Εισαγωγή - Εξαγωγή - Εξάτμιση για 1,4 8V andreas206 - Τετ 14 Ιούλ 2004, 16:43:50 Θέμα δημοσίευσης: Εξάτμιση για 1,4 8V
Πέρασαν ήδη 5 και κάτι χρόνια από τότε που πήρα το 206 μου.
Η υπάρχουσα εξάτμιση ξεκίνησε να σαπίζει...
Αν μπορεί κάποιος να προτείνει υπεύθυνα κάτι ας το πει.
Σημειώνω πως δεν επιθυμώ να αλλάξω χταπόδι,καταλύτη κλπ. αλλά μόνο τελικό, χωρίς να έχω βεβαια και απαιτήσεις από τη νέα μου εξάτμιση πλην κάποιου διακριτικού μπάσου θορύβου και τίποτα άλλο!
Επίσης εφόσον το δικό μου 206 είναι από τα "παλιά" δεν έχει μεσαίο καζανάκι (δεν γνωρίζω αν τα τωρινά έχουν) και επίσης χρησιμοποιεί εγκέφαλο "Marelli". the_kangur - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 12:07:14 Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε φίλε....εγώ δεν έχω αμαξάκι αλλα οσο αναφορά για τελικό ο ξάδερφος ο zzzleepy ;evale sto 206 1.4 xs 8v μία devil......... απο επιδώσεις του δίνει λίγο κάτι στα χαμηλά αλλα στα ψηλά τον γ..άει λίγο οσο αναφορά τον θόρηβο είναι μέτριος......είναι μιά μέτρια προς καλή επιλογή.................... netblaster - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 14:42:05 Θέμα δημοσίευσης:
Για κοιτα προς Bosal-Brospeed μερια!!! Εχει ολοκληρη εξατμιση απο χταποδι μεχρι τελικο (χωρις αλλαγη καταλυτη) με 350Ε και 5χρονια εγγυηση και δωρεαν τοποθετηση!!! Ειναι μια καλη και αξιοπιστη λυση... marduk - Παρ 16 Ιούλ 2004, 13:55:37 Θέμα δημοσίευσης: Γεια σας παιδια!Ειναι το πρώτο μήνυμα που γράφω.Η brospeed που προτεινει κάποιος υπόσχεται +7 ps.Αληθέυει? αν αλλάξεις και καταλύτη θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά?Οι χειροποίητες απο διάφορους εξατμησάδες π.χ. Θεόφιλος αξίζουν ?Εγώ έχω ένα 206 1.4 xs και 2000 ευρώ και ενώ με ενδιαφέρει η βελτίωση κάνω πίσω ένα βήμα πριν αποφασίσω.α κάτι άλλο στην παρέα μου υπάρχουν ακόμα μία corolla 1.3 μία carina 1.6 ένα astra 1.4 16v και πριν το μάθω και τα στήσουμε σκεφτόμουν να το βάψω μπλε και να το πετάξω στο λιμάνι του πειραιά που είναι και κοντά η πλάκα είναι οτι και τα τρία δυνατότερα αυτοκίνητα έμειναν πίσω... netblaster - Παρ 16 Ιούλ 2004, 17:43:40 Θέμα δημοσίευσης:
Tα +7ps που υποσχεται η Bosal ειναι σχετικα!!! Αλλα και 5ps να παρεις μη νομιζεις οτι θα υπαρχει τραγικη διαφορα!!! Μονο στα λογια ειναι διαφορα... Ενας πιο ελευθερος καταλυτης σαφως και θα "δωσει" κατι στο αμαξι, ειδικα σε συνδυασμο με ολοκληρη εξατμιση!!! Οι χειροποιητες ειναι μια πολυ καλη λυση (παρα πολυ καλη θα ελεγα... ) και οικονομικη!!!
Οσο για την κοντρα που αναφερεις κατι παιζει με τους φιλους σου!!! Με το αστρακι κατι παει κι ερχεται, αλλα τα αλλα δυο δεν τα περναμε (εμεις οι 8ν) με τιποτα!!! marduk - Δευ 19 Ιούλ 2004, 19:12:50 Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε netblaster μπορει να μη το πιστευεις αλλα δεν λεω ψεμματα κι ουτε εχω λογο να το κανω εχω φαει ηττες απο civic απο accent κι απο αλλα και εχω ριξει τσαγια και σε merceda ( πολυ γελιο στο επομενο φαναρι περασε με κοκκινο απο την τσαντιλα ).
Δεν ξερω αν γνωριζεις την αερογεφυρα της Δραπετσωνας .Παντως εκει εγινε το σκηνικο.με το αστρα μπορει να ηταν και θεμα οδηγου γιατι ο τυπας ηταν ψιλο-χοντρο-ασχετος κι ηθελε να πουλησει μουρη σε γκομενες αλλα του γυρισε αλλιως γιατι τον περασε και η corolla και εγω .Με την corolla η διαφορα ηταν μικρη αλλα το παραδεχτηκε και ο ιδιος. netblaster - Τρι 20 Ιούλ 2004, 10:46:08 Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειπα οτι δεν πιστευω τα οσο λες!!! Ισα ισα που εχω βιωσει και εχω δει αναλογα σκηνικα!!! Απλα, για να ειμαστε αλτρουιστες (τι ειπα παλι το ατομο...) πρεπει να δεχτουμε οτι αυτα τα 2 αυτοκινητα, αν εξαιρεσεις το astra, ειναι πιο γρηγορα!!! Ο συνδυασμος τους μεναν Χ οδηγο μπορει να τα κανει αργοτερα!!! marduk - Τρι 20 Ιούλ 2004, 16:17:19 Θέμα δημοσίευσης:
Τελος παντων... την προσφορα της βροσαλ την εχω σκεφτει πολυ.ειναι ολοκληρη εξατμιση δηλαδη χταποδι καζανακια τελικο χωρις καταλυτη? Αν ναι ενας καταλληλος καταλυτης (πσςςςςςςςςςςς) ποσο εχει απο το ιδιο καταστημα για να μην τρεχουμε? PHSYBORG - Τρι 20 Ιούλ 2004, 16:26:07 Θέμα δημοσίευσης:
Συνεργαζονται με Αμερικατ κ εχει απο 300-400 ! marduk - Τρι 20 Ιούλ 2004, 17:00:20 Θέμα δημοσίευσης:
Μου γ.......ς την ψυχολογια...
αν δεν αλλαξω καταλυτη υπαρχει προβλημα?
Αν θελω μπορω να τον αλλαξω μετά? PHSYBORG - Τρι 20 Ιούλ 2004, 17:05:12 Θέμα δημοσίευσης:
Aν απο μαμα εχεις κατ απο κατω κ οχι μπροστα μπαινει κ ο δικοσ σου αλλιως αναγκαστικα πας για new ! marduk - Τετ 21 Ιούλ 2004, 12:46:41 Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω αλλαξει τιποτα κι ειναι 1.4 8v xs του '01. Αυτες οι τιμες ειναι για κεραμικους? netblaster - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 18:50:12 Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
Δεν εχω αλλαξει τιποτα κι ειναι 1.4 8v xs του '01. Αυτες οι τιμες ειναι για κεραμικους?
Λογικα, πρεπει να εχει τον καταλυτη απο κατω, οποτε no problem, ξηλωνουν το δικο σου και τον βαζουν πανω στην καινουρια εξατμιση!!! Και βεβαια μπορεις να αλλαξεις καταλυτη οτι ωρα θελεις!!! Η τιμη που ειπε ο Φιλιππος παραπανω ειναι για μεταλλικο καταλυτη!!! kaisaras96 - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 20:20:42 Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη εχω περασει και προσφατα....
Το κιτ που βγαινει για τα 8V (μονο δυστυχως,οι16βαλβιδοι τρωμε πορτα) απο οσο ξερω δεν απαιτει αλλαγη καταλυτη και δεν γινεται στα μοντελα μετα το 2000(multiblexing)
Για μενα σαν 1600 μου ζητησαν 300ευρα για μεταλικο καταλυτη (200-250κεραμικο) με προοπτικες για περισοτερα αλογα αργοτερα,με 1 χρονο εγγυηση και εγκριση τυπου
Απο οτι ρωτησα στην Αμερικατ φαιρνει καταλυτες για 1600 με 290ευρο και της RaceKat απο τον ιδιο με 210ευρω.
Ο Μαρελ ειχε βαλει το κιτ της Μποσαλ....ρωτα τον marduk - Δευ 30 Αύγ 2004, 20:29:43 Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια το multiplexing εχει σχεση με το ηλεκτονικο γκαζι ετσι δεν ειναι?Εγω εχω ηλεκτρονικο γκαζι. Τι εξατμιση μπορω να φορεσω?Δεν θελω να παω σε καποιον που να βαζει χειροποιητες και να μην ξερει απο αυτο το συστημα...Θα κανει καμια παπ@ρια και θα τρεχω και δεν θα φτανω ...κυριολεκτικα. Alex - Τρι 31 Αύγ 2004, 03:28:43 Θέμα δημοσίευσης:
Μην ανησυχεις: το multiplexing δεν εχει σχεση με την εξατμιση (το τελικο καζανακι δηλαδη). zzzleepy - Τρι 31 Αύγ 2004, 07:42:52 Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
ρε παιδια το multiplexing εχει σχεση με το ηλεκτονικο γκαζι ετσι δεν ειναι?Εγω εχω ηλεκτρονικο γκαζι.
Είσαι σίγουρος γι'αυτό; marduk - Παρ 03 Σεπ 2004, 18:06:18 Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, το αυτοκινητο εχει ηλεκτρικο η ηλεκτρονικο γκαζι οπως το λενε τελος παντων. Τωρα το multiplexing δεν ξερω τι ειναι...Το θεμα ειναι οτι θελω να αλλαξω την εξατμιση και η προσφορα της brospeed ειναι καλη και σε αποδοση και σε τιμη.Μπορώ ??? netblaster - Παρ 03 Σεπ 2004, 18:31:54 Θέμα δημοσίευσης:
Για να εισαι 100% σιγουρος, ανοιξε το καπο και κοιτα αν μετα την πολλαπλη εξαγωγης (χταποδι) υπαρχει ενα μεγαλο κυλινδρικο πραγμα!!! Αν ΔΕΝ υπαρχει αυτο σημαινει οτι τον καταλυτη τον εχεις απο κατω και μπορεις να βαλεις το κιτ χωρις προβλημα!!!