Steve έγραψε: |
4.500 χλμ στο κοντέρ και το γλέντι άρχισε... Όταν κινούμαι με χαμηλές ταχύτητες (το πολύ 60 χ.α.ω.) ακούγεται "τζιτζίκισμα"... Είμαι σίγουρος ότι είναι από τα φρένα. Δεν ξέρω όμως αν είναι από τα τακάκια, ή από κάποια στραβωμένη δισκόπλακα ![]() |
Steve έγραψε: |
Όχι, τον κάνει εν κινήσει. Και όπως είπες, δεν θέλω να πιστέψω πως είναι δισκόπλακα... Αλλιώς θα έπαιζε όντως το τιμόνι όταν πατούσα φρένο! ![]() ¶ ρε Γαλλία... θα μας τα φας όλα τα φράγκα... (όσα προλάβουμε θα στα φάμε εμείς μέσω εγγύησης ![]() ![]() |
peugeot206cc έγραψε: |
Τον ίδιο θόρυβο κάνει και εμένα. Τον ακούω όταν κινούμαι με χαμηλές ταχύητητες. Είναι ίδιος με το σφύριγμα που κάνουν τα τακάκια. Ο θόρυβος αυτός ακούγεται όταν δεν πατάω φρένο. Όταν πατήσω δεν ακούγεται.
Το τιμόνι δεν τρέμει την ώρα που φρενάρω. Τρέμει όμως το αυτοκίνητο (και το τιμόνι) πάνω από τα 150 και μέχρι την τελική του. Δεν ξέρω εάν συνδέεται το τρέμουλο αυτό με τα φρένα. Μπορεί να είναι και από τα λάστιχα γιατί από μπλοκαρίσματα έχω χαλάσει λίγο το πέλμα. Σε λίγους μήνες βγαίνω από την εγγύηση. Τους έχω πει για το πρόβλημα και μου λένε ότι φταίνε τα τακάκια και ότι θέλουν καθάρισμα. Τα καθαρίζουν υποτίθεται αλλά τίποτα. Εάν κάποιος ξέρει που οφείλεται ας μου πει μήπως προλάβω και το φτιάξω μέσα στην εγγύηση. Αλήθεια εάν είναι στραβοί οι δίσκοι τους αλλάζουν μέσα στην εγγύηση ; Πάντως θεωρώ αρκετά πιθανό να είναι στραβοί γιατί αναγκάστικα να περάσω μέσα από πολλά νερά με ζεστούς τους δίσκους. Ααα !! Επίσης όταν κάνω όπισθεν και φρενάρω με μικρή ταχύτητα ακούω ένα σφύριγμα αρκετά πιό μπάσο και δυνατό !! |