PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΓΕΝΙΚΑ - Σημάδι από κουτσουλιές

suicida - Πεμ 12 Αύγ 2004, 09:13:58
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Σημάδι από κουτσουλιές
Hellooo. Eimai kainourios sto club kai tha hthela thn voitheia sas.
Epese mia koutsoulia panw sthn orofh kai apo vlakeia mou thn katharisa meta apo 4 meres.Opws katalavainete mou ehei afhsei ena shmadi, einai san na ehei kanei mia krousta apo panw kai an to piaseis me to heri sou einai san anaglyfo. Yparhei kapoia lysh giati fenetai poly asxhmo.
Thanksssss....
marianthi - Πεμ 12 Αύγ 2004, 10:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μια απο τα ίδια φίλε μου Sad λές και έπεσε καυστικό είναι Twisted evil ρώτησα και μου είπανε δεν...
Val - Πεμ 12 Αύγ 2004, 10:24:18
Θέμα δημοσίευσης:
Iσως αν βαλετε υγρο κερι το κανει να δειχνει λιγοτερο χαλι... Wink Idea
PHSYBORG - Πεμ 12 Αύγ 2004, 10:26:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παρτε μια αλοιφουλα γυαλισματος κ μετα απο ενα καλο πλυσιμο ριξτε ενα γυαλισμα ! Wink
Steve - Πεμ 12 Αύγ 2004, 12:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
Με τη σειρά μου να προτείνω 2 τουλάχιστον καλά πλυσίματα στο αμάξι και επιμονή στο σημείο της κουτσουλιάς. Όχι και πολύ όμως γιατί θα αρχίσει να γρατσουνιέται μετά. Καλό θα είναι όσο τρίβετε την κουτσουλιά να ρίχνετε συνέχεια νερό, για να αποφευχθούν οι γρατζουνιές όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και για να μαλακώσει η κουτσουλιά Wink
Blue_Devil - Πεμ 12 Αύγ 2004, 12:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αλοιφούλα γυαλίσματος το καλύτερο......άμα βρείτε 3Μ ακόμα καλύτερα....αλλά και οποιαδήποτε αλλη σε ρευστή μορφή θα κανει καλή δουλειά Wink
DimiP - Πεμ 12 Αύγ 2004, 13:26:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σημάδι από κουτσουλιές
suicida έγραψε:
Epese mia koutsoulia panw sthn orofh kai apo vlakeia mou thn katharisa meta apo 4 meres.Opws katalavainete mou ehei afhsei ena shmadi, einai san na ehei kanei mia krousta apo panw kai an to piaseis me to heri sou einai san anaglyfo. Yparhei kapoia lysh giati fenetai poly asxhmo.
Thanksssss....

θα σε απογοητευσω αλλα....ΔΕΝ!
ακομα κιαν το γυαλισεις με αλοιφη γυαλισματος θα γυαλισει γυρω γυρω , θα γυαλισει και πανω στο σημαδι αλλα παλι θα φαινεται.

η μονη λυση αν δεν βαριεσαι ειναι να το κουκουλωνεις οπου κιαν πας Evil
Steve - Πεμ 12 Αύγ 2004, 13:44:20
DimiP έγραψε:

Ή να έχεις ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι νερό και wettex πίσω στο πορτ μπαγκάζ για να την καθαρίζεις επιτόπου Cool
kanelj - Πεμ 12 Αύγ 2004, 14:41:44
DimiP έγραψε:

Αααααα, εσυ γι'αυτο το κουκουλωνεις το αυτοκινητο σου οπου κι αν πας Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing
στο εχουν χεσει ολοκληρο Question Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing
ε τον dimip τι ειπε..... Exclamation

φιλικα ετσι? Silly
PHSYBORG - Πεμ 12 Αύγ 2004, 17:34:29
Steve έγραψε:

Ή να έχεις ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι νερό και wettex πίσω στο πορτ μπαγκάζ για να την καθαρίζεις επιτόπου Cool

Aντε καλη αρχη !
Συμφωνουμε σε κατι !
Steve - Παρ 13 Αύγ 2004, 16:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Την έχω πάθει αρκετές φορές εδώ στο κέντρο της Λάρισας που παρκάρω, γι αυτό και έχω βάλει μυαλό. Cool

Αν όμως η κουτσουλιά είναι από τίποτα κοράκια που τρώνε ψοφίμια... τότε κόψε το κομμάτι από την λαμαρίνα και πέτα την. Δε γίνεται τίποτα Razz
Skull - Παρ 13 Αύγ 2004, 18:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Με την σειρα μου και εγω να πω οτι ειχα μια μεγαλη κουτσουλια μεταξυ πορτας και κοματι πανω πορτας,ειχε φυγει και χρωμα,και τα προσπαθησα ολα!Εβαλα μπογια δικια μου και με γυαλιστικα και αλοιφες προσπαθουσα χωρις αποτελεσμα!

Η μονη λυση ειναι φανοποιειο οπου και τελικα κατεληξα! Wink
shark_zak - Παρ 13 Αύγ 2004, 23:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

ο μαστορας ξερει...... Wink
PHSYBORG - Κυρ 15 Αύγ 2004, 17:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης παιζει κ αυτο το topic
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=422&start=0
DimiP - Κυρ 15 Αύγ 2004, 22:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Με την σειρα μου και εγω να πω οτι ειχα μια μεγαλη κουτσουλια μεταξυ πορτας και κοματι πανω πορτας,ειχε φυγει και χρωμα,και τα προσπαθησα ολα!Εβαλα μπογια δικια μου και με γυαλιστικα και αλοιφες προσπαθουσα χωρις αποτελεσμα!

ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις!
το ειπα : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!! Wink
crusader - Δευ 16 Αύγ 2004, 09:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε γμτ δεν ξέρω τι τρώνε τα κ#λοπεριστέρια τώρα τελευταία αλλά τα έχει πιάσει κόψιμο λέμε...
Επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι τα εμπνέει το μπλε χρώμα. Δέκα αμάξια να είναι παρκαρισμένα στο δικό μου θα πάνε να ξαλαφρώσουνε Evil Mad Mad

Ακόμα αντέχω και τις καθαρίζω επιτόπου, αλλά αν συνεχίσουν έτσι θα πάρω δίκανο και θα τα εξολοθρεύσω Shocked Twisted evil
shark_zak - Δευ 16 Αύγ 2004, 10:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Ρε γμτ δεν ξέρω τι τρώνε τα κ#λοπεριστέρια τώρα τελευταία αλλά τα έχει πιάσει κόψιμο λέμε...
Επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι τα εμπνέει το μπλε χρώμα. Δέκα αμάξια να είναι παρκαρισμένα στο δικό μου θα πάνε να ξαλαφρώσουνε Evil Mad Mad

Ακόμα αντέχω και τις καθαρίζω επιτόπου, αλλά αν συνεχίσουν έτσι θα πάρω δίκανο και θα τα εξολοθρεύσω Shocked Twisted evil

οταν ξεκινησεις φερα κανενα να το φαμε....μην πανε και χαμενα...... Idea
crusader - Δευ 16 Αύγ 2004, 10:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
crusader έγραψε:

οταν ξεκινησεις φερα κανενα να το φαμε....μην πανε και χαμενα...... Idea

Μην μου ανησυχείς! Θα διοργανώσω ένα μπάρμπεκιου και θα σας καλέσω όλους Wink Very happy Very happy
Val - Δευ 16 Αύγ 2004, 10:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Το μπλε, Ε? Idea ΓΜΤ δεν ειχα σκεφτει οταν αγοραζα το δικο μου τον παραγωντα κουτσουλιων! Αλλιως θα επερνα ενα μαυρακι... Sad Wink
Ntinos - Τετ 18 Αύγ 2004, 03:49:17
suicida έγραψε:
Thanksssss....

υποθετω οτι η κουτσουλια κολλησε και δεν βγαινει.
Να φυγει τωρα δυσκολο αφου εχει διαβρωσει τα στρωματα της βαφης και εχει κατσει μεσα.Το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι με μια σπατουλα να ξυσεις την επιφανεια που εξεχει ωστε να ερθει στο επιπεδο της λαμαρινας και να περασεις αλοιφη για τα σημαδια απο το ξυσιμο γυρω γυρω.Και παλι θα φενεται αλλα ειναι το μονο που μπορεις να κανεις πλην του φαναρτζη.Εγω μια ασπρη μαλιστα που κολλησε μονιμα στην οροφη την περασα και με το στικακι της μπογιας που εχω και μετα βερνικι και αλοιφη και τουλαχιστον δεν φενεται απο μακρυα η ασπρη σταμπα στην οροφη.
Αλλα το εχω ξαναπει, ωραιο το αμαξακι μας οπως ειναι καινουργιο αλλα οι λαμαρινες υπαρχουν για την προστασια μας απο το εξωτερικο περιβαλλον που περιεχει ολα αυτα τα ειδη φθορας.Αμα εβαφα το αμαξι οπου γινοταν σημαδακι η κουτσουλια καθε φορα εκτος αποτι ο φαναρτζης θα με ειχε καλητερο πελατη αλλα και το αμαξι θα γινοταν καραγκιοζης αφου το βαψιμο ΦΕΝΕΤΑΙ και δεν εχει την ποιοτητα και την αντοχη του εργοστασιακου ΠΟΤΕ.
volvos - Τετ 18 Αύγ 2004, 08:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
προσοχη οταν πρωτοδειτε την κουτσουλια μακρυα απο σφουγγαρακια την πατησα ασχημα διοτι οι κουτσουλιες ειναι μτ χωμα και εχουν πετραδακια αρα οταν τη τριβεις γδερνει το χρωμα οχι η κουτσουλια αλλα τα πετραδακια που ειναι μεσα...........
η καλυτερη λυση εκεινη τη στιγμη ειναι λαδι-που μαγειρευουν- και περασμα σιγα σιγα με δαχτυλο....\αν το προλαβεις αμεσως φευγει χωρις σημαδια..................
PHSYBORG - Τετ 18 Αύγ 2004, 08:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
K αν εχεις κ γυαλισμενο το αμαξι σου κ καθαρο ακομα πιο ευκολα φευγει ! Wink
kanelj - Τετ 18 Αύγ 2004, 08:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
προσοχη οταν πρωτοδειτε την κουτσουλια μακρυα απο σφουγγαρακια την πατησα ασχημα διοτι οι κουτσουλιες ειναι μτ χωμα και εχουν πετραδακια αρα οταν τη τριβεις γδερνει το χρωμα οχι η κουτσουλια αλλα τα πετραδακια που ειναι μεσα

Χε χε....σε λιγο θα κανουμε αναλυση στο τι τρωνε τα περιστερια,τι περιεκτι κοτητα εχουν τα σκ**α τους σε οξεα και αλλες χημικες ουσιες για να παρουμε τα καταλληλα μετρα Exclamation
Cool Cool Cool
p206Mike - Τετ 18 Αύγ 2004, 09:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
Mια καλή συμβουλή που χα πάρει από εδώ μέσα...δεν θυμάμαι όμως από ποιόν....είναι το ζεστό νερό...

Την χρησιμοποιώ κανα χρόνο τώρα και έχει πολύ καλή εφαρμογή...

Με ζεστό νεράκι....μουλιάζουμε την κουτσουλιά...και μετά με ένα πανάκι τρίβουμε ελαφρά....

Επίσης...συνηθίζω να κερώνω το αυτοκίνητο με κερί που έχω πάρει από την Lion και είναι αυτό που περνάνε τα καινούρια αυτοκίνητα... 2 φορές το χρόνο ανα εξάμηνο...
Η κουτσουλιές και γενικότερα οι δύσκολες βρωμιές φεύγουν πολύ πιο εύκολα όταν τ αμάξι έχει κερωθεί...και το χρώμα φυσικά διατηρείται και γίνεται πιο ανθεκτικό...στις υψηλές θερμοκρασίες τις Ελλάδας αλλά και στις χαμηλές...του χειμώνα...
Stevon - Τετ 18 Αύγ 2004, 10:00:47
suicida έγραψε:
Thanksssss....

Costas MIA KALI IDEA EINAI NA PERASEIS TON LEKE <<KOUTSOULIA>>ME ZESTO NERO GIATI TON MALAKWNEI OXI KAYTO GIATI THA TSOUROUFLISTI TO XRWMA,META ME YGRI SILICONI ME ELAXISTO TRIPSIMO APO PANW AN KAI DIAVASA PIO PANW STON (VOLVOS)MIA ALI IDEA GIA LADI KOUZINAS.TWRA GIA TO GYALISMA ME ALIFI EGW PROSWPIKA TO EIXA AFISEI GIA TO EPOMENO PLYSIMO.TA APOTELESMATA HTAN POLLY KALA! Arrow
P.S:SORRY GIA TA GREEKLISH ALLA MPLOKARE TO KEYBOARD Embarassed
Stevon - Τετ 18 Αύγ 2004, 10:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
PROS p206Mike:
DYSTHXWS DEN EIXA DIAVASEI THN DHMOSIEYSH SOU OTAN EGRAPSA TO PROHGOUMENO TOPIC MOU,PRAGMATIKA PANTWS TO ZESTO NERAKI KANEI TROMERI DOULEIA. Arrow
KAI PALI SORRY GIA TA GREEKLISH Embarassed
kovac - Κυρ 22 Αύγ 2004, 06:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το δικό μου έχει καταντήσει "στέκι" από τα περιστέρια της περιοχής, αυτό που κάνω είναι να βρέχω (τελείως, να στάζει) χαρτί κουζίνας και να το αφήνω για λίγο πάνω στην κουτσουλιά. Μετά από λίγο τραβώντας το η κουτσουλιά μένει κολλημένη πάνω στο χαρτί. Wink
DimiP - Κυρ 22 Αύγ 2004, 08:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Επειδή το δικό μου έχει καταντήσει "στέκι" από τα περιστέρια της περιοχής, αυτό που κάνω είναι να βρέχω (τελείως, να στάζει) χαρτί κουζίνας και να το αφήνω για λίγο πάνω στην κουτσουλιά. Μετά από λίγο τραβώντας το η κουτσουλιά μένει κολλημένη πάνω στο χαρτί. Wink

τις περισσοτερες φορες αυτο δουλευει αλλα καποιες φορες αν ειναι μερες ξεραμενη, δεν βγαινει με τιποτα.
Skull - Τρι 24 Αύγ 2004, 00:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το μεσημερι μου την επεσε μια αγελη απο πετουμενα και γεμισανε το καπο μου απο κουτσουλιες.... Very happy

Το γρουσουζευαμε καιρο τωρα! Mad
crusader - Τρι 24 Αύγ 2004, 09:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Σημερα το μεσημερι μου την επεσε μια αγελη απο πετουμενα και γεμισανε το καπο μου απο κουτσουλιες.... Very happy

Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό Γιάννη, κάποια στιγμή θα σου συμβεί. Confused
Είναι αναγκαίο κακό, σαν τις παιδικές αρρώστιες Laughing
vanvan - Τρι 24 Αύγ 2004, 12:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
Στο γκαράζ μου κατορθώνουν και μπαίνουν γάτες ανάμεσα από την γκαραζόπορτα και το κεκλιμένο έδαφος και το έχω βρεί κατουρημένο από γάτα... Θα πάρω σκύλο...
Skull - Τρι 24 Αύγ 2004, 14:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Skull έγραψε:

Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό Γιάννη, κάποια στιγμή θα σου συμβεί. Confused
Είναι αναγκαίο κακό, σαν τις παιδικές αρρώστιες Laughing

Laughing Laughing
Κωσταντίνος - Τρι 21 Σεπ 2004, 17:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα! Νέο μέλος, ενθουσιασμένο από το τεράστιο υλικό που υπάρχει εδώ. "Ξεφυλλίζοντας" το forum βρήκα αυτή τη συζήτηση και έχω μια απορία. Είμαι κάτοχος ενός Qucksilver (δηλαδή χρώμα γκρί/αλουμίνο), το έχω 5 μήνες. Πρίν κάποιο καιρό, σε ανύποπτο χρόνο το πηγαίνω για πλύσιμο σε βενζινάδικο. Το αφήνω, και όταν περνάω να το πάρω το εξής συγκλονιστικό παρατηρώ.

Στο καπώ υπάρχουν 3 σημάδια, σαν τα "νερα" που κάνουν τα ξύλα, τα οποία είναι "ανάγλυφα". Δηλαδή, είναι σαν να υπάρχει μια πολύ λεπτή μεμβράνη πάνω στο καπώ, σαν πλαστικό, πάνω από το χρώμα, και αυτό έχει φαγωθεί προς τα μέσα. Το χρώμα φαίνεται διαυγές, καθαρό, αλλά υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Ο τύπος που μου το έπλυνε υποστήριξε πως οι κουτσουλιές που είχε επάνω (που όντως υπήρχαν) τα άφησαν, αλλά το σχήμα δεν είναι φυσικό, σαν κουτσουλιά, είναι σαν να έχει "τρέξει" κάποιο διαβρωτικό. Υπάρχει πιθανότητα να έκανε τίποτα αλχημείες; Είναι φυσικό αυτό που περιγράφω;
Val - Τρι 21 Σεπ 2004, 17:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κωσταντίνος έγραψε:
Στο καπώ υπάρχουν 3 σημάδια, σαν τα "νερα" που κάνουν τα ξύλα, τα οποία είναι "ανάγλυφα". Δηλαδή, είναι σαν να υπάρχει μια πολύ λεπτή μεμβράνη πάνω στο καπώ, σαν πλαστικό, πάνω από το χρώμα, και αυτό έχει φαγωθεί προς τα μέσα. Το χρώμα φαίνεται διαυγές, καθαρό, αλλά υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Ο τύπος που μου το έπλυνε υποστήριξε πως οι κουτσουλιές που είχε επάνω (που όντως υπήρχαν) τα άφησαν, αλλά το σχήμα δεν είναι φυσικό, σαν κουτσουλιά, είναι σαν να έχει "τρέξει" κάποιο διαβρωτικό. Υπάρχει πιθανότητα να έκανε τίποτα αλχημείες; Είναι φυσικό αυτό που περιγράφω;

Πρωτα-πρωτα καλως μας ηρθες! Σε βενζιναδικο κ εγω την εχω πατησει αλλα με κανονικες γρατζουνιες βαθιες-βαθιες κιολας... Sad
Απο κει κ περα, βρισκω λιγο υποπτο το σκηνικο που περιγραφεις... Confused Idea Δεν εμπιστευομαι καθολου τους τυπαδες στα βενζιναδικα αλλα τι να κανεις, αναγκαιο κακο...
marianthi - Τρι 21 Σεπ 2004, 18:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κωσταντίνος έγραψε:

Απολύτως φυσικό είναι! Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και εγώ Sad άφησα τη κουτσουλια μια δυο μερες πάνω και να τα αποτελέσματα...
Το σίγουρο είναι ότι ο φταίχτης είναι κάποιο πουλάκι Twisted evil και οχι ο τύπος στο βενζινάδικο!
DimiP - Τρι 21 Σεπ 2004, 22:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κωσταντίνος έγραψε:
Καλησπέρα! Νέο μέλος, ενθουσιασμένο από το τεράστιο υλικό που υπάρχει εδώ. "Ξεφυλλίζοντας" το forum βρήκα αυτή τη συζήτηση και έχω μια απορία. Είμαι κάτοχος ενός Qucksilver (δηλαδή χρώμα γκρί/αλουμίνο), το έχω 5 μήνες. Πρίν κάποιο καιρό, σε ανύποπτο χρόνο το πηγαίνω για πλύσιμο σε βενζινάδικο. Το αφήνω, και όταν περνάω να το πάρω το εξής συγκλονιστικό παρατηρώ.

ειναι σιγουρα απο κουτσουλια! μην ανησυχεις! Twisted evil απλή γνήσια και μαλιστα απο αλανιαρικο περιστερι Evil Evil
Α! μην το παλευεις ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! μονο αν βαψεις ολο το μερος η τοπικα!
crusader - Τετ 22 Σεπ 2004, 08:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Λοιπόν πλέον είμαι σίγουρος για το παραπάνω!!!
Εδώ και 5 μέρες πρέπει να μετακόμισε νέα οικογένεια περιστεριών στη γειτονιά και μαντέψτε ποιανού αυτοκίνητο μόνο έχει κουτσουλιές κάθε πρωί Crying or Very sad Mad Mad
VaggeLena - Τετ 22 Σεπ 2004, 11:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
crusader έγραψε:

Εδώ και 5 μέρες πρέπει να μετακόμισε νέα οικογένεια περιστεριών στη γειτονιά και μαντέψτε ποιανού αυτοκίνητο μόνο έχει κουτσουλιές κάθε πρωί Crying or Very sad Mad Mad

Άρα έχεις τις εξής επιλογές αγαπητέ crusader:
Laughing
kovac - Τετ 22 Σεπ 2004, 11:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
crusader έγραψε:

Μεθαύριο θα έρθω να στο χ**ω κι εγώ ρε! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
netblaster - Πεμ 23 Σεπ 2004, 00:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
kovac...Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
crusader - Πεμ 23 Σεπ 2004, 09:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
VaggeLena έγραψε:
crusader έγραψε:
crusader έγραψε:

*βαφεις το αμάξι σε ενα χρωματάκι που να εμπνέει λιγότερο τους φίλους μας τα πιτσουνάκια
    Πολλά λεφτά...
    *το κουκουλώνεις κάθε βράδυ και ησυχάζεις (βεβαια σε λίγο καιρό αντί για κουκούλα θα έχεις κουτσούλα!)
    Βαριέμαι...
    *εξολοθρεύεις τα πτηνά με συνοπτικές διαδικασίες (και μετά διοργανώνεις και το πιτσούνι-μπαρμπεκιου) Wink
    Θα έρθουν οι συγγενείς τους για εκδίκηση!!!
    *ή απλά κατεβαίνεις κάθε πρωί με φακιόλι, νεράκι, βετεξάκι και αρχίζεις δουλειά (γιατί η καλή νοικόκυρά είναι δούλα και κυρά-χωρίς παρεξήγηση)!!!
    Ε όχι και φακιόλι!! Έχουμε και μια υπόληψη...
Laughing

Καμιά άλλη πρόταση; Cool
Κωσταντίνος - Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Κωσταντίνος έγραψε:

ειναι σιγουρα απο κουτσουλια! μην ανησυχεις! Twisted evil απλή γνήσια και μαλιστα απο αλανιαρικο περιστερι Evil Evil
Α! μην το παλευεις ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! μονο αν βαψεις ολο το μερος η τοπικα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Πόσο πάει το μαλλί για βάψιμο? Ποιότητα/αντοχή; Οχι οτι θα το κάνω, αλλά έτσι για να ξέρω πόσο μου κόστισαν τα αλανιάρικα περιστεράκια της γειτονιάς...
VaggeLena - Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

*βαφεις το αμάξι σε ενα χρωματάκι που να εμπνέει λιγότερο τους φίλους μας τα πιτσουνάκια
    Πολλά λεφτά...
    *το κουκουλώνεις κάθε βράδυ και ησυχάζεις (βεβαια σε λίγο καιρό αντί για κουκούλα θα έχεις κουτσούλα!)
    Βαριέμαι...
    *εξολοθρεύεις τα πτηνά με συνοπτικές διαδικασίες (και μετά διοργανώνεις και το πιτσούνι-μπαρμπεκιου) Wink
    Θα έρθουν οι συγγενείς τους για εκδίκηση!!!
    *ή απλά κατεβαίνεις κάθε πρωί με φακιόλι, νεράκι, βετεξάκι και αρχίζεις δουλειά (γιατί η καλή νοικόκυρά είναι δούλα και κυρά-χωρίς παρεξήγηση)!!!
    Ε όχι και φακιόλι!! Έχουμε και μια υπόληψη...
Laughing

Καμιά άλλη πρόταση; Cool

Rolling eyes
Χμμμ.....μπορείς πάντα να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο στην οροφή που να λέει WC Laughing
crusader - Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
VaggeLena έγραψε:
Χμμμ.....μπορείς πάντα να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο στην οροφή που να λέει WC Laughing

...κι ένα βέλος που να δείχνει προς Αμπελόκηπους ίσως; Rolling eyes Laughing
VaggeLena - Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
VaggeLena έγραψε:

Μπα μάλλον τα περιστέρια προτιμάνε την Απέραντη Θλιμμένη Ανταρκτική για ξαλάφρωμα !

ΥΓ: παρατηρώ μια απέχθεια για τους Αμπελόκηπους ή μου φαίνεται?
crusader - Πεμ 23 Σεπ 2004, 15:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
VaggeLena έγραψε:
crusader έγραψε:
VaggeLena έγραψε:

Μπα μάλλον τα περιστέρια προτιμάνε την Απέραντη Θλιμμένη Ανταρκτική για ξαλάφρωμα !

ΥΓ: παρατηρώ μια απέχθεια για τους Αμπελόκηπους ή μου φαίνεται?

1. Προφανώς πληκτρολογείς πιο γρήγορα απ' ότι σκέφτεσαι αλλιώς δεν θα έγραφες τέτοια "πατάτα"...
(Δεν θα το αναλύσω παραπάνω κάτσε και βρες το μόνη σου...)
2. Σου φαίνεται...
3. Εγώ κάνω πάντα χαβαλέ αλλά εσύ μάλλον τα πήρες σοβαρά τα πράγματα και το "έσκισες" το θέμα...

αυτά... BE ROCK! Wink

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες