aris ioannina έγραψε: |
δηλαδη τοσο πολυ δεν εχει ενδιαφερον αν κατι δεν αφορα το 206??
γιατι αποκλειεται να μην ξερει κανενας τιποτα. |
mick206 έγραψε: |
Όταν είσαι κολλημένος με τα Peugeot θα κοιτάξεις την Corolla και την κάθε Corolla??? ![]() ![]() ![]() ![]() Εμένα προσωπικά μετά το 206 δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να μου έχει προκαλέσει τέτοια εντύπωση πέραν του 307cc και του 407... ![]() ![]() Κι ας έχουν μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα... Θες να μιλήσουμε για το νεο Astra? Για το Megane? Για τα διαστημικά Ibiza?? Ή μήπως για τα τελείως άκυρα Hyundai? ![]() Εγώ προσωπικά αδιαφορώ για οτιδήποτε πέραν Peugeot... ![]() Στην τελική γούστα είναι αυτά! ![]() ![]() |
οκ παιδια... καταλαβα. μαλλον χανω τον καιρο μου. θα φωτογραφησω
λοιπον οποιοδηποτε αλλο αμαξι για το οποιο θα με ενδιαφερει μα μιλησω και θα γραψω απο κατω 206... μπασ και ασχοληθει κανενας., παρεπιπτωντος για μενα το 206 ειναι κουβας.. ναι μπορει να ετυχε αλλα το συγκεκριμενο ειναι κουβας... πως το ειπατε...???? α!! για ψαρια. πολυ ανοιχτομυαλο κλαμπ ειμαστε τελικα.... ![]() |
λοιπον οποιοδηποτε αλλο αμαξι για το οποιο θα με ενδιαφερει μα μιλησω και θα γραψω απο κατω 206... μπασ και ασχοληθει κανενας., παρεπιπτωντος για μενα το 206 ειναι κουβας.. ναι μπορει να ετυχε αλλα το συγκεκριμενο ειναι κουβας... πως το ειπατε...???? α!! για ψαρια. πολυ ανοιχτομυαλο κλαμπ ειμαστε τελικα.... ![]() |
netblaster έγραψε: |
Πολυ ευκολα παρεξηγουμαστε...Anyway...Οσον φορα την Corolla λοιπον, κανει πολυ καλα τη δουλεια της, αλλα υπαρχει ενας ανταγωνισμος που ειναι πολυ καλυτερος σε πολλους τομεις!!! Το 206 μπορει να ειναι "κουβας" (το seicento τοτε, τι ειναι...??? ![]() ![]() |
Recifees έγραψε: | ||
Ακόμα ένας που ανεβαίνει ασυναίσθητα κατηγορία σε ανταγωνιστές ![]() Alfa και BMW κάνουν και μερικά μυρια παραπάνω και οι δεύτερες είναι και μόνο πισωκούνες ![]() ![]() ![]() Για Focus Ok αλλα μήπως τσούζει αυτό που το λένε σέρβις (στην τσέπη πάντα) ![]() |
netblaster έγραψε: |
Η αναφορα μου σε αυτες τις εταιριες εγινε με βαση ενα σχολιο, οτι οι Γαλλοι ειναι στην κορυφη του στριψιματος και της ανεσης!!! Αυτο το σχολιο δεν διακρινει κατηγοριες, ειναι πολυ γενικο...Ενταξει, δε λεω ειναι απο τους καλυτερους σαυτον τον τομεα, αλλα οχι κορυφαιοι!!! Οσο για τα service του Focus δεν ειναι και τοσο πιο ακριβα απο τα γαλλακια μας!!! Ασε που εχει και μια εγγυηση 5χρονια... Να θεσω ενα ερωτημα ομως, γιατι σωνει και καλα πρεπει ενα αμαξι να στριβει με τα ολα??? Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων...Γιατι μη μου πειτε οτι το 206 εχει να επιδειξει κατι αλλο στην Corolla (αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ειναι αλλων κατηγοριων τουτου)!!! Παντως, αν θελουμε να δουμε και το δυναμικο της Toyota στην κατηγορια του 206 ας κοιταξουμε το Υaris Τsport που στριβει μια χαρα (αλλα για μενα ειναι ψιλοφολα αμαξι...)!!! |
α!! και καποιον που ξεχασα. φιλε mick απο οτι διαβαζω κατω απο το ονομα σου μαλλον εχεις ξεφυγει στα αληθεια. |
προσωπικα πιστευω οτι εχω επιχειρηματα και θα στο αποδειξω ευθεις αμεσως με ενα απλο παραδειγμα.
εσυ προσωπικα δεν νομιζω να περνας οχι corolla αλλα ουτε seicento. και δινω και επιχειρημα... εισαι πολυ κατω σε κυβισμο. |
ελπιζω να καταλαβαμε ολοι οτι δεν εχει νοημα να την λεμε ο ενας στον αλλο γιατι και εγω οπως και ολοι εχουμε και νευρα και ανοχες και αν ειναι να το κανουμε παμε στο icq |
κατ αρχην εκτιμω το γεγονος οτι ασχοληθηκατε με τον προβληματισμο μου αν και καποιοι μαλλον κακοπροαιρετα απαντησαν για να μου την πουν ![]() και για να εξηγουμε ,οχι οτι θελω να απολογηθω αλλα επειδη με προκαλουν καποια παιδια εχουμε και λεμε. το 206 για μενα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκηνητο. ΚΟΥΒΑ θεωρω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ οπως λεω. αν δεν μπορειτε να διαβαζετε μερικοι δεν ειναι δικο μου προβλημα (φιλε ζηση- παναγιωτη). επισης το αμαξακι μου το στριβω μια χαρα παναθεμα με . φιλε ζηση νομιζω οτι μπορεις να μην ασχολησε με καποιους σαν και μενα, απο το να γραφεις ασυναρτησιες. (και το θεμα μαζι σου το κλεινω εδω γιατι δεν με ξερεις ) οπως ξερουν καποια παιδια λογω προβληματων με το αμαξι μου πηρα την αποφαση να το αλλαξω και να ανεβω κατηγορια. ε!! και φυσικα το ψαχνω και ειπα να το μοιραστω με σας γιατι εμπιστευομαι την γνωμη πολλων εδω μεσα. και επειδη καταλαβα και μονος μου τι εστι corolla t-sport(δεν ειναι πολυ δυσκολο αμα ψαξεις λιγο και παρεις και δυο τρεις γνωμες, καλη ωρα) το παρατησα και τωρα κοιταω το leon T4, και γενικα μεχρι να βρω κατι που να μου ταιριαζει. την εμπαθεια μερικων την καταλαβαινω μεν ( πολλα ζορια η ζωουλα μας) αλλα δεν την ανεχομαι. και για να τελειωνω δεν ειμαι ειρωνικος σε καμια περιπτωσει και το χωρο αυτον που με φιλοξενει τον σεβομαι.-λιγο πλακα δεν βλαπτει ομως-. εκτιμω τισ απαντησεις σας παιδια |