PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI

Makis77 - Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:56:16
Θέμα δημοσίευσης: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI
Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update.
Sidobre - Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:59:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI
Makis77 έγραψε:
Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update.

Η μονάδα BSI είναι η μονάδα αυτοματισμών. Προφανώς η αναβάθμιση αφορά κάποιο κομμάτι όπως η καθυστέρηση των φώτων ή της κόρνας ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση με την μονάδα ECU (που αποκαλούμε εγκέφαλο)

Μπορεί να κάνει και την αναβάθμιση για αυτούς τους αισθητήρες λαδιού που έχουν πάθε όλοι πλάκα... Wink
Recifees - Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:04:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI
Makis77 έγραψε:

8oς 2003 ??? Πιάνει και τον δικό μου "κουβαδάκο ΧS " αυτό !!!Οσο για γράμμα δεν έχω λάβει ,εκτός απο ένα του Μαρκετινγκ Puke right
ROLAND GARROS - Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
το BSI θα φτιάξει μήπως τους ηλίθιους υαλοκαθαριστήρες μου που όταν τους βα΄ζω στο αυτόματο ... τα παίρνει στο κρανίο και ή δεν βλέπω όταν βρέχει ή ρίχνει μια ψιχάλα και κάνει σαν να του πέταξα κουβάδες?
DimiP - Τετ 14 Ιούλ 2004, 07:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα δεν εχει αυτοματισμους...
...κλαψ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες