Nikel έγραψε: |
Re si Vini endiaferomai gia derma (tora oikologiko thanai apo katsika thanai posos me endiaferei arkei na einai kali piotia) dixromia alla anarotiemai POU k'POSO. Dioti ego den thelo apla na ntiso ta kathismata alla kai tis tapetsaries stis portes opos kai to ntoulapaki. Den ksero an katalaves ti ennoo alla an exeis dei CC me derma mesa nomizo pos katalaves. |
vini έγραψε: |
Oποιος θέλει να καλύψει το 206 με μαύρο δέρμα bucket Γερμανίας σε καλή τιμή (κάτω από 80000δρχ) μπρος-πίσω να μου πει...
Ξέρω καλό μαγαζί, prive, που ασχολειται με πατρόν πάνω στα αυτοκίνητα για τέλεια εφαρμογή.... Εγώ είχα βάλει στο COUPE μου και όποιος θέλει φωτό μπορώ να του στείλω...φοβερή δουλειά.... Για ποιο φτηνές καταστάσεις...κάτω από 30000δρχ...και για bucket υφασματοδιχρωμίες ξέρω την AUTOFAST....καλή δουλειά, όμορφο αποτέλεσμα....αλλά ύφασμα.... Επίσης νέα πηγή με πολύ καλά πράγματα και φτηνά!!!....δυστυχώς λίγο μακριά...στην Σύρο....αλλά το παληκάρι μας τα στέλνει με αντικαταβολή!!! Δίχρωμα καλύμματα από οικολογικό δέρμα!!! Παραγγελία στα μέτρα του 206 (τέλεια εφαρμογή) σε χρώματα ΜΑΥΡΟ γυρω-γύρω και στη μέση ΜΠΛΕ (dimip που είσαι?), ΚΟΚΚΙΝΟ (pezomania που είσαι?), ΓΚΡΙ. Τιμή 150 ΕΥΡΩ....εγκατάσταση εύκολη ακόμη και σε βενζινάδικο.... Η πηγή αυτή έχει και άλλα πολλά πράγματα από διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές.... Δεν τα αναφέρω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.... |
alexandros έγραψε: |
Σιγα Vini σιφουνα μας εκανες ανω κατω α.Δερμα κατω απο 80000?? ![]() ![]() ![]() ![]() β.Διευθυνση της aUTOFAST? γ.Τι ειναι το οικολογικο δερμα?Το μπλέ ειναι ελεκτρικ η αρζαν?(μα τι λεω παλι?). |
DIMIP έγραψε: |
VINI, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΤΕΤΟΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡCONDITION.\ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ME ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΙΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΣΩΣΤΤΟΟΟΟΣΣΣΣΣ>? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ , ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ 206 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑς. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. |
BYRON206 έγραψε: |
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.......... |
BYRON206 έγραψε: |
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.......... |
christhehealer έγραψε: |
Vini δεν είπα 500 ευρώπουλα, είπα 500.000 που σημαίνει 1500 ευρώπουλα.
Tο σημειώνω αυτό για να μην νομίσει κανένας ότι θα βάλει δέρμα στην Cononly με 150.000. Yπάρχει και άλλος ένας που βάζει δέρματα άλλα απ' όσο ξέρω, είναι ελάχιστα πιο φθηνός. οπότε πας στην Cononly που είναι εγγύηση. Συνάδελφος που μόλις πήρε το MGF, και το είχε παραγείλει με δερμάτινο σαλόνι, το αυτοκίνητο ήρθε με απλό, και ντύθηκε με δέρμα εδώ στην Cononly. Aν δεν μου το είχε πει, σε καμία περίπτωση δεν θα καταλάβαινα ότι δεν είναι από το εργοστάσιο. |
vini έγραψε: |
Αλλά εσείς ακούτε τους Πανούτσους και τους Καρπετόπουλους....ο γνωστός ο Ελληνας....ο ετσι ο γιουβέτσι..... Φιλαράκια....σκεφτείτε και προβληματιστείτε....Vini speaking.... ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Μια (χμμ) ερώτηση:
Στο φίκι φίκι γλυστράει πολύ? Και μετά αν γίνει κανα ατύχημα,καθαρίζει εύκολα ή θα τα δίνω στο Clean System να μου το κάνει καινούργιο; ![]() |
christopher έγραψε: |
Συγνώμη που ξεφεύγω λίγο από τη "δερμάτινη" συζήτησή σας αλλά ψάχνω για κάτι πιο απλό. Σκέφτομαι για μονόχρομο σκούρο (μπλε) με ένα μικρό λέοντα στην πλάτη σε άσπρο ή κόκκινο. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο από την αντιπροσωπεία ή αν μπορώ να το παραγγείλω μέσω κάποιου καταστήματος με αξεσουάρ αυτοκινήτου? Δεδομένο ότι μένω Κρήτη. Αν μπορείτε να μου πείτε και ενδεικτική τιμή (για τα μπρος ή για όλα τα καθίσματα) ή τέλοσπάντων αν είναι πολύ πιο ακριβά από απλά καλύματα. Βέβαι μιλάμε για καλύματα που να πιανουν όλο το κάθισμα και όχι μόνο το μπροστά μέρος. Ευχαριστώ. :D |
nik7 έγραψε: |
mipos kserei kanenas poso paei to dermatino saloni gia triporto?
giati simera piga stin Fratzi.. kai epatha tin plaka mou.... |
TONY PAP έγραψε: |
Βούλα
βγάλε γρήγορα τα δερμάτινα γιατί έτσι όπως το τρέχεις (ταμαθα εγώ...) θέλεις bucket αγωνιστικά !!! Ασε που δεν θα μυρίζουν ή κολλάνε κιόλας το καλοκαίρι... Χαιρετίσματα.... (Η δευτέρα σου στις 6000+ στροφές πόσα χλμ βγάζει?) |
re pedia me 520evroa.... to saloni tou gti ine kala?giati apo oti vlepo edo mallon ine telia...alla apo tin alli provlimatizome gia to kalokeri parolo pou ego tis petsetes den tis dioxno me tipota.......skeftika na pouliso kai to palio saloni se timi efkerias.....opote tha mou vgei giro sta 350 me 300 evroa....na to paro? |
Nikel έγραψε: |
Akouo protasis:
![]() Ean Oxi giati? (ektos tis timis, tou oti tha kaei o kolos ![]() Ean Nai: ![]() ![]() |
re vagelli diladi an exeis air condition antexete?giati meta apo afta pou akousa exo trelathei kai psinome trela na ta valo ta dermatina tou gti!!! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Αν έχεις air-condition, και 50 βαθμούς να έχει μέσα στο αμάξι, το ανάβεις και δεν σου μένει η μπλούζα στο κάθισμα από τον ιδρώτα..... Εγώ όταν κυκλοφορώ με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μου, αναγκαστικά πετσετούλα στο κάθισμα, γιατί αλλιώς μετά έχει ...στίψιμο της μπλούζας μου για να φύγει ο ιδρώτας... |
Vaggelis έγραψε: |
Μήτσο, Rexona δοκίμασες;;; ![]() ![]() ![]() |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: |
DimiP μη θυμώνεις! Για πλάκα το είπα οκ? ![]() ![]() ![]() Θα σου τα δώσω δωρεάν, εντάξει? ![]() ![]() Όσον αφορά τη ζέστη παιδιά τα δέρματα είναι θάνατος. Προχτές μπαίνω στο αυτοκίνητο (ήταν παρκαρισμένο στον ήλιο) και έλεγε 46 βαθμούς. Έβαλα το κλιμα και προτίμησα να μείνω για 10 λεπτά απ΄ έξω μέχρι να δροσίσει. Δεν μπορούσα να καθίσω με τίποτα. Όσο για το λεβιέ των ταχυτήτων που είναι αλουμινίου, δεν το συζητάω. Όχι βέβαια πως αυτό είναι λόγος να με ενοχλούν.Μπρός στα κάλη.. ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Το τιμόνι μου μαδάει συνεχώς!!!!Τα χέρια μου είναι μαύρα και όσο πάει συτό ασπρίζει!! ![]() |
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι... |
DimiP έγραψε: | ||
σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις! Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις; Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις! στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα. αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις. τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα... ![]() πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ. |
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν.... |
ady έγραψε: | ||
Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού; Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις. |
ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι |
stentor έγραψε: |
Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη? |
Steve έγραψε: |
Αν το αμάξι σου είναι ενός ή δύο ετών, τότε έκανες έγκλημα. Γενικά να αποφεύγεις τα πράγματα από τα CARREFOUR, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τί κάνουν. Επίσης αν είναι γνωστή η μάρκα, ας το πάρεις κι από το μπακάλικο της γειτονιάς ![]() ![]() Γενικά ο αφρός για τα καθίσματα είναι προσωρινή λύση και λόγω των συστατικών του, εγώ τον αποφεύγω. Προτιμώ είτε πλύσιμο με σφουγγάρι και σαμπουάν ειδικό για τα καθίσματα, είτε με €30 το πολύ 2 καλύμματα που τα βγάζεις και τα πλένεις όποτε θες ![]() Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς τον αφρό συνέχεια (το πολύ μια φορά στον μήνα δηλαδή) αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου, πλύσιμο με σφουγγάρι σε ειδικό συνεργείο για τέτοιες δουλειές. ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
οπως σωστα το εθεσες δεν παιζει ρολο το αν θα το παρεις απο το carefur η το μπακαλη της γωνιας αλλα η μαρκα και το αν γενικα ειναι καλο το προιον. για το carefur δεν ξερω αλλα θα προτεινα ανεπιφυλακτα το PRAKTIKER (εν γνωση των συνεπειων του νομου περι διαφημισης) απλα γιατι εχει μεγαλη ποικιλια σε αυτα τα ειδη (πολυ μεγαλυτερη του carefur) καθως επισης καλυτερες τιμες στα ιδια πραγματα που βρισκεις και σε καταστηματα αξεσουαρ αυτοκινητων αλλου στην Αθηνα. ![]() εχω χρησιμοποιησει παρομοιο καθαριστικο για να βγαλω το καυσαεριο απο τον ουρανο του αυτοκινητου αλλα οχι με τα αποτελεσματα που θα ηθελα. καθαρισε μεν αλλα οχι σαν καινουργιο και επισης γδαρθηκε λιγο (λογω αναγκαστικη χρησης βουρτσας) και "αγριεψε" το μαλακο που ειχε.... ![]() |
Steve έγραψε: |
Αν ξέρατε τι περιέχουν μέσα τα σπρέυ αυτά για προωθητικά αέρια, τότε θα κάνατε μήνυση σε αυτούς που τα κατασκευάζουν ![]() |
netblaster έγραψε: |
και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! ![]() |
EPILOX έγραψε: |
ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ |
Steve έγραψε: | ||
Επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα εε? ![]() ![]() |
EPILOX έγραψε: |
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR. |