ROLAND GARROS έγραψε: |
Όπως λίγοι από εσάς ξέρουν από την Τετάρτη 7/7 έχω παραδώσει το αυτοκίνητο μου στην Lion hellas για να φτιαχτούν όλα τα μόνιμα προβλήματα μου τα οποία είναι
1. Οροφή (μπάζει νερά ... ΠΟΛΛΑ) 2. Τραβάει δεξιά 3. Τρίζει το κάθισμα 4. Το δέρματινο κάθισμα του οδηγού έχει κυλίδα άλλου χρώματος από την πρώτη μέρα που το πήρα 5. Το φανάρι της ομίχλης μπροστά αριστερά βάζει νερά 6. Πρώτο service δωρεάν που αφορά εγγυήσεις + τακάκια εμπρός ! Μου δίνουν άλλο 206cc του 2001 με 43000 χλμ χωρίς λάστιχα και με καμμένο φλάς. Την επόμενη ημέρα επισκέπτομαι το συνεργείο ώστε να πάρω κλειδία που έχω ξεχάσει μέσα όπου: πριν φτάσω, ακριβώς απέναντι στον Κηφισό... μου σκάει το πίσω αριστερό λάστιχο με 110χλμ/ωρα!!! Ενημερώνω την sixt τι έχει συμβεί και φτάνω εκεί μετά από 20 λεπτά! Βρίσκω τακάκια πάνω στο δερματινό του συνοδηγού... (να ήταν του οδηγού να πώ πάει στο διάολο.) Δεν έχει γίνει καμία άλλη εργασία στο αυτοκίνητο μου μέσα σε 36 ώρες!!! καθώς επίσης αναγκάζομαι να αλλάξω αυτοκίνητο λόγω προβλημάτων. Ενημερώνομαι από την κοπέλα στις κρατήσεις οτι ολόκληρη η sixt μπορεί να μου διαθέσει ΜΟΝΟ 406 του 99 ή 307 Station Wagon (Space Wagon)! (μένω παγκράτι) πήρα το 307 SW και έκανα 1ώρα και 35 λεπτά να παρκάρω. Φτάνω σπίτι, μιλάω με τον δικηγόρο μου και ετοιμάζω εξωδικό προς τις εταιρείες SIXT, Lion hellas & Peugeot Assistance Με κοινοποίηση Peugeot Γαλλίας. Πάω σήμερα να παραδόσω το 307 και με ενημερώνουν οτι με περιμένει το 206cc με αλλαγμένα λάστιχα και φτιαγμένο φλας... επειδή απλά τους κάλεσε ο δικηγόρος μου. Τους ενημερώνω ότι θέλω να παραλάβω το αυτοκίνητό μου σε όποιο στάδιο βρίσκεται! Ο κ. Νασερί υπεύθυνος υποδοχής συνεργείου με ενημερώνει με άσχημο τρόπο ότι : καθίστε!!! Αν πάρω το αυτοκίνητο μου χωρίς να τελείωσει... να μην το ξαναπάω την δευτέρα! και γενικά να μην το ξαναπάω! τα κάνω λίμπα... με καλεί σε 3 λεπτά στο κινητό μου ενώ είμαι στον γεν διευθυντή της SIXT και μου λέει... μόλις έκανα ευθυγράμμιση και μπορείς να το πάρεις. Το πήρα ομολογουμένως δεν τραβάει δεξια!@!!!@!@!@ και φρενάρει... Θα το πάω την δευτέρα και θα το πάρω την αλλη παρασκεύη! δεν μου έκλεισε την κάρτα εργασίας... αν καλέσω το ΣΔΟΕ για έλεγχο τους @#$%$#@@!$% τα πρέκια. ΒΑΡΕθΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ! |
Παράθεση: |
Ο κ. Νασερί υπεύθυνος υποδοχής συνεργείου με ενημερώνει με άσχημο τρόπο ότι :
καθίστε!!! Αν πάρω το αυτοκίνητο μου χωρίς να τελείωσει... να μην το ξαναπάω την δευτέρα! και γενικά να μην το ξαναπάω! |
Φιλέ μου φυσικά δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης... ο καθένας έχει την ελευθερία του λόγου του...
Αυτά που έχω γράψει σε τόσο μεγάλο post φάνταζομαι πως είδες οτι αφορούν προβλήματα που δεν σχετίζονται με την απλή εξυπηρέτηση της προγραμματισμένης συντήρησης, που παρεπειπτόντως δεν έχω χρειαστεί ακόμη... Τα προβλήματα ξεκίνησαν και τελειώσαν για μένα από την αρχική ποιότητα του αυτοκινήτου μου και μιλάω για την ποιότητα του τεμαχίου και όχι γενικότερα όλων των ομοίων οχημάτων. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η άρνηση εξυπηρέτησης από την Lion στην οριστική λύση του προβλήματος με παρότρυνση για όσες επισκέψεις χρειάζονται για την πλήρη επιδίορθωση. Επειδή όμως ο χρόνος είναι χρήμα... έδωσα τα ωραία μου 10000 παραπάνω κατ'ευθείαν στην Reanult περιμένωντας το Megane cc... Για να δουμε τι διαφορά έχουν! |
underage έγραψε: |
Πριν καμιά δεκαριά μέρες είδα σε βενζινάδικο, ένα 206cc στο οποίο είχε μπλοκάρει το σύστημα τις οροφής και είχε μείνει μισάνοιχτη. Ούτε άνοιγε - ούτε έκλεινε. Δεν ξέρω όμως αν οφειλόταν σε λάθος χειρισμό ή σε βλάβη. Η κοπέλα πάντως έκλαιγε. |
το ίδιο μπορει να συμβεί αν ξεκινήσεις την διαδικασία αναδίπλωσης με μπαταρία και κατα τη διάρκεια βάλεις μπρός...
όσο για το Megane... ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!! πως ήταν το 206... ε καμία σχέση! αυτό είναι όντως CC! και μάλιστα όταν είναι κουπε δεν ακούγεται κιχ και εσυ ας περνάς και πλακόστρωτο! όσο για την οροφή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ρομποτική έχει πέσει... |
το ίδιο μπορει να συμβεί αν ξεκινήσεις την διαδικασία αναδίπλωσης με μπαταρία και κατα τη διάρκεια βάλεις μπρός...
όσο για το Megane... ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!! πως ήταν το 206... ε καμία σχέση! αυτό είναι όντως CC! και μάλιστα όταν είναι κουπε δεν ακούγεται κιχ και εσυ ας περνάς και πλακόστρωτο! όσο για την οροφή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ρομποτική έχει πέσει... |
Bluewinter έγραψε: |
Μόλις σήμερα πήρα το αμάξι μου, έκανα το μεγάλο service στα 30.000 στην αντιπροσωπεία της Peugeot (Dakar)!!
Έκανα βεβαία και κάποιες αισθητικές αλλαγές (βαψίματα) αλλά περισσότερο μου στοίχησε το service!! Καλύτερα μην σας πω το ποσό!!!! Το αμάξι είναι πραγματικά καλύτερα τώρα, αλλά το πάθημα μάθημα, καθότι με τέτοιες τιμές θα το σκεφτώ πολύ πλέον!! ![]() |