PoLiThS έγραψε: |
ναι ναι κοπριτοπαιδα.... ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ... ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! |
teoman έγραψε: | ||
Τί να μας κάνουν οι ωτοασπίδες?Εδώ μιλάμε για ήχο δίμπουκης remus στις 7000 στροφές... ![]() |
Judger έγραψε: |
...και επειδή δεν είμαστε όλοι μας μαθήμένοι απο camping,ας έχουμε υπ όψιν μας κάποια απο τα παρακάτω:
Πρόκειται, βέβαια, για έναν κατάλογο, που περιλαμβάνει τα απαραίτητα σε γενικές γραμμές. O καθένας μπορεί να τον εξειδικεύσει και να τον συμπληρώσει ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Για διάφορες χρήσεις: - Λάμπα υγραερίου ή θυέλλης - Φακός και μπαταρίες - Σουγιάς πολλαπλής χρήσης - Kλωστές, βελόνες, ψαλίδι - Σκαπανικό & σφυρί με άκρες από καουτσούκ - Φαρμακείο με όλα τα απαραίτη - Συσκευές για κουνούπια και άλλα έντομα Για πιό άνετη διαμονή: - Πτυσσόμενα τραπέζια και κρεββάτια, πτυσσόμενες καρέκλες και πολυθρόνες - Yπνόσακκους - Φουσκωτά στρώματα, κουβέρτες, σεντόνια μαξιλάρια - Kρεμάστρες - Πετσέτες Για σίγουρη διατροφή: - Kουζινάκι υγραερίου - Φορητό ψυγείο - Θερμός νερού & φαγητού - Σκεύη κουζίνας και δοχεία νερού - Mαχαιροπήρουνα, πιάτα & ποτήρια (πλαστικά ή αλουμινένια) - Πλαστικά κουτιά για τη φύλαξη τροφίμων Για σωστή καθαριότητα: - Σακούλες για σκουπίδια - Xημική τουαλέτα και το κατάλληλο υγρό Για ηλεκτρικές ανέσεις: - Mπαλαντέζα παροχής ρεύματος 50μ - Φις με καλώδιο και λάμπα 220V Πρώτες Bοήθειες για τα απρόοπτα Tο κυριότερο εφόδιο, αν συμβεί κάτι, είναι να διατηρούμε τη ψυχραιμία μας και να αντιμετωπίζουμε λογικά το πρόβλημα. Για τα άλλα εφόδια φροντίζουμε έγκαιρα, πρίν ξεκινήσουμε. Tο φαρμακείο μας πρέπει να είναι εφοδιασμένο με: - Γάζες, επιδέσμους, βαμβάκι, λευκοπλάστ - Oξυζενέ, ιώδιο, μερκουροχρώμ, καθαρό οινόπνευμα, αντισηπτικό - Aμμωνία, αλοιφή για τσιμπήματα, αντιοφικό ορό, αλοιφή για εγκαύματα - Aιμοστατικούς επιδέσμους - Σύριγγες μιας χρήσης - Θερμόμετρο - Παυσίπονα, αντιπυρετικά σε χάπια και σταγόνες, αντισταμινικά Aπλοί κανόνες για καλή διαμονή Oργανωμένος χώρος διαμονής και αναψυχής το κάμπινγκ, απαιτεί την εφαρμογή ενός κώδικα συμπεριφοράς, που δίνει τη δυνατότητα να ζουν για ένα διάστημα πολλοί άνθρωποι κοντά και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Mιλάμε για έναν άγραφο κώδικα, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση. Oι πρώτοι δύο κανόνες είναι αυτονόητοι και περιτεύει να τους τονίσουμε ιδιαίτερα. Aφορούν την καθαριότητα και την προστασία των εγκαταστάσεων. Διατηρούμε τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς και τοποθετούμε τα σκουπίδια στα ειδικά δοχεία και δεν προκαλούμε ζημιές στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ. Tο ίδιο αυτονόητοι είναι και οι παρακάτω κανόνες, που αφορούν το σεβασμό του διπλανού μας: - Δεν αναστατώνουμε τους διπλανούς μας, πολύ περισσότερο τις ώρες κοινής ησυχίας. (Aπό 14.00 έως 17.00 και από 23.00 έως 08.00) - Δεν αφήνουμε το ράδιο ή την τηλεόραση σε μεγάλη ένταση - Δεν επιτρέπουμε στο σκύλο μας να ενοχλεί τους άλλους και έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τον κτηνίατρο - Pακέτες, μπάλα και άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια, παίζουμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους - Σε περίπτωση που θέλουμε να ψήσουμε, ας ενημερώσουμε τη διεύθυνση του κάμπινγκ και ας έχουμε κοντά μας τον πυροσβεστήρα - Aν έχουμε αντικείμενα αξίας, μπορούμε να τα παραδώσουμε με απόδειξη στη διεύθυνση του κάμπινγκ για να φυλαχτούν - Aν αρρωστήσει κάποιος, θα πρέπει να το αναφέρουμε στη διεύθυνση, γιατί ίσως χρειαστεί να ληφθούν ορισμένα μέτρα - Aν πρόκειται να έχουμε επισκέψεις, θα πρέπει επίσης να το κάνουμε γνωστό στη διεύθυνση. - Προσέχουμε ιδιαίτερα το καλώδιο της παροχής ρεύματος, ώστε να μην υπάρχουν πιθανότητες για επικίνδυνες επαφές. Eίναι ευνόητο ότι, όταν έρθει η ώρα για να φύγουμε από το κάμπινγκ, θα αφήσουμε το χώρο που μας φιλοξένησε, καθαρό, για να φιλοξενήσει αυτούς, που θα έρθουν μετά από εμάς. |
MAG206cc1.6 έγραψε: |
θα ερθω κι εγω παιδια. αλλα δεν εχω αντισκηνο. αν εχει καποιοσ να προτεινει κατι ασ το πει ελευθερα. [εξερουντε οι ομοφυλοφιλοι με αγριεσ διαθεσειες} . |
crusader έγραψε: |
Βρε καλως τον Λευτέρη!!!
Είδες εκδρομούλα και εμφανίστηκες; Μαύρα μάτια κάναμε... |
teoman έγραψε: | ||
Από ξενύχτι ή από καμιά μπουνιά? ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
ναι ναι κοπριτοπαιδα.... ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ... ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! |
Steve έγραψε: | ||
Εσύ θα έρθεις στο Touring ρε ταβερνιάρη? Αν ναι, πες να ξέρω γιατί ίσως να κατέβουμε μαζί! ![]() |
Qman έγραψε: |
Δυστυχώς σαν νεοπροσληφθείς δεν δικαιούμαι ούτε μια ώρα άδεια...
αλλά θα έρθω μάλλον Σάββατο μεσημέρι μέχρι Κυριακή πρωί,να σας γνωρίσω και το μωρό μου!!!!Το καμάρι μου...τα πάντα για μένα σ'αυτή τη ζωη!!!Πως τα λέω...το Πεζάκι μου εννοώ.. Αντε παίδες θα τα πούμε κι απο κοντά!!!!!!!!!!!!!! Φυλάξτε και κανα γκομενάκι για μένα!!!!!Δίμετρη ξανθιά γαλανομάτα κλπ.. ΕΦΤΑΣΕ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! |
mick206 έγραψε: |
Από ότι βλέπω από το χάρτη θα ξαναπεράσουμε από τον Αγ.Γιάννη το Ρώσο;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Αφου περασω να σε παρω εγω Σταυρακι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Θα πάμε να τις Μ*****ΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!! ΜΑΜΙΑΔΕΣ Racing Team (ΜRT ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή; |
Επιτέλους βρήκα κι εγώ παρέα για να έρθω! Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι φίλοι μου ήταν αρνητικοί στην ιδέα του καμπινγκ. Εκτός από τον κολλητό μου ![]() Αύριο πάω για σκηνές κλπ Οι περισσότεροι θα πάνε παρασκευή ή σάββατο; Απλά σκέφτομαι αν θα καταφέρω να στήσω (για 1η φορά) την σκηνή μου βραδιάτικα ![]() Ο δρόμος προς Ροβιές πως είναι; Έχει κανα στροφιλίκι ή τζάμπα χαιρόμαστε; ![]() |
Δεν ξέρω τι φταίει... Οι πολλές τεκίλες; Για πες και εσύ ρε τεκιλα-μαν, έχεις παρόμοια προβλήματα μνήμης; ![]() ![]() ![]() |
Προς αρμόδιους: Ρε σεις, γιατί τόση αδράνεια με το touring?
|
Ούτε τί ώρα θα γίνουν οι ομαδικές αναχωρήσεις έχει ανακοινωθεί, |
Sidobre από την πρώτη μέρα έγραψε: |
Αναχώρηση... Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη. Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα πιθανόν να γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 30/7 (γύρω στις 19:00) και μία το Σάββατο 31/7. Όποιοι συμμετέχοντες/ουσες από τη Θεσσαλονίκη/Βόρεια Ελλάδα θέλουν να μάθουν για ομαδικές αναχωρήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ελατό. [url=http://www.206club.gr/forum/privmsg.php?mode=post&u=73] Πατήστε εδώ για να του στείλετε Π.Μ.[/url] |
ούτε έστω τί ώρα θα βρεθούμε στις Ροβιές ο καθένας μόνος του αν ξεκινήσει! ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Μήπως θέλεις να το οργανώσεις εσύ; |
Sidobre έγραψε: | ||||
Επίσης σήμερα είναι Τετάρτη. Οι συμμετέχοντες τουλάχιστον από Αθήνα, θα ενημερωθούν με ΠΜ και e-mail ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! |
Sidobre έγραψε: | ||
Οτι ώρα θέλεις αρκεί να ενημερώσεις τους υπεύθυνους του Camping ότι είσαι από το 206 Club. |
Steve ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας και αντίρρησης έγραψε: |
μπλα μπλα μλπα |
Εγώ δηλώνω ότι θα έρθω επίσημα πλέον ![]() Α! και κάτι άλλο: Για εμάς τους βόρειους, υπάρχουνε 2 λύσεις. 1) Να κατέβουμε μέχρι Γλύφα και να περάσουμε απέναντι με καράβι. Τα εισιτήρια για το καράβι όμως πόσο θα είναι? Ελπίζω €5... γιατί για παραπάνω, θα τα δώσω σε βενζίνη καλύτερα να ευχαριστηθώ και διαδρομή ![]() |
Ο έχω την τάση να την λέω σε όλους και ιδιαίτερα στον Steve έγραψε: |
Εχεις να φας πατητές που θα πάνε σύννεφο!
Μήπως να βάλω και φατσούλες; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TΣ. Ε. Α. ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Επίσης σήμερα είναι Τετάρτη. Οι συμμετέχοντες τουλάχιστον από Αθήνα, θα ενημερωθούν με ΠΜ και e-mail ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! |
Αναχώρηση για το Touring
H αναχώρηση θα γίνει από τον Σείριο στις 19:30 της Παρασκευής. Αν δεν προλαβαίνετε ή δεν μπορείτε την Παρασκευή, μπορείτε να έρθετε μόνοι σας όποτε εσείς θέλετε. Οταν φτάσετε ενημερώστε τους υπεύθυνους του Camping ότι είστε από το 206 Club - Hellas. |
H αναχώρηση θα γίνει από τον Σείριο στις 19:30 της Παρασκευής.
|
Three birds were sitting. Και νυχτιάτικα θα στήνετε τα τσαντίρια? ή μήπως θα τα στείλετε με courier το πρωί να σας τα στήσουνε? ![]() |
Three birds were sitting. Και νυχτιάτικα θα στήνετε τα τσαντίρια? ή μήπως θα τα στείλετε με courier το πρωί να σας τα στήσουνε? ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||
Ρε Σταύρο ήμαρτον! Μα τόση γκρίνια; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 λεπτά υπόθεση είναι το στήσιμο της σκηνής! Εκεί θα κολλήσουμε τώρα; ![]() ![]() |
Το υπερβολικό ενδιαφέρον μου και οι οργανωτικότατες τάσεις μου, σας φαίνονται γκρίνια χαζογκόμενας. ΟΚ, δε πειράζει, δείξτε για άλλη μια φορά ότι είμαστε Έλληνες.
Ώρα αναχώρησης από Λάρισα 12:00 μαζί με τον Γκάλφα. Όσοι πιστοί προσέλθετε! ![]() |
glf έγραψε: |
Σωστό αλλά κράτα μια επιφύλαξη για την ώρα μήπως και το πάμε πίσω μια ώρα, κάτι έχω να κάνω το πρωι και δε λέω, πλακωμένος κατεβαίνω πάντα στο Σαραντάπορο αλλά μπορεί να το πάμε λίγο πίσω το πρόγραμμα |
Qman έγραψε: |
Αν ενδιαφέρεται κανείς για παρεούλα
Σάββατο κατά τις 4...θα αναχωρήσω για Ροβιές από Χαλκίδα!!!! |
shark_zak έγραψε: | ||
τη, το μεσημερι.... ![]() |
Υπάρχει μία πολύ μικρή περίπτωση, πάρα πολύ μικρή, παρα παρα παρα πολύ μικρή πιθανότητα να μην έρθω αύριο. Κατά 99% θα έρθω. Αν όμως δεν έχω έρθει μέχρι τις 7:35 στον σείριο. Μην με περιμένετε ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
ΟΚ, λύθηκε και το παραμικρό πρόβλημα. Το αυτοκίνητο έχει φορτωθεί. Τα sleeping-bag βρέθηκαν. Οι μπύρες αγοράστηκαν. Η vpower racing φουλαρίστικε. Τα λάστιχα φουσκώθηκαν. ....... Όλα έτοιμα! ![]() ![]() |
Qman έγραψε: | ||||
Σάββατο μεσημεράκι δηλ 16:00 !!! Αντε έλα παρεούλα... |
πΕτΡοS έγραψε: |
Ήταν παρόντες (ελπίζω να σας θυμηθώ όλους) οι : sidobre, chatasos, p206mike, judger, mr2, douf, steve, glf, poliths, shark_zak, kanelj, tomcat, crusader, ghost dog, snakeMJK, Qman, NIKOΣ, GFG, underage (?), Ydwr, Nasos, Olga, mick206, πΕτΡοS. Δηλαδή 24 μέλη και αρκετοί φίλοι/σύζυγοι/αδερφια/ξαδέρφια κτλ... |
Μόλις γύρισα κι εγώ σπίτι (καλά είναι πολύ δύσκολο να πληκτρολογείς με το ένα χέρι ![]() ![]() ![]() ![]() Τα 100χλμ που κάναμε στην β.εύβοια σήμερα το μεσημέρι ήταν ΓΚ@βλ@! Αναμένω φωτογραφικό υλικό για τα απαραίτητα μοντάζ και το αναλυτικό ρεπορτάζ του τριημέρου! |
Όλκιμος έγραψε: |
Μπράβο παιδιά !!!!
Πάντα τέτοια !!!! |
Ydwr έγραψε: |
Υ.Γ. Καμια μπυριτσα ρε παιδια θα πιουμε ![]() |
chatasos έγραψε: |
Evo 7 & στην πίεση ![]() ![]() ![]() |
Γκάλφααααα! Πές τους τίποτα για την κατάβαση στην επιστροφή από τον καταρράκτη ρεεεε! Με αδικούνεεεεε ![]() ![]() |
glf έγραψε: | ||
κατσ'τε καλά εσείς εκεί στη γαλαρία γιατί δε θα έχει video! |
![]() |
tomcat έγραψε: |
Αδερφέ Θεραπευτή ....... τι να κάνουμε οι ανάγκη μας έριξε χαμηλά!!!
Προς το παρών κάνω πρόβες με το ΕLECTONE για την επικήδειο ακολουθία σου!!! Το εκκλησιαστικό μου όργανο έχει πάρει φωτιά!!! Εσύ κύριε που ήσουν να μας φέρεις την STRATOCASTER σου.... να δουμε και μια μαύρη μέρα?? "Riding with the king" LIVE the spoiled Dude με ελαφρά πηδηματάκια την έκανες!! |
christhehealer έγραψε: |
- Διευκρίνηση προς teoman ![]() |
UNDERAGE έγραψε: |
Σήμερα επέστρεψαμε κι εμείς σπίτι μας, αλλά την Τετάρτη θα ξαναφύγουμε!!
Το τριήμερο αυτό ήταν το ωραιότερο που έχω περάσει ποτέ ![]() ![]() Στο επόμενο touring θα πάρω μαζί μου τα απολύτως απαραίτητα γιατί το γονάτισα το 206 με τόσο βάρος ![]() Ζήση πως πάει το κάψιμο? Πάνω στη λάμπα έχει μείνει αποτύπωμα το δακτυλό σου ![]() Πέτρο συγχαρητήρια για τη μνήμη σου πως τα θυμήθηκες όλα τα ψευδώνυμα? Καλή αντάμωση και καλά να περνάτε όλοι σας |
MR2 έγραψε: |
με πολυ μεγαλη λυπη μου σας ενημερωνω οτι το ενα απο τα δυο ροζ στρωματακια εσκασε....
|
shark_zak έγραψε: | ||
κριμα το στρωματακι..... ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||
Ναι το καημένο... ![]() ![]() ![]() ![]() Αιωνία του η μνήμη... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
- O δικός μου επικήδειος θα παιχτεί με Farfisa, 2/4 πωγωνίσιος. Στης πικροδάφνης τον ανθό... που λέει και το τραγούδι... - Δεν έχω Stratocaster αλλά Peugeotcaster. - Στο επόμενο touring θα έχει Σχολαριώτικη Epiphone καθότι είναι η σειρά μου να γίνω ντουντούκι. On the other point of view, αφού το touring ήταν απολύτως επιτυχημένο, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Άρα keep on rocking babies, συνεχίστε την καλή δουλειά, πρέπει να κρατήσετε τα υψηλά standards που οι ίδιοι θέσατε. - Διευκρίνηση προς teoman ![]() |
MR2 έγραψε: |
Η επιστροφη και των τελευταιων ροβιανων ναυαγων εγινε μολις πριν καμια ωριτσα....
Η MR2 μαζι με την φιλεναδα της και τον p206Μike βρηκαν επιτελους τον δρομο της επιστροφης.... με πολυ μεγαλη λυπη μου σας ενημερωνω οτι το ενα απο τα δυο ροζ στρωματακια εσκασε.... Μουλιασαμε....τοσες μερες στην παραλια.... Ενα θα σας πω...ειδα τηλεοραση μετα απο 9 μερες.... ΕΦΗ θελει ΚΩΣΤΑ απο λαρισα τωρα στην αθηνα....εχει παθει στερηση... θελει να ξαναζησει αυτη τη παρασκευη..... θελει επισης ΚΩΣΤΑ απο χαλκιδα να της τραγουδαει... θελει επισης να σας εχει παντα φιλαρακια της....ΓΙΝΕΤΑΙ?????? ενα θα πω....την δευτερα το βραδυ επιστρεφαμε απο την τεκιλοκατασταση της παραλιας...ξημερωματα δηλαδη με πετσετες φακους και τετοια...και ολο το μερος ηταν γεματο αναμνησεις...περιττο να σας πω ποσο στεναχωρεμενη ημουν που φυγατε....ολα σε θυμιζουν....που λεει και το τραγουδι... Νομιζω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα σαβ/κα τουτουνου του καλοκαιριου... Πετρακι μηπως θελεις κανα αυγουλακι να σου φτιαξω???? Γκαλφας θεος******(ΓΚΑΛΦΑ οταν παραγγελνουμε μπριζολες δεν εννοουμε να παρεις ολο το ζωο...) ....φωτια...μπριζολες....και φυσικα τον συμπαθεστατο Σταυρο...με το κλωτσοσκουφι του...κωστακι.... Σταυρο εχω μηνυμα για τον μικρο... θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι της Εφης Θωδη... Βρες ενα και βαλτου το... τι αλλα να πω... αααααααααααα Δεν ξερω αν θυμαστε το πρωινο μας...ολοι μαζι στην αυλη μου...με καρεκλακια στρωματακια...φουσκωτα πουφ...οτι ειχε βρει ο καθενας να πινουμε καφε...και φυσικα ο πανος ydwr να πινει μπυρες που εβγαζε μεσα απο το coleman ψυγειακι καθισματακι του...(καλα ποσες μπυρες ειχε εκει μεσα....) και τελος παραλια...ολοι πανω στα 2 στρωματα....να χαλαρωνουν... αντε γεια... θα θυμηθω κι αλλα και θα σας χωσω για επομενο τουρινκ στα καπακια...ανεπισημο...με ολη την επισημοτητα... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑ.... |
kanelj έγραψε: |
φωτογραφιες μερος δευτερο.... ![]() |
Α και δεν πήγαινα δίχως αύριο! Το αυτοκίνητο ούτε καν γύρισε το
κωλαράκι του... (Εκτός από τα οχτάρια εξώ από το καμπινγκ, ε κανελ;) |
Κι άααλλες Κι άααλλες ![]() ![]() ![]() ![]() (το 206 με την ζάντα αλουμινίου στην 1η φωτό, ποιανού είναι? Κύριε κάστορα μήπως είναι δικό σου? ![]() ![]() |
το βιντεάκι που ποθείς, εγώ το έχω τραβηγμένο |
Ydwr έγραψε: |
Φωτο θελετε. Φωτο παρτε.
Τελικα δεν εβγαλα και πολλες. Την επομενη φορα ετοιμαστειτε για τρελλο παπαρατσισμο. Οταν δεν πινω μπυρες. ![]() ![]() Α! και για να απαντησω στην απορια της Εφης. Οι μπυρες εντος στο ψυγειακι ηταν 21 και δεν εφτασαν. Περισσοτερες την επομενη φορα. ![]() ![]() ![]() |
παρακαλείται ο πρώτος που θα τα κατεβάσει να αναφέρει οτι τα έλαβε καλώς και χωρίς προβλήματα για να ξέρω οτι είχαμε καλό upload |
ωραία, τώρα μένει να ακούσουμε σχόλια ![]() |
Όλκιμος έγραψε: |
Μόνο το "206club_rovies-3" παίζει. Τα "206club_rovies-2" και "206club_rovies-4" δεν παίζουν. |
ωραία, τώρα μένει να ακούσουμε σχόλια ![]() |
glf έγραψε: | ||
shit... θα τα ξανανεβάσω απο Δευτέρα |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
χαχαχαχαχαχα ναι ναι οντος καποιος κακομοιρος θα ειδε τον τελο να μπαινει στην στροφη με αναποδα τιμονια και ειπε να τον "χερετησει" ![]() ![]() οντος κατευασα και εγω τις φωτογραφιες που εχετε βγαλει και τα βιντεακια.. πολυ ωραιες!!!! καποιος κακομοιρος που φενεται να γλυστραει σε κατι γλυτσες μετα επεσε ? ζει ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Πολύ καλό Νίκο! ![]() Ένας κύριος κάποια στιγμή ακούγεται να κορνάρει! Γιατί? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άντε περιμένουμε ![]() Μια ερώτηση μόνο.. Την επιλογή του μουσικού άσματος που ακούγεται στο 3 ποιος την έκανε; Δεν σας αποσυντόνιζε; ![]() |
δεν μου απαντησε κανεις ομος βρε παιδια σε περιπτοση που γινει κανενα νεο car-meeting θα διμιουργιθει topic η θα το ανακοινοσετε με pm? αντε με το καλο αλο ενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μια και το αναφεραμε οταν αρχιζεις προςπερνας τα αλλα pugs με ποσο πηγαιναν ? 60-80 ? |
μαλον ιωση ειναι 2 φιλοι μου ειναι κρεβατομενοι επισης... τωρα θα μου πεις τι σχεση εχει η αθηνα με το ηρακλειο... καμια ![]() αληθεια τα αλλα δυο βιντεακια τι εχουν ? |
εεεεεεεεεεεεεεεεεελα μωρε σιγα.... εσεις τουλαχιστον ειστε ενομενοι με γη τι να πουμε και εμεις που εχουμε τοση θαλλασα ενδιαμεσα ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
είμαι σίγουρος ότι ανέβηκαν σωστά. |
δε μας είπες εντυπώσεις όμως... χεχεχε
|
δε μας είπες εντυπώσεις όμως... χεχεχε
|
δε μας είπες εντυπώσεις όμως... χεχεχε |
Ronin έγραψε: |
ίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίκκκκκκκκκκκκκ (λάστιχο) μπππίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίπππππ (κόρνα απο διερχόμενο (παύλα) ανυποψιάστο αυτοκίνητο) ίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίκκκκκκκκκκκκκ (ξανά λάστιχο) -(driver)Προφανώς αυτο το video δεν θα μεταδωθεί πουθενά..αχαχαχαχαχαχαχα!!! -(camera boy)αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!! -(driver) Ασε σβήσε σβήσε..... ...και στο τέλος...''Μάγια Μάάάάάάγια θα σου κάάάάνωω...'' ![]() |
Η μόνη εντύπωση που έχω (και δυστυχώς είναι γεγονός) είναι ότι εκεί που "πλακωνόσασταν" με τον Πρόεδρο εγώ ήμουν τουλάχιστον 2 λεπτά πίσω και τελικά σας έφτασα πριν κατεβάσετε ρυθμούς... Σκέψου και τα άλλα 2 άτομα που είχα μέσα και βγάλε συμπέρασμα για το πώς πήγαινα μόνος μου χωρίς να έχω κάποιον μπροστά να μου δίνει γραμμές για να ακολουθώ... ![]() ![]() |
Η μόνη εντύπωση που έχω (και δυστυχώς είναι γεγονός) είναι ότι εκεί που "πλακωνόσασταν" με τον Πρόεδρο εγώ ήμουν τουλάχιστον 2 λεπτά πίσω και τελικά σας έφτασα πριν κατεβάσετε ρυθμούς... Σκέψου και τα άλλα 2 άτομα που είχα μέσα και βγάλε συμπέρασμα για το πώς πήγαινα μόνος μου χωρίς να έχω κάποιον μπροστά να μου δίνει γραμμές για να ακολουθώ... ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Καλώς τονε κι ας άργησε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
ρε steve που είσαι στην φωτό; |
Περάσανε 11 χρόνια, και επιτέλους απέκτησε ιστοσελίδα...
Το πού βρήκανε το mail μου και μου στείλανε και newsletter, δε το γνωρίζω να πώ την αλήθεια! http://www.campingrovies.gr/el/ Και κάτι για να θυμηθούμε πόσο καρναβάλια ήμασταν τότε (όχι ότι τώρα έχει αλλάξει κάτι, αλλά anyway!) ![]() Μήπως πρέπει να συντονίσουμε κάτι "επετειακό"...; ![]() |
athanas έγραψε: |
οχι |
και γα** τις εκδρομές.....! Ψήθηκα για επετειακό ![]() |
![]() |
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
χα! αυτός με την πετσετα στο κεφάλι; |
Για να μπαίνουμε λίγο στο ψητό... πσκ 7-8-9/Αυγούστου; |
![]() |
Road_Runner έγραψε: |
εγω μεσα για τοτε! |
Jean έγραψε: | ||
Αυτός στη μέση με την κόκκινη μπλούζα είναι ο Τσίβος? |
![]() |
Αλλά αν δεν κάνετε κανένα group buy 50 συσκευασίες δε βλέπω να βγάζω τα έξοδα να σας δώ ![]() |
παίζει να είμαι ο μόνος που έχω το ίδιο αυτοκίνητο με τότε στη φώτο |
Road_Runner έγραψε: |
Δεν βλεπω να ψηνεται και κανεις... |