saura έγραψε: |
Είμαι κάτοχος ενός Peugeot 206 XS 1.6 (Φεβρουάριος 2002) και την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα το εξής: όταν γυρίζω το κλειδί στην "σκάλα" πριν βάλω μπροστά τον κινητήρα, που ακούγεται ένας ήχος (κάτι σαν σφύριγμα ή φύσιμα) από τον καταλύτη, το οποίο είχε διάρκεια κάποια δευτερόλεπτα, τώρα δεν σταματάει και συνεχίζει ασταμάτητα (το σφύριγμα ή φυσιμα). Η περιγραφή που κάνω είναι λιγάκι "παιδική" αλλά μήπως υπάρχει πρόβλημα τελικά???
Any thoughts? ![]() |
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριές. Νομίζω όμως ότι η διάρκεια των συγκεκριμένων ελέγχων - ήχων στη συγκεκριμένη "σκάλα" έχει περιορισμένη διάρκεια (μερικά δευτερόλεπτα) και όχι να συνεχίζει χωρίς διακοπή. Αυτή είναι η ανυσυχία μου. |
Ξέρω ότι έχω αρχίσει να σε ζαλίζω αλλά ... και το ανέβασμα της πίεσης στο επιθυμητό επίπεδο δεν έχει περιορισμένη διάρκεια??? |
Something more: έχεις ιδέα εάν το πεντάλ του γκαζιού στο 206 XS 1,6 είναι φυσιολογικό να έχει ένα "κενό" (εννοώ να μην είναι πολύ σφυχτά τεντομένο) και να παίζει ελαφρώς? |
Perfect....Παίζει όντως αλλά στο ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ.....
¶ρα έχουμε και εκεί ένα θέμα..... Τι να πω... Η απάντηση πάντως που πήρα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΛ και ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ..... |
Χτες το απόγευμα κοίταξα αυτό που μου είπες και όντως κατάλαβα ότι ο θόρυβος το βββββββββββββζζζζζζζζζζζζζζτττττ - που δεν σταματάει έρχεται από το πίσω μέρος και κάτω από τα καθίσματα. Κρίνεις ότι όντως είναι θέμα αντλίας βενζίνης??? ![]() |