volvos έγραψε: |
καλο ειναι να ρωτησεις δικηγορο μαλλον θα τον χρειαστεις.......
επισης καλο ειναι οταν το παρεις να ζητησεις γραπτη απαντητικη επιστολη του νασερι οτι επιδιορθωσε τις βλαβες και αν εχεις φιλο δικηγορο παρτον μαζι σου να ειναι εκει η αλλιως απαιτησε απο σιξτ να υπαρχει καποιος εκει ο οποιος θα πιστοποιησει επιτοπου μαζι σου οτι λυθηκαν τα προβληματα.αλλιως μην το παρεις ........... το δευτερο βαντιλατερ δεν ανοιγει στους 100κατι? 2.0 η 1.6 ειναι? |
Kouzman έγραψε: |
πω πω φιλε μου...
και νομιζα πως εμεις ειχαμε προβληματα... ![]() ![]() ![]() πολλα απο αυτα που λες εμεις τα εχουμε αποδεχθει σαν ποιοτητα του αμαξιου και δεν τρελενομαστε... στην τελικη καποιοι μικροτριγμοι "επιτρεπονται" απο ενα αμαξι των 20 χιλιαδων που το παιρνεις με τοσα εξτρα απο γαλλικη εταιρια... προσωπικα αυτο που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ειναι η κοροιδια και η αδιαφορια... εμενα αυτα που με ενοχλουν ειναι τα ηλεκτρικα προβληματα και μηχανολογικα προβληματα γιατι στην τελικη αυτα ειναι που καθοριζουν και την ασφαλεια μας χρησιμοποιοντας το αμαξι... δεν μπορω να πω πολλα παραπανω διοτι το αμαξι εχει ξεφυγει τελειως απο τα πλαισια του εργοστασιακου... παντως για παρηγορια να πω πως τα παρακατω προβληματα τα εχουμε και εμεις... (ασχετα αν το αμαξι εχει πειραχθει)...: 1. οροφη που μπαζει 2. χαλια ακαμψια 3. παραθυρα που χτυπανε 4. βασεις μοτερ που αλλαχτηκαν απο εγγυηση 5. προβληματα με τον θερμοστατη και το ψυγειο 6. antipollution fault πριν καν πειραχτει 7. ψιλοπροβληματα με το σασμαν (ιδιως απο 1η σε 2α) ωστοσο δεν προλαβαμε να το αλλαξουμε στην εγγυηση μιας και το σκαλισαμε... (τωρα πια δεν μας μοιαζει μιας και εχει αναβαθμιστει σημαντικα) 8. καμμενος αισθητηρας λ οταν ακομα το αμαξι ηταν νορμαλ 9. σπασμενη βαζη παγουριου παραφλου του ψυγειου την δευτερη κιολας εβδομαδα που το πηραμε... προσωπικα σε φιλους προτεινω να μην το παρουν, ή ακομα και τον μεγαλο του αδερφο το 307 CC μιας και εχει τα ιδια τουλαχιστο μηχανικα και ηλεκτρολογικα προβληματα... |
Vasso έγραψε: |
Θα ήθελα να σου πω κάτι ..
Εφόσον έχει τόσα προβλήματα το αυτοκίνητό σου , ο δικηγόρος σου δεν σου συνέστησε να τους το πάς πίσω και να τους πεις πως δεν το θέλεις πια το αυτοκίνητο ? Υπάρχει κάποιος νόμος , δεν θυμάμαι ποιός αυτή τη στιγμή , μπορείς όμως να ρωτήσεις το δικηγόρο σου να σου πει , που έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το αυτοκίνητο. Επίσης , αντί να ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ ... γιατί δεν το πουλάς μέσα από την αντιπροσωπεία και να πάρεις άλλο? Εξάλλου είπες πως αυτό είναι το 9ο αυτοκίνητο που αλλάζεις .... Δεν είναι καλύτερα από το να χαλιέσαι τόσο καιρό με ένα αμάξι που σου σπάει τα νεύρα ? |
Vasso έγραψε: |
Εδώ ρε παιδιά ... σε μένα μου χάλασε το ψαλίδι , μέσα στην εγγύηση και πήγα στην Automotivo να μου το αλλάξουν και ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ , γιατί ήταν λέει αναγκασμένοι να φωτογραφίσουν το χαλασμένο ψαλίδι και να το στείλουν email στη Lion για να την εγκρίνουν ....... και δεν την ενέκριναν γιατί στη φωτογραφία φαινόντουσαν πως φορούσα άλλα ελατήρια από αυτά της Peugeot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Θα ηθελα και εγω να παραθεσω ενα προβλημα το οποιο παρατηρησα οταν το Σαββατο πηγα το αυτοκινητο για πλυσιμο.Το αυτοκινητο εβαλε νερα απο τη μερια του οδηγου κανοντας ταπετσαρια και καθισμα οδηγου μουσκεμα.Ευτυχως εχει ακομη για καποιους μηνες εγγυηση.Παντως με παραξενεψε το φαινομενο διοτι το αυτοκινητο ποιοτικα δεν ιναι τοσο καλο οσο ο προκατοχος του (205).Στο 206 τριζει η οροφη το παραθυρο του οδηγου μπαζει νερα και χτες το βραδυ εσβησε στα καλα καθουμενα το αριστερο φωτιστικο σωμα.Σημερα το πρωι το χτυπησα λιγο και ξαναδουλεψε.Στο 205 δεν ειχε συμβει τιποτε απο αυτα.Αυριο θα παω στην αντιπροσωπεια να δω τι γινεται . . . |
DIMCHRI έγραψε: | ||
κατσε τώρα γιατί μου φαίνεται είσαι υπερβολικός.... στο 205 δεν έτριζε η οροφή ? εκτός και αν είχες το κλειστο. γιατί στο κάμπριο γίνεται χαμός μετά τα 120 |
Lef205 έγραψε: |
Δεν διαφωνω οτι δεν αλλαξαν πολλα.Ενα τελευταιο που ακουσα ειναι οτι η πεζω ειχε την πατεντα με την σκληρη οροφη πριν και απο τη μερσεντες slk, απλα δεν την ειχε βγαλει στην παραγωγη.Δεν ξερω βεβαια αν αληθευει αυτο . . |
Touristas έγραψε: |
Τόσο καιρό δεν λέω τίποτα αλλά δεν μπορώ άλλο ![]() Νομίζω πως κάποιες φορές γινόμαστε υπερβολική και παράλογη ! Δεν λέω όταν παίρνουμε ένα αυτοκίνητο έχουμε απαιτήσεις από αυτό αλλά και από αυτούς που είναι υπεύθυνη για αυτό μετά την αγορά του το after sale δηλαδή ! Επειδή μου έχουν τύχη πολλά περιστατικά τέτοιου είδους στο τέλος ο εκάστοτε πελάτης χάνει κάθε δίκιο που θα μπορούσε να έχει με την απρεπή συμπεριφορά του ! Ως γνωστών ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά με ένα μέτρο . ![]() Ας ήμαστε λίγο επιεικής κάποιες φορές δεν κάνη κακό ! Φιλικά πάντα ![]() |
shiba έγραψε: |
εχει δικιο ο φιλοσ μητσοσ...ρε παρη τωρα εχεισ ενα μαξακι που το γουσταρεισ τρελα δεν υπαρχει λογοσ να κραζεισ το 206cc.εμενα ξερεισ τι μου δινεισ να καταλαβω πχ?σαν να εχεισ μια γκομενα να σε εχει παρατησει να εχεισ βρει μια αλλη,να λεσ οτι την πρωην την ξεπερασεσ να την κραζεισ κλπκλπ.... αλλα πιο ειναι το συμπερασμα?οτι την γουσαρεισ ακομα.(τι ειπα παλι ο ποιητησ) ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ρε γιώργη άσχετο αλλά μήπως κυκλοφορείς πειραιά ?? έχεις βάλει αεροτομή πίσω ??? |
206xs έγραψε: |
Εμένα πάντως το δικό μου, τρίζει λίγο δεν μπάζει ούτε στάλα και πάει αέρα και ας είναι Rolland Garros ! Λες επειδή είναι δίλιτρο ![]() |