PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με το κοντέρ

jimos - Τρι 27 Ιούλ 2004, 09:32:03
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το κοντέρ
Την προιγουμενη κυριακη το βραδι γυριζοντας απο το μετσοβο στην εγνατια στο κατιφορικο κοματι προτου το τουνελ Γρεβενα-Σιατιστα τσιτοσα τον λεοντα και το κοντερ εδειξε 210 τερμα και την αλη μερα καπουτ τωρα που πηγα διακοπες οποτε ηθελε δουλευε, αλες φορες πηγενα 5η' με 5500 και αυτο εγραφε 90 Shocked ενω τα μετρα στο χιλιομετριτη τα γραφει κανονικα που σημενει οτι ο εσθιτηρας απο το σασμαν δουλευει και στελνει παλμο επανω τι να επαθε Exclamation
Svstouk - Τρι 27 Ιούλ 2004, 11:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι αυτό που λέμε, έσπασες το κοντέρ!! Wink

Κυριολεκτικά όμως! Wink
Touristas - Τρι 27 Ιούλ 2004, 13:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα καντράν στον κύριο…!!!! Cool
Recifees - Τρι 27 Ιούλ 2004, 14:28:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το κοντέρ
jimos έγραψε:
Την προιγουμενη κυριακη το βραδι γυριζοντας απο το μετσοβο στην εγνατια στο κατιφορικο κοματι προτου το τουνελ Γρεβενα-Σιατιστα τσιτοσα τον λεοντα και το κοντερ εδειξε 210 τερμα και την αλη μερα καπουτ τωρα που πηγα διακοπες οποτε ηθελε δουλευε, αλες φορες πηγενα 5η' με 5500 και αυτο εγραφε 90 Shocked ενω τα μετρα στο χιλιομετριτη τα γραφει κανονικα που σημενει οτι ο εσθιτηρας απο το σασμαν δουλευει και στελνει παλμο επανω τι να επαθε Exclamation

Πάει το κοντεράκι Very happy Very happy
zzzleepy - Τρι 27 Ιούλ 2004, 16:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το τέρμα δεν είναι στα 220; Rolling eyes
teoman - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το τέρμα δεν είναι στα 220; Rolling eyes

Νομίζω ότι σε κάποια (1.1,1.4) ,δεν έχει άλλη γραμμούλα μετά το 210.
Kouzman - Δευ 02 Αύγ 2004, 12:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
αντε καλοριζικος...
αυτο το ειχα παθει με το πουντακι μου... τελειωνε το κοντερ στα 200 αλλα απο τους πολλους κοφτες...στο κοντερ μετα απο λιγο καιρο αρχιζε να τρεμοπαιζει οπως κανουν τα κοντερ σε κατι ταξι...
πολυ γελιο...

οταν πηγα στην φιατ και ειπα το προβλημα μονο που δεν με εδειραν... μου ειπαν καλα ρε φιλε μας δουλευεις? αφου το εσπασες το κοντερ...

anyway... γιατρεια δεν υπαρχει παρα μονο αλλαγη... θα σου προτεινα να το αφησεις, μιας και ειναι τρανη ενδειξη των δυνατοτητων του αυτοκινητου σου απο θεμα τελικης τουλαχιστο... Wink Wink Wink
ROLAND GARROS - Τρι 17 Αύγ 2004, 15:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχώς εμένα παρ'όλη την ταχύτητα που βλέπετε και παρακατώ (και έχω πιάσει και καλύτερη Rolling eyes αλλά το κινητό με την καμερα ηταν για αντικατάσταση) δεν εχει κανει τιποτα... αν και νομίζω οτι μου δείχνει λάθος τον κόφτη.

Evil δεν νομίζω το γαλλικό μοτεράκι να έχει 6900 κόφτη! Idea Question Shocked

δεν με χαλάει κιολας να πω την αλήθεια... θα λέω οτι στρίβει σαν γαλλικό, ακούγεται σαν ιταλικό (λογω φιλτροχοάνης) και πιάνει κόφτες γιαπωνέζικου!!! αχ και να είχε και γερμανική ποιότητα κατασκεύης... ΑΧ!! Sad
Recifees - Τρι 17 Αύγ 2004, 17:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
ευτυχώς εμένα παρ'όλη την ταχύτητα που βλέπετε και παρακατώ (και έχω πιάσει και καλύτερη Rolling eyes αλλά το κινητό με την καμερα ηταν για αντικατάσταση) δεν εχει κανει τιποτα... αν και νομίζω οτι μου δείχνει λάθος τον κόφτη.

Evil δεν νομίζω το γαλλικό μοτεράκι να έχει 6900 κόφτη! Idea Question Shocked

δεν με χαλάει κιολας να πω την αλήθεια... θα λέω οτι στρίβει σαν γαλλικό, ακούγεται σαν ιταλικό (λογω φιλτροχοάνης) και πιάνει κόφτες γιαπωνέζικου!!! αχ και να είχε και γερμανική ποιότητα κατασκεύης... ΑΧ!! Sad

Α το παληκάρι με το πρόβλημα 1400 είναι Cool Very happy Very happy Very happy
jimos - Πεμ 19 Αύγ 2004, 20:02:31
Θέμα δημοσίευσης: κοντερ
Μαγκες το κοντερ το επισκευασα μονος μου και το προβλημα ηταν στον πυρο (οχι τον Δυμα) αλα του δευτερου γραναζιου του μοτερ (καθε οργανο εχει το δικοτου μοτερ )του ταχυμετρου!!!!!!!!!!!!!
mick206 - Πεμ 19 Αύγ 2004, 20:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά σου ρε Τζίμο μαστόρη! Laughing Wink Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες