PHSYBORG έγραψε: |
Kαταρχην δεν εχουμε οι περισσοτεροι 90αρι!
Παμε κ στην αποροια σου! Εγω με το 75 ΧΤ παω με 170 κ δεν νιωθω να πεταω ! Κοιταξες τον αερα στα λαστιχα σου οταν το πηρες ???????? ![]() Συνηθως οι αντιπροσωπιες το παραδιδουν με 40 αερα( πιεση ) ! ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Δεν εχει σχεση ποσο βαρυ ειναι το αμαξι!
Την δουλεια την κανουν τα αμορτισερ ( αν πλεει η οχι στα πολλα) κ η αεροδυναμικη! Εμενα προσωπικα με μαμα αναρτησεις ακομα ειναι βιδωμενο στα πολλα ! Πιεσης δοκιμασε απο 30-32 |
geo1st487 έγραψε: | ||
Εχω δει πολλα 206 που το φτερο ειναι λιγο πιο πανω απο την ροδα. Το δικο μου δεν ειναι ετσι. Δηλαδη το φτερο απεχει αρκετα απο την ροδα. Λετε αν τα αμορτισερ εινα χαμηλωμενα να ειναι καλυτερα; Δεν μετρησα την πιεση των ελαστικων αλλα μαλον πρεπει να εχουν υψηλη πιεση. |
Sidobre έγραψε: |
Eχμμμ να κάνω μια ερώτηση....
Σε ποιά εθνική πήγαινες με 130;;;;; Γιατί ρωτάω;; Γιατι π.χ. στην Αθηνών-Λαμίας που ο δρόμος είναι απαράδεκτος (μέχρι περίπου την Θήβα) είναι πολύ πιθανό να σου έδωσε την αίσθηση αυτή ειπειδή είναι πιο σφικτή η ανάρτηση από το Megane. |
SnakeMJK έγραψε: |
E... Μετά τα 180, κάπως αρχίζει και πλέει... which doesn't? ![]() |
Qman έγραψε: |
Μια αεροτομή θα σε σώσει φίλε μου...
όσο πιο πολύ πηγαίνεις,τοσο πιο πολύ θα το νιώθεις βιδωμένο... |
argonaftis έγραψε: | ||
Ένας φίλος μηχανικός μου είχε πει ότι με την αεροτομή το αυτοκίνητο σηκώνεται λίγο (λόγω αεροδυναμικής) και έτσι χανεις λίγο σε κράτημα (όχι αισθητα και τίποτα επικύνδινο).Πράγμα που μου φαίνεται λογικό.... Δεν είμαι ειδικός, απλά λέω... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||||
MAΛΛΟΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΛΟΓΩ donwforce ! ![]() |
geo1st487 έγραψε: |
Ο δρομος που οδηγουσα δεν ηταν τελειος, ειχε τις λακουβιτσες του. Μικρες μεν αλλα οσο να ναι δημιουργει προβλημα. Ενοειτε οτι με το Megane του πατερα μου δεν υπαρχει τοσο εντονο προβλημα στις λακουβες γιατι ειναι πιο βαρυ. Οσο για τις αναρτησεις το Megane μου φαινεται πως εχει πιο σκληρες αναρτησεις απο το 206. Αυτο το λεω γιατι το Megane στις λακουβες χτυπαει πιο αγρια απο το 206. Αν οδηγαω με 190 σε ευθεια σε τελειο δρομο χωρις την παραμικρη λακουβιτσα τοτε πολυ πιθανον να μου φανει σταθεροτατο το αμαξι. Σε ενα ευθυ και χωρις ανωμαλιες δρομο ειναι φυσικο σχεδον ολα τα αμαξια να ειναι σταθερα. Ελα ομως που οι περισσοτεροι δρομοι στην Ελλαδα ειναι αστα να πανε. Φιλε kanelj τι να σου πω. Αν ειναι να πηγαινεις με 120 να χοροπηδαει το αμαξι απο τι λακουβιτσες και να φοβασαι μη φυγεις απο τον δρομο τοτε κλαψτα χαραλμπε |
Ydwr έγραψε: |
Μηπως παιζει ρολο και το τιμονι? Μηπως λεω μηπως του megane δεν εχει τοσο μεγαλη υποβοηθηση? |