανέβει "ξεσκαλώνει". Στο άλλο που δεν είναι αυτόματο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν το κάνεις θα το σπάσεις.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι: μήπως το θέμα είναι αν μπορεί να "κουμπώσει" το κουμπί (ε κουμπί είναι, θα κουμπώσει Laughing Laughing Laughing ) κι όχι θέμα πλακέτας?
Δημήτριος - Κυρ 05 Σεπ 2004, 18:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι (μιας και δε γνωρίζω)?

Σίγουρα είναι θέμα πλακέτας κι όχι "βάσης"? Δηλαδή στο αυτόματο παράθυρο του οδηγού το κουμπί του κάνει ένα "κλακ" και κουμπώνει πιο βαθιά απ' ό,τι το άλλο. Έτσι ενεργοποιείται το αυτόματο παραθύρι και όταν ανέβει "ξεσκαλώνει". Στο άλλο που δεν είναι αυτόματο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν το κάνεις θα το σπάσεις.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι: μήπως το θέμα είναι αν μπορεί να "κουμπώσει" το κουμπί (ε κουμπί είναι, θα κουμπώσει Laughing Laughing Laughing ) κι όχι θέμα πλακέτας?

Όχι. Μάλλον με την πλακέτα θα αλλάξει και το κουμπί, μιας και το τελευταίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πλακέτας.

Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθεί και κάποιος άλλος μηχανισμός εκτός της πλακέτας. Μάλλον όμως δεν πρέπει να χρειάζεται.

Όσο για το σκάλωμα, πρόκειται απλά για διπλή λειτουργία του κουμπιού. Στην αρχή (προ σκαλώματος) λειτουργεί σαν απλός on-off διακόπτης, ενώ στην συνέχεια (μετά σκλώματος) λειτουργεί σαν ψηφιακός διακόπτης, όπως και τα κουμπιά του radio - cd ή τα κουμπιά του πληκτρολογίου ή όπως τα κουμπιά ενός ποντικιού κ.τ.λ...
kovac - Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Όχι. Μάλλον με την πλακέτα θα αλλάξει και το κουμπί, μιας και το τελευταίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πλακέτας.

Γι' αυτό είσαι 100% σίγουρος? Scratch Γιατί το όλο μαραφέτι για τα παραθύρια μπορεί να γίνει τελείως κομμάτια.

Δημήτριος έγραψε:
Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθεί και κάποιος άλλος μηχανισμός εκτός της πλακέτας. Μάλλον όμως δεν πρέπει να χρειάζεται.

Όσο για το σκάλωμα, πρόκειται απλά για διπλή λειτουργία του κουμπιού. Στην αρχή (προ σκαλώματος) λειτουργεί σαν απλός on-off διακόπτης, ενώ στην συνέχεια (μετά σκλώματος) λειτουργεί σαν ψηφιακός διακόπτης, όπως και τα κουμπιά του radio - cd ή τα κουμπιά του πληκτρολογίου ή όπως τα κουμπιά ενός ποντικιού κ.τ.λ...

Δηλαδή αν παίρναμε από ένα χαλασμένο διακόπτη παραθύρων το αυτόματο κουμπί του παραθύρου και το βάζαμε στο δικό μας στου συνοδηγού δε θα γινότανε δουλειά λόγω της πλακέτας (τσιπάκι), ε?
Δημήτριος - Δευ 06 Σεπ 2004, 10:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Γι' αυτό είσαι 100% σίγουρος? Scratch Γιατί το όλο μαραφέτι για τα παραθύρια μπορεί να γίνει τελείως κομμάτια.

Δημήτριος έγραψε:

Δηλαδή αν παίρναμε από ένα χαλασμένο διακόπτη παραθύρων το αυτόματο κουμπί του παραθύρου και το βάζαμε στο δικό μας στου συνοδηγού δε θα γινότανε δουλειά λόγω της πλακέτας (τσιπάκι), ε?

Ε, ναι! Το κουμπί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κομμάτι πλαστικού. Την δουλειά την κάνει η πλακέτα...

Τώρα τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω. Μπορεί να να θέλει και άλλα πράγματα.
Touristas - Δευ 06 Σεπ 2004, 17:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει πλακέτα ο διακόπτης τα κάνη όλα!!
Δημήτριος - Δευ 06 Σεπ 2004, 18:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Σοβαρά!!! ;;;;; Shocked Shocked Shocked

Τότε ξεχάστε ότι είχα πριν για τους ψηφιακούς διακόπτες... Rolling eyes Rolling eyes
Ας πούμε ότι δεν το ανέφερα πουθενά... :uhoh: :uhoh: Silent Silent
. . . . . . .

Όντως!! Είναι πολύ πιο απλό έτσι... Rolling eyes
Lucifer - Δευ 06 Σεπ 2004, 20:35:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
ROLAND GARROS έγραψε:
Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

ναι γινεται και πολυ απλα μαλιστα!χωρις πλακετες και προσθετες βλακειες.
το πηγα στην αντιπροσωπεια ρωτησα και μου ειπαν οτι το μονο που θελει ειναι να συνδεσουν το διαγνωστικο με τον εγκεφαλο του 206 ωστε να γινει η απαραιτητη αλλαγη.
προσωπικα εχω ενεργοποιησει μονο το ανεβασμα του συνοδηγου αλλα μπορεις να κανεις αυτοματα και τα πισω.
και εγω ειχα ακουσει για extra πλακετες και χιλια δυο μπιχλιμπιδια αλλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
και κατι αλλο, τουλαχιστον σε εμενα και πιστευω σε ολους ακομα και ο διακοπτης για το παραθυρο του συνοδηγου εχει δυο σκαλες απλα ειναι μικροτερη η διαδρομη.
γι αυτο την επομενη που θα το πας για service ζητησε να στο αλλαξουν.
τωρα εαν σου πουν πως δεν γινεται τοτε η ο τυπος βαριεται η ειναι εντελος ασχετος.
αυτα τα λιγα!
Recifees - Δευ 06 Σεπ 2004, 21:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

multimpexing ένα πράγμα δηλαδή ???
Lucifer - Δευ 06 Σεπ 2004, 21:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
multimpexing ένα πράγμα δηλαδή ???

σε μουλτιμπουρδες γινεται σιγουρα Laughing Laughing
τωρα για τα προηγουμενα μοντελα δεν εχω ιδεα.
Touristas - Τρι 07 Σεπ 2004, 21:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καμία σχέση με πολυπλεξία !!
Τα 206 δεν έχουν πολυπλεξικα παράθυρα απλά είναι εσωτερική λειτουργία του διακόπτη αυτή το μόνο που θέλει είναι λίγο ψάξιμο με τα καλώδια γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι λίπη.
Α και κάτι άλλο ακόμα και όσα δεν εχουν αυτόματο παράθυρο οδηγού γίνεται !
Στα CC είναι τελείως διαφορετικά , εκεί τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος τις κουκούλας
Exclamation
argonaftis - Τετ 08 Σεπ 2004, 07:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή το μόνο που πρέπει να γίνει είναι μόνο μια σύνδεση?Και πόσο πάει το μαλί?
Lucifer - Τετ 08 Σεπ 2004, 12:39:48
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Τα 206 δεν έχουν πολυπλεξικα παράθυρα απλά είναι εσωτερική λειτουργία του διακόπτη αυτή το μόνο που θέλει είναι λίγο ψάξιμο με τα καλώδια γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι λίπη.
Στα CC είναι τελείως διαφορετικά , εκεί τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος τις κουκούλας
Exclamation

αυτο δεν το γνωριζα.τελος παντον οσοι εχουν cc μπορουν με μια επισκεψη στην αντιπροσωπεια να αλλαξουν τις λειτουργειες σε οποιο παραθυρο θελησουν.
Touristas - Τετ 08 Σεπ 2004, 21:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
Touristas έγραψε:
Exclamation

αυτο δεν το γνωριζα.τελος παντον οσοι εχουν cc μπορουν με μια επισκεψη στην αντιπροσωπεια να αλλαξουν τις λειτουργειες σε οποιο παραθυρο θελησουν.
Μην είσαι σίγουρος ……….!!! Twisted evil
dbokos - Πεμ 09 Σεπ 2004, 08:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γινονται αυτα τα θαυματα. Μονο με προγραμματισμο δεν αλλαζει το παραθυρο (αν ξερω καλα)

Αν καποιος το εχει κανει σε CC, ας μας πει που και πως.
Lucifer - Παρ 17 Σεπ 2004, 00:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
dbokos έγραψε:
Δεν γινονται αυτα τα θαυματα. Μονο με προγραμματισμο δεν αλλαζει το παραθυρο (αν ξερω καλα)

Αν καποιος το εχει κανει σε CC, ας μας πει που και πως.

μα καλα τοση ωρα τι σας λεω???? Shocked
το εχω κανει στο CC μου.
ειναι απλα τα πραγματα, ειδα και η αλλαγη πως γινεται.
σαν να λειτουργεις menu απο κινητο, τοσο απλα.
και αν δε με πιστευετε γιατι αυτο καταλαβα ρωτηστε και τον MAG206 που ηρθε Ροδο και το ειδε.
η λυση ειναι στον εγκεφαλο του αυτοκινητου και οχι σε πλακετες
argonaftis - Παρ 17 Σεπ 2004, 07:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δε θέλει και πείραγμα ο διακόπτης για να λειτουργεί σε 2 σκάλες?
Lucifer - Παρ 17 Σεπ 2004, 12:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
argonaftis έγραψε:
Δε θέλει και πείραγμα ο διακόπτης για να λειτουργεί σε 2 σκάλες?

τουλαχιστον στο CC οχι.η διπλη σκαλα του διακοπτη του συνοδηγου ειναι λιγο πιο μικρη και σου δινει την αισθηση πως δεν υπαρχει, αλλα λειτουργει αψογα.
αν και για τα κλειστα μια απο τα ιδια πρεπει να ειναι(ετσι πιστευω αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια).
ROLAND GARROS - Παρ 17 Σεπ 2004, 12:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι μου είναι στην πεζω από την Τετάρτη. Τελικά θα μου απενεργοποιήσει το μπιου μπιου για την ζωνη που σπάει νέυρα και θα ψάξει μπάς και βρεί στο μενού καιτο παράθυρο. θα δω και θα σας πω υντομα
Lucifer - Παρ 17 Σεπ 2004, 12:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
Το αμάξι μου είναι στην πεζω από την Τετάρτη. Τελικά θα μου απενεργοποιήσει το μπιου μπιου για την ζωνη που σπάει νέυρα και θα ψάξει μπάς και βρεί στο μενού καιτο παράθυρο. θα δω και θα σας πω υντομα

καλο ειναι να ενεργοποιησεις και το ανεβασμα στα πισω παραθυρα, κατι που δεν εκανα εγω και το μετονοιωσα Crying or Very sad
dbokos - Παρ 17 Σεπ 2004, 12:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:

Σε ποια πεζω πηγες ?

Γιατι εμενα στην Κλεισθενους με κοιταγαν σαν να μιλαγα κινεζικα Surprised Surprised

Σε χρεωνουν γιατι αυτες τις τροποποιησεις ?
ROLAND GARROS - Παρ 17 Σεπ 2004, 13:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Lion... αλλά μιλάω με γνωστό...

αν βρεί την παράμετρο στο μενού μου είπε θα το κάνει.
Touristas - Παρ 17 Σεπ 2004, 19:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
Διευκρίνιση στα CC το κατέβασμα του παραθύρου το συνοδηγού είναι αυτόματο είτε το θέλετε είτε όχι από το εργοστάσιο!!
Και το ξανάλεω επειδή ο εγκέφαλος τις κουκούλας τα επέχει και αν έχετε παρατηρήσει το πρώτο πράμα που κάνει όταν αποφασίσετε να ανοίξετε την κουκούλα είναι ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ !!!!
Lucifer - Παρ 17 Σεπ 2004, 23:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Διευκρίνιση στα CC το κατέβασμα του παραθύρου το συνοδηγού είναι αυτόματο είτε το θέλετε είτε όχι από το εργοστάσιο!!
Και το ξανάλεω επειδή ο εγκέφαλος τις κουκούλας τα επέχει και αν έχετε παρατηρήσει το πρώτο πράμα που κάνει όταν αποφασίσετε να ανοίξετε την κουκούλα είναι ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ !!!!

σωστο αυτο που λες αλλα τι σχεση εχει με το θεμα?
Touristas - Σαβ 18 Σεπ 2004, 08:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
Touristas έγραψε:

σωστο αυτο που λες αλλα τι σχεση εχει με το θεμα?
Δεν είπες ότι σου έκαναν το παράθυρο του συνοδηγού αυτόματο? Rolling eyes
Lucifer - Σαβ 18 Σεπ 2004, 23:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν είπες ότι σου έκαναν το παράθυρο του συνοδηγού αυτόματο? Rolling eyes

ναι, το ανεβασμα και οχι το κατεβασμα.
κοιτα οταν το εκανε ημουν μπροστα και ηταν τοοοσο απλο που επαθα πλακα.
μεχρι και αυτοματο ανεβασμα σε ολα τα παραθυρα μπορεις να ενεργοποιησεις ακομα και οταν ειναι σβηστη η μηχανη.
εγω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εξηγω ακριβως πως το εφτιαξα να εξακολουθητε να μη πιστευετε αυτα που σας λεω.
μηπως εχω καποιο οφελος να σας λεω μαλακειες η μηπως προτιματε να ξοδεψετε τα λεφτα σας σε περιτες πλακετες και καινουριους διακοπτες.
Δημήτριος - Κυρ 19 Σεπ 2004, 11:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
ναι, το ανεβασμα και οχι το κατεβασμα.
κοιτα οταν το εκανε ημουν μπροστα και ηταν τοοοσο απλο που επαθα πλακα.
μεχρι και αυτοματο ανεβασμα σε ολα τα παραθυρα μπορεις να ενεργοποιησεις ακομα και οταν ειναι σβηστη η μηχανη.
εγω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εξηγω ακριβως πως το εφτιαξα να εξακολουθητε να μη πιστευετε αυτα που σας λεω.
μηπως εχω καποιο οφελος να σας λεω μαλακειες η μηπως προτιματε να ξοδεψετε τα λεφτα σας σε περιτες πλακετες και καινουριους διακοπτες.

Και δεν μου λες; Μπορείς να πεις αναλυτικά πως το έκανε αυτό;
Άμα είναι να το κάνουμε και εμείς! Very happy
Lucifer - Κυρ 19 Σεπ 2004, 13:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:

τωρα να σου πω σε πιο μενου μπηκε και πιο κουμπι πατησε δεν θυμαμαι(εχει περασει 1.5 χρονος)
αυτο που θυμαμαι και μου εκανε εντυπωση ηταν πως για καθε παραθυρο ειχε ολες τις λειτουργειες ανοικτες η κλειστες.
π.χ. μπροστινο παραθυρο συνοδηγου, αυτοματο ανεβασμα η κατεβασμα συν τις ιδιες επιλογες εαν ειναι σβηστος ο κινητηρας.
με λιγα λογια μπορεις να κανεις τα παραθυρα πληρως αυτοματα ακομα και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας.
και μιλαμε παντα για το κλασικο διαγνωστικο μηχανημα που εχει καθε αντιπροσωπεια.
mick206 - Κυρ 19 Σεπ 2004, 14:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:

τωρα να σου πω σε πιο μενου μπηκε και πιο κουμπι πατησε δεν θυμαμαι(εχει περασει 1.5 χρονος)
αυτο που θυμαμαι και μου εκανε εντυπωση ηταν πως για καθε παραθυρο ειχε ολες τις λειτουργειες ανοικτες η κλειστες.
π.χ. μπροστινο παραθυρο συνοδηγου, αυτοματο ανεβασμα η κατεβασμα συν τις ιδιες επιλογες εαν ειναι σβηστος ο κινητηρας.

με λιγα λογια μπορεις να κανεις τα παραθυρα πληρως αυτοματα ακομα και οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας.
και μιλαμε παντα για το κλασικο διαγνωστικο μηχανημα που εχει καθε αντιπροσωπεια.

Μου εξήγησε κάτι ο Αργύρης σήμερα οπότε ανακαλώ αυτα που ειπα... Rolling eyes Embarassed Laughing
Δημήτριος - Κυρ 19 Σεπ 2004, 21:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαρδόν!!!;;; Question Question Shocked Shocked Question Question Shocked Shocked Question Question
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;
Touristas - Κυρ 19 Σεπ 2004, 21:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μην μπερδεύεται την λειτουργία των CC με τα κλειστά .
Είπαμε στο καμπριο τα παράθυρα τα λειτουργεί ο εγκέφαλος τις κουκούλας!!
Δημήτριος - Κυρ 19 Σεπ 2004, 21:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μην μπερδεύετε την λειτουργία των CC με τα κλειστά .
Είπαμε στο καμπριο τα παράθυρα τα λειτουργεί ο εγκέφαλος τις κουκούλας!!

Δηλαδή για τους κλειστούς τύπους τίποτα ε;
Touristas - Κυρ 19 Σεπ 2004, 22:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε ο διακόπτης κάνη την λειτουργία αυτή στα κλειστα
ROLAND GARROS - Δευ 20 Σεπ 2004, 08:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Luci... επείδη ακόμη το ψάχνει ο τύπος στην Liοn, και επειδή όντως το ψάχνει μου λεεί οτι αν βγάλεις την πλεξούδα καλωδίων που έχουν οι διακόπτες των παραθύρων θα δείς οτι υπάρχει ένα καλώδιο παραπάνω στο διακόπτη του παραθύρου του οδηγού το οποίο δίνει την extra εντολή του ανεβάσματος αυτόματα. κοινώς χρειάζεται και διακόπτης.

μήπως έχεις την καλοσύνη να ρωτήσεις στον αντιπρόσωπο σου εκεί, μέσω ποιού μενού βρήκε τις εντολές αυτές?
Lucifer - Δευ 20 Σεπ 2004, 15:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
Ρε Luci... επείδη ακόμη το ψάχνει ο τύπος στην Liοn, και επειδή όντως το ψάχνει μου λεεί οτι αν βγάλεις την πλεξούδα καλωδίων που έχουν οι διακόπτες των παραθύρων θα δείς οτι υπάρχει ένα καλώδιο παραπάνω στο διακόπτη του παραθύρου του οδηγού το οποίο δίνει την extra εντολή του ανεβάσματος αυτόματα. κοινώς χρειάζεται και διακόπτης.

μήπως έχεις την καλοσύνη να ρωτήσεις στον αντιπρόσωπο σου εκεί, μέσω ποιού μενού βρήκε τις εντολές αυτές?

ναι θα τον ρωτησω να μου δωσει λεπτομερειες.
αλλα κανε μου μια χαρη αν ειναι να με λες Luci λεγε με Μαρια, μ αρεσει πιο πολλυ Laughing Laughing
Lucifer η Κωστα σε παρακαλω.
zzzleepy - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Είπαμε ο διακόπτης κάνη την λειτουργία αυτή στα κλειστα

Και πόσο περίπου κοστίζει ο διακόπτης μαζί με την αλλαγή;
Lucifer - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:39:06
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο που θα κοιταξω να ρωτησω για το CC μηπως να κανω και μια ερωτηση για τα κλειστα η ειναι σιγουρο πως θελει διακοπτη??
Touristas - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
θελει διακοπτη Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire Onfire
Lucifer - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

καλα ρε συ μη τρελαινεσαι μια ερωτηση εκανα Wink
Touristas - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
Touristas έγραψε:

καλα ρε συ μη τρελαινεσαι μια ερωτηση εκανα Wink
Μην ανησυχείς δεν τρελαίνομαι
Απλά να έχουμε και λίγο χαβαλέ Wink Wink Wink
Lucifer - Δευ 20 Σεπ 2004, 16:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μην ανησυχείς δεν τρελαίνομαι
Απλά να έχουμε και λίγο χαβαλέ Wink Wink Wink

εε αμα ειναι για χαβαλε παω πασο Cool
zzzleepy - Δευ 20 Σεπ 2004, 19:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά πόσο κοστίζει ο διακόπτης μαζί με την αλλαγή; Silly Silly
Touristas - Δευ 20 Σεπ 2004, 19:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμη αυριο Very happy
volvos - Δευ 20 Σεπ 2004, 20:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη για να καταλαβω με ενα διακοπτη καθαρισαμε?
αμα ειναι ετσι τυλιξτε μου κανα δυο Laughing Laughing Laughing
ROLAND GARROS - Τρι 21 Σεπ 2004, 10:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lucifer έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:

ναι θα τον ρωτησω να μου δωσει λεπτομερειες.
αλλα κανε μου μια χαρη αν ειναι να με λες Luci λεγε με Μαρια, μ αρεσει πιο πολλυ Laughing Laughing
Lucifer η Κωστα σε παρακαλω.

Μαράκι που λες, Very happy Very happy

Κώστα,

Δεν το βρήκε και όντως έψαξε, όταν πηγα στο γραφείο του είχε όλες τις εκτυπώσεις από το σύστημα της peugeot για το 206cc.

Τον πλήρωσες για να το φτιάξει?
Lucifer - Τρι 21 Σεπ 2004, 14:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:

Μαράκι που λες, Very happy Very happy

Κώστα,

Δεν το βρήκε και όντως έψαξε, όταν πηγα στο γραφείο του είχε όλες τις εκτυπώσεις από το σύστημα της peugeot για το 206cc.

Τον πλήρωσες για να το φτιάξει?

οχι δεν ζητησε χρηματα, μαλιστα η ολη ιστορια εγινε εντελος τυχαια!
μου εδειχνε το διαγνωστικο μηχανημα της Peugeot γεματος καμαρι για τις τοσες πολλες παραμετροποιησεις που σε αφηνει να κανεις, οποτε γυρναω του κανω την ερωτηση για το παραθυρο και μεσα σε 2 λεπτα το ειχε ενεργοποιησει!
και μην νομιζεις οτι σε ξεχασα απλα σημερα ημουν πνιγμενος και δεν προλαβα να περασω απο την αντιπροσωπεια.
κανε λιγη υπομονη αυριο αν δεν προλαβω και παλι τουλαχιστον θα παρω τηλεφωνο.
και τωρα να κανω μια ασχετη υποθεση και οποιος γνωριζει ας απαντησει.
υπαρχει μηπως περιπτωση καποιες αντιπροσωπειες να εχουν παλαιοτερα διαγνωστικα τα οποια δεν υποστηριζουν τις παραπανω λειτουργειες??
Touristas - Τρι 21 Σεπ 2004, 16:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν την ρύθμιση για να ανεβαίνει αυτόματα και το παράθυρο του συνοδηγού στα CC ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ γίνεται με τηλεκωδικοποιηση του εγκέφαλου τις κουκούλας!!
Στα κλειστά χρειάζεται διακόπτη κόστος περί τα 108euro
kovac - Τρι 21 Σεπ 2004, 16:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Στα κλειστά χρειάζεται διακόπτη κόστος περί τα 108euro

Ή μια πρόχειρη νταλίκα ώστε να το κάνεις cc! Beer Splat Splat Splat

Αργύρη, ο διακόπτης να υποθέσω πως είναι αυτός του RC? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Touristas - Τρι 21 Σεπ 2004, 18:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανώς ναι γιατί δεν εχει διευκρίνιση
Εξάλλου είναι το μόνο αν θυμάμαι που έχει και τα δυο αυτόματα!
ROLAND GARROS - Τετ 22 Σεπ 2004, 09:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα,

επείδη και ο τύπος στην Lion (φιλος είναι) τραβάει τα μαλλιά του αναρωτήθηκε ποιά μονάδα BSI φοράει το αμάξι σου.

μπάς και μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό πλαισίου σου ? (με ενα προσωπικό μήνυμα ίσως.)

Για την ακρίβεια μου λέει αύτη την ένδειξη την έχει βρεί περι αυτοματισμού των παραθύρων αλλα όταν την δοκίμασε σε άλλο CC το μόνο που κατάφερε είναι να τον γράψει στα @ρχίδι@ του το αμάξι και να μην αλλάξει τίποτα!

αλλιώς, ... έρχομαι Ροδο!
dbokos - Τετ 22 Σεπ 2004, 10:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη αυτο το θεμα με ενδιαφερει και μενα παρα πολυ (φανταζομαι και αλλους 206CC-αδες) κρατηστε μας ενημερους

Thanks
Touristas - Τετ 22 Σεπ 2004, 16:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

επείδη και ο τύπος στην Lion (φιλος είναι) τραβάει τα μαλλιά του αναρωτήθηκε ποιά μονάδα BSI φοράει το αμάξι σου.

μπάς και μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό πλαισίου σου ? (με ενα προσωπικό μήνυμα ίσως.)

Για την ακρίβεια μου λέει αύτη την ένδειξη την έχει βρεί περι αυτοματισμού των παραθύρων αλλα όταν την δοκίμασε σε άλλο CC το μόνο που κατάφερε είναι να τον γράψει στα @ρχίδι@ του το αμάξι και να μην αλλάξει τίποτα!

Μάλλον δεν καταλάβατε τι έγραψα ……δεν ανέφερα πουθενά για BSI και το λέω γιατί το δοκίμασα και παίζει!!
volvos - Τετ 22 Σεπ 2004, 17:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
toyristas ο διακοπτης του cc κανει για εμας δουλεια η θελει του rc?
νομιζω οτι ειναι ευκολο να βρεις απο cc...
εισια σιγουρος οτι με ενα διακοπτη λυνεται το θεμα και οτι δε θελει απολυτως τιποτα αλλο?????
Touristas - Τετ 22 Σεπ 2004, 18:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως είπα στο CC την δουλεία την κάνη ο εγκέφαλος τις κουκούλας !
Στα κλειστά θέλεις διακόπτη και τίποτα άλλο, το έχω κάνη και παίζει!
Παντος δα δοκιμασο και του CC και θα σας πω οκ?
Recifees - Τετ 22 Σεπ 2004, 20:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά πως φαίνεται ότι κανένας απο τους προλαλήσαντες δεν είχε ποτέ προιόν κάποιου γεερμανικού ομίλου Cool Shocked Very happy Very happy Very happy

Σορρυ για το οφφ τόπικ και καρασπόντα προς άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούσα απωθημένο το είχα και πάλι συγνώμμη Embarassed
Touristas - Τετ 22 Σεπ 2004, 23:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Scratch Scratch
ROLAND GARROS - Πεμ 23 Σεπ 2004, 09:08:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά πως φαίνεται ότι κανένας απο τους προλαλήσαντες δεν είχε ποτέ προιόν κάποιου γεερμανικού ομίλου Cool Shocked Very happy Very happy Very happy

Σορρυ για το οφφ τόπικ και καρασπόντα προς άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούσα απωθημένο το είχα και πάλι συγνώμμη Embarassed[/quote]

και όμως είχα!!! και Α3 και ακόμη έχω Smart!

ασχετο αυτό, να είχαμε να λέγαμε!

Touristas έγραψε:
Μάλλον δεν καταλάβατε τι έγραψα ……δεν ανέφερα πουθενά για BSI και το λέω γιατί το δοκίμασα και παίζει!!

Αφου το δοκίμασες... θες να το δοκιμάσεις και στο δικό μου ?!
Δημήτριος - Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Αργύρη, ο διακόπτης να υποθέσω πως είναι αυτός του RC? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ωραία!!! Θα έχουμε και κάτι χειροπιαστό από το RC!!! (εκτός από την χάρη του!!!) Very happy Very happy

Ελπίζω με τον διακόπτη από το RC, το αυτοκίνητό μου να γίνει πιο γρήγορο!!! Wink Wink Very happy

Πάντως δεν αξίζει να δώσει κανείς 108 ευρώ για να έχει δεξί αυτόματο παράθυρο! Μόνο αν μπορέσει να βρεί κάτι σε μεταχειρισμένο! (λίγο δύσκολο για την ώρα νομίζω)
Touristas - Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:

Αφου το δοκίμασες... θες να το δοκιμάσεις και στο δικό μου ?!

Οποτε θες πεστο μου!!!
Recifees - Παρ 24 Σεπ 2004, 19:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
Recifees έγραψε:

Σορρυ για το οφφ τόπικ και καρασπόντα προς άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούσα απωθημένο το είχα και πάλι συγνώμμη Embarassed

και όμως είχα!!! και Α3 και ακόμη έχω Smart!

ασχετο αυτό, να είχαμε να λέγαμε!

Η Αουντι την είχε γλυτώσει την ασθένεια της οικογένειας Razz το Σμαρτ όχι δεν συγκαταλέγεται στην σπόντα Group ...AG axxx
ROLAND GARROS - Πεμ 07 Οκτ 2004, 10:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε κώστα!!!

ακόμη άκρη δεν βρήκα!!!

Ηelp me please! Sad
Touristas - Πεμ 07 Οκτ 2004, 20:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Scratch Scratch
Ακομα το ψαχνεται χαχαχαχαχα!!!!!!!
ROLAND GARROS - Παρ 08 Οκτ 2004, 10:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και το ΄ψαχνουμε.

Εγω εχω CC άρα όπως ολοι ειπαν γίνεται μεσώ του εγκεφάλου της οροφής με κάποια διαμόρφωση από το BSI! αυτη την @$%@#%^(#$^%(@#)$%#$^ διαμόρφωση ποιός μπορεί να την κάνει !¨? Evil Evil Evil Evil
Touristas - Παρ 08 Οκτ 2004, 18:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σου είπα ότι μπορώ αλλά εσύ νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ε?? Wink
ROLAND GARROS - Δευ 11 Οκτ 2004, 08:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Σου είπα ότι μπορώ αλλά εσύ νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ε?? Wink

βασικά... δεν το περίμενα τόσο εύκολο! μέχρι που το έκανα για να το πιστέψω!

Έβαλα το φίλο μηχανικό να το βάλει στον εγκέφαλο.

Είδαμε όλες τις λειτουργείες των παραθύρων όπου είχε για τα μπροστινά παράθυρα επιλογή αυτόματα δεξί - αριστερό ή και τα δύο.

Συνολική εργασία χρόνου 5 λεπτών!!

τώρα μετά το κλείσιμο της κουκούλας τα παράθυρα δεν τρώνε τόσο χρόνο!

Κρίμα που δεν είχε και για τα πίσω εκεί που ψάξαμε!
Demis - Τρι 19 Οκτ 2004, 09:56:07
Θέμα δημοσίευσης:
Rolland Garroς(paris)[b] σε ποια Peugeot το εκανες ? [/b]Εγω που πηγα στην Peugeot στον πειραια μετα απο αρκετη επιμονη μου για το θεμα πηραν καποια τηλεφωνα ,και εβγαλαν το συμπερασμα οτι δεν γινεται ενω τους ειχα πει ηδη βεβαια πως ενα αλλο cc το εχει κανει, ερωτημα στο οποιο δεν ηταν σε θεση να δωσουν απαντηση. Mad
ROLAND GARROS - Τρι 19 Οκτ 2004, 10:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σου πω στην Lion ... θα τα πάρεις πολύ άσχημα με τον δικό σου ?

Αν δεις πόσο απλό είναι... θα φρικάρεις!

Αν θες πάμε μαζί να του το δείξω εγώ! Evil
netblaster - Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβαζοντας το παραπανω Link η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα λιγο!!! Confused

Στα CC γινεται μενα απλο προγραμματισμο, ενω στα κλειστα θελει ηλεκτρολογικη επεμβαση (οχι ομως και αλλαγη εξαρτηματος)???
volvos - Κυρ 11 Σεπ 2005, 21:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
το Rc δεν εχει αν θυμαμαι καλα αυτοματο δεξι παραθυρο....οποτε μαλλον δεν γινεται! το εχω ψαξει πιο πριν απο εσας Laughing
kovac - Κυρ 11 Σεπ 2005, 23:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
το Rc δεν εχει αν θυμαμαι καλα αυτοματο δεξι παραθυρο....οποτε μαλλον δεν γινεται! το εχω ψαξει πιο πριν απο εσας Laughing

Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου...αν και από τα λεγόμενα του Tourist-boy έβγαινε συμπέρασμα πως γίνεται...

Shocked Shocked Shocked

Τι να πω...εγώ πάντως μπερδεύτηκα! Very happy
Τι ισχύει τελικά? Razz
STELIOS - Δευ 12 Σεπ 2005, 00:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
Η συζητηση για το δεξι αυτοματο παραθυρο συνεχιζεται εδω.....
netblaster - Δευ 12 Σεπ 2005, 18:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Η επισημη απαντηση της Lion ειναι οτι "Συγνωμη κυριε, αλλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο αυτοκινητο σας"!!! Evil

Σιγα μην κατσω να τους ξαναστειλω email... Τοσα ξερουν τοσα λενε!!!

Αποτι καταλαβα δηλαδη, στα κλειστα γινεται μονο με την αλλαγη των διακοπτων με αυτoυς του RC?!?!? Confused
Touristas - Δευ 12 Σεπ 2005, 20:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σας στεναχωρήσω …..
Ούτε το RC έχει αυτόματο το δεξί παράθυρο το έψαξα αρκετά
volvos - Δευ 12 Σεπ 2005, 21:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
μπεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing
kovac - Δευ 12 Σεπ 2005, 22:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
Φαίνεται κι από την παραπάνω φωτογραφία για το δεξί παράθυρο του RC. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μα καλά, 25.000€ αυτοκίνητο...αυτό δεν το προβλέψανε? Τι σκ@@ά, μόνο τα ανθρακονήματα τους νοιάξανε? Evil Evil Evil

Αργύρη...καμιά πατέντα υπάρχει (χωρίς να το κάνουμε Πάσχα πριν την ώρα του)? Μπα ε? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μήπως να μισθώνω άτομο για αυτή τη δουλειά? Laughing Laughing Laughing
Και άλλους 2 για τα πίσω (αν και μπαίνουν ηλεκτρικά)!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τρι 13 Σεπ 2005, 14:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
volvos έγραψε:

Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου...αν και από τα λεγόμενα του Tourist-boy έβγαινε συμπέρασμα πως γίνεται...

Shocked Shocked Shocked

Τι να πω...εγώ πάντως μπερδεύτηκα! Very happy
Τι ισχύει τελικά? Razz

αυτο εκει το περιεργο με τα 2 κουμπια διπλα απο το χειροφρενο τι ειναι ;; Question Question
Touristas - Τρι 13 Σεπ 2005, 14:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
Οι διακόπτες για τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι Wink
kovac - Τετ 14 Σεπ 2005, 00:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Οι διακόπτες για τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι Wink

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
φωτιές ανάβεις...
netblaster - Τετ 14 Σεπ 2005, 00:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, τα θερμαινομενα ειναι σχεδον αχρειαστα για την Ελλαδα...

Για το παραθυρο υπαρχει καμια λυση??? Confused
DIMCHRI - Τετ 14 Σεπ 2005, 12:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

αργύρη εγώ που έχω cc μπορώ να κάνω να ανεβαίνει αυτόατα και το παράθυρο του συνοδηγού ??? μπορώ να το κάνω στην lion που το πάω για service ?
CC-Gio - Πεμ 15 Σεπ 2005, 08:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Touristas έγραψε:

αργύρη εγώ που έχω cc μπορώ να κάνω να ανεβαίνει αυτόατα και το παράθυρο του συνοδηγού ??? μπορώ να το κάνω στην lion που το πάω για service ?

Kaλα ρε....5 σελιδες τι λεμε??? Tease
DIMCHRI - Σαβ 17 Σεπ 2005, 08:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

τελικα τα παραθυρά σου τα έκανες να ανεβαίνουν αυτόματα ??? γιατί θέλω να πάω για service όπότε να το κάνω και εγώ.

thanks.
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

τελικα τα παραθυρά σου τα έκανες να ανεβαίνουν αυτόματα ??? γιατί θέλω να πάω για service όπότε να το κάνω και εγώ.

thanks.

Του CC – Gio είναι και το δεξί παράθυρο αυτόματο πλέων Wink
PHSYBORG - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:34:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

thanks.

Του CC – Gio είναι και το δεξί παράθυρο αυτόματο πλέων Wink

HOW ? Question Wink
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι τα ίδια θα λέμε .
Είναι κάμπριο και τα παράθυρα λειτουργούν μέσω του εγκεφάλου τις κουκούλας , από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες να είναι και τα δύο παράθυρα αυτόματα.
volvos - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον το βρηκα...
θα βαλω τον εγκεφαλο του καμπριο που ελεγχει τη κουκουλα και θα τον συνδεσω και με τη πορτα του πορτ παγκαζ να την ανοιγει ηλεκτρικα Thumbs Up Thumbs Up Splat Splat Splat
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τις χρειάζεσαι
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
DIMCHRI - Σαβ 17 Σεπ 2005, 16:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Πάλι τα ίδια θα λέμε .
Είναι κάμπριο και τα παράθυρα λειτουργούν μέσω του εγκεφάλου τις κουκούλας , από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες να είναι και τα δύο παράθυρα αυτόματα.

ρε γείτονα εσύ δουλεύεις στην lion ???
vio - Δευ 19 Σεπ 2005, 14:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
λοιπον το βρηκα...
θα βαλω τον εγκεφαλο του καμπριο που ελεγχει τη κουκουλα και θα τον συνδεσω και με τη πορτα του πορτ παγκαζ να την ανοιγει ηλεκτρικα Thumbs Up Thumbs Up Splat Splat Splat

Ναι ρε μάγκα... Αυτή είναι αντιμετώπιση... Άκου εκεί !!! Razz Razz Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες