PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ακόμα περιμένω...

gianic - Παρ 23 Ιούλ 2004, 13:40:58
Θέμα δημοσίευσης: Ακόμα περιμένω...
Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια ,επειδη περασαν οι 12 εργασιμες που μου ειχαν πει πως θα ερθει το αυτοκινητο αφου μου ειχαν πει πως ειναι και ετοιμοπαραδοτο, και το μονο που ειχαν να μου πουν ειναι να περιμενω αλλες 12 εργασιμες . δηλαδη 24 εργασιμες => 32 μερες !
Ε Λ Ε Ο Σ !
Πως γινεται να ειναι τοσο ανευθυνοι με τους πελατες τους ? σκεφτειται οτι εχω δωσει μπροστα το 90% της προκαταβολης μονο και μονο για την παραγελλια.
Αν δεν μου ελεγαν οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο δε θα το συζητουσα καν .
Το μονο που τους ειπα ειναι πως αν δεν εχω το αυτοκινητο μεχρι την επομενη παρασκευη θα ακυρωσω την παραγγελια κι ας κανουν οτι θελουν.
Μην εμπιστευεστε κανεναν κι ας τα λενε τοσο ομορφα και απλα.
aris ioannina - Παρ 23 Ιούλ 2004, 14:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θελω να σε αγχωσω αλλα σκεψου και το ενδεχομενο να το χτυπησαν κατα τη μεταφορα και να το πηγαν φαναρτζη. για να σιγουρευτεις πες τους να εισαι εκει οταν θα ξεφορτωνει η νταλικα Wink
zzzleepy - Παρ 23 Ιούλ 2004, 18:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κι ακόμα καλύτερα, μόλις το πάρεις στα χέρια σου, τράβα σε έναν έμπιστο μηχανικό για έλεγχο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Wink

Εγώ πάντως περίμενα ένα μήνα για το δικό μου αλλά τουλάχιστον μου το είχαν πει. Ίσως όντως να υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα, ίσως και να έχουν πολλά να παραδώσουν και γι'αυτό καθυστερούν, ίσως και να βαριούνται κιόλας. Με αυτούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! Εμένα τι μου είχαν κάνει όσο περίμενα να το πάρω στα χέρια μου; Αυξήθηκε, μου λένε, η τιμή του από τότε που το παρήγγειλα και ήθελαν να πληρώσω +200Ε!!! Τους λέω εγώ όταν το παρήγγειλα είχε τόσο και τόσο θα σας δώσω, ούτε δραχμή παραπάνω!
ΆΚΟΥΣΟΝ, ΆΚΟΥΣΟΝ!!!
TiMoRiS - Παρ 23 Ιούλ 2004, 18:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε γιαννη μην ανησυχεις! Υπαρχει προβλημα στα υπουργεια! Δεν υπαρχουν Πινακιδες! Και εμεις στην δουλεια παμε να βγαλουμε πινακιδες και δε βρισκουμε! Αλλα σκεψου καθε εμποδιο για καλο! Wink
gianic - Κυρ 25 Ιούλ 2004, 03:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τι να πω ελπιζω να μη συμβαινει τπτ το σοβαρο και απλα να το καθυστερουν 'η επειδη εχει παιξει μαλ***α με τελωνειο ,πινακιδες ή ηρθε κανενας γνωστος τους και το καβατζωσε. Παντως μεγαλοι απατεωνες . Σκεψου οτι σ αυτους εμπιστευεσαι την ακεραιοτητα του αυτοκινητου σου (service κλπ).
Ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο !
netblaster - Κυρ 25 Ιούλ 2004, 13:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Γιαννη μην τρελαινεσαι!!! Πραφανως ειναι αυτο το διαδικαστικο προβλημα (α ρε ελληνικη γραφειοκρατεια...)!!! Εδω στον Πυργο που κανω διακοπες, οι παραδοσεις στα 206 γινονται κανονικα μεσα σε μια εργασιμη απο τη μερα παραγγελιας!!!
gianic - Δευ 26 Ιούλ 2004, 19:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Mia ergasimi?PLAKA KANEIS ! ! !

Lete na mporw na parw thn prokatabolh pisw ? Tous to eipa shmera kai mou eipan oti 8a mou apadhsoun aurio.
brhka mia eukairia gia 206 cc enos gnwstou kai to xw skulometaniwsei pou to paraggehla.

(sorry gia ta greeklish)[/img]
Qman - Τρι 27 Ιούλ 2004, 16:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου επειδή δουλεύω σε αντιπροσωπεία και τα ξέρω απο μέσα τα πράγματα...
1)Δεν υπάρχουν Αθηνα'ι'κές πινακίδες αλλά το υπουργείο βγάζει νούμερα που έχει πάρει από άλλους νομούς!!!Αντί δηλ για ΖΖ κλπ βγάζει ΡΝ,ΙΒ κλπ
2)Αυτό με το χτύπημα και το φαναρτζή να το προσέξεις!!!Πήγαινε αμέσως σε γνωστό σου φαναρτζή να το κοιτάξει,γιατί πολλά τέτοια γίνονται...
3)Επειδή κι εγώ που πήρα το δικό μου πριν 15 μέρες ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω,ρώτησε αν έχει εκτελονιστεί πρώτα...αν σου πουν ναι τότε πες τους να στο δώσουν να το κυκλοφορήσεις με ΔΟΚ(ειδικές πινακίδες) μέχρι να βγουν οι δικές σου!!Αν σου πουν όχι,ακύρωσε την παραγγελία και κάνε μήνυση στην αντιπροσωπεία διεκδικώντας και τόκους της προκαταβολής!!!!!! Wink
TiMoRiS - Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
Qman έγραψε:
1)Δεν υπάρχουν Αθηνα'ι'κές πινακίδες αλλά το υπουργείο βγάζει νούμερα που έχει πάρει από άλλους νομούς!!!Αντί δηλ για ΖΖ κλπ βγάζει ΡΝ,ΙΒ κλπ
2)Αυτό με το χτύπημα και το φαναρτζή να το προσέξεις!!!Πήγαινε αμέσως σε γνωστό σου φαναρτζή να το κοιτάξει,γιατί πολλά τέτοια γίνονται...
3)Επειδή κι εγώ που πήρα το δικό μου πριν 15 μέρες ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω,ρώτησε αν έχει εκτελονιστεί πρώτα...αν σου πουν ναι τότε πες τους να στο δώσουν να το κυκλοφορήσεις με ΔΟΚ(ειδικές πινακίδες) μέχρι να βγουν οι δικές σου!!Αν σου πουν όχι,ακύρωσε την παραγγελία και κάνε μήνυση στην αντιπροσωπεία διεκδικώντας και τόκους της προκαταβολής!!!!!! Wink

Σε ποια αντιπροσωπεια δουλευεις γιατι ειμαι συναδελφος?
gianic - Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδια τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου παν να ρθω αυριο να παρω τα χρηματα της προκαταβολης . ελπιζω βεβαια να μην μου κρατησουν πολλα λεφτα .
Ευχαριστω για την ανταποκριση παντως guyz ! c u [/list]
Qman - Τρι 27 Ιούλ 2004, 19:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
Στη Μazda δουλεύω στη Χαλκίδα φίλε μου...
όσο για την προκαταβολή,δε μπορούν να σου κρατήσουν τίποτα!!!!!!!!!!
gianic - Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εν τελει ολα καλα . Πηρα την προκαταβολη μεχρι και το τελευταιο ευρω και τωρα παω καρφωτος για το cc . μηπως πρεπει πλεον να λεγομαι giannis_cc ?? θα τα ξαναπουμε για πιθανες αποριες
xeskepastos - Τετ 28 Ιούλ 2004, 15:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλοριζικο!!! Multi color
gianic - Τετ 28 Ιούλ 2004, 17:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
Να σαι καλα φιλε μου.ελπιζω να το χαρω και να μην με τρελανει στα προβληματα.
xeskepastos - Τετ 28 Ιούλ 2004, 20:31:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ευχομαι... κι εγω τους ιδιους φοβους ειχα, αλλα μολις το πηρα στα χερια μου, ειδα οτι δουλευαν ολα, εκανα και το τεστ του πιεστικου και δεν εβρεξε μεσα, το εκανα και μια βολτα ανοιχτος και... Thumb right Cheers Onfire Multi color
Ακομα το'χω το χαμογελο... παρα το τρακαρισματακι...
Εξαλλου απ'οτι καταλαβα το παιρνεις μεταχειρισμενο απο γνωστο, οποτε λογικα πρεπει να'σαι πιο ησυχος Wink
nik7 - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 09:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Qman έγραψε:

epeidi exo kolima me tis pinakides to ib einai livadia kai to rn ti?
exo faei trelo kolima... mipos einai aitolakarnania???
vanvan - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 10:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως το δικό μου ήρθε ακριβώς στις 9 μέρες, πράγμα που το θεώρησα ρεκόρ...
Νομίζω ότι ενα αυτοκίνητο μπορεί να κολλήσει, ή στον Ασπρόπυργο και να πάρουν
άλλοι σειρά στην νταλίκα, ή να το “πάρει” από σένα κάποιος γνωστός γνωστού ή να
υπάρχει πρόβλημα με πινακίδες που λένε ότι υπάρχει τώρα, ή να έχει χτυπηθεί σε μεταφορά.
Για τις πινακίδες έχει ένα εξαντλητικό topic στο forum των 4 τροχών
Anonymous - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 11:23:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το παράγγειλα 11 Απριλίου 02 και το πήρα 27 Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσα με έναν βάτραχο!
Είχα πάει διακοπές και δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσουν για να το πάρω.

Το ωραίο είναι οτι την ημέρα που γύρναγα απο διακοπές ήταν η ημέρα παράδοσης. Απο το λιμάνι πήγα κατευθείαν να το πάρω με την αρμύρα απο την παραλία!
gianic - Δευ 09 Αύγ 2004, 15:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το πηρα τελικα εδω και καμια βδομαδα αλλα λογω διακοπων δεν μπορουσα να γραψω . Εχω πορωθει με το αμαξι αλλα ρε γα**το αυτο το προβλημα με τις χαμηλες του κινητηρα ειναι μαρτυριο !!!
mick206 - Δευ 09 Αύγ 2004, 16:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
παιδια το πηρα τελικα εδω και καμια βδομαδα αλλα λογω διακοπων δεν μπορουσα να γραψω . Εχω πορωθει με το αμαξι αλλα ρε γα**το αυτο το προβλημα με τις χαμηλες του κινητηρα ειναι μαρτυριο !!!

Καλορίζικος,καλοτάξιδος και πάντα "ατσαλάκωτος"!!!! Wink Laughing
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε... Rolling eyes Cool Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες