PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού

Αλεξ@νδρος - Πεμ 13 Ιούν 2002, 20:56:16
Θέμα δημοσίευσης: Δερμάτινο σαλόνι και καθαρισμός
Ψαχνω να βαλω καλυμματα στα καθισματα.Ομως τα μισα που κυκλοφορουν ειναι γυφτολε(κατι με σνουπι ,ντοναλτ ,Ραλλυ κτλ)και τα υπολοιπα στο κουτι λενε οτι ειναι για το 205.Τα προτιμω μονοχρωμα προς το σκουρο μπλε η μαυρο.Μπορει να βοηθησει κανεις?

Τα τόπικ "Καλύματα καθισμάτων", "Καθαρισμός δερμάτινου σαλονιού" ενσωματώθηκαν στο παρών

Εκ της MOD Team
MEMsound

Sidobre - Πεμ 13 Ιούν 2002, 21:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
... και εγώ ψάχνω....

Μπράβο Alexandre, μου θύμισες κάτι που είχα ξεχάσει!

Λοιπόν και εγώ ψάχνω αλλά δεν μ'αρέσουν τα υφάσματα που έχουν.

Θέλω κανονικά καλύμματα και όχι φορετά του ...ραφιού.

Επίσης θέλω συγκεκριμένο σχέδιο (άρα κατασκευή) το οποίο θα τους το υποδείξω εγώ (δίχρωμα με το σημα της Peugeot στην πλάτη του επιβάτη)

Αμα ξέρετε κανένα χωρίς να Bluegrab θέλω!
Vini - Πεμ 13 Ιούν 2002, 21:26:49
Θέμα δημοσίευσης:
Oποιος θέλει να καλύψει το 206 με μαύρο δέρμα bucket Γερμανίας σε καλή τιμή (κάτω από 80000δρχ) μπρος-πίσω να μου πει...

Ξέρω καλό μαγαζί, prive, που ασχολειται με πατρόν πάνω στα αυτοκίνητα για τέλεια εφαρμογή....

Εγώ είχα βάλει στο COUPE μου και όποιος θέλει φωτό μπορώ να του στείλω...φοβερή δουλειά....

Για ποιο φτηνές καταστάσεις...κάτω από 30000δρχ...και για bucket υφασματοδιχρωμίες ξέρω την AUTOFAST....καλή δουλειά, όμορφο αποτέλεσμα....αλλά ύφασμα....

Επίσης νέα πηγή με πολύ καλά πράγματα και φτηνά!!!....δυστυχώς λίγο μακριά...στην Σύρο....αλλά το παληκάρι μας τα στέλνει με αντικαταβολή!!!
Δίχρωμα καλύμματα από οικολογικό δέρμα!!! Παραγγελία στα μέτρα του 206 (τέλεια εφαρμογή) σε χρώματα ΜΑΥΡΟ γυρω-γύρω και στη μέση ΜΠΛΕ (dimip που είσαι?), ΚΟΚΚΙΝΟ (pezomania που είσαι?), ΓΚΡΙ. Τιμή 150 ΕΥΡΩ....εγκατάσταση εύκολη ακόμη και σε βενζινάδικο....
Η πηγή αυτή έχει και άλλα πολλά πράγματα από διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές....

Δεν τα αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση....
Nikel - Παρ 14 Ιούν 2002, 01:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
Re si Vini endiaferomai gia derma (tora oikologiko thanai apo katsika thanai posos me endiaferei arkei na einai kali piotia) dixromia alla anarotiemai POU k'POSO. Dioti ego den thelo apla na ntiso ta kathismata alla kai tis tapetsaries stis portes opos kai to ntoulapaki. Den ksero an katalaves ti ennoo alla an exeis dei CC me derma mesa nomizo pos katalaves.
Vini - Παρ 14 Ιούν 2002, 07:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Re si Vini endiaferomai gia derma (tora oikologiko thanai apo katsika thanai posos me endiaferei arkei na einai kali piotia) dixromia alla anarotiemai POU k'POSO. Dioti ego den thelo apla na ntiso ta kathismata alla kai tis tapetsaries stis portes opos kai to ntoulapaki. Den ksero an katalaves ti ennoo alla an exeis dei CC me derma mesa nomizo pos katalaves.

Καλημέρα NIKEL....
Κατάλαβα τι θέλεις...θέλεις διχρωμία δέρμα/bucket καλής ποιότητας και χωρίς να δώσεις ένα σωρό λεφτά.....

Προσοχή όμως! Οταν λέμε δέρμα δεν εννοούμε φυσικά για δέρμα του στυλ CONOLLY αλλά δέρμα λεπτό που εφαρμόζει πάνω στα σημεία χωρίς να κάνει τις ζάρες που κάνει το δέρμα....Πάντως σε bucket καθίσματα το θέαμα είναι ΦΟΒΕΡΟ!! Και η διχρωμία ακόμη καλύτερη!!

Λοιπόν όσο για αυτό που ζητάς η λύση των καλυμμάτων που αναφέρω παραπάνω για το φίλο από Σύρο είναι πολύ καλή απλά θα πρέπει να βρεις κάποιο κατάστημα ή βενζινάδικο να στα βάλουν...

Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω φωτογραφία αυτοκινήτου που έχει φτιάξει ώστε να δούμε και το αποτέλεσμα.....Επίσης μπορώ να σου δώσω και το τηλέφωνο του παιδιού να μιλήσετε και μαζί και να του ζητήσεις και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο....και όταν λέω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ το εννοώ!
DimiP - Παρ 14 Ιούν 2002, 08:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
VINI, οταν λες δερμα bucket , τι ακριβως εννοεις ? γιατι τα καθισματα στο δικο μου δεν ειναι bucket.
μηπως (αυτο με τις 80.000 δρχ) δεν θα εφαρμοζει καλα? η μηπως δεν θα ειναι τοσο ομορφο σε μη bucket καθισμα?
Αν θελεις διευκρινησε το.
Καμια φωτογραφια θα ηταν καλοδεχουμενη στο γνωστο e-mail.

επισης το αλλο με το γυρω-γυρω μαυρο και στη μεση μπλε θα ηταν φο-βε-ρο!!!

Οσο για την Auto fast μονον η δερματινη τους αξιζει κατ'εμέ, το αλλο το υφασμα με την οψη δερματος δε μου αρεσε - ασε που μολις χρησιμοποιηθει θα φυγουν οι ζαρες και το υφασματο-δερμα θα γινει απλο υφασμα - νομιζω.
Vini - Παρ 14 Ιούν 2002, 11:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
dimp αρχικά να πω ΜΑΚΡΥΑ από όλες τις δερματίνες της AUTOFAST....είναι μούφα εντελώς....είναι τεχνικές όλες με ύφασμα από κάτω και μετά από κάποιο διάστημα ξεφλουδίζουν...

Αξίζει όμως το αντίστοιχο κάλυμμα που έχει σε ύφασμα...αλλά και αυτό θέλει προσοχή γιατί χάνει την ελαστικότητά του...

Τώρα όταν λέω δέρμα bucket εννοώ το δέρμα που παίρνει την μορφή του καθίσματος χωρίς να έχει μαλακά σημεία οπότε στο bucket φαίνεται φοβερά!
Να φανταστείς ότι ράβεται πάνω στο κάθισμα σε ορισμένα σημεία του bucket ώστε να κάνει ακριβώς τα αυλάκια και τα πλαινά ανοίγματα....

Στα άλλα τύπου καθίσματα σε ορισμένους δεν αρέσει γιατί θυμίζει πολύ κατάσταση ΤΑΞΙΤΖΙΔΙΚΗ...

Το μειονέκτημα από τα μαύρα δέρματα είναι ότι το καλοκαίρι ΔΕΝ μπορείς κάτσεις επάνω από την πολύ ζέστη.....

Πάντως ΛΕΕΙ πολύ η διχρωμία....παίρνει άλλο αέρα το εσωτερικό του αυτοκινήτου...

Φωτογραφίες θα ζητήσω και θα τις στείλω....
DimiP - Παρ 14 Ιούν 2002, 11:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
μωρε δωσε μου εμενα το sparco model:milano ανακλινομενο των 850$ και δε θελω ουτε δερμα ουτε διχρωμια
αλλα πουντα τα ατιμα τα $ ?

:angel:
Αλεξ@νδρος - Παρ 14 Ιούν 2002, 23:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Oποιος θέλει να καλύψει το 206 με μαύρο δέρμα bucket Γερμανίας σε καλή τιμή (κάτω από 80000δρχ) μπρος-πίσω να μου πει...

Ξέρω καλό μαγαζί, prive, που ασχολειται με πατρόν πάνω στα αυτοκίνητα για τέλεια εφαρμογή....

Εγώ είχα βάλει στο COUPE μου και όποιος θέλει φωτό μπορώ να του στείλω...φοβερή δουλειά....

Για ποιο φτηνές καταστάσεις...κάτω από 30000δρχ...και για bucket υφασματοδιχρωμίες ξέρω την AUTOFAST....καλή δουλειά, όμορφο αποτέλεσμα....αλλά ύφασμα....

Επίσης νέα πηγή με πολύ καλά πράγματα και φτηνά!!!....δυστυχώς λίγο μακριά...στην Σύρο....αλλά το παληκάρι μας τα στέλνει με αντικαταβολή!!!
Δίχρωμα καλύμματα από οικολογικό δέρμα!!! Παραγγελία στα μέτρα του 206 (τέλεια εφαρμογή) σε χρώματα ΜΑΥΡΟ γυρω-γύρω και στη μέση ΜΠΛΕ (dimip που είσαι?), ΚΟΚΚΙΝΟ (pezomania που είσαι?), ΓΚΡΙ. Τιμή 150 ΕΥΡΩ....εγκατάσταση εύκολη ακόμη και σε βενζινάδικο....
Η πηγή αυτή έχει και άλλα πολλά πράγματα από διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές....

Δεν τα αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση....

Σιγα Vini σιφουνα μας εκανες ανω κατω
α.Δερμα κατω απο 80000?? Question Question Question Question
β.Διευθυνση της aUTOFAST?
γ.Τι ειναι το οικολογικο δερμα?Το μπλέ ειναι ελεκτρικ η αρζαν?(μα τι λεω παλι?).
Vini - Σαβ 15 Ιούν 2002, 07:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros έγραψε:

Σιγα Vini σιφουνα μας εκανες ανω κατω
α.Δερμα κατω απο 80000?? Question Question Question Question
β.Διευθυνση της aUTOFAST?
γ.Τι ειναι το οικολογικο δερμα?Το μπλέ ειναι ελεκτρικ η αρζαν?(μα τι λεω παλι?).

Kαλημέρα στο team!

1. Αλέξανδρε...δεν είναι το κλασικό δέρμα που έχουν τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτοκίνητα, το μαλακό που κάνει ζάρες....Αυτό που λέω είναι σαν το δέρμα του Gti το λεπτό που τεντώνεται και παίρνει την μορφή του καθίσματος και είναι ποιο σκληρό. Δεν είναι ελληνικό αλλά Γερμανικό με πιστοποίηση και άριστη ποιότητα. Πολύ το θεωρούν και δερματίνη επειδή δεν είναι το κλασικό αλλά πιστεψέ με το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό...

2 Αutofast ... Καραθεωδωρή
είναι κάθετος στην Κατεχάκη πριν βγεις Μεσογείων...

3. Το οικολογικό δέρμα φαντάζομαι ότι είναι δέρμα τεχνικό δηλαδή δεν είναι φυσικό....φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν την δερματίνη....Δυστυχώς δεν το έχω δει απο κοντά για να έχω καλύτερη άποψη...
Nikel - Δευ 01 Ιούλ 2002, 01:36:39
Θέμα δημοσίευσης: Δερμάτινο σαλόνι και καθαρισμός εσωτερικού
Akouo protasis:
Idea Nai i Oxi sto dermatino saloni?
Ean Oxi giati? (ektos tis timis, tou oti tha kaei o kolos Embarassed to kalokairi & tha glistras oligon ti)
Ean Nai:
Idea Derma i dermatini?
Idea Pou kai poso?
christhehealer - Δευ 01 Ιούλ 2002, 16:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Kατά, για τους λόγους που περιγράφεις φίλε Nikel αλλά και γιατί χρειάζονται και πολύ προσοχή, plus συντήρηση κάθε χρόνο, όπως όλα τα δερμάτινα είδη.

Πάντως αν θες να κάνεις την κίνηση, πήγαινε στην Cononly (Mεσογείων, απέναντι από το Σωτηρία), ασυζητητί οι καλύτεροι στο είδος τους. Yπολόγιζε μισό εκατομύριο περίπου (περσινή τιμή).
Vini - Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αξίζει το κόπο τόσα λεφτά για δέρμα που κατά την πώληση δεν θα κερδίσεις μία?

χμμμ...πιστεύω πως όχι....

ακόμη και η δερματίνη δεν πολυαξίζει....ξέρω από πρώτο χέρι....είμαι παθών.... Πάντως όσοι έχουν ΓΥΝΑΙΚΑ θα συμβούλευα όχι στο ΔΕΡΜΑ και στην ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ....
Δεν έχω κάτι με τα θηλυκά (το αντίθετο μάλλον) αλλά ορισμένα πράγματα δεν τα κατανοούν εύκολα.... Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Αν θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω τους λόγους .... Wink Wink
Αλεξ@νδρος - Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως θα σε βολευε κατι σαν του quicksilver?

Τι υπονοεις Vini?(σκρτς,πρτς) Embarassed
Vini - Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟ..........

Ετσι είναι ο Ελληνας....ο γνωστός Έλληνας....
Φιλαράκια....σκεφτείτε και προβληματιστείτε....Vini speaking.... Wink Wink Wink

Mετά από ένα ΗΟΤ DOG μπάνιο στην καυτή την αμμουδιά βάλτε την Ελληνίδα Φρατζέσκα στο δέρμα να κάτσει (όπως είναι αλατισμένη και πιπεράτη) και αν έχετε και κανένα παιδάκι τότε καλύτερα! Βάλτε το πίσω....και ξαφνικά το δέρμα (το καλό, το όμορφο, το έτσι) θα αλλάξει χρώμα! Χαμαιλέων το δέρμα σου λέω!...
Τώρα? Μιλάμε ή Κλ8Oν8Oυμ:P ? ? ?

Και την επομένη....ραντεβού στου CONOLLY....για άλλες 500ευρώπες....

Αλλά εσείς ακούτε τους Πανούτσους και τους Καρπετόπουλους....ο γνωστός ο Ελληνας....ο ετσι ο γιουβέτσι.....

DimiP - Δευ 01 Ιούλ 2002, 18:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
VINI, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΕΤΟΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡCONDITION.\
ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ME ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΙΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΩΣΤΤΟΟΟΟΣΣΣΣΣ>?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ , ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ 206 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑς.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.
Vini - Δευ 01 Ιούλ 2002, 18:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
VINI, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΕΤΟΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡCONDITION.\
ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ME ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΙΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΩΣΤΤΟΟΟΟΣΣΣΣΣ>?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ , ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ 206 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑς.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Άλλος γύρισε από διακοπές....δεν γύρισα εγώ....

Εγώ μάλλον έχω πάθει από "ηλίαση" γραφείου.... Exclamation Rolling eyes
Byron206 - Δευ 01 Ιούλ 2002, 21:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ..........
Nikel - Τρι 02 Ιούλ 2002, 01:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
BYRON206 έγραψε:

Auto ksanapesto...Ase to leo ego gia sena
Ekserite o filos christhehealer

BYRON206 έγραψε:

:scrambleup: :changes: :smilecolros: :changes: :scrambleup:
Vini - Τρι 02 Ιούλ 2002, 06:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα
Επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τι εννοούσα στο προηγούμενο post μου...εξηγούμαι....

Ο κακός αντίπαλος του δέρματος & της δερματίνης είναι το αλάτι....Τρώει το δέρμα, το ξεφλουδίζει, το θαμπώνει ακόμη και του αλλάζει το χρώμα αν είναι βαμμένο (που όλα τα δέρματα είναι βαμμένα)....

Η Ελλάδα έχει πολύ αλάτι....π.χ. ρούχα, σώμα μετά από ένα μπάνιο, ιδρώτας, ατμόσφαιρα κοντά στην θάλασσα....Αυτά μαζί με την ζέστη & την υγρασία σπάνε το δέρμα....το καταστρέφουν..... Είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις ένα δέρμα....

Μπορείτε να κάνετε ένα απλό πείραμα (οι περισσότεροι θα το έχουν δει) με το δέρμα που στεγνώνουμε το αυτοκίνητο μετά από πλύσιμο....όποιος καταφέρει και κρατήσει το δέρμα σε καλή κατάσταση πάνω από 6μηνο είναι τυχερός....

Απλά αυτό ανέφερα....
christhehealer - Τρι 02 Ιούλ 2002, 09:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini δεν είπα 500 ευρώπουλα, είπα 500.000 που σημαίνει 1500 ευρώπουλα.

Tο σημειώνω αυτό για να μην νομίσει κανένας ότι θα βάλει δέρμα στην Cononly με 150.000.

Yπάρχει και άλλος ένας που βάζει δέρματα άλλα απ' όσο ξέρω, είναι ελάχιστα πιο φθηνός. οπότε πας στην Cononly που είναι εγγύηση.

Συνάδελφος που μόλις πήρε το MGF, και το είχε παραγείλει με δερμάτινο σαλόνι, το αυτοκίνητο ήρθε με απλό, και ντύθηκε με δέρμα εδώ στην Cononly. Aν δεν μου το είχε πει, σε καμία περίπτωση δεν θα καταλάβαινα ότι δεν είναι από το εργοστάσιο.
Vini - Τρι 02 Ιούλ 2002, 09:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vini δεν είπα 500 ευρώπουλα, είπα 500.000 που σημαίνει 1500 ευρώπουλα.

Tο σημειώνω αυτό για να μην νομίσει κανένας ότι θα βάλει δέρμα στην Cononly με 150.000.

Yπάρχει και άλλος ένας που βάζει δέρματα άλλα απ' όσο ξέρω, είναι ελάχιστα πιο φθηνός. οπότε πας στην Cononly που είναι εγγύηση.

Συνάδελφος που μόλις πήρε το MGF, και το είχε παραγείλει με δερμάτινο σαλόνι, το αυτοκίνητο ήρθε με απλό, και ντύθηκε με δέρμα εδώ στην Cononly. Aν δεν μου το είχε πει, σε καμία περίπτωση δεν θα καταλάβαινα ότι δεν είναι από το εργοστάσιο.

CHRIS εγώ δεν μιλώ για φουλ τοποθέτηση αλλά για επιδιόρθωση κάποιου χαλασμένου σημείου π.χ. καθίσματος....

Το δέρμα στην CONOLLY από ερώτηση που έχω κάνει στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει 500.000δρχ. μετρητά....

Wink Wink Wink
DimiP - Τρι 02 Ιούλ 2002, 14:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη νιωθω πως κι εγω δεν απαντησα σαφως, εχουμε και λεμε.
Συμφωνω με το vini.
Δεν ξερω μαγαζια και τιμες και τετοια.
Το δερμα ειναι πολυ ομορφο αλλα εχει ακριβη τοποθετηση,
Στην Ελλαδα υπαρχει πολυ ηλιοφανεια και ζεστη=μη βολικο το δερμα,
Αν καταστραφει μενει ετσι μεχρι να αλλαξουμε αυτοκινητο σε 10 χρονια (βλ. νοοτροπια Ελλαδας και οχι εξωτερικου που αλλαζουν καθε 5 χρονια αμαξι) ή πληρωνουμε αδρα για επισκευη).
Αλεξ@νδρος - Τρι 02 Ιούλ 2002, 20:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:

Αλλά εσείς ακούτε τους Πανούτσους και τους Καρπετόπουλους....ο γνωστός ο Ελληνας....ο ετσι ο γιουβέτσι.....

Εκτος θεματος...
Ελπιζω τα δοντια σου τουλαχιστον να μην γιναν σαν του Γεωργιου
Slash - Σαβ 27 Ιούλ 2002, 00:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μια (χμμ) ερώτηση:
Στο φίκι φίκι γλυστράει πολύ?
Και μετά αν γίνει κανα ατύχημα,καθαρίζει εύκολα ή θα τα δίνω στο Clean System να μου το κάνει καινούργιο;
Laughing
Vini - Σαβ 27 Ιούλ 2002, 17:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Μια (χμμ) ερώτηση:
Στο φίκι φίκι γλυστράει πολύ?
Και μετά αν γίνει κανα ατύχημα,καθαρίζει εύκολα ή θα τα δίνω στο Clean System να μου το κάνει καινούργιο;
Laughing

Φίκι-φίκι ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Καλό!
Μην σκέφτεσαι τόσο το καθάρισμα .... μπορείς να πάρεις την ειδικη λοσιόν για δέρματα της ARMOL ALL και καθάρισες....

Μάλλον να σε προβληματίζουν τα "νύχια" και τα "τακούνια" των θηλυκών που μαγκώνονται και πατάνε όπου βρουν.... Wink Wink Wink Wink
Slash - Σαβ 27 Ιούλ 2002, 18:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΧΑ! Ε μετά θα γίνει το κλασικό πια γα**με και δέρνουμε!!!
DimiP - Δευ 29 Ιούλ 2002, 12:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
οταν ελεγε ρε παιδια φικι-φικι δεν εννοουσε αυτο το φικι αλλα ...
τα φικια της θαλασσας.
σωστοοοςςςςςςςς ;;;;
christopher - Τρι 10 Δεκ 2002, 02:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη που ξεφεύγω λίγο από τη "δερμάτινη" συζήτησή σας αλλά ψάχνω για κάτι πιο απλό. Σκέφτομαι για μονόχρομο σκούρο (μπλε) με ένα μικρό λέοντα στην πλάτη σε άσπρο ή κόκκινο. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο από την αντιπροσωπεία ή αν μπορώ να το παραγγείλω μέσω κάποιου καταστήματος με αξεσουάρ αυτοκινήτου? Δεδομένο ότι μένω Κρήτη. Αν μπορείτε να μου πείτε και ενδεικτική τιμή (για τα μπρος ή για όλα τα καθίσματα) ή τέλοσπάντων αν είναι πολύ πιο ακριβά από απλά καλύματα. Βέβαι μιλάμε για καλύματα που να πιανουν όλο το κάθισμα και όχι μόνο το μπροστά μέρος. Ευχαριστώ. :D
DimiP - Τρι 10 Δεκ 2002, 22:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
christopher έγραψε:
Συγνώμη που ξεφεύγω λίγο από τη "δερμάτινη" συζήτησή σας αλλά ψάχνω για κάτι πιο απλό. Σκέφτομαι για μονόχρομο σκούρο (μπλε) με ένα μικρό λέοντα στην πλάτη σε άσπρο ή κόκκινο. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο από την αντιπροσωπεία ή αν μπορώ να το παραγγείλω μέσω κάποιου καταστήματος με αξεσουάρ αυτοκινήτου? Δεδομένο ότι μένω Κρήτη. Αν μπορείτε να μου πείτε και ενδεικτική τιμή (για τα μπρος ή για όλα τα καθίσματα) ή τέλοσπάντων αν είναι πολύ πιο ακριβά από απλά καλύματα. Βέβαι μιλάμε για καλύματα που να πιανουν όλο το κάθισμα και όχι μόνο το μπροστά μέρος. Ευχαριστώ. :D

Νομιζω πως κατι τετοιο ηρε το ματι μου στο εξουσιοδοτημενο που αγορασα το δικο μου αυτ/το , τις προαλλες.
Νομιζω οτι το υφασμα ηταν πετσετε χρωματος μπλε και κατι ειχε κεντημενο με κοκκινο αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν λιονταρακι. προσωπικα δεν μου αρεσε πολυ αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχουν οι κατα τοπους Peugeot. κανε μια ερωτηση.
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Πεμ 12 Ιούν 2003, 10:23:42
Θέμα δημοσίευσης: Καθαρισμός δερμάτινου σαλονιού
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΧΩ ΤΟ ROLLAND CARROS ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ?
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλως ηρθες φιλε μου.

Χωρις να ξερω λεπτομεριες πιστευω οτι με ενα δερμα καθαρο με νερο ειναι οτι καλυτερο Wink
GIANNIS206 - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσήρθες και από εμένα!Κάπου έχουνε μιλήσει για τα δέρματα και είπαν με κάτι αλοιφές αλλα δεν ξέρωφ τι και πως!
Vini - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
==> http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=38976#38976
TONY PAP - Πεμ 12 Ιούν 2003, 11:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Βούλα

βγάλε γρήγορα τα δερμάτινα γιατί έτσι όπως
το τρέχεις (ταμαθα εγώ...) θέλεις bucket αγωνιστικά !!!

Ασε που δεν θα μυρίζουν ή κολλάνε κιόλας το καλοκαίρι...

Χαιρετίσματα....

(Η δευτέρα σου στις 6000+ στροφές πόσα χλμ βγάζει?)
nik7 - Πεμ 12 Ιούν 2003, 14:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
mipos kserei kanenas poso paei to dermatino saloni gia triporto?
giati simera piga stin Fratzi.. kai epatha tin plaka mou....
nik7 - Πεμ 12 Ιούν 2003, 14:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
re pedia me 520evroa.... to saloni tou gti ine kala?giati apo oti vlepo edo mallon ine telia...alla apo tin alli provlimatizome gia to kalokeri parolo pou ego tis petsetes den tis dioxno me tipota.......skeftika na pouliso kai to palio saloni se timi efkerias.....opote tha mou vgei giro sta 350 me 300 evroa....na to paro?
teoman - Πεμ 12 Ιούν 2003, 15:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
mipos kserei kanenas poso paei to dermatino saloni gia triporto?
giati simera piga stin Fratzi.. kai epatha tin plaka mou....

Πολύ καλή δερματίνη στα 500Ε,καλή στα 350Ε,απλώς κάλλυμα από 100Ε...
DimiP - Πεμ 12 Ιούν 2003, 23:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Βούλα

βγάλε γρήγορα τα δερμάτινα γιατί έτσι όπως
το τρέχεις (ταμαθα εγώ...) θέλεις bucket αγωνιστικά !!!

Ασε που δεν θα μυρίζουν ή κολλάνε κιόλας το καλοκαίρι...

Χαιρετίσματα....

(Η δευτέρα σου στις 6000+ στροφές πόσα χλμ βγάζει?)

ναι ναι!!
βγαλτα και πουλησε τα μου!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 12 Ιούν 2003, 23:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
re pedia me 520evroa.... to saloni tou gti ine kala?giati apo oti vlepo edo mallon ine telia...alla apo tin alli provlimatizome gia to kalokeri parolo pou ego tis petsetes den tis dioxno me tipota.......skeftika na pouliso kai to palio saloni se timi efkerias.....opote tha mou vgei giro sta 350 me 300 evroa....na to paro?

εχεις PM !!!!
TZAG - Παρ 13 Ιούν 2003, 06:20:59
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δερμάτινο σαλόνι
Nikel έγραψε:
Akouo protasis:
Idea Nai i Oxi sto dermatino saloni?
Ean Oxi giati? (ektos tis timis, tou oti tha kaei o kolos Embarassed to kalokairi & tha glistras oligon ti)
Ean Nai:
Idea Derma i dermatini?
Idea Pou kai poso?

Νίκο είμαι σίγουρος κατ' αρχήν ότι το έχεις ήδη αποφασίσει να "ντύσεις" το σαλόνι σου. Εδώ "έντυσες χοντρά" τον κινητήρα σου, δεν θα "ντύσεις" το σαλόνι σου; Αποκλείεται. Το θέμα είναι τι να βάλεις, γνήσιο ή απομίμηση. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να βάλεις δέρμα γιατί αντέχει πολύ περισσότερο στη χρήση και στο χρόνο (σκέψου μιά καύτρα από τσιγάρο στη δερματίνη τι θα πάθει) και γιατί σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις, με το σκεπτικό ότι το γνήσιο κοστίζει περισσότερο αλλά αξίζει και περισσότερο.
Το κακό είναι ότι θα πρέπει να αντιληφθείς ότι θα μπείς στη διαδικασία της περιοδικής συντήρισης και του σαλονιού λόγω ευαισθησίας του δέρματος.
Προσωπικά δεν θα βάλω και δεν θα έβαζα δέρμα/τίνη γιά τους λόγους που ήδη έχεις αναφέρει, επίσης λόγω της ιδιομορφίας του CC, φθείρεται ευκολότερα (όταν είναι ανοιχτό και το "βαράει" ήλιος και αλάτι) σε σχέση με ένα κλειστό όχημα, και γιατί είναι πεταμένα λεφτά, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ομορφότερο με δερμάτινο σαλόνι. Είναι σίγουρα οπτικώς καλύτερο.
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι θα πρέπει να προσέχεις πολύ και στο τι θα φοράς εσύ και όποιος άλλος επιβαίνει στο δερμάτινο σαλόνι Shocked γιατί ακόμα και τα τζήν παντελόνια (έχουν κάτι σιδεράκια στο πλάϊ και στις κωλότσεπες) μπορούν να σου κάνουν ζημιά Exclamation
Κατά τα άλλα, θα πω: Καλόβολο το δερμάτινο σαλόνι σου!!! Very happy
TZAG - Παρ 13 Ιούν 2003, 07:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Στον DimiP να κάνεις την καλύτερη τίμη. Πούλησέ τα του φτηνά...3.000 ευρώ Exclamation
Twisted evil
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Παρ 13 Ιούν 2003, 09:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG να του τα πουλήσω δεν έχω πρόβλημα αλλά 3000 ευρώ είναι πολύ λίγα. Σκέψου ότι το αυτοκίνητο το έχω 1 μήνα άρα είναι ολοκαίνουργιο το σαλόνι. Ειδικά τα πίσω που δε χωράει κανείς να καθήσει! Άσε που πρέπει να αρχίσω να ψάχνω εγώ για να τα αντικαταστήσω.
Υπολογίζω στις 5000 ευρώ και δώρο το δερμάτινο τιμόνι.
Ευκαιρία, δε μπορείς να πεις!

Idea
DimiP - Παρ 13 Ιούν 2003, 23:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
DimiP - Παρ 13 Ιούν 2003, 23:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Vaggelis - Σαβ 14 Ιούν 2003, 01:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω μια συμβουλή για όσους θελήσουν να βάλουν δέρμα ή δερματίνη....
Πρέπει να έχετε όπωσδήποτε air-condition, γιατί αλλιώς θα πάρει φωτιά ο κ@λος σας τώρα το καλοκαίρι...
Πιστέψτε με, είμαι παθών (δερματίνη....)
nik7 - Σαβ 14 Ιούν 2003, 09:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
re vagelli diladi an exeis air condition antexete?giati meta apo afta pou akousa exo trelathei kai psinome trela na ta valo ta dermatina tou gti!!!
Vaggelis - Σαβ 14 Ιούν 2003, 23:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
re vagelli diladi an exeis air condition antexete?giati meta apo afta pou akousa exo trelathei kai psinome trela na ta valo ta dermatina tou gti!!!

Αν έχεις air-condition, και 50 βαθμούς να έχει μέσα στο αμάξι, το ανάβεις και δεν σου μένει η μπλούζα στο κάθισμα από τον ιδρώτα.....
Εγώ όταν κυκλοφορώ με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μου, αναγκαστικά πετσετούλα στο κάθισμα, γιατί αλλιώς μετά έχει ...στίψιμο της μπλούζας μου για να φύγει ο ιδρώτας...
DimiP - Κυρ 15 Ιούν 2003, 20:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
nik7 έγραψε:

Αν έχεις air-condition, και 50 βαθμούς να έχει μέσα στο αμάξι, το ανάβεις και δεν σου μένει η μπλούζα στο κάθισμα από τον ιδρώτα.....
Εγώ όταν κυκλοφορώ με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μου, αναγκαστικά πετσετούλα στο κάθισμα, γιατί αλλιώς μετά έχει ...στίψιμο της μπλούζας μου για να φύγει ο ιδρώτας...

και μια που μιλαμε για ιδρωτα αυτος ο καταραμενος (ο ιδρωτας) εχει επιπτωση στο τιμονι, στα καθισματα, και στα πλαστικα του αυτοκινητου.
εαν φορατε σορτσακια και ιδρωνετε πολυ τοτε σιγουρα θα παρατηρησετε ασπρες κηλιδες απο ιδρωτα (και αλατι) στο καθισμα εκει που αρχιζει το μαυρο κομματι δερματινης, μπουτια -γαμπες και οπου αυτα ερχονται σε επαφη.Επισης εκει που ακουμπαει το γονταο (ειδικα στους ψηλους) στο πλαι της κονσολας και εμπρος απο το λεβιε ταχυτητων και τελος, για οσους ακουμπουν το αριστερο χερι (αγκωνας) sto παραθυρο κατα το τελος του καλοκαιριου θα παρατηρησουν το σημαδι πανω στο πλαστικο!
α! ξεχασα και το λεβιε των ταχυτητων που ειναι το 2ο πραγμα που πιανουμε πιο συχνα με ιδρωμενα χερια... για το χειροφρενο ουτε λογος μια και ειμαστε καλα παιδια εμεις και δεν το πιανουμε συχνα στα χερια μας. Twisted evil Twisted evil Wink Wink
Vaggelis - Δευ 16 Ιούν 2003, 00:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μήτσο, Rexona δοκίμασες;;; Laughing Laughing Laughing
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Δευ 16 Ιούν 2003, 12:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP μη θυμώνεις! Για πλάκα το είπα οκ? Sad Sad Sad
Θα σου τα δώσω δωρεάν, εντάξει? Smile Smile

Όσον αφορά τη ζέστη παιδιά τα δέρματα είναι θάνατος. Προχτές μπαίνω στο αυτοκίνητο (ήταν παρκαρισμένο στον ήλιο) και έλεγε 46 βαθμούς. Έβαλα το κλιμα και προτίμησα να μείνω για 10 λεπτά απ΄ έξω μέχρι να δροσίσει. Δεν μπορούσα να καθίσω με τίποτα. Όσο για το λεβιέ των ταχυτήτων που είναι αλουμινίου, δεν το συζητάω.
Όχι βέβαια πως αυτό είναι λόγος να με ενοχλούν.Μπρός στα κάλη.. Smile
DimiP - Δευ 16 Ιούν 2003, 17:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Μήτσο, Rexona δοκίμασες;;; Laughing Laughing Laughing

δοκιμασα το old spice αλλα λεω να τους πω να μου αγορασουν το παλιο αποσμητικο μου...
σωστοοςςςςς;;;; Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool
DimiP - Δευ 16 Ιούν 2003, 18:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:
DimiP μη θυμώνεις! Για πλάκα το είπα οκ? Sad Sad Sad
Θα σου τα δώσω δωρεάν, εντάξει? Smile Smile

Όσον αφορά τη ζέστη παιδιά τα δέρματα είναι θάνατος. Προχτές μπαίνω στο αυτοκίνητο (ήταν παρκαρισμένο στον ήλιο) και έλεγε 46 βαθμούς. Έβαλα το κλιμα και προτίμησα να μείνω για 10 λεπτά απ΄ έξω μέχρι να δροσίσει. Δεν μπορούσα να καθίσω με τίποτα. Όσο για το λεβιέ των ταχυτήτων που είναι αλουμινίου, δεν το συζητάω.
Όχι βέβαια πως αυτό είναι λόγος να με ενοχλούν.Μπρός στα κάλη.. Smile

δε θυμωνω , για πλακα το εβαλα !

παντως αυτο ειναι το μεγαλο Γα**τω! να σου αρεσει κατι τοσο και να μην πρεπει να το βαλεις για καθαρα ...χρηστικους λογους. Evil
εχω δει 206 με δερματινο σαλονι (σε ενα συνεργειο) και επαθα πλακα με το ποσο ομορφο και ποσο διαφορετικο δειχνει απο τα "φτωχα" δικα μας.
Και μαλιστα 206 εν χρηση και οχι κανενα καλογυαλισμενο μοντελο σε καμια αντιπροσωπεια - εκει που απο τα φωτα και το περιβαλον και ποδηλατο να δεις θα σου φανει φεραρι... !
Και ενω θελεις και μπορεις , ερχεται το κλιμα (που το εχουμε γ@μησει και αλλαζει συνεχως) και σε τρεναρει μια που τωρα πια εχουμε 6 μηνες με τετοια ζεστη που αντε να αντεξεις...
πως να κατσεις πανω στο δερμα ; η μηπως εχουμε ολοι υπογεια parking παντου και δεν μας ενδιαφερει ο ηλιος ;;;
οποτε...μαλλον το ξεχναμε το δερματακι... Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
nik7 - Δευ 16 Ιούν 2003, 18:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
re pedia ego to mono provlima pou exo ine to ekso giati klisto garaz exo alla ama bgeis na pas gia mpanaki stin voula(paradigma leo)kai pas meta na mpeis sto toutou pou tha to exei kapsei o ilios pos tha katseis?kai oxi tipota allo alla ine afti i timi tou magaziou stin frantzi pou me keei.

telos na kano mia erotisi?mipos kserei kanenas poso paei to saloni tou quicksilver gia kenourgio?.....me endiaferei
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Τρι 17 Ιούν 2003, 12:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο ξεκίνησα για το 206 το cabrio το απλό. Μόλις είδα το rolland carros έπαθα πλάκα με το σαλόνι του. Είναι μπεζ με πράσινο όπως το χρώμα του αυτοκινήτου. Μπορεί η ζέστη να δημιουργεί κάποια προβληματάκια την ώρα που μπαίνεις μέσα αλλά δεν τρέχει τίποτα. Η άνεση και η ευχαρίστηση που σου προσφέρει είναι μοναδική και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλα να αποφύγεις τη δερματίνη κι ας είναι φτηνή λύση. Δε ξέρω αν καπνίζεις, αλλά εμένα μου έπεσε η κάφτρα επάνω χωρίς να το καταλάβω και δέν επαθε ΤΙΠΟΤΑ. (Εγώ τρελάθηκα).
Επιπλέον είναι επικίνδυνη όσον αφορά τα καθαριστικά, τα γυαλιστικά ακόμη και στον ιδρώτα, μπορεί να σου αφήσει στάμπα.
nik7 - Τρι 17 Ιούν 2003, 16:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
den sizito gia dermatini
sizito gia dermatino saloni eksoloklirou apo gti mavro
kai telika mallon ekei tha katalikso kai ego....
GIANNIS206 - Τετ 18 Ιούν 2003, 01:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το τιμόνι μου μαδάει συνεχώς!!!!Τα χέρια μου είναι μαύρα και όσο πάει συτό ασπρίζει!! Crying or Very sad
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Τετ 18 Ιούν 2003, 09:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Το τιμόνι μου μαδάει συνεχώς!!!!Τα χέρια μου είναι μαύρα και όσο πάει συτό ασπρίζει!! Crying or Very sad

Καλημέρα! Τί έπαθε το τιμόνι σου και ασπρίζει? Πρώτη φορά το ακούω
GIANNIS206 - Τετ 18 Ιούν 2003, 14:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαύρο δέρμα που έχει έχει ξεφλουδιστεί και φαίνονται άσπρα μπιμπίκια!!
Σαν κλωστές κάτι!!
Ivang - Παρ 27 Ιούν 2003, 08:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη, μάλλον το αυτοκίνητο σου χρειάζεται ολικό lifting γιατί σε λίγο θα αρχίζει να διαλύεται !!!

Πως φαίνονται οι πάλιουρες ...
GIANNIS206 - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Χα Χα Χα!
Αστα βαγγέλη μου αστα!Θα γίνει όμως!!!
kfilis - Σαβ 28 Ιούν 2003, 17:46:16
Θέμα δημοσίευσης:
To δερμάτινο σαλόνι για 3πορτο 206 στοιχίζει στην αντιπροσωπεία 270.000 δρχ. (μαύρο δέρμα στο πλάι με κόκκινο αλκαντάρα στο μέσο). Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η επένδυση στο ντουλαπάκι του συνοδηγού καθώς επίσης και στις πόρτες, πράγμα που δεν το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπείες ακόμα και αν τους του παραγγείλεις (παθών!!!). Τα καθίσματα ξηλώνονται και στέλνονται στον Βόλο.
nik7 - Κυρ 29 Ιούν 2003, 00:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
aplos sta ntinoun?den sou dinoun kenourgia me derma?
kai giati pane sto volo?exei tipota sigekrimeno ekei?
kai an thes mono derma(mavro-san afto tou gti???)?
exo dikio gia to telefteo?
kfilis - Δευ 30 Ιούν 2003, 14:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Βγάζουν την παλιά ταπετσαρία και περνούν τις δερματινες επενδύσεις. Και εγώ ήθελα όλο δέρμα, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται (Peugeot Μπακανιάρη). Το αποτέλεσμα κόκκινο αλκαντάρα και μαύρο δέρμα είναι αρκετά όμορφο (με μαύρο αμάξωμα). Στα ασημί 206 χρησιμοποιούν μαύρο δέρμα και γκρι αλκαντάρα. Προφανώς στο Βόλο θα υπαρχει κάποιος με το οποίο θα έχει υπογράψει η Lion Hellas κάποια σύμβαση.
Vaggelis - Δευ 30 Ιούν 2003, 14:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι...
DimiP - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι...

σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα... Wink
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ.
Vaggelis - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα... Wink
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ.

Σίγουρα, την δουλειά μπορώ να την κάνω και μόνος μου, γιατί βρίσκω πιστόλι σιλικόνης για να το κολλήσω..
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν....
Ady - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...

Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;

Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις.
Vaggelis - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;

Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις.

ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι
Ady - Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι

Αυτή τη στιγμή δεν έχω έτοιμες, αλλά μέσα στη βδομάδα κάτι θα γίνει.
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 19:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258797

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258796

Μόλις τώρα τις τράβηψα. Σας αρέσουν; Είναι δερματίνη.
PHSYBORG - Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλο Wink
ποσο πηγε το μαλλι ?Εχει κ πισω?
ποσες ωρες κανανε να τα βαλουνε ? Question
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαλλί εάν θυμάμε καλά γιατί είμαι ολίγων ξεχασιάρα πήγε περίπου 250 ευρώ.Είναι κάλυμμα, από πίσω είναι ύφασμα ελαστικό. Έχω βέβαια και στα πίσω καθίσματα.
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
Περίπου 1 ώρα
George4 - Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
σμαραγδη ειναι αρκετα ωραιο. ομως φανταζομαι οτι τα εβαλες στη ροδο οποτε δυσκολο να παμε σε αυτο το μαγαζι, μηπως ομως ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα που να μπορουμε να βρουμε και στην αθηνα?
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τα έβαλα Ρόδο. Τα είδε πρώτα γιατί δεν βάζουν μου είπε πάντα σε όλους τα ίδια καθίσματα. Δεν ξέρω εταιρία. Πάντως όταν πάω από εκεί θα ρωτήσω (έαν έβλεπα το θέμα το πρωί τώρα θα ήξερα γιατί είχα πέρασει το απογευματάκι)
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258986
stentor - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 01:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ιδια καλυμματα με αυτα στισ παραπανω φωτος φτιαχνει η PAN CAR στο Γαλατσι.Τιμη μου δωσε 150ε για το Clio μου και υποθετω τοσο θα ειναι και για τα 206.Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη?
Vaggelis - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
stentor έγραψε:
Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη?

Αν τσουρουφλάει λέει............
και αν δεν έχεις και air condition.......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
EPILOX - Παρ 09 Ιούλ 2004, 22:37:47
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ TO CARREFOUR.
ΤΟΝΩΣΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;
Steve - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 01:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το αμάξι σου είναι ενός ή δύο ετών, τότε έκανες έγκλημα. Γενικά να αποφεύγεις τα πράγματα από τα CARREFOUR, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τί κάνουν. Επίσης αν είναι γνωστή η μάρκα, ας το πάρεις κι από το μπακάλικο της γειτονιάς Razz Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις αλλά το προϊόν. Wink

Γενικά ο αφρός για τα καθίσματα είναι προσωρινή λύση και λόγω των συστατικών του, εγώ τον αποφεύγω. Προτιμώ είτε πλύσιμο με σφουγγάρι και σαμπουάν ειδικό για τα καθίσματα, είτε με €30 το πολύ 2 καλύμματα που τα βγάζεις και τα πλένεις όποτε θες Cool

Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς τον αφρό συνέχεια (το πολύ μια φορά στον μήνα δηλαδή) αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου, πλύσιμο με σφουγγάρι σε ειδικό συνεργείο για τέτοιες δουλειές. Wink
zzzleepy - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 07:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα κι εγώ τις προάλλες έναν τέτοιο αφρό γιατί είχα κάτι λεκέδες στο πίσω κάθισμα Twisted evil που δεν έφευγαν με τίποτα! Μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλειά και το ύφασμα του καθίσματος έγινε σαν καινούριο. Τώρα για το πόσο συχνά πρέπει να το χρησιμοποιούμε θα σε γελάσω... Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιώ όταν όλοι οι άλλοι μέθοδοι αποτυγχάνουν... Wink
Ghost Dog - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 09:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως μπορειτε να γραψετε πως ακριβως λεγεται το προιον γιατι θα με ενδιεφερε!? Rolling eyes
zzzleepy - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 13:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που πήρα εγώ λέγεται MAGIC (και μάλλον είναι ελληνικό προϊόν) κι ήταν το πιο φθηνό (3,5Ε το πήρα). Έχει παρόμοια προϊόντα και σε επώνυμες μάρκες (SONAX, GUARD κλπ) όπως επίσης και κάποια που είναι ειδικά για δέρμα και δερματίνες...
EPILOX - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 18:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΙΩ ΒΡΕΓΜΕΝΟ. ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ -ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΜΟΥΛΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΟΚΕΤΤΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;( ΤΙΜΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ)
DimiP - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 21:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν το αμάξι σου είναι ενός ή δύο ετών, τότε έκανες έγκλημα. Γενικά να αποφεύγεις τα πράγματα από τα CARREFOUR, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τί κάνουν. Επίσης αν είναι γνωστή η μάρκα, ας το πάρεις κι από το μπακάλικο της γειτονιάς Razz Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις αλλά το προϊόν. Wink

Γενικά ο αφρός για τα καθίσματα είναι προσωρινή λύση και λόγω των συστατικών του, εγώ τον αποφεύγω. Προτιμώ είτε πλύσιμο με σφουγγάρι και σαμπουάν ειδικό για τα καθίσματα, είτε με €30 το πολύ 2 καλύμματα που τα βγάζεις και τα πλένεις όποτε θες Cool

Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς τον αφρό συνέχεια (το πολύ μια φορά στον μήνα δηλαδή) αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου, πλύσιμο με σφουγγάρι σε ειδικό συνεργείο για τέτοιες δουλειές. Wink

οπως σωστα το εθεσες δεν παιζει ρολο το αν θα το παρεις απο το carefur η το μπακαλη της γωνιας αλλα η μαρκα και το αν γενικα ειναι καλο το προιον.
για το carefur δεν ξερω αλλα θα προτεινα ανεπιφυλακτα το PRAKTIKER (εν γνωση των συνεπειων του νομου περι διαφημισης) απλα γιατι εχει μεγαλη ποικιλια σε αυτα τα ειδη (πολυ μεγαλυτερη του carefur) καθως επισης καλυτερες τιμες στα ιδια πραγματα που βρισκεις και σε καταστηματα αξεσουαρ αυτοκινητων αλλου στην Αθηνα. Wink

εχω χρησιμοποιησει παρομοιο καθαριστικο για να βγαλω το καυσαεριο απο τον ουρανο του αυτοκινητου αλλα οχι με τα αποτελεσματα που θα ηθελα. καθαρισε μεν αλλα οχι σαν καινουργιο και επισης γδαρθηκε λιγο (λογω αναγκαστικη χρησης βουρτσας) και "αγριεψε" το μαλακο που ειχε.... Crying or Very sad
Steve - Σαβ 10 Ιούλ 2004, 23:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

οπως σωστα το εθεσες δεν παιζει ρολο το αν θα το παρεις απο το carefur η το μπακαλη της γωνιας αλλα η μαρκα και το αν γενικα ειναι καλο το προιον.
για το carefur δεν ξερω αλλα θα προτεινα ανεπιφυλακτα το PRAKTIKER (εν γνωση των συνεπειων του νομου περι διαφημισης) απλα γιατι εχει μεγαλη ποικιλια σε αυτα τα ειδη (πολυ μεγαλυτερη του carefur) καθως επισης καλυτερες τιμες στα ιδια πραγματα που βρισκεις και σε καταστηματα αξεσουαρ αυτοκινητων αλλου στην Αθηνα. Wink

εχω χρησιμοποιησει παρομοιο καθαριστικο για να βγαλω το καυσαεριο απο τον ουρανο του αυτοκινητου αλλα οχι με τα αποτελεσματα που θα ηθελα. καθαρισε μεν αλλα οχι σαν καινουργιο και επισης γδαρθηκε λιγο (λογω αναγκαστικη χρησης βουρτσας) και "αγριεψε" το μαλακο που ειχε.... Crying or Very sad

Οι παραδοσιακές λύσεις αν και κουραστικές, πάντα φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Π.χ. αν περνούσες 4-5 χέρια με το σφουγγάρι και το σαμπουάν τον ουρανό, το αποτέλεσμα θα ήτανε σίγουρα πιο ικανοποιητικό αλλά σίγουρα πιο μπελαλίδικο Wink

Αν ξέρατε τι περιέχουν μέσα τα σπρέυ αυτά για προωθητικά αέρια, τότε θα κάνατε μήνυση σε αυτούς που τα κατασκευάζουν Evil
zzzleepy - Κυρ 11 Ιούλ 2004, 00:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν ξέρατε τι περιέχουν μέσα τα σπρέυ αυτά για προωθητικά αέρια, τότε θα κάνατε μήνυση σε αυτούς που τα κατασκευάζουν Evil

Εεε ρε Σταύρε! Πρώτα μας κινείς την περιέργεια και μετά μας αφήνεις έτσι Laughing
Πες μας ντεεε... Wink
Steve - Κυρ 11 Ιούλ 2004, 00:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
Στην χημεία πάντα είμουν χάλιας και για λύπηση (ίσως όχι μόνο και στην χημεία Confused Sad ) αλλά ορισμένες φορές είχα και εγώ τις αναλαμπές μου και γι αυτό και κατάφερα να τελειώσω το Λύκειο Evil

Anyway, δεν ξέρω ονομασίες των συστατικών αυτών (π.χ. τριχλωροβουτάνιο, μονοπροπάνιο, κλπ.) αλλά ξέρω ότι υπό τις ανάλογες συνθήκες και θερμοκρασίες, μπορούνε να σου βλάψουν την επιφάνεια που τα χρησιμοποιείς. Και είμαι σίγουρος πως για να βγει το προϊόν αυτό στην αγορά, πρώτα περνάει ένα κάρο εργαστηριακούς ελέγχους, συμμορφώνεται με κάποια standards (είτε ISO είτε DIN κλπ.) και μετά βγαίνει στην αγορά. Δυστυχώς όμως λόγω του ότι οι εργαστηριακοί έλεγχοι καλύπτουν συνήθως λιγότερο από 100% των περιπτώσεων, και είναι και υψηλοί σε κόστος, πέφτουν μίζες και παίρνονται οι εγκρίσεις. Με την σκέψη λοιπόν και μόνο ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ακόμα που στο εξωτερικό που οι νομοθεσίες είναι πιο αυστηρές ( Rolling eyes ) τρέμω στην σκέψη να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε καθαριστικό (σε σπρέυ πάντα!). Wink
netblaster - Κυρ 11 Ιούλ 2004, 12:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κοιταξετε στο εγχειριδιο του αυτοκινητου λεει πώς και με τι να καθαριζονται οι εσωτερικες επενδυσεις του αυτοκινητου!!! Εγω τον πεζουλα τον καθαριζω με κατι προιοντα AutoGlym που εχει ο πατηρ για τις "μπεμπες" και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα!!! Καμια φορα βαζω και κατι καθαριστικα που βαζει η μανα μου στους καναπεδες και γενικοτερα καθε τι υφασματινο στο σπιτι!!! Αφου τα εμπιστευεται για το σπιτι (ολοι ξερουμε τι λοξα εχουν με το σπιτι...), γιατι να μην τα χρησιμοποιησω κιεγω?!?!? Ο,τι και να βαλετε παντως πρεπει να ακολουθειτε πιστα τις οδηγιες και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink
Steve - Κυρ 11 Ιούλ 2004, 13:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα εε? Wink Να γιατί δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου... Cool
argonaftis - Δευ 12 Ιούλ 2004, 08:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει τίποτα που να κάνει για τα δερματάκια και τα υφάσματα ή χρειάζεται ξεχωριστό για κάθε ένα?
Steve - Δευ 12 Ιούλ 2004, 10:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για δερματα ΚΑΙ υφάσματα αποκλείεται... Είναι διαφορετικά υλικά! Wink
Touristas - Δευ 12 Ιούλ 2004, 17:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
Hparxi kai afros gia to saloni kai ygro gia to derma ta exo kai ta dio apo tin mama Peugeot !!! Razz
EPILOX - Τρι 13 Ιούλ 2004, 21:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,

ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ;
smaraghi - Τετ 14 Ιούλ 2004, 07:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
EPILOX έγραψε:
ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Δεν νομίζω NodNo Confused
Γιατί δεν το πας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που κάνουν
αποκλειστικά αυτή την δουλεία;

Εγώ για την δερματίνη μου και το δερμάτινο τιμονάκι μου
χρησιμοποιώ το EAGLE ONE (Protectant lotion).
Lucifer - Τετ 14 Ιούλ 2004, 13:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
netblaster έγραψε:
και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα εε? Wink Να γιατί δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου... Cool

κοιτα Steve το αμαξακι σου ειναι ακομα καινουργιο, οταν περασουν τα χρονακια θα δεις πως θα χρησημοποιεις τετοιου ειδους προιοντα.
τωρα εαν θελεις να δωσεις 150 ευρα σε κανενα πληντηριο αυτοκινητων παω πασο.
σημερα πηρα ενα σπρει της Wurth και ελπιζω να εχω αποτελεσματα γιατι τα καθισματα εχουν γινει χαλια απο το θαλασινο αλατι.
Lucifer - Τετ 14 Ιούλ 2004, 23:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα τελικα το δοκιμασα και μπορω να πω με σιγουρια οτι τα καθισματα εγιναν καινουρια!
το μονο πραγμα που φοβομουν ηταν μηπως αργησει να στεγνωσει το υφασμα αλλα σε μια ωριτσα ηταν ετοιμο για βολτες!
παντως η Μονικα Λεβινσκι εαν εβαζε Wurth στους λεκεδες της ακομα θα την εψαχναν!! Laughing Laughing Laughing
σε εμενα παντως δουλεψε καταπληκτικα, τερμα τετοιου ειδους αηδιαστικοι λεκεδες! Cool
EPILOX - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 01:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΠΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!! ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR.
Steve - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 05:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
EPILOX έγραψε:
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR.

Το λέω και πάλι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ.

Τί μάρκα ήταν λοιπόν αυτό που χρησιμοποίησες? Rolling eyes
307__:)(dimitris) - Πεμ 07 Μάϊ 2009, 21:04:13
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα σας ρωτησω εδω.Λοιπον πριν απο λιγο η μικρη εκανε εμετο μεσα στο αυτοκινητο Crying or Very sad αποτελεσμα παιδικο καθισμα (λιγο με νοιαζει καθαριζει στην μπανιερα) πισω καθισμα αυτοκινητου το μισο και η πλατη απο το μπροστινο σκ@@@ ,εκτος απο το σπρει που λενε τα παιδια ποιο πανω ξερετε τι αλλο να κανω για να καθαρισουν χωρις να αφησουν σημαδι η χωρις να γινουν διχρωμα Question Idea καθε βοηθεια πολυτιμη γιατι εκτος το οτι ειναι χαλια μυριζουνε και πολυ ωραια Pale
Sanctuary - Σαβ 26 Σεπ 2009, 14:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα κ εγώ έναν αφρό της Sanox απο το Praktiker για το σαλόνι για κάτι λεκέδες που μου άφησαν προίκα οι καρακαϊδόνες που το πήρα μεταχειρισμένο κ έκαναν απίστευτη δουλειά....
Τώρα το έχω αφήσει να στεγνώσει αλλά δείχνει καινούριο το σαλόνι. Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες