overgr έγραψε: |
Αγαπητοί φίλοι,
σύντομα θα εγκαταστήσω έναν audio ενισχυτή στο CC μου. Το έχει δοκιμάσει κανείς το εγχείρημα? Που τον έχετε τοποθετήσει εσείς? Αναμένω! |
Τα δύο τελευταία (sub και ενισχυτής) είναι πολύ πιθανό να τοποθετήθούν κάτω από τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού. |
Nikel έγραψε: |
Συμφωνω φιλε overgr αν και ο φιλος mick206 χρησιμοποιοντας (υποθετω) την εταζιερα και βαζωντας 3 δρομων ηχεια μπορει να παρει μπασακι παρολα αυτα οχι τοσο καλο οσο απο ενα sub. Παντως πληροφοριακα εχω ακουσει ηχο απο Astra χωρις sub (διαιρουμενο μπροστα και εταζιερα 3-δρομων ηχεια) και εχω παθει πλακα. |
DimiP έγραψε: | ||
μαλλον επειδη ο ηχος ειναι αρκετα γεματος αλλα και ελευθερος απο χαμηλες του sub. το λιγο μπασο που βγαζουν τα 3δρομα (οπως και σε μενα) ειναι αρκετο για αρκετα ειδη τραγουδιων . Αν δοκιμασεις ομως με απαιτητικα σε μπασο τραγουδια μαλλον θα απογοητευτεις. το sub και μαλιστα αν ειναι σε κουτα με bass reflex (την τρυπα) τοτε ειναι απλα απιαστο! |
Nikel έγραψε: | ||||
Ντιμη μου συμφωνω μαζι σου αλλα πιστεψε με εαν ειχα εταζιερα χεστηκ@ για το sub...στην τελικη ειναι πολυ ευκολο κομματι και δεν χρειαζεται και τρελλο ψαξιμο για να βρεις ενα καλο sub! Ρε σου λεω αλλο να το ακους (το Astra) και αλλο να............Και αν και ολιγον τι βαρυ-κουος ![]() |
mick206 έγραψε: |
Τα ηχεία δεν ξέρω αν είναι να πιάνουν maximum ή αν είναι normal στα 140 και 170.Στα κουτιά που είχα δεί(τώρα τα έχω πετάξει εδώ και καιρό για να το ξαναδώ) έτσι έγραφε(140Watt και 170Watt).Η μόνη λύση μου φαίνεται είναι να παίζω με τις ρυθμίσεις του ενισχυτή έτσι ώστε να κατασταλλάξω σε ένα σημείο όπου και δυνατά θα παίζει και καλός θα είναι ο ήχος |
Nikel έγραψε: | ||
Αυτα λοιπον που γραφει το κουτι ειναι τα ονομαστικα (max) watt που βγαζουν τα ηχεια σου και οχι τα πραγματικα...που αναλογα με τι μαρκα ειναι τα ηχεια σου αυτα θα παιζουν περιπου στα 40-60 πραγματικα watt! To ιδιο ισχυει και για τον ενισχυτη σου...Anyway το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χαμηλωσεις τον ενισχυτη σου για να μην εχεις προβλημα να καψεις τα ηχεια σου. Παντως αν μου πεις μαρκα και κωδικο ηχειων και ενισχυτη μπορουμε να μαθουμε τα πραγματικα τους watt!!! |
Αγαπητοί φίλοι,
σύντομα θα εγκαταστήσω έναν audio ενισχυτή στο CC μου. Το έχει δοκιμάσει κανείς το εγχείρημα? Που τον έχετε τοποθετήσει εσείς? Αναμένω! |