sfaker2000 έγραψε: |
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 206RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,Η ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ... ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Εγω ενα θα σου πω.ΙBIZA 180 PS VS RC.Με το κουμπομα της 3ης πεταξε το 206.
Ξερεις τι φωναζει οταν το πας στα κοκκινα??????????????? ΟΡΓΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ![]() ![]() ![]() ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ |
Ghost Dog έγραψε: |
Σημασια εχει οπως εχουμε ξαναπει να ξερεις τι ακριβως θες απο το αμαξι σου... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Το rc μενει λιγο πισω απο το συγκεκριμενο καρο που αναφερεις, αλλα εχουν διαφορετικο προσανατολισμο... ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Κοιτα σε μια κοντρα με δυο τυχαιους οδηγους το αποτελεσμα ειναι σχετικο.
Ποτε δεν ξερεις ποσο πιεσε ο καθενας το αυτοκινητο του... Εχω βρεθει αρκετες φορες μπρoστα σε κοντρα οπου punto gt "τσαγιαζει" s3...! Αν διαβασεις ομως στα δυο παραπανω περιοδικα θα δεις οτι το ibiza cupra ειναι πιο γρηγορο απο το RC λογω τουρμπινας και περισσοτερης ροπης στις μεσαιες στροφες. |
zippy έγραψε: |
Ειμουν εκει και το ειδα με τα ματια μου.Τωρα αν εχεις δει καμια αλλη κοντρα που να γινετε το αντιθετο τοτε παω πασο. ![]() |
aris ioannina έγραψε: |
παιδια επειδη ψαχνομαι για αμαξι αλλο οπως καποιοι θα ξερετε ηδη ξερει κανεις να μου πει τι αναλωσιμα εχει το rc;
βενζινες σερωις καθε ποσο και ποσο, ανταλακτικα. σκεφτομαι σοβαρα γιαυτο θα εκτιμουσα τις απαντησεις |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αρουλη πολυ γουσταρα που ''φαρδυνες'' το εργαλειο και δεν εισαι μονο της παλιοευθειας.Ευγε αγορινα μου ![]() |
Kouzman έγραψε: |
με τον αδερφο μου μεσα και κανοντας ανοιγματα με σχεσατα ραλλακια 1ο σταδιο η διαφορα υπερ των ραλλυ ηταν χαωδης... τοσο που το παλικαρι που το εχει του ηρθε να παει να το πεταξει στη θαλασσα... |
το αμαξι εχει στρωθει σωστα και το φιλαρακι ξερει να το ξεκινησει... πραγματικα δεν ξερω τι παιζει... (προσωπικα σε αυτη την κατηγορια θα επαιρνα το clio με κλειστα τα ματια...) |
ναι ο δημητρης με το κοκκινο...
το αμαξι το εχει στησει ομως και ο αδερφος μου με φιλαρακι του με golf GTI 1.8Τ πριν του βαλουν ηλεκτρικο γκαζι και το ειχε ελαφρως βαλβιδομενο μια σταλα το RC παλι ετρωγε πολυ ξυλο.... ![]() |
kanelj έγραψε: |
ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:
ΛΟΙΠΟΝ: ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ FASTER ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ RC ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΩΝΕΣ-ΚΑΡΟΤΣΕΣ-ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ-ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟ ΕΝΑ GT 2.0 ME 137 ΑΛΟΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ P206MIKE ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ RC ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ RALLΑΚΙΑ (ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΙΓΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΕΓΩ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ,Ο ΜΙΧΑΛΗΣ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΤΑ )ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ! ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΜΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ 2.0 ΜΟΤΕΡ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 5.000 ΣΤΡΟΦΕΣ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ..... ![]() |
Mitsos έγραψε: |
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ!!!!AN KAI ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ RALLYE OΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΖΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ "ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΖΜΑΝ" ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!! ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (GT, RC) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 7000+ !!!! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΠΟΥ "ΟΝΤΩΣ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΚΑΙ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑΝ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΙΣΩΣ ΤΟ RC ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η 2α ΚΟΦΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ 110 + ΚΑΤΙ... ΕΝΩ ΤΟ GT ΚΟΦΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΧΛΜ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΟΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕ ΕΝΑ 2ΛΙΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 160HP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ 2α ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΤΛ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7000 ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΟΤΕΡ!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΤΟΥ FORUM ΣΤΟ ΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 2ΛΙΤΡΑ ΠΕΖΩ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ RC!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤOΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ!!!! ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ 2η ΣΚΕΨΗ ΙΒΙΖΑ CUPRA!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΔΙΣΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ![]() |
Themis έγραψε: |
Πιστέυω ότι ήρθε η ώρα να Μ Ι Λ Η Σ Ω και φυσικά να λύσω πολλές απορίες...!!! Καταρχάς για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους μιάς και εγω έθεσα το ερωτημα για το αν το rc είναι 180 αλογα!??
1ον να ευχαριστήσω όσους συμετείχαν και όσους θα συμετάσχουνσε αυτό το ερωτημα. 2ον η συζητηση έχει ξεφύγει λίγο απο το αρχικό ερώτημα.. Θα ξεκινήσω λοιπών λύνωντας μερικές απορίες σχετικά με την ικανότητα μου σαν οδηγός,την οδιγική μου αντίλυψη, και την γενικήσυντίρηση του αυτοκινήτου. Θα ξεκινήσω πρώτα απο το τέλος και λέω ότι το αυτοκίνητο μου έχει 32+ χιλ.χιλ εκ των οποίων τα 23 και ίσως λίγο παραπάνω έχουν γίνει στην εθνική(για αυτους που ανέφεραν για το άνοιγμα του κινητήρα τα μέταλα κ.τ.λ) Ναί δεν είμαι ο οδηγός που θα το λιώσω με την πρώτη ευκαιρία που θα μου κολήση κάποιος στον δρόμο γιατί έχω ευτυχώς λίγο μυαλό παραπάνω απο μέρικούς στόκους που κυκλοφορούν και νομίζουν ότι τα πάντα είναι θέμα καλυτερου και χειρότερου. Τί συμασία έχει λοιπόν αν θα περάσω κάποιον ή θα με περάσει σε μιά στροφή αν στην επόμενη ένας απο τους 2 θα είναι νεκρός? Αυτά για μερικούς που νομίζουν ότι είναι χεράδες και οδηγάρες εκτός και αν κυκλοφορεί κάποιος ο οποίος είναι οδηγός αγώνων αναμεσάμας και δεν μας το έχει πεί (χωρίς παρεξήγηση).Ολα αυτά λοιπών περι οδηγου και μαλ***ες τα ακούω βερεσε διότι δεν μπορείς να συγρίνεις αυτοκίνητα μεταξύ τους στο δρόμο όταν υπάρχουν λακούβες, χαλικάκια, νερα,ανθρώποι,ζώα και χίλιοι άλλοι παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό εκτός απο την ικανότητα του οδηγου. ¨Οσο για το αν είμαι καλός οδηγός θα πώ ότι δέν είναι το πρώτο αυτικινητο που πειρα στην ζωή μου. Εχω κάνει και εγώ παλαιότερα πολλές μαλ***ες στο δρόμο θεωρώ ότι το αυτοκίνητό μου το οδηγώ σχεδόν στα όρια μιάς και το έχω μάθει στους 14 μήνες που το έχω απλά δέν χρισημοποιώ τα όρια του πλέων μέσα στην Αθήνα. Για αυτό το λόγο άλλωστε τα περισσότερα μου χιλ. είναι εκτός αθηνών. Και να τονίσω κάτι τελευταιο... για το παράδηγμα που ανέφερα σχετικά με τα ραλλυ δέν είναι γιατί με πάτησε κάποιο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) αλλα γιατί περίμενα με την διαφορά αυτη στους κινητήρες, η διαφορά στον δρόμο σε ένα φανάρι σε εκινήσεις θα περίμενα να ήταν περισσότερη και πιό άμεση από ότι είναι. Γιαυτό τον λόγο αναρωτήθεικα αν το αυτικήνητο ειναι πραγματικά 180 άλογα. Με συνχωρήτε άν μίλησα λίγο σκληρά ή απότομα δέν θέλω να πικράνω κανέναν. |
Πιστέυω ότι ήρθε η ώρα να Μ Ι Λ Η Σ Ω και φυσικά να λύσω πολλές απορίες...!!! Καταρχάς για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους μιάς και εγω έθεσα το ερωτημα για το αν το rc είναι 180 αλογα!??
1ον να ευχαριστήσω όσους συμετείχαν και όσους θα συμετάσχουνσε αυτό το ερωτημα. 2ον η συζητηση έχει ξεφύγει λίγο απο το αρχικό ερώτημα.. Θα ξεκινήσω λοιπών λύνωντας μερικές απορίες σχετικά με την ικανότητα μου σαν οδηγός,την οδιγική μου αντίλυψη, και την γενικήσυντίρηση του αυτοκινήτου. Θα ξεκινήσω πρώτα απο το τέλος και λέω ότι το αυτοκίνητο μου έχει 32+ χιλ.χιλ εκ των οποίων τα 23 και ίσως λίγο παραπάνω έχουν γίνει στην εθνική(για αυτους που ανέφεραν για το άνοιγμα του κινητήρα τα μέταλα κ.τ.λ) Ναί δεν είμαι ο οδηγός που θα το λιώσω με την πρώτη ευκαιρία που θα μου κολήση κάποιος στον δρόμο γιατί έχω ευτυχώς λίγο μυαλό παραπάνω απο μέρικούς στόκους που κυκλοφορούν και νομίζουν ότι τα πάντα είναι θέμα καλυτερου και χειρότερου. Τί συμασία έχει λοιπόν αν θα περάσω κάποιον ή θα με περάσει σε μιά στροφή αν στην επόμενη ένας απο τους 2 θα είναι νεκρός? Αυτά για μερικούς που νομίζουν ότι είναι χεράδες και οδηγάρες εκτός και αν κυκλοφορεί κάποιος ο οποίος είναι οδηγός αγώνων αναμεσάμας και δεν μας το έχει πεί (χωρίς παρεξήγηση).Ολα αυτά λοιπών περι οδηγου και μαλ***ες τα ακούω βερεσε διότι δεν μπορείς να συγρίνεις αυτοκίνητα μεταξύ τους στο δρόμο όταν υπάρχουν λακούβες, χαλικάκια, νερα,ανθρώποι,ζώα και χίλιοι άλλοι παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό εκτός απο την ικανότητα του οδηγου. ¨Οσο για το αν είμαι καλός οδηγός θα πώ ότι δέν είναι το πρώτο αυτικινητο που πειρα στην ζωή μου. Εχω κάνει και εγώ παλαιότερα πολλές μαλ***ες στο δρόμο θεωρώ ότι το αυτοκίνητό μου το οδηγώ σχεδόν στα όρια μιάς και το έχω μάθει στους 14 μήνες που το έχω απλά δέν χρισημοποιώ τα όρια του πλέων μέσα στην Αθήνα. Για αυτό το λόγο άλλωστε τα περισσότερα μου χιλ. είναι εκτός αθηνών. Και να τονίσω κάτι τελευταιο... για το παράδηγμα που ανέφερα σχετικά με τα ραλλυ δέν είναι γιατί με πάτησε κάποιο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) αλλα γιατί περίμενα με την διαφορά αυτη στους κινητήρες, η διαφορά στον δρόμο σε ένα φανάρι σε εκινήσεις θα περίμενα να ήταν περισσότερη και πιό άμεση από ότι είναι. Γιαυτό τον λόγο αναρωτήθεικα αν το αυτικήνητο ειναι πραγματικά 180 άλογα. Με συνχωρήτε άν μίλησα λίγο σκληρά ή απότομα δέν θέλω να πικράνω κανέναν. |
Ronin έγραψε: |
p.s.1 Πρός kanelj:Γιάννη μου,είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις 106 ... |
ps180 έγραψε: |
Το 106 δε μπορει να συγκριθει με το 206 RC !
Το 206 ειναι ολοκληρωμενο αυτοκινητο. Και αμφιβαλλω κατα ποσο το οποιοδηποτε ραλλακι θα ειναι σε θεση να το ακολουθησει ετσι και δεχτει και το 206 καποιες βελτιωσεις και φτασει στα 200 κατι αλογακια...Το πλαισιο του εξαλλου μπορει ανετα να δεχτει τετοια ιπποδυναμη και να την διαχειριστει σωστα. Τωρα ενα στεγνο 0-100 (φαναρια) δε μου λεει κατι...Οχι πως υστερει σε αυτο το τομεα το αμαξι...Μη ξεχναμε πως απο ατμοσφαιρικα 2λιτρα τα μονα που ειναι πιο δυνατα ειναι το Type R και το Clio 182.Ολα τα υπολοιπα τα κερναει.. Απο κει και περα οποιος 8ελει να γινει ο βασιλιας της ευθειας...Ας παρει ενα FR ή ενα CUPRA ας ανεβασει πιεσεις και ας παιζει στα φαναρια...αλλα...μην παει να στριψει κιολας.. ![]() Φιλικότατα.. |
volvos έγραψε: |
o bugs bunny ειναι προεδρος του 106 κλαμπ?????????????????????? ![]() ρε τι μαθαινεις........ καλα παμε. |
ntzoan έγραψε: |
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Νίκο με το Clio κάτι που με απασχολεί καιρό. Από ότι έχω διαβάσει υπήρξες κάτοχος rallye, δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει RC, θα ήθελα να μας πεις ποιο από τα δύο (RC ή Clio) πιστεύεις ότι στρίβει καλύτερα, λαμβάνοντας υπ όψην τις εντυπώσεις σου από το rallye και την όποια σχέση έχει με το 206 και φυσικά από το τωρινό σου αμάξι! ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Ρε Πανο δεν το λεω κυριολεκτικα οτι παω να τα φτασω εγω!Που λεει ο λογος..... αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα..... Δεν μου εχει απαντησει ομως κανεις... Πως γινεται το GTi να περναει 106 και το RC να δυσκολευεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φιλε μου ronin ειμαι καινουργιοσ στο κλαμπ και γουσταρο που ειμαι μελοσ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
για σου μιτσο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παιδια κατι υποθηκε παραπανω οτι το esp επανενεργοποιειται μονο του μετα τα 50χλμ/ωρα ασχετα αν το εχεις βγαλει οφ εσυ....κατι σαν το 307cc180 ισχυει?
μηπως το αλλαξαν στις νεεσ παρτιδες??? |
nido έγραψε: |
Γεια και χαρά σε όλους,
Άργησα λίγο ψάχνοντας το θέμα της ασφάλειας και του συναγερμού, αλλά τελικά παράγγειλα το RC στα τέλη του περασμένου μήνα [έτυχε να είναι το τελευταίο recife της προηγούμενης παρτίδας που είχε έρθει στην Ελλάδα] και τώρα περιμένω τις πινακίδες για να το παραλάβω. Πριν από δυο μήνες είχα οδηγήσει το συγκεκριμένο που είχε παρουσιάσει ο Α.Τ. στους 4Τ του Σεπτεμβρίου 2003 (το οποίο ήρθε στην LION HELLAS με αυτοκόλητα του Drive στις πόρτες, οπότε και σημείωσα την πινακίδα για να το ψάξω!) και παρά τα ~23.000 "δημοσιογραφικά" χλμ ![]() Θα ήθελα να θυμίσω σε όσους το έχουν στη λίστα τους ως υποψήφιο ότι τώρα ισχύει έκπτωση 2000 Ευρώ για εξόφληση μέσα σε ένα χρόνο (=23.210 με μεταλλικό χρώμα) και ότι πλέον -αν σας ένδιαφέρει κάτι τέτοιο- έρχεται με 6 αερόσακους αντί 4 που έβγαινε αρχικά. Στη δική μου απόφαση δεν έπαιξε κανένα από τα δύο ρόλο όταν το επέλεξα για τους δικούς μου λόγους (έναντι των Cupra R, Clio RS, και Cooper S) αλλά τελικά βγήκα κερδισμένος και από τα δύο. ![]() Αυτό που θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω από τους φίλους που έχουν ήδη κάνει αρκετά χιλιόμετρα μαζί του είναι το αν είχαν προβλήματα με τα λάστιχα επί Ελληνικού εδάφους, μια και το 40άρι προφίλ δεν είναι και ότι καλύτερο για τρύπες, σαμαράκια κλπ, όπως και το αν ποτέ τους έσωσε το quick fix σπρέι που η Peugeot έχει βάλει στο χώρο αποσκευών καθώς το τελικό καζανάκι έχει κλέψει το χώρο της ρεζέρβας... φιλικά, Νίκος |
θα ήθελα να πώ στον φίλο που ανέφερε για το esp ότι τουλάχιστον στο δικό μου 12/03 απενεργοποιείται εντελώς (τσεκαρισμένα) |
θα ήθελα να πώ στον φίλο που ανέφερε για το esp ότι τουλάχιστον στο δικό μου 12/03 απενεργοποιείται εντελώς (τσεκαρισμένα) ίσως τα επόμενα μοντέλα να άλαξε αυτό.
Επίσης να αναφέρω στο παλικάρι που έχει το clio ότι και εγώ όταν είχα πάει να επιλέξω πιό τουτου θα πάρω είχα καταλείξει μεταξύ clio and rc και μάλιστα είχα πάει να δώ πρώτα το clio αλλα μόλις είδα το εσωτερικό του εσθάνθηκα ότι με κοροιδέυουν ήταν χάλια, δεν μου άρεσε καθόλου!! έτσι λοιπών κατέληξα στο rc και δέν το μετάνιωσα καθόλου. |
Παράθεση: |
This is, I'm afraid, where the good bit stops. Now we have to look again, and see that this is still a French car. The reliability is just not there. My auto headlights have switched themselves on twice at night, after the car is locked and alarmed, and run down the battery. The car has failed to start 3 times due to unknown reasons. The service light switched on at only 3000 miles! The auto wipers have failed to work in heavy rain, despite sensitivity being turned to maximum, and I have found the centre caps for the alloy wheels to unscrew themselves every 2-3 weeks or so, it seems from normal driving. I have been into Renault more times than work since I have had the car, and on a 53 plate, bought in Feb 2004, this scares me. When the warranty runs out, I will be paying out money I wouldn't want to. Bulbs have very short life too; I have had 6 changes since February. The list is endless, and the car has to go. The ride is comfortable but the car rattles like a bag of bones, the tyre life is short, considering this should be an everyday hatchback, and it has traction control preventing wheel spin, you would expect longer life. Since Nitrogen replaced air in my tyres, I have noticed some difference. Handling off the line, and round corners in wet weather is terrible to say the least, and this is at normal road speeds! Noticeable changes in performance are felt as soon, if not before the fuel low light switches on, and when it does the trip computer will not display how many miles you have left in the tank - very useful, not! The CD player skips over the smallest of bumps, and the speakers do not cope as well as expected with both radio and CD. The doors are very light, and will blow into the car next to you in the lightest of winds. Even the pressure of the headlight washer fluid blew the small directional nozzles out of their holders! I have had leaks too; oil, water, you name it. The car has almost done 8000 miles now, but drives and acts like it has done 10 times that. I always look after my cars, and keep them clean, so it's no fault of my own. Now don't get me wrong, I might have a cursed Clio. Performance, value and handling are its only strong points. Although for £15 K, I'd say you are getting ripped off frankly. If you love performance and that's it, and you want it cheap, you have come to the right place! Looks-wise, Renault has put more effort into the newer Clio 182. If you want a hot-hatch for decent money, then this might be for you. If you want a decent built car, and reliability, it simply isn't. If you have a bit more cash, I suggest a Mini Cooper S, a Focus ST170 or Civic Type R. If you have £20 K lying around, go for a Focus RS. Even the Renaultsport Megane 225 looks good, but I wouldn't go near one after this. For me, the Clio 182 is a half-decent looking, cheap, fast tin on wheels. Long live reliability, as for the Clio; va va boom! |
To έχωσα σε κάτι εσάκια με περίπου 80 με 90 χιλιόμετρα και στο δέυτερο με έφερε τετακε (με χάλια δρόμο βεβαια και γιαλί, το καλοκαίρο που μας πέρασε! |
"Βγαίνει το ESP;" ρωτάμε. "Βγαίνει, αλλά μόλις γλιστρήσει ξαναμπαίνει", ήταν η απογοητευτική απάντηση του συνεργάτη μας. "Καλά, βγάλ'το και θα δούμε, μπας και μας λυπηθεί και δεν ξαναμπεί..." είπαμε. Βάλαμε, λοπόν, πρώτη στο θαυμάσιο κιβώτιο και ξεκινήσαμε για τρεις γρήγορους γύρους στην πίστα. Σβέλτη επιτάχυνση παρά τα σχεδόν 1500 κιλά βάρους, απίστευτα φρένα για να στρίψουμε στην Κ1 και αμέσως μετά να και ο... μεγάλος αδελφός. Το κίτρινο λαμπάκι στο ταμπλώ έσβησε και ο "περιοριστής γλιστρήματος" μπήκε στο "on" και η αναμενόμενη χαρά του... παιδιού μεταβλήθηκε μεμιάς σε μια ακόμα μαθηματική διαδικασία. Προσοχή να μην το στραμπουλήξουμε και του κόψει κινητήρα ο μεγάλος αδελφός, οριακά τα φρένα για την ευθεία και μετά δως'του γκάζι ν'αρχινίσει... Τυπική η συνταγή και δε μπορούμε να πούμε ότι μας... χάλασε. Το 307CC γύριζε σβέλτα στην πίστα, χωρίς να μας δυσαρεστεί η επέμβαση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Για να ακριβολογούμε, στο οριακό φρενάρισμα (καταπληκτικά τα φρένα!) δεν αισθανόμαστε το ΑΒS, ενώ στην όποια υποστροφή, ο "ελεγκτής γλιστρήματος" δεν επενέβαινε. Ο τελευταίος γινόταν αντιληπτός μόνο όταν γύριζε η ουρά, αλλά και πάλι η μείωση της φόρας δεν ήταν ενοχλητική. Μυστήρια πράγματα δηλαδή. Εκεί που αρχικά θέλαμε να καούν οι ασφάλειες και να βγουν οι πρίζες των ηλεκτρονικών, μπορώ να πω ότι τα συμπαθήσαμε κιόλας με την... πρόοδο των γύρων. |
nido έγραψε: | ||
Είχα βρει το παρακάτω report σε ένα ξένο site περι προβλημάτων του Clio 182 (το πρώτο μέρος ήταν περίπου μια σελίδα και το αποθέωνε σε ότι έχει να κάνει με οδική συμπεριφορά - τα γνωστά). Είναι στα αγγλικά και δεν προλαβαίνω να το μεταφράσω, απλά θα ήθελα να ξέρω από όποιον το έχει ζήσει (Νίκο?) τι προβλήματα έχει αντιμετωπίσει ως τώρα, μια και ετοιμάζεται να το πάρει ο αδερφός μου.
|
παιδια σαν κατοχος 206rc σας ενυμερωνω οτι το esp το απενεργοποιεις οτι ωρα γουσταρεις και δεν ξανα ενεργοποιειται... ![]() ![]() ![]() |
Επειδη πιστευω οτι αγοραζω ενα ιδιαιτερο αυτοκινητο θα ηθελα τις απαντησεις των κατοχων RC με τα οσα χλμ εχουν κανει εως τωρα με το αμαξι...Ευχαριστώ. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Παίδες αφού δεν θέλετε ESP βγάλτε την ασφάλεια!!! ![]() ![]() Υ.Γ.Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως!! Κανένας εθελοντής... ![]() |
Το παρέλαβα σήμερα! ![]() ![]() ![]() |
Το παρέλαβα σήμερα! ![]() ![]() ![]() |
Romin έγραψε: |
(βρε κοίτα να δείς που μαζευόμαστε σιγά σιγά οι δίλιτροι... ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||||
Μεγεια! Καλοταξιδο και όλα τα σχετικα....! Σε περιμένουμε την Πέμπτη!
χμμμμμμμ...... ![]() ![]() ![]() |
Νικο καλοταξιδο και απο μενα και ατελειωτα χλμ ευχαριστησης..
Κι εγω για μπλε λεω...σκεφτομαι και το κοκκινο ..αλλα μαλλον μπλε.. Οσο για το ESP διαβασα στο ams.gr οτι απενεργοποιειται εντελως..τελικα οι αποψεις διιστανται..θα δειξει στη πραξη....ισως ειναι πολυ διακριτικο το ESP και δε φαινεται τελικα η λειτουργια του οπως σε αλλα αμαξια..Στο Clio 182 τι παιζει με το θεμα αυτο? |
Νικο καλοταξιδο και απο μενα και ατελειωτα χλμ ευχαριστησης..
Κι εγω για μπλε λεω...σκεφτομαι και το κοκκινο ..αλλα μαλλον μπλε.. Οσο για το ESP διαβασα στο ams.gr οτι απενεργοποιειται εντελως... |
asa1 έγραψε: |
Καμοια μεταφραση παιζη? |
asa1 έγραψε: |
Καμοια μεταφραση παιζη? |
MEMsound έγραψε: | ||
για να μην γραφω ολοκληρο κατεβατο.... παρε με τηλ να σου πω. Σε γενικές γραμμές ότι ο τρόπος που αποδίδει την ισχύ του δεν είναι τόσο καλός όπως του 2λιτρου με τα 138. |
ultra-one έγραψε: |
...Αυτό μόνο κατάλαβες και όχι αυτά που έγραψα πιο πάνω???????!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Εκτός αν προσπαθείς να είσαι ευγενικός μην πάθει κανείς Rc-άκιας εγκεφαλικό???!!!! ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Ποιό καλό παιδάκι θέλει να μου δώσει το rc του για μια βόλτα??? ![]() Για να σας πω εντυπώσεις και διαφορές βρε παιδί μου.... ![]() |
ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΑΘΕΝΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΡΕ MIKE... ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και απ ότι βλέπω στην foto το έχεις.... ******άρα,, ![]() |
.................................ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΡΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ![]() |
ΜΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΗΚΟΣ ![]() ![]() |
So what's wrong with the GTi 180? For some drivers, nothing. But for us the useability of the car has been so diminished |
You'd better believe it – the gearing of the 180 is incredibly short. In fact, at about 30 km/h per 1000 rpm in fifth (there's no sixth) we think it's the lowest of any modern car that we've ever driven. |
the GTi 180 isn't a car in which you want to travel long distances. Not even something like a 50 kilometres each-way daily commute. |
Peugeot state that 80 per cent of peak torque is available from 2000 rpm but in the driving it never feels remotely like it. |
The claimed 0-100 is 7.4 seconds but we never got close to that, with our times at least a second (and often even more) slower. |
Fuel economy is nothing outstanding; the quoted city cycle figure is 11.8 litres/100 km (a whopping 48 per cent worse than the standard GTi model!) and the highway cycle, 6.7 litres/100 km. |
BUBA έγραψε: |
Nα διευκρινησουμε γιατι νομιζω οτι εχει σημασια οτι τα 2 reviews δεν γραφτηκαν ταυτοχρονα, δεν ειναι δηλαδη απευθειας συγκριση γιατι απλα το review του GTi γραφτηκε παλια.
Τοτε δεν υπηρχε ουτε RC αλλα ουτε και τα αλλα γρηγορα hatch της κατηγοριας που ακολουθησαν οπως CLio Sport, Mini Cooper S κτλ. Αρα τοτε ηταν λογικο το συγκεκριμενο αμαξι τοτε να στεκεται καπως καλυτερα απο οτι σημερα. Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα αμεσης συγκρισης των 2 μοντελων |
Tιιιι???... Κι ακόμα να τον απολύσετε το δοκιμαστή?! Ντροπή ρεεεεεεε!!!! ![]() Πάντως η αντίστοιχη μέτρηση των 4Τ ήταν 7.7 sec (2 άτομα, ρεζερβουάρ στο 1/2???) ενώ κάποιο Αγγλικό περιοδικό (θα το βρω) είχε στους πίνακές του ένα 0-60 mph σε 6.9 sec ![]() |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nίκος Μαρινόπουλος / auto in.gr |
Οι μηχανικοί της Peugeot αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την αναβάθμιση του δίλιτρου κινητήρα που τοποθετείται στο "ταπεινό" -εμπρός στο RC- GTi. Η αύξηση της ισχύος από τους 138 στους 177(PS) ή 180 (BHP) ίππους δεν είναι και εύκολη υπόθεση όταν δεν χρησιμοποιούνται μέσα υπερτροφοδότησης ή "έξυπνα" συστήματα όπως τα VTEC της Honda και VVTL-i της Toyota.
|
Η κυλινδοκεφαλή του μοτέρ έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις για να αυξηθεί η ισχύς και η μέγιστη ροπή στα 202Nm στις 4.750σ.α.λ. Συγκεκριμένα, ο εκκεντροφόρος που συντονίζει τις βαλβίδες εισαγωγής συνεργάζεται με σύστημα μεταβλητού χρονισμού (VVT) ενώ το σύστημα εισαγωγής έχει επιμεληθεί η Mecachrome με στόχο την αύξηση της σχέσης συμπίεσης (11:1). Αλλαγές έχουν γίνει και στο σύστημα εξαγωγής, στην ανωφέρεια των πιστονιών και στην ηλεκτρονική διαχείριση της Magneti Marelli η οποία έχει επαναπρογραμματισθεί.
|
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... :roll:ΜΕ FOCOUS RS Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ... ![]() ![]() ![]() |
εχω κανει και αναβαθμιση στον εγκεφαλο... ![]() |
ΓΙΩΓΑΚΗ ΦΙΛΕ Μ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CC 206 DEN MOY EIXAN ΣΤΗΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... Η ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΖΟ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΤΟΥ CC206ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ? |
geia soy nikolio...εχουμε και το ιδιο ονομα... ![]() ![]() ![]() |
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΔΥ...ΤΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ 189 Ρς...ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....177 ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ... |
-
αντε μετα να πεισεις μερικους μερικους που νομιζουν οτι με τα ιδια θα παρουν 15 στο 1600αρακι μας.... |
v@g έγραψε: |
Εγώ στον πέζουλά μου ( 1.6 gti ) έβαλα 215/40/17 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίμενα να μου κόψει παραπάνω! Και ενώ με ενδιαφέρει το λουκ του αμαξιού, είναι όλα τζετ! Αν γουστάρετε 17αρες, ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ! |
κι ομως μανθο ο ανθρωπος μου ειπε ακριβως τα αντιθετα απο οτι νομιζα και εγω οπως εσυ. κρατημα το ιδιο- εδω ισως παιζουν ρολο το πζερο- και χωρις σπινιαρισμα στην εξοδο των στροφων.ενω και το τιμονι ηταν λιγο πιο ελαφρυ και ακριβες....
για μενα τα 17αρια ειναι μεγαλη υπερβολη ακομα και σο πολυ πιο δυνατα αυτοκινητα.ολα ειναι θεμα σωστου σετ-απ.... υ.γ δεν ειμαι απολυτα σιγουρα αν φοραγε 195-45-16 ή 205-45-16 στο δικο του... |
ενω και το τιμονι ηταν λιγο πιο ελαφρυ και ακριβες....
για μενα τα 17αρια ειναι μεγαλη υπερβολη ακομα και σο πολυ πιο δυνατα αυτοκινητα.ολα ειναι θεμα σωστου σετ-απ.... |
RC tunned έγραψε: | ||
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ! με τα 17αρια νιωθω οτι εχει χασει σε αισθηση κ με 16αρια θα γινει πιο ακριβες οσο για στροφες κ τελικη δεν νομιζω να χασει με 16αρια ! |
... ![]() ![]() |
RC tunned έγραψε: | ||
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ! με τα 17αρια νιωθω οτι εχει χασει σε αισθηση κ με 16αρια θα γινει πιο ακριβες οσο για στροφες κ τελικη δεν νομιζω να χασει με 16αρια ! |
Διάβασατε την "ειδική διαδρομή" του τεύχους Μαϊου των 4ΤΡΟΧΩΝ?
To ταλαιπωρημένο "δημοσιογραφικό" RC της Lion Hellas έγραψε (με τα Bridgestone S03 και όχι με τα "μαμά" Pirelli P7000) 1:15.1" στα Μέγαρα στα χέρια του Νίκου Ζάχου. Το Clio 182 ήταν κατά μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορο (1:14.6"), στο περιθώριο των 3 γύρων που συμπλήρωσε ο Ν.Z. με το κάθε αμάξι, ενώ ακολούθησαν Ibiza Cupra R (1:16.1") και Fiesta ST (1:17.2"). Για όσους πρόκειται να χάσουν τον ύπνο τους από αυτό το 0.5" υπέρ του Clio, υπάρχει παραδίπλα και το σχόλιο που γράφει ότι το προσωπικό αυτ/το του Ν.Ζ. είναι ένα Clio Sport περασμένης γενιάς (2.0-172PS). ![]() ![]() |
Διάβασατε την "ειδική διαδρομή" του τεύχους Μαϊου των 4ΤΡΟΧΩΝ?
To ταλαιπωρημένο "δημοσιογραφικό" RC της Lion Hellas έγραψε (με τα Bridgestone S03 και όχι με τα "μαμά" Pirelli P7000) 1:15.1" στα Μέγαρα στα χέρια του Νίκου Ζάχου. Το Clio 182 ήταν κατά μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορο (1:14.6"), στο περιθώριο των 3 γύρων που συμπλήρωσε ο Ν.Z. με το κάθε αμάξι, ενώ ακολούθησαν Ibiza Cupra R (1:16.1") και Fiesta ST (1:17.2"). |
BUBA έγραψε: |
Στο τελευταιο EVO Mag εχει συγκρητικο Seat Ibiza Cupra Vs Peugeot 206 RC
Δεν εχω το περιοδικο αλλα ετυχε να πεσει στα χερια μου για 5 λεπτα και στα γρηγορα που το διαβασα, το Ibiza προεκυψε σαφως πιο γρηγορο. Νομιζω οτι υπηρξε και χρονομετρηση στις Σερρες με το Ibiza να προηγειται σε χρονους αρκετα αν θυμαμαι καλα. Μανθο , επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις το περιοδικο - η τελος παντον θα τρεξεις να το αγορασεις μολις διαβασεις αυτο το ποστ ![]() |
Το θεμα με το συκγριτικο του EVO εχει πλακα...πως γινεται στους 4Τ να ειναι πιο γρηγορο το 206 χρονομετρημενο και στο EVO να ειναι αναποδα...τελοσπαντων.... ![]() ![]() |
Νικολαααααα...το πηρα!!!! Ειναι τελειο!!!!!!
θα τα πουμε στο τηλ.... RC RULES....!! |
θυμαστε το σχολιο του τσιγκρη που ειναι ο τοπ οδηγος αυτη τη στιγμη σε περιοδικα για τα ιμπιζα-206?
|
ο λογος απλα οτι τα πρωτα 2 σε πανε ενω το 206 πρεπει να το πας εσυ... |
δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω αν παρετε ενα rc και του βαλετε μπλοκε θα παιρνατε και εβο απο πανω... |
Steve έγραψε: |
Σήμερα όπως πηγαίναμε στον δρόμο για Θεσσαλονίκη, πετάλωσα ένα S3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ολα σχετικα ειναι,συμασια πεζει και ο οδηγος πιστευω...τωρα αν ειναι 1δευτε.ποιο γρηγορο,η ποιο αργο το ενα απο το αλλο...ολα σε ενα καζανει βραζουνε... ![]() |
GTA έγραψε: |
Σόρρυ κιόλας,πέρασες ες τρία με το 1.4 ? |
Steve έγραψε: | ||
Αν ξέρεις την συγκεκριμένη διαδρομή που αναφέρομαι, και υπολογίσεις την λωρίδα μας σχεδόν γεμάτη και το απέναντι ρεύμα ήπιο, τότε, δέξου ότι το S3 έχει ένα κοστουμάκι ARMANI από εμένα ![]() |
recifee το rc δεν εχει καμια αλλαγη σε γεωμετρια απο τα 206 τα 1.6-2.0-sw τουλαχιστον για τα μετα facelift εποχη -03. το εχω ψαξει πολυ.παπαριες λεγανε τα περιοδικα... |
GTA έγραψε: |
Αχ αυτή η GTA...ΑΧ ![]() |
εγω απο οσο το ειχα ψαξει στην αρχη τα περιοδικα ελεγαν για διαφορετικο καστερ.πραγμα που τελικα δεν ισχυει αφου καμπερ-καστερ ειναι ιδια με απλα μοντελα. |
RC tunned έγραψε: |
εχει βαλει κανεις εδω προγραμμα στο RC του? |
Baphomet έγραψε: | ||
δεν υπάρχει ακόμα πρόγραμμα για RC λόγω εγκεφάλου... είναι στην αναμονή πολλά RC πάντως... |
RC tunned έγραψε: | ||||
Γιατι τι εχει ο εγκεφαλοσ? Ποιος τα λεει αυτα? απλα θελει προγραμματισμο μεσω EBD Εγω παντως εχω βαλει προγραμμα απο γνωστο ονομα του χωρου! |
RC tunned έγραψε: |
Για να μην κανω διαφημηση δεν λεω ονομα !
Ειναι γνωστος στο χωρο του Drag κ εχει κοκκινη Ιntegrale. το προγραμμα το δουλευει πανω στο δυναμομετρο κ μετα στο δρομο ! Φτιαχνει κ για 1.4 16v ( from EBD) |
γιατι απο οσο εχω δει σε οσα 1.6 εχει φτιαξει καλος αγιος αλλα εκει ΔΕΝ πλησιαζει........................................................................................... |
........................................................
γιατι απο οσο εχω δει σε οσα 1.6 εχει φτιαξει καλος αγιος αλλα εκει ΔΕΝ πλησιαζει........................................................................................... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Για να μην μπερδευεστε λιγο.....
Τα ηλεκτρογκαζα δουλευουν με σταθερα Volt καθε φορα που παταμε εμεις το γκαζι.Αυτο που κανουν οι TUNNERS ειναι να τοποθετουνε μια φισα η οποια ειναι επιταχυντης ρευματος.Δηλαδη....οταν εμεις καθε φορα,παταμε το γκαζι τερμα,τοτε ο εγκεφαλος δινει εντολη στην πεταλουδα να ανοιξει αναλογα.Οι Κυριοι αυτοι λοιπον βαζουν μια φισα αναμεσα απο την φισα που κουμπωνει στον αισθητηρα γκαζιου και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να πολλαπλασιαζει τα σταθερα βολτ επι δυο και τρεις φορες περισοτερο.Ετσι βελτιωνετε η αποκριση περισοτερο.Δηλαδη αν πουμε οτι η πεταλουδα δουλευει πχ με 1 βολτ τοτε αυτην η φισα στελνει περισοτερο ρευμα πχ με 7 βολτ οποτε φανταστειτε τι διαφορα εχει λογο της ταχυτητας ανοιγματος της πεταλουδας. ![]() Αυτα οσο αναφορα για το γκαζι στα αυτοκινητα αυτα. |
netblaster έγραψε: |
Ενα τετοιο φερνει στην Ελλαδα ο Boulekos!!! Το λεει Sprint Booster και βγαινει για αρκετα αυτοκινητα, αλλα δεν ξερω αν βγαινει για τo PSAgroup!!! |
Μηπως επεσε στα χερια σας το SPORT AUTO Ιουνιου...??? Εχει ενα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο ... ![]() |
Νικολα εχει τα δικα μας με το ibiza cupra και το mini cooper s, εχει και το mg zr 160 αλλα αυτο ειναι αρκετα πισω...
Ολα αυτα στη πιστα του Χοκενχαιμ... Μαντεψε ποια ειναι τα 2 πρωτα σε χρονους.. ![]() Με διαφορα ενα δεκατο 1ο το RC απο το δικο σου.. |
RC και CLIO ειναι τα ιδια...συμφωνεις Nικολα?το θεμα ειναι να τα βελτιωσουμε λιγακι,μεχρι τους 210 ιπους,και να εχουμε καλυτερο ξεσπασμα....ενας φιλος πηρε ενα clio cup καινουργιο και μου ελεγε οτι σε κανα μηνα θα το στειλη αθηνα να του βαλει κομπρεσορα,100 αλογα πανω...μηπως υπαρχει και για RC κατι τετοιο?ξερει κανεις να μου πει?
ευχαρηστω |
... που ειναι κολλητος με το καιτατζη το μκρο-αλλα χερας....- ο οποιος εχει εβο 8.
|
kanelj έγραψε: | ||
Δεν το διορθωνεις λιγακι αυτο γιατι το διαβαζουν πολλοι?!?! |
αν διορθωνες και την παραθεση σου καλα θα ηταν!!! ![]() |
Κόντρα 206RC Vs 205GTi 1.9 σε ευθεία 300 μέτρων........ ![]() Δυστυχώς κέρδισε το RC.... Δεν τόλμησαν να κάνουν κόντρα σε στριφτερό δρόμο ή κλειστή πίστα....... ![]() http://media.putfile.com/206vs205 |
pezomania έγραψε: |
Επειδή έχω οδηγήσει και RC αλλά & 205 1.9, δεν νομίζω ότι το 205 θα πρέπει να περιμένει κάτι καλύτερο..... ούτε και σε στροφές (αν αυτός που έχει RC είναι το ίδιο καλός με αυτόν που έχει το 205). |
Το 205 1.9GTi ήταν όντως θρύλος στην εποχή του, αλλά όπως και να το κάνουμε αν δεν είχε μάθει τίποτα από στήσιμο η Peugeot τα τελευταία 15 χρόνια, μετά και από τόσα συνεχόμενα ΠΠΡ, και το RC δε μπορούσε να στρίψει πιο γρήγορα (και με λιγότερη προσπάθεια) απ' ότι ο ... παππούς του ![]() ![]() |
Αν κρίνω την αίσθηση που έδινε και το πως έστριβε το "παλιό" μου 309GTi 1.9 σε σχέση με το "νέο" μου 206GTi 1.6 16v θάλεγα ότι η Peugeot έχει ξεχάσει ότι ήξερε από στήσιμο αυτοκινήτων!!!!!!!!!!!!!!!!! |
MEMsound έγραψε: |
......
ΤΟ 1,6 GTI είναι απλά ένα 1,6 XS με τον εξοπλισμό του δίλιτρου! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2λιτρο GTI και ακόμα περισσότερο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ RC!!!! ....... |
ΤΟ 1,6 GTI είναι απλά ένα 1,6 XS με τον εξοπλισμό του δίλιτρου! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2λιτρο GTI ................................................. |
pezomania έγραψε: |
Λοιπόν το 1.6xs έχει τις ίδιες αναρτήσεις και αντιστρεπτικές με το 1.6Gti. Το 2.0 τώρα έχει τις ίδιες αναρτήσεις - ελατήρια με το 1.6 (xs -gti), με παχύτερες αντιστρεπτικές.
Τώρα για καμία σχέση 1.6 και 2.0 ![]() ![]() |
Το οτι εχει μεγαλυτερο βαρος μπροστα το 2λιτρο,ας πουμε,δεν εχει σχεση??
Ή η μεγαλυτερη αντιστρεπτικη μπρος πισω? κτλ κτλ κτλ..... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πανω... ![]() |
Εγώ όταν από το 1600 οδήγησα το 2λιτρο ένοιωσα μεγάλη διαφορά, για αυτό και τα bold.
αρκετά με off-topic όμως. ![]() Για να επανέλθουμε... Καλό θα ήταν όσοι έχουμε αμφιβολίες για το RC και το στήσιμό του να πάμε για ένα test drive ώστε να έχουμε δική μας γνώμη και να μην στεκόμαστε σε περιγραφές περιοδικών και εντυπώσεις άλλων... |
Καλό θα ήταν όσοι έχουμε αμφιβολίες για το RC και το στήσιμό του να πάμε για ένα test drive ώστε να έχουμε δική μας γνώμη και να μην στεκόμαστε σε περιγραφές περιοδικών και εντυπώσεις άλλων... |
Ronin έγραψε: |
Το RC που μπορούμε να το κάνουμε test-drive?
Δεν έχω ακούσει-δεί κάτι τέτοιο πουθενά... |
netblaster έγραψε: | ||
Σιγουρα αυτο ειναι το σωστο και ετσι πρεπει να γινεται!!! ![]() Αλλα για την περιπτωση του 205GTi δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και ετσι "μενεις" με οτι εχεις διαβασει και ακουσει!!! Και οταν λενε ακομα οτι το 205GTi ειναι αξεπεραστο και αλλα τετοια (τη στιγμη που δεν υπαρχει κανενας λογος προωθησης του αυτοκινητου εκ μερους του τυπου πλεον) σε βαζει σε σκεψεις... |
Εσύ να κάτσεις στα αυγά σου!
Αμάν έκανα να πάρω το 2λιτρο και θα μου πάρεις εσύ τώρα το RC και θα μου τι λες!? χαχαχαχαχα Σοβαρά τώρα νομίζω ότι στα κεντρικά μπορείς να το κάνεις test drive όπως επίσης και οπουδήποτε αλλού αρκεί να το ζητήσεις. |
Ronin έγραψε: | ||||
Αξεπέραστη ήταν η αίσθηση που σου άφηνε οταν έστριβες. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι γρηγορότερο απο ένα σύγχρονο GTi σε μια ορεινή διαδρομή. |
Ανέφερε κιβικα...
Αλλό 1,6 8v rally άλλο 16ν και άλλο 106 GTI Επίσης άλλο 205 GTI 1,6 άλλο 205 GTI 1,9 και άλλο 206 GTI 1,6 άλλο 206 GTI 2,O.... για να μην μπερδευόμαστε.... ![]() ![]() Επίσης εκτός από τις στροφές σε μια πίστα υπάρχουν οι ευθείες όπου εκεί η καλήτερη αναλογία βάρους/ισχυός κερδίζει... ![]() |
ρε παιδια μην λεμε οτι θεμε τωρα?αλλοι τεχνολογια το ενα και αλλοι το αλλο...μην τα συγκρινεται καθολου...στην εποχη του το 205 ηταν κορφη...τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα ομως... ![]() |
.....το τιμονι του οσο πατας γκαζι βαρενει....εχει υδραβλικη ιποβοηθηση...ειχα 206CC και δεν εχουν καμια σχεσει απολυτος.... |
To RC αν σας ενδιαφέρει (έστω και ως εμπειρία) μπορείτε να το κλείσετε για test-drive στα κεντρικά της Lion. Έχουν εκείνο το μπλέ το οποίο κατά καιρούς έχουν σκίσει διάφορα περιοδικά του ειδικού τύπου (ΖΜΡ-4563).
Μην παραξενευτείτε πάντως αν τρίζει λίγο ή αν χτυπάει γιατί το μόνο που δεν έχει κάνει το συγκεκριμένο είναι ...άλματα!! ![]() Πέραν αυτού, και έχοντας οδηγήσει αρκετά αντίστοιχα αλλά και πιο καθαρόαιμα από το RC (μεταξύ αυτών και EVO 6 ΤΜ, EVO 8, Εlise, κλπ) μπορώ να πω ότι όσον αφορά το συνδιασμό "ουσία" + "αίσθηση" (που σου αφήνει όταν παίζεις μαζί του) ελάχιστους αντίπαλους έχει, ακόμα και ανάμεσα σε αυτοκίνητα που κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι το τιμόνι του θα το ήθελα λίγο πιο γρήγορο και με λίγο μεγαλύτερη υποβοήθηση (δεν είναι στημένο για ανάποδα με τρελές γωνίες - το τιμόνι του Fiesta ST 2.0 που οδήγησα πρόσφατα ήταν καλύτερο για τέτοιου είδους παιχνίδια) αλλά σου μεταφέρει με ακρίβεια το επίπεδο πρόσφυσης των μπροστινών τροχών και η ανάρτησή του είναι πραγματικά απίστευτη. Προσθέστε και τη δύναμη του κινητήρα, η οποία είναι τόση ώστε να μπορείς να μπαίνεις σε γλιστερές στροφές όπως το 'S' του Αμαρουσίου με 100-120 και σκασμένες τρίτες, να αφήνεις γκάζι, να ρολάρει την ουρά του απολύτως προβλέψιμα και να ξαναπατάς ισιώνοντας ακριβώς εκεί που σημάδευες, με ελάχιστη βοήθεια από το τιμόνι και χωρίς ίχνος από "μπαλανσαρίσματα". Οδήγησα και Τype-R πριν από αυτό, το οποίο τουλάχιστον στην πίστα είναι πιο γρήγορο. Δεν το διασκέδασα τόσο (εκτός ίσως από τον χορταστικό ήχο του VTEC στις 8000 σ.α.λ.!). Μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει πολύ μεγάλύτερη προσοχή κοντά στο όριο για να μην σε προδώσει και δεν του αρέσουν τόσο τα "άσε-πάτα" μέσα στη στροφή όσο στο RC, με το οποίο ένοιωθα από την αρχή όπως είχα νοιώσει εκείνη τη μοναδική φορά με το EVO "το καλό" (ΤΜ ![]() ![]() [P.S. Δυστυχώς 205 & 309 έχω οδηγήσει μόνο στις απλές τους εκδόσεις!] |
η αμεσότητα και η αίσθηση που είχαν τα παλαιότερα Peugeot στο τιμόνι |
Η αλήθεια είναι ότι το τιμόνι του θα το ήθελα λίγο πιο γρήγορο και με λίγο μεγαλύτερη υποβοήθηση |
Timour21 έγραψε: |
το 405 κάνει τα 306, 106 και ειδικά τα 206 να μοιάζουν παιδικά αυτοκινητάκια με κερματοδέκτη. Βέβαια μειονεκτεί λόγω βάρους (παρά τα 155 άλογά του). |
Πριν μια βδομάδα έφερα για λογαριασμό γνωστού συνεργείου (μέλος του club) ένα 405 Mi16 LeMans. Αν και τα αμορτισέρ του ήταν στα τελευταία τους το αυτοκίνητο ΕΣΤΡΙΒΕ. Πραγματικά δηλαδή είχα την εντύπωση οτι το 306 μου στρίβει αλλά το 405 κάνει τα 306, 106 και ειδικά τα 206 να μοιάζουν παιδικά αυτοκινητάκια με κερματοδέκτη. Βέβαια μειονεκτεί λόγω βάρους (παρά τα 155 άλογά του). |
"Φιλαράκι διάβασα 309GTi 1.9 και μου ανέβηκε ο σφυγμός στα ύψη!!
Αυτό ήταν το προηγούμενο μου αυτοκίνητο και ακόμη είναι (και ίσως να είναι για πάντα) το καλύτερο αυτοκίνητο που οδήγησα ποτέ. Το 206GTi 1.6 που έχω τώρα είναι σαν παιγνιδάκι για κοριτσάκια. Αυτή η γενική αίσθηση του 309 - Τιμόνι, Φρένα, Ανάρτηση, Κινητήρας (ο 1.9 8v με γα** τις ροπές) και το πως έστριβε, θα μου μείνουν αξέχαστα." |
η αποψή μου για τα 309 περιορίζεται στο 1.4 οπότε θα ήταν άδικο να το συγκρίνω χωρίς να έχω οδηγήσει το GTI, για όλα τα άλλα μοντέλα που αναφέρω έχω οδηγήσει τις "δυνατές" εκδόσεις τους και οι διαφορές στα κρατήματα είναι πραγματικά η νύχτα με την μέρα. |
STELIOS έγραψε: | ||
Kαλη ιδεα, σας παρακαλω μεινετε ΙN topic..... |
Baphomet έγραψε: |
το τόπικ αφορά αυτό που λέει ο τίτλος του...τα υπόλοιπα ειναι Off topic και η θέση τους ειναι στο κλειδωμένο section περι ελαστικών κτλ. Οπότε περιοριστείτε στα "206 RC vs...". |
το GTI-6 το οδηγώ καθημερινά και πίστευα οτι έστριβε καλύτερα απο όλα τα άλλα. Μόλις μπηκα όμως στο 405 τότε κατάλαβα πόσο λάθος είχα. |
fterotos έγραψε: |
kai pou na deis kai to 309 Gti16 ![]() |
fterotos έγραψε: | ||
kai pou na deis kai to 309 Gti16 ![]() asxeto ,alla, exeis anoiksei me kanena 206RC ...poio pistebhs/ete pos einai pio grhgoro ? |
Timour21 έγραψε: | ||||
καλό είναι πάντως να μην μπερδεύουμε τον S16 (155 πραγματικά άλογα) με τον GTI6 (167 άλογα) διαφορετική φιλοσοφία, άλλες σχέσεις στα σασμάν, μία ταχύτητα παραπάνω για το τελευταίο (πραγματική και όχι 5+1) και επειδή έχω οδηγήσει και τα 2 μπορώ υπεύθυνα να πω η νύχτα με την μέρα και σε δύναμη αλλά και σε οδική συμπεριφορά. |
καλό είναι πάντως να μην μπερδεύουμε τον S16 (155 πραγματικά άλογα) με τον GTI6 (167 άλογα) διαφορετική φιλοσοφία, άλλες σχέσεις στα σασμάν, μία ταχύτητα παραπάνω για το τελευταίο (πραγματική και όχι 5+1) και επειδή έχω οδηγήσει και τα 2 μπορώ υπεύθυνα να πω η νύχτα με την μέρα και σε δύναμη αλλά και σε οδική συμπεριφορά. |
Μηπως θα ηταν καλυτερα να μετονομασουμε τον τιτλο του τοπικ σε <2,0 206 (rc ή gti) VS...> οπως ειναι το <1,4 206 (8ν ή 16ν) VS...>??? ![]() To ιδιο θα μπορουσε να γινει και για τα 1600αρια ![]() |
Stevon έγραψε: |
Γιατί ρε όργιο....θές να γράφεις τις καγκουριές σου ??????? ![]() ![]() ![]() Βέβαια έχω την εντύπωση ότι κάπου υπήρχε αυτό το topic αλλά τώρα που έψαξα δέν το βρήκα ![]() |
Εκανα και εγω αλλα τιποτα... (Χαθηκε σαν την κοτα, μηπως ειναι κολλητικο? ![]() Επειδη δεν γουσταρω να γραφω στο φορουμ για αυτα τα θεματα, οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις ουτε μια δημοσιευση... ![]() Απλως για να ειναι πιο ωραια κατανεμημενα ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Τις ιστοριες του Αρη ειναι ωραιες να τις ακους live!!! |
αν και στον δρομο παω μονιμως δεξια και χαλαρα! ![]() |
γκουχ
γκουχ Λέμε και καμιά μ... να περνάει η ώρα εεεε.... ![]() ![]() ![]() |
Ζ3 εξακυλινδρο 2.0 με τα 150...το ξερω σιγουρα λογω του αρρωστου BMWδακια που εχω συνοδηγο..αυτος μονος του... |
Στο επομενο κοκκινο που μας επιασε ηρθε διπλα απλα χαμογελασε φιλικα και εκει τον παραδεχτηκα κιολας..... |
TiMoRiS έγραψε: |
Τις ιστοριες του Αρη ειναι ωραιες να τις ακους live!!! |
Γεια χαρα σε ολους...αν και ειμαι τρελα καλο παιδι το τελευταιο καιρο ..επαιξαν 2 ανοιγματα σε ασχετες φασεις εντελως..αν και με πιο αδυναμα αμαξια..αλλα δε φταιω...μου κολλανε.. ![]() Λοιπον..πρωτο ανοιγμα ..ενα ομορφο βραδακι ειμαι στη Θηβων και εχω μεσα και ενα κολλητο που ειναι αρρωστος με τα BMW και κατοχος μιας Ζ3..πισω ενα φιλικο ζευγαρι..η κοπελα οκ δε πιανεται αδυνατη πολυ αλλα οι 2 φιλοι ευτραφη παιδακια..ειμαι στο φαναρι πρωτο αμαξι εγω ωραια και καλα..και σκαει διπλα μου ακριβως ενα Ζ3 εξακυλινδρο 2.0 με τα 150.. ................... Αδειος ο δρομος δινει το 147 αλλα δε φευγει με τιποτα απο το ST και κανει δεξια..εκεινη την ωρα εχω 3η με 130 ..ανοιγει πλεον ανετα το ST αλλα δε μπορει να μου φυγει εκατοστο δινω ολη τη 3η καθομαι διπλα του αλλαγη 4ης και τελος..Παντως ακουγοταν πολυ καλα..και πολυ ομορφο (μαυρο με λευκες ριγες). |
Σημερα το βραδυ (στο γνωστο μερος), να δεις τιιιι εχω να σου πω! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
χαχαχαχαχαχαχα Την επόμενη φορά πήγαινε Αττική Οδό δίπλα στον αεροδιάδρομο να ανοίξεις με "απογειωνόμενο 737"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: |
ρε παιδια το rc εχει τελικα turbo η oxi?αυτα τα περιοδικα οτι νανε γραφουν! |
χαχαχαχαχαχαχα
Την επόμενη φορά πήγαινε Αττική Οδό δίπλα στον αεροδιάδρομο να ανοίξεις με "απογειωνόμενο 737"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μην του λες τέτοια γιατί είναι ικανός να τρέχει στο ΙΚΕΑ να στήνεται στην Ευθεία δίπλα στο διάδρομο και να τα ρίχνει σε ότι πετάει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μην του πω το άλλο...
Αρούλη ![]() ![]() ![]() Τα έχεις βάλει με όλα τα είδη των συρμών που πάνε Αεροδρόμιο? |
Recifees έγραψε: |
@ Ghost Dog
Ανδραβίδα -Μιραζ 2000 Βόλος - F-16 |
ps180 έγραψε: | ||
Νικόλα απ'οσο ξερω το ST στριβει πολυ καλα..αλλα του λειπει η δυναμη.. Το Ζ3 ενταξει..ειναι για αλλες φασεις..ηταν κυριως ενα ανοιγματακι καθαρα του χαβαλε και της πλακας μονο..σε αντιθεση με το ST που πηρε αερα με την 147 και το ειδε πολυ πατριωτικα το θεμα να τσαγιασει τους παντες εκεινο το βραδυ..ηταν λιγακι ατυχος ομως.. ![]() |
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζεις σε ευθεία με 25000€.... ![]() |
....λετε π.χ για ιμπιζα fr... |
ρε μανθο εγω δε το λεω για το αν ειναι καλο η οχι...
το λεω γιατι μου τη δινει να ακουω ατομα με 1.4-1.6 να λενε καλο μωρε το ταδε (π.χ ιμπιζα-κολτ) αλλα δε στριβει δε φρεναρει σα το κτηνος μας και μπλα μπλα μπλα... μπραβο ρε μεγαλε τραβα κυνηγα τον...ξεκινηστε απο το 1 σημειο ως το 2 και μετρα ποσους αιωνες πισω θα εισαι...και ας βαλεις μεσα στη 1-2 διαδρομη τα στριφτερα κομματια... για αυτο φρικαρω... |
bakclima έγραψε: |
Ειμαι κατα των κοντρακιων απλα ηθελα να με πειτε 4-5 αυτοκινητα κοντα στο rc που ισως να μη γνωριζω, οπως ειμαι κατα των κυνηγητων μεσα σε στροφες γιατι π.χ. εχω το rc ξερω τι δεσιματα εχει το αυτοκινητο και μπορω να μπω και να βγω με πολλλλλλλα σε μια τροφη ο αλλο που θα νομιζει οτι εχω ενα απο ή ενα φτιαγμενω 206 και θα προσπαθεισει να με ακολουθησει και θα σκοτωθει, οχι τιποτα αλλο θα εχω και τηψεις μετα, διαφωνη κανεις σε αυτο;;;;;;;;;;;;; |
tsosmoulis έγραψε: |
οσο για το θεμα κρατηματος ισως να υπερεχει λιγο το rc αν και τα χερια παιζουν μεγαλο ρολο.σε συγκριτικο που διαβαζα τις προαλλες ελεγε οτι το cupra στριβει και μαλιστα πολυ ανωτερα απο FR. |
Αν και ομολογω οτι απο την peugeot περιμενα να αποχαιρετησει την παραγωγη του 206 δημιουργοντας ενα τουρμπατο 2λιτρο. |
...με περί τα 250 άλογα "μαμά" (και 30+ "κιλά" ροπής από χαμηλά!), τετρακίνηση, κι εξάρι σασμάν!! ![]() Αλλά θα μου πείτε πόσοι θα δίναμε 35.000 για ένα 206?... ![]() |
nido έγραψε: | ||||
Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα του RC δεν είναι τόσο θέμα κρατήματος (δηλ. 'g' στις στροφές) όσο στησίματος και ειδικότερα αντιδράσεων στο όριο και προβλεψιμότητας. Μπαίνοντας σε μια συγκεκριμένη στροφή σχετικά οριακά (άρχιζα και γλιστρούσα) με 120-130 με το RC ήμουν χαλαρός από την πρώτη βόλτα ενώ με το Cupra όσες φορές κι αν μπήκα με τα ίδια χιλιόμετρα ήμουν αρκετά πιο σφιγμένος, εξαιτίας του πιο "άτσαλου" τρόπου αντίδρασης της ουράς στο φρενάρισμα και του πιο "νευρικού" τρόπου αντίδρασης της μούρης στα άσε-πάτα. Καλοστημένο είναι και το Seat αν μιλάμε για περιθώρια πρόσφυσης αλλά αντιδρά αλλιώς και δε συγχωρεί τόσο εύκολα, ενώ είναι και πιο εύκολο να παρασυρθείς από το ρυθμό που μαζεύει χιλιόμετρα με το που ξυπνάει το τούρμπο και να μπεις με περισσότερα απ' όσα υπολόγιζες. Μπορεί, τελικά, και με τα δύο να έστριβα το ίδιο γρήγορα (?) αλλά το ρίσκο που ένοιωθα πως έπαιρνα σε κάθε περίπτωση ήταν σαφώς διαφορετικό. Με το 206 θα μπορούσα να πιέσω παραπάνω και είτε να γλιστρίσω "εκ του ασφαλούς" είτε να κερδίσω κάποια δέκατα στην έξοδο (ανάλογα πόσο καλά μπήκα) ενώ με το Ibiza ένοιωθα ότι αν πιέσω κι άλλο θα πρέπει να είμαι έτοιμος να αποδείξω πόσο χεράς είμαι (τα ανάποδα με 130, μπροστινή κίνηση και το πεζοδρόμιο να μου κλείνει το μάτι δεν είναι από τα αγαπημένα μου σπορ!)...
...με περί τα 250 άλογα "μαμά" (και 30+ "κιλά" ροπής από χαμηλά!), τετρακίνηση, κι εξάρι σασμάν!! ![]() Αλλά θα μου πείτε πόσοι θα δίναμε 35.000 για ένα 206?... ![]() Εγώ πάντως θα το σκεφτόμουν αν είχα την οικονομική άνεση! |
-=N4X=- έγραψε: |
Σε γνωστο περιοδικο που ειχαν βγαλει το rc βασιλια σε σχεση με το fr οταν το δοκιμασαν με το cupra εγραψαν αυτα που γραφεις κ εσυ....αλλα αναποδα! Λεγαν οτι το cupra ηταν πιο ουδετερο κ σε τρομαζε λιγοτερο οπως κ το οτι το rc μπορει να οδηγηθει πιο γρηγορα αλλα με απιστευτη παραπανω προσπαθεια λογω του πολυ ειδικου στησιματος του...τωρα η αληθεια βρισκεται εκει εξω στα βουνα!!! ![]() |
Αν και ενα τουρμπατο 2λιτρο δεν χρειαζεται να εχει 250 αλογα κτλ κτλ.
Η ροπη, που πλεον ειναι το ζητουμενο στα engine development, να ειναι ψηλα 'παντου'. Ας ειχε 200 οπως ολα τα υπολοιπα. Αλλα οι διαφορες απο τις τωρα επιδοσεις κολαζαν και παπα. |
Α,ξεχασα να πω στο φιλο Nido..
Το περιοδικο που λετε ειναι το Drive αν θυμαμαι καλα..αυτο το πολυ αντικειμενικο περιοδικο οπου οτιδηποτε απο group VAG απλα ειναι μπροστα.. Στην ουσια ξερεις τι λενε τα τυπακια? "Με το cupra ειναι ολα πιο ευκολα ..φρεναρεις με ασφαλεια μπαινεις ηρεμα και οταν βγαινεις εχεις την ροπη του turbo να σε ξελασπωνει και να φαινεσαι γρηγορος...με το RC μπαινεις με τερμα γκαζι...αλλα να μωρε...χεζομαστε και λιγο πανω μας αμα κανει κανα γλιστριμα η ουρα και δεν ειναι αυτα για μας.." Χαρακτηριστικη ειναι η ατακα στο τελος του αρθρου..." Ως ποτε λεει θα μας τρωνε τα ειδικα αυτοκινητα και οι ειδικες γυναικες"...ή κατι παρόμοιο... Νομιζω καταλαβες ... |
Μανθο...μιλας για το καθαρα φιλοτουρμπισιο περιοδικο σωστα?? ΕVO.. |
TIOS έγραψε: |
και αν ναι μπορω να κανω το gt να εχει κρατημα rc ?? |
Πήγαινε Έδεσσα στον Γιάννη και βάλε μια 4άδα slick στις ζάντες μου |
TIOS έγραψε: |
το rc με το gt εχει μεγαλη διαφορα στα κρατηματα ??
|
ΕΝΑ ειναι το σιγουρο: Το ταπεινο 1600 μπορει να ραψει κουστουμακια σε πολλους που θα το υποτιμησουν!!!Κ ιδιαιτερα μετα τα Χριστουγεννα που θα μπει για ροικη-αυξηση συμπιεσης κ προγραμματακι τα πραγματα θα δυσκολεψουν ακομα περισσοτερο!!! ![]() |
Επισης για το czt που ειχε γινει αναφορα ολοι ειδαμε σημερα πως παει το διαβολακι της mitsubishi κ οτι μαλλον καθε αλλο παρα αργο ειναι! |
tirokomos έγραψε: |
...αφου οι ιαπωνες δεν εχουν τεχνολογια.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mario RCστο 206club.com έγραψε: |
http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/movies_novije/2x206RC%20vs.%20328.wmv
2x206 RC vs. BMW 328 http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/movies_novije/2x206RC%20vs.%20civicVti.wmv 2x206 RC vs. Civic Vti http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/movies_novije/206%20RC%20highway.wmv RC doing 240km/h on 7500rpm http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/movies_novije/Rc%20vs%20RC.wmv RC vs. RC All movies are taken with 2 RCs, mine(blue) and friends (white) Things that were done on both cars: Chipped CAI Sport Exhaust (DE CAT) They are doing aproxx. 14.6s @ 1/4 mille |
Πάλι καλά που βρήκε ο Μανθοζουζουλίνος τα βιντεάκια για να βλέπω πώς θα είμαι και εγώ τον Οκτώβριο... ![]() |
κι εσύ, τέκνον Steve?!.. ![]() (άντε, με το καλό!) |
Steve έγραψε: | ||||
Αν με απογοητεύσει ο κινητήρ του 207 με τα 170 turbo άλογα (που εκτιμάται να εξοπλίζει το 207 εκείνο το καιρό), τότε ναι, και εγώ πάτερ ![]() |
σημερα γυρω στις 22:00 περοχη αεροδρομιου (κλασσικα γυρισα τη γυναικα στο εξοχικο) εφαγα μεγαλη ηττα απο subaru sti 330 (ενας πιτσιρικας 20 χρονων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....εφαγα μεγαλη ηττα απο subaru sti 330 ... απο σταση πρωτη-δευτερα δικια μου στους κοφτες μολις κουμπωσα τεταρτη με ειχε 4 κολωνες.... |
γιατι ο τυπος εκανε σιγουρα εξι αλλαγες ![]() Κατεβαιναμε αρκετα γρηγορα απο Πλαγιαρι, εγω μπροστα και αυτος απο πισω, προς αεροδρομιο και μετα στη Θεσσαλονικη, εξωτερικα το ειχε ωραια και την κλασσικη τριπλη κολωνα με τα οργανακια, κοκκινο τις φωτιας, 18αρα ζαντα κτλ... Βγαινουμε στο φαναρι που ειναι η ευθεια για το αεροδρομιο και μας εχει πιασει κοκκινο, ο τυπος γυρνα και μου λεει ειναι διλιτρο; του απαντω ναι και μου λεει να τα δωσουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
last in line έγραψε: |
πιο παλικαρι απο εσας εχει ενα ασημι RC και χθες ηταν στην Βαρη?? ε?
|
Stevon έγραψε: |
Ώχ ώχ ώχ...ποιό γρήγορο και απο την σκιά του..... ![]() |
πιο παλικαρι απο εσας εχει ενα ασημι RC και χθες ηταν στην Βαρη?? ε?
καλα δεν ντρεπεστε να ανοιγετε με ταπεινα 8ν 1300αρακια?? ![]() ![]() ηταν πισω μου στο φαναρι της καλυμνου στην αναβαση και διπλα μου ενα ibiza 100αρι... κατι μυριστικα απο τα bucket που εβλεπα στον καθρεφτη αλαλ λεω "μπα σιγα..ποσα κυκλοφορουν αλλωστε..κανα 16αρι θα ειναι.."... αμ δε... ανοιξαμε ..το ibiza εμεινε τραγικα πολυ πισω...το 206 κολλημενο πισω μου..και μολις εκανα δεξια με περασε στην κυριολεξια σαν σταματημενο!!!!!!!(νομισα οτι μου εσβησε!!!!!) στο επομενο φαναρι με ρωτησε αν εχω το 1600επανω... ![]() ![]() δεν το πιστευε οτι ειναι 1300αρακι...! δηλαδη πως ηθελε να με περασει?για να πειστει?? πολυ ωραιο αμαξι!!! πραγματικα ροπακλα και δυναμη! μπραβο στην peugeot!!! ![]() |
εδω εμενα με πηγαινε κωλοφεραντζα ενα σπορτκα χτες στη πιστα....
τσαμπα τοσα λεφτα ρε γα**το ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Καλά, αυτό είταν αναμενόμενο... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Πες μας τώρα ότι το RC δεν στρίβει να γελάω όλη μέρα.... |
moνο που ενας κουλος στο rc Θα αφησει ανοιχτο το esp και θα σου πει ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......... |
.....και κατα 2ον στο νευρικο πατημα του 106 στα ανοιχτα κοματια...(στα ανοιχτα κομματια το 106 τα βρισκει σκουρα και απο πολλα αλλα αυτοκινητα..σπορ η' μη..) |
Road_Runner έγραψε: |
Και μονο στατιστικα να το πάρεις τα 106 ειναι 100πλασια απο τα RC. Επομένως απολύτως λογικά θα βλέπεις περισσότερα 106 στις βουτες και στα λιμανακια από RC. Δεύτερον και κυριότερο Το RC είναι αμάξι άλλης φιλοσοφίας. Είναι αμάξι 25000€ το οποίο θα το πάρει κάποιος που του αρέσει η γρήγορη οδήγηση και όχι κάποιος ο οποίος θα πάει για κόντρα....
Επίσης το ίδιο θα πάθει και ένα ραλλί το οποίο θα το οδηγάει κάνοιος κουλός. Και άσε με εμένα να γελάω και να λέω τα δικά μου |
αυτος που εγοραζει evo για να κατεβαινει μαυρη και βουτα ειναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ....
αυτο το αυτοκινητο δε φτιαχτηκε για 0-400. ΗΜΑΡΤΟΝ. |
RASTAVIPER έγραψε: |
Αρα κατα τα λεγομενα σου, καποιος που δινει 49.000 για ενα Evo ειναι βλακας που κατεβαινει Βουτα,Μαυρη κλπ... ![]() ![]() |
NAI |
NAI |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Εσυ ή θα γελας ή θα λες τα δικα σου... Αλλα δεν το εγραψα για να φανω αστειατορας, ουτε εννοουσα οτι το RC δεν στριβει. Απλα αφησα να γενικευτει το πραγμα, ωστε να φανει οτι δεν αρκει ενα γρηγορο αμαξι με καλη αναρτηση για να στριβει.Αν ενα RC ή οποιοδηποτε αλλο δυνατο αμαξακι πεσει σε λαθος χερια, φυσικα και θα δικαστει απο ενα ραλλακι σε πιο ικανα χερια. Και σιγουρα δε βλεπεις πολλα RC στο δρομο, γιατι αν κρινω απο τα γνωστα στεκια, δε βλεπω σχεδον κανενα τον τελευταιο καιρο, εκτος αν κατεβαινουν αλλες μερες... |
και δυστυχως το 106 (το rc σε πολυ μικροτερο βαθμο..λογω τιμης κυριως..) εχει γινει η χαρα του κομπλεξικου και του τελειωμενου κοντρακια σε πολλες περιπτωσεις.... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
για να ριχνει πολλα γκομενακια.. |
Δεν έχω δει κανέναν στα λιμανάκια όταν δεν έχει κόσμο ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Πήγαινε μια μέρα αρκετά αργά κάτα τις 3-4 και θα δεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που το λέει η καρδιά τους και τρέχουν για τα κ@υλ@ τους! Πήγαινε στο Διόνυσο αντίστοιχη ώρα κι εκεί θα δεις... σύμφωνοι... οι περισσότεροι το κάνουν καθαρά για επιδειξη... υπάρχουν κι αυτοι που το κάνουν γιατί γουστάρουν είτε γιατί θέλουν να "ξεχαστούν" είτε γιατί απλά τους αρέσει μια γρήγορη βόλτα. |
...μου μπαίνουν ιδέες... ![]() ![]() ![]() |
.......
....... ....... ....... ....... ....... (υπάρχουν πολλές όμορφες ώρες... γ ι α τ έ τ ο ι α) και επιστρέφοντας στο θέμα του RC vs... ..vs το δικό μου ... με πατάει κανονικά/από πάνω/από δεξιά/από αριστερά μη σας πω και από κάτω... +~40ps "ψηλά" είναι τρελή διαφορά... ...μου μπαίνουν ιδέες... ![]() ![]() ![]() |
Ανοιγατε με κανενα απο τις 2 μεχρι τις 4+ χθες τα ξημερωματα προς παραλια και οχι μονο μερια?? ![]() |
Ζουζουνελ έγραψε: |
...στην παρούσα φάση την νύφη δεν την αλλάζω με τίποτα... |
Δικαίωμα του σίγουρα ![]() Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν αντιβαίνει στην φιλοσοφία του αυτοκινήτου ![]() Όσο για το ποιόν το κάνει δεν χρειάζεται καν ρώτημα... Δεν έχω δει κανέναν στα λιμανάκια όταν δεν έχει κόσμο ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Μπαααα................Ιδέα του θα ήταν ή θα το έβλεπε στον ύπνο του... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||
Λες να ήταν ιδέα μου τελικά...? Δυστυχώς όχι... |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Εγω παντως ξερω ατομα που ειναι κατω σχεδον καθε μερα.Και οι ιδιοι ειναι ο κοσμος, δηλαδη δε θα πανε κατω οταν ειναι οι μερες που στανταρ θα εχει κοσμο. Οποιος παει μονο και μονο για να πετυχει κοσμο και να κανει επιδειξη με το πως μπαινει στο πεταλο ειναι το ιδιο καγκουρας με αυτους με τα πιτσιληστηρια που λεγατε πιο πανω.. ![]() ![]() |
![]() |
Αν συνδυάσεις τα λεγόμενα και πας με τον οιρμό της συζήτησης... |
Αν συνδυάσεις τα λεγόμενα και πας με τον οιρμό της συζήτησης...εγώ αυτό που καταλαβαίνω ότι λες "οτι αυτοί που πηγαίνουν για μόνο και μόνο επίδειξη ύπαρχει και γι' αυτούς η ώρα της προπόνησης... πριν την επίδειξη". Άρα αναφέρεσαι στους ίδιους ανθρώπους.
Για να γίνω ποιο κατανοητός και λιτός... αναφέρομαι στην προπόνηση της επίδειξης! Μήπως τώρα καταλαβαίνεις? Αν δεν καταλαβαίνεις... τότε εγώ έχω καταλάβει λάθος στο περί προπόνησης που ανέφερες! |
fotis-84 έγραψε: | ||
γιατι μπερδευεις παλι την προπονηση με την επιδειξη?για μενα ..κανω προπονηση σημαινει βρισκομαι συνεχως πισω απο το τιμονι ...δουλευοντας προκειμενου να βρισκομαι σε καλο (για μενα)οδηγικο επιπεδο...πραγμα που δεν μπορω να κανω οδηγωντας καθημερινα μεσα στην πολη.μαλλον καταλαβες λαθος την λεξη προπονηση ... ![]() |
Σιγά να μην πάει και με τον αρμό διαστολής της συζήτησης... ειρμός... ![]() |
αυτο που εγινε σημερα δεν το πιστευα ουτε εγω!!!! ευτυχως ειχα τον tsosmouli συνοδηγο, οποτε αν βγει καποιος ''tirokomos'' και αρχιζει να λεει... εχω μαρτυρα τον tsosmouli, οπου θα τον αφησω να μας πει αυτος τι εγινε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
vendetta26 έγραψε: |
σημερα πηρα κι εγω ενα rc στα χερια μου με σκοπο να το παρω,μπλε με 17αρες τετραπιστονες δαγκανες κι αλλα καλουδια.
η τιμη του ειναι 17000 κι εχει 35000χλμ,τι λετε ρε παιδια?αξιζει? |
vendetta26 έγραψε: |
σημερα πηρα κι εγω ενα rc στα χερια μου με σκοπο να το παρω,μπλε με 17αρες τετραπιστονες δαγκανες κι αλλα καλουδια.
η τιμη του ειναι 17000 κι εχει 35000χλμ,τι λετε ρε παιδια?αξιζει? |
pappaki έγραψε: | ||
Τα χέρια μου είναι για 50 μέρες ακόμα δεμένα...αν υπάρχει έως τότε... |
Pughell έγραψε: |
Το αυτοκινητο στην πιστα ειναι αλλου,οχι ομως το ιδιο και στην επαρχιακη ελληνικη ασφαλτο. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
12)Εχω δόσει πάνω από 30000 για να βάλω ότι σχεδόν καλύτερο και γνήσιο υπάρχει.
Φιλικά ![]() |
εγω παντως εχοντας δει καποια ταπερ στα μεγαρα και συνοδηγοντας ενα καλο σε πιστα ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.αυτο το οποιο με εξοργισε και με ξενερωσε τα μαλα ειναι ο κωλος. αμαξι που δε κουνιεται ο κωλος με τη καμια σορυ μακρυα... |
αστο τα περνα τα 30.....
εγω παντως εχοντας δει καποια ταπερ στα μεγαρα και συνοδηγοντας ενα καλο σε πιστα ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.αυτο το οποιο με εξοργισε και με ξενερωσε τα μαλα ειναι ο κωλος. αμαξι που δε κουνιεται ο κωλος με τη καμια σορυ μακρυα. το θεμα ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει μπροσθιοκινητο να σου προσφερει εξτρα απολαυση απο ενα προσεγμενο rc (του δημητρη ειναι περιπτωση) στο βουνο. εκει απλα αλλαζεις σχολη περνοντας σε αλλο επιπεδο πδηγικων εμπειριων βλεπε πισωκινητα υ.γ.ειδικα το 140-200 ειναι για γελια! http://www.zeperfs.com/duel1101-1366.htm |
μανθο εχεις μπει σε γκολφ5?μια χαρα γυριζει. πολυ πιο πολυ απο ταπερ προηγουμενο και πιο ρυθμισιμα.
δημητρη εγω ειμαι πρωτος που το λεω μια μχ-5 πρωτης γενιας οτι ειναι το επομενο μου αμαξι και τελος... επισης η συζητηση ειναι αν το 206rc ειναι ενα καλο και ποσο καλο αμαξι σε σχεση με τον μπροσθιοκινητο ανταγωνισμο και οχι με απολυτα κριτηρια. για μενα στις διαδρομες που λατρευω κοινως βουνο το 206 με 2-3 πραματακια ειναι μια χαρα,οχι τελειο αλλα αρκετο για να σε καλυψει στο θεμα μπροστινη κινηση ![]() |
υ.γ.ειδικα το 140-200 ειναι για γελια! http://www.zeperfs.com/duel1101-1366.htm |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Όλα είναι για γέλια... Σιγά μην πιστέψω ότι αυτοκίνητο με χειρότερη αναλογία ανά ίππο κάνει καλύτερο χρόνο από στάση ![]() Οι ρεπρίζ είναι άλλο θέμα λόγω ροπής... ![]() |
RONIE Μιλάμε για το 206 RC... ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Qq5cHC9wvCQ
Οποτε Μανθο\Σταυρο ποσα αυτοκινητα λετε να ριξω στη m3 του Νικου (που ειναι το επομενο μοντελο), αλλα εχει και το hard top λογω χειμωνα? ![]() ![]() |
Εσύ έχεις και 200hp + nos όπως και αυτός ε? ![]() |
silo έγραψε: |
απο βδομαδα γιατι σημερα κ αυριο θα γινει πανικος στο μαγαζι και σχολαω 3-4 το βραδυ... |
Κυριακη παρε Βικυ και ελα να σε κλάσω μια μάντρα μαζί με το μαντρόσκυλο, τον μαντρότοιχο και το κοτετσόσυρμα |
κατι θα κανουμε volve...στειλε ρε τα πραγματα!
Steve απατεωνα αντε να δουμε! |
Κατι μου λεει πως αυριο θα εχουμε τιμωρια! |
εγω τα λεω ποσο καιρο ...
αλλα ποιος μ ακουει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Ποιά 207 ωρέ; Πλάκα μας κάνετε;
10 κολώνες θα ρίξει ο SAKIS από roll. Από στάση κάπως θα τη παλέψει το 206....για λίγο! |
Πάνος έγραψε: |
195-45-16 εβαλε. |
ΤΟΝ σκισατε....
να δω ποτε θα με ακουσετε και θα βαλετε 195-50-16 ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Οι Γαλλοι εβλεπαν μπροστα ρε γιατι ηξεραν οτι στο μελλον ολα τα αυτοκινητα θα βγαινουν με θυριωδεις ζαντες... ![]() ![]() ![]() |
Μηπως να συνεχιζαμε τη συζητηση στο "ζαντες για 206"????
![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Για ποιο λογο ομως το rc εβγαινε απο το εργοστασιο με 17ρες? |
παιδιά έχουμε τελείως μαπα δρομους,τωρα Κωστα(pugovios) κανόνισε ρε το φιλαρακι σου να πατησουμε,να δω αν οντως εχουμε διαφορες!ειναι καλο μετρο συγκρισης το ραλλυ του |
ειναι καλο μετρο συγκρισης το ραλλυ του |
Pugobios έγραψε: |
εμεις ειμαστε κοντρακιδες αυτοι ειναι φλωροι ![]() ![]() |
σωστος ο pughell,μονο στην Ελλαδα εχει γινει το ραλλυ αμαξι...Εγω που εχω ζησει Γερμανια δεν ειδα ποτε 106ραλλυ στο δρομο...αντιθετα οταν πηγα στο χοκενχαιμ για το DTM ειδα εκπληκτικα αμαξια στο παρκινκ της πιστας αλλα και παλι δεν ειδα ραλλυ! Απο ταπερ,απο cooper works,απο 207rc sw,apo clio,απο megane RS τα Μ3 και τα S5 που ειναι σαν τα 206 στο δρομο δε τα αναφερω...πραγματικα ο παραδεισος τνω αυτοκινητων παιδια η Γερμανια! |
Ε μα και συ... 70 άλογα πάνω με τον άλλο ρε αθεόφοβε! ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
εχει θρασος ο μικρος... σαν και σενα! που πηγες και τα εδωσες με αμαξι με 50+ αλογα πανω απο σενα.. (βλ.Silo) ![]() |
Λαστιχα;
Τι λες ρε,οι γαλλοι δεν ηξεραν οταν εβαλα τα 17αρια επανω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pugobios έγραψε: |
απο μενα παντως μισο αμαξι μπροστα ηταν το siloκαρο απο πρωτες ρολ και το ασπρο μου εκανε 1μιση...οποτε λογικα αν το δεις 1 αμαξι πισω ειναι απο το ασπρο |
AlienHack έγραψε: | ||
![]() |
Οχι,δεν ειναι τοσο δυνατος,απλα το 309 ειναι πολυ ελαφρυ... ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Πηρε RS o silo και εκλεισε το thead....
ρε μικρε, δεν μου το δινεις το ρουσου να το κυκλοφορω εγω οσο εισαι ποντικαρας, οχι τιποτα να εχουμε να γραφουμε εδω μεσα... ![]() |
Gotcha έγραψε: |
uno turbo γυμνο ρεεεε |
nikolas206gti έγραψε: | ||
+100000000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ακουσαμε και το οτι το Focus RS δεν στριβει. ![]() Το μελλον του club προβλεπεται λαμπρο... ![]() ![]() ![]() |
δεν στριβει ρε το εργοστασιακο (φοκους)...
ελαφρωνει ο κώλος του... με μια μπουκαλα υγραεριο θα γινεται σωστο ![]() ![]() ![]() |
drdino έγραψε: |
To άλλα επίπεδα πρόσφυσης ταιριάζει περισσότερο ![]() ![]() |
για να σας βγαλω απο την απορια,στριβει εκπληκτικα το RS,φρεναρει,επιταχυνει πολυ γρηγορα αλλα καιει πολυ! με καλο λαστιχο το αμαξι ειναι πιστολι ακομα και με μαμα αναρτηση |
AlienHack έγραψε: |
δεν εχει μεινει καμια ψυχη με RC εδω μεσα?? ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Και ενα 16αρι που κινείται σε ρυθμούς RC ![]() ![]() ![]() |
Mono AEK έγραψε: |
ενα ασημι 206 τουρμπο που γλεντησε κοσμο χθες ειναι απο δω? |
Kostaswannabe έγραψε: |
Που τον γλεντησε? |
Mono AEK έγραψε: |
στο οχ
δε θυμαμαι για μαυρες ζαντες νομιζω πως οχι |
bagos έγραψε: |
Καλα,τα κορσα πλεον φορανε μια κ04 απο αστρα οπισι,κοντα στα 300 αλογα,κ βαζουν κ εξτερναλ ![]() |
Στη μηχανικη μου τρωνε 3-4 αυτα τα σετ απ....αλλα λενε 270 ροδα,αλλα μοτερ,αλλα 300 μοτερ...οτι ναναι...
τι εκανες παρη?δεν ειδα πουθενα ποστ κ βιντεο. ![]() |
Στη μηχανικη μου τρωνε 3-4 αυτα τα σετ απ....αλλα λενε 270 ροδα,αλλα μοτερ,αλλα 300 μοτερ...οτι ναναι...
τι εκανες παρη?δεν ειδα πουθενα ποστ κ βιντεο. ![]() |