PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Φρένα - ερώτηση κρίσεως

ROLAND GARROS - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:11:25
Θέμα δημοσίευσης: Φρένα - ερώτηση κρίσεως
όταν φρενάρω, κρατώντας σταθερά το φρένο, παρατηρώ οτι κάνει σαν σε μια πληρη περιστροφή της ζάντας σε κάποιο σημείο έχει πιο άμεσο φρεναρισμα και σε κάποιο άλλο σημείο λιγότερο άμεσο. οταν φρενάρω με ταχύτητα δεν παίζει το τιμόνι η κάνει υστερίες γενικά... είναι σταθερό ...

υποθέτω οτι δεν έχουν στραβώσει η δισκόπλακες γιατι αλλιώς θα χόρευα τανγκό αντί να σταμάταγα, πράγμα που δεν κάνω ( απλώς κάνω το σταυρό μου )
Recifees - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:33:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φρενα - ερώτηση κρίσεως
ROLAND GARROS έγραψε:
όταν φρενάρω, κρατώντας σταθερά το φρένο, παρατηρώ οτι κάνει σαν σε μια πληρη περιστροφή της ζάντας σε κάποιο σημείο έχει πιο άμεσο φρεναρισμα και σε κάποιο άλλο σημείο λιγότερο άμεσο. οταν φρενάρω με ταχύτητα δεν παίζει το τιμόνι η κάνει υστερίες γενικά... είναι σταθερό ...

υποθέτω οτι δεν έχουν στραβώσει η δισκόπλακες γιατι αλλιώς θα χόρευα τανγκό αντί να σταμάταγα, πράγμα που δεν κάνω ( απλώς κάνω το σταυρό μου )

Τα Premium Contact έχεις ακόμα ??
ROLAND GARROS - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 12:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
nope! το δικό μου λόγω roland garros φοράει 16αρα OURAGAN ζαντούλα με λαστιχάκι GOODYEAR F1 205 /50/16...

Καμία ιδέα?
netblaster - Παρ 02 Ιούλ 2004, 08:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για κοιτα τα σωληνακια σου!!!
Steve - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 20:07:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φρένα - ερώτηση κρίσεως
ROLAND GARROS έγραψε:

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά, μάλλον πρέπει να πας για μια διάγνωση στις δισκόπλακες... Sad

Για ποια ρόδα μιλάμε? Έχεις δισκόφρενα μπρος πίσω φαντάζομαι ε? Rolling eyes
ROLAND GARROS - Δευ 19 Ιούλ 2004, 12:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι μου έχει παραδοθεί στην Lion Hellas προς γενική αντικαταστασή λόγω των άπειρων προβλημάτων!
Steve - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τους λες να σου φέρουν ένα 2λιτρο να λύσεις τα προβλήματα σου? Razz
ROLAND GARROS - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα... αν γίνει η αντικατάσταησ θα πάρω το 307 cc 180hp να τελειώνουμε... σωστός?
Steve - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστότατος Wink

Κάνε τον κόπο, και όταν και αν παραλάβεις το cc σου πίσω, δώσε μας εδώ μια λίστα με τα προβλήματα που είχε, και τι έπιασε η εγγύηση αν σου ισχύει ακόμα! Very happy
ROLAND GARROS - Δευ 19 Ιούλ 2004, 14:01:13
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει ήδη ανοικτό forum με όνομα Σχετικά με τα προβλήματά μου...

Τσεκαρέ το Smile Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες