PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σακκούλα στον σωλήνα της εξάτμισης

Ghost Dog - Σαβ 03 Ιούλ 2004, 16:17:01
Θέμα δημοσίευσης: Σακκούλα στον σωλήνα της εξάτμισης
Πριν απο κανα μηνα <<βρεθηκε>> (τωρα το πως ειναι μεγααααλη ιστορια) κατω απο το πεζακι μου μια.... Shocked σακκουλα μπαζων Shocked τμημα της οποιας ελιωσε και κολλησε απο κατω! εχουν γινει περισσοτερα απο 2000 χιλιομετρα και δεν ειναι λιγες οι φορες που μια.... Mad περιεργη μυρωδια Mad κανει αισθητη την παρουσια της! Καμια ιδεα για να το καταπολεμισουμε?? Rolling eyes Ευχαριστω Wink
SnakeMJK - Σαβ 03 Ιούλ 2004, 18:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει στο Yaris της αδερφής μου. Χώθηκα από κάτω και την τράβηξα με το χέρι. Όπου είχε κολλήσει για τα καλά, την ζέστανα λίγο με έναν αναπτήρα και βγήκε σαν μπανανόφλουδα Razz
ROLAND GARROS - Δευ 05 Ιούλ 2004, 09:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
αν σου πώ ότι είσαι και τυχερός...

πρίν πάρω τον πεζουλα, έιχα εταιρικό CORSA... στο οποίο μου κόλλησε σακούλα ας πουμε στο χταπόδι. με αποτέλεσμα εκτός της μυρωδίας... να βγάζει και έντονους καπνούς... φαντάσου να μην μπορείς να κάνεις κάτι και να βγάζει και τόσο καπνό που δεν βλέπεις μπροστά.

Η λύση δόθηκε από την ΟΠΕΛ. Βάλανε μπρός το αυτοκίνητο να ζεσταθεί λίγο , το σηκώσανε τσαλακώσανε μια εφημερίδα (όλοκληρη... έκαιγε πάρα πολύ) και το σκουπίσανε.... σε 5 λεπτά όλα ήταν οκ...
xeskepastos - Τρι 06 Ιούλ 2004, 23:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Παρι, διαβαζοντας την υπογραφη σου διαπιστωσα οτι οντως το εργαλειο παει μια χαρα πλην ομως εχω την εντυπωση οτι αν συνεχιζιες να το σκιζεις ετσι κρυο δεν θα πηγαινει για πολυ ακομη... Wink
Vaggelis - Τετ 07 Ιούλ 2004, 07:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη, πρέπει να φύγει επειγόντως και το τελευταίο κομμάτι σακούλας που έχει απομείνει......
Έχω δει αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά, επειδή του κόλλησε στον καταλύτη σακούλα......... Shocked Shocked Shocked
ROLAND GARROS - Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Άρη, μήπως δεν το σκίζεις ποτέ το δικό σου έτσι?!!?

αυτή η φωτό έχει βγεί στην εθνική Αθηνών Θεσσαλονίκης κάπου στη Λαρίσα ενώ το αυτοκίνητο είχε ήδη κάνει 350 χλμ! απ΄λώς όταν τρέχει πε΄φτει η θερμοκρασία λαδιού και ανεβαίνει του νερού Smile

Μάλιστα επειδή ήμουν καχύποπτος με την Peugeot... (όπως πάντα) πήρα τηλέφωνο επιτόπου τον Νασερί (Υπεύθυνο υποδοχής service lion hellas και τον ρώτησα... όπου με καθησύχασε.

Αυτά.

Όσο για την σακούλα... ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ?
ROLAND GARROS - Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το Άρη κάντετο ΣΠύρο Smile Laughing Embarassed Rolling eyes
Sidobre - Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
απ΄λώς όταν τρέχει πε΄φτει η θερμοκρασία λαδιού και ανεβαίνει του νερού Smile

Εχμμμ, για άλλη μια φορά, ανάποδα τα λες.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
kanelj - Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
ROLAND GARROS έγραψε:
απ΄λώς όταν τρέχει πε΄φτει η θερμοκρασία λαδιού και ανεβαίνει του νερού Smile

τωρα τι ειναι παλι αυτο Question Question
παραπλανητικο?
αναποδα τα λες μαλλον!
ROLAND GARROS - Τετ 07 Ιούλ 2004, 11:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ δεν είχα πιεί καφέ ακόμη!

Ανάποδα τα είπα έχετε δίκιο...
xeskepastos - Τετ 07 Ιούλ 2004, 21:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
μήπως δεν το σκίζεις ποτέ το δικό σου έτσι?!!?

Eχμ... οχι πραγματι το δικο μου δεν το σκιζω ετσι... και γιατι εχω μονο 1400 χλμ στο κοντερ... κατσε να το στρωσω και θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες