PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα";

geo1st487 - Πεμ 17 Ιούν 2004, 21:42:28
Θέμα δημοσίευσης: Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα";
Ποιο αμαξι λεμε "μπεμπα";
Ευχαριστω
HackerWerger - Πεμ 17 Ιούν 2004, 23:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Την BMW ίσως;; Razz
geo1st487 - Παρ 18 Ιούν 2004, 21:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωταω επειδη εχω διαβασει εδω μεσα να λεει καποιος το αυτοκινητο μπεμπα. Δεν ξερω ομως τι αυτοκινητο εννοει. Μηπως το παλιο; Μηπως το μακρυ; Ενα τραγουδι απο τα imiskoubira που λεγεται METH STO BOLAN λεει καπου ο στιχος <<σπινιαροντας γκαζωνω την μπεμπα του μπαμπα και χωνω κασετιδι στο τερμα ο λεπα>>
Ελπιζω σε καποια βοηθεια
zzzleepy - Παρ 18 Ιούν 2004, 22:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
"Μπέμπα" έχουμε συνηθίσει να λέμε τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου. Ίσως να έμεινε έτσι λόγω ομοιότητας στο όνομα (Μπε Εμ Βε). Νομίζω ότι το
"μπέμπα" για τις BMW είναι μια ακόμα ελληνική αποκλειστικότητα Laughing Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με το "σκαραβαίος" ή το "βάτραχος" μόνο που εκεί το "παρατσούκλι" δόθηκε λόγω σχήματος...
PHSYBORG - Σαβ 19 Ιούν 2004, 07:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
"Μπέμπα" έχουμε συνηθίσει να λέμε τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου. Ίσως να έμεινε έτσι λόγω ομοιότητας στο όνομα (Μπε Εμ Βε). Νομίζω ότι το
"μπέμπα" για τις BMW είναι μια ακόμα ελληνική αποκλειστικότητα Laughing Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με το "σκαραβαίος" ή το "βάτραχος" μόνο που εκεί το "παρατσούκλι" δόθηκε λόγω σχήματος...

Α ρε παλιουρα πως τα ξερεις ολα ! Wink Laughing Laughing Laughing
DimiP - Σαβ 19 Ιούν 2004, 07:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

κι εκει που εμεις το λεμε σκαραβαιο ή βατραχο , οι αλλοι το λενε beetle=ζουζουνι. Twisted evil Twisted evil
zzzleepy - Σαβ 19 Ιούν 2004, 11:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
κι εκει που εμεις το λεμε σκαραβαιο ή βατραχο , οι αλλοι το λενε beetle=ζουζουνι. Twisted evil Twisted evil

"Σκαραβαίος" και "Βάτραχος" είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα. "Βάτραχο" έλεγαν το παλιό Citroen DS λόγω των τεράστιων εμπρός φώτων και του περίεργου σχήματός του.

Το θυμάστε; Καταπληκτικό αυτοκίνητο!

Μήπως το τόπικ θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Παρατσούκλια αυτοκινήτων"; Laughing
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 19 Ιούν 2004, 16:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μπεμπα λεμε τα B.M.W και Μαρίκες της MERCEDES Wink Laughing
SnakeMJK - Σαβ 19 Ιούν 2004, 19:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
αλήθεια... τα peugeot γιατί τα λένε pug;
Ntinos - Σαβ 19 Ιούν 2004, 19:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
αλήθεια... τα peugeot γιατί τα λένε pug;

pug ξεκινησε να τα λεει το max power στην αγγλια πριν απο καμια δεκαετια και εμεινε.ειναι απο το peugeot
1.1 i love you - Κυρ 20 Ιούν 2004, 20:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="zzzleepy"]

Φοβερό αυτοκίνητο φίλε μου.Με αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα για την εποχή του,όπως τα φώτα που έστριβαν προς την είσοδο της στροφής.Δυστιχώς η Σιτροέν έχασε τη προσωπικότητά της μόλις μπήκε στο γκρούπ PSA.
Vaggelis - Δευ 21 Ιούν 2004, 08:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
.....και Μαρίκες της MERCEDES Wink Laughing

και εγώ που νόμιζα οτι τα λέγαμε Μερτσέντια...... Laughing Laughing Laughing
206gti - Τετ 30 Ιούν 2004, 13:36:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα";
geo1st487 έγραψε:
Ποιο αμαξι λεμε "μπεμπα";
Ευχαριστω

ΜΠΕΜΠΑ=BMW

ΗΜΑΡΤΟΝ NodNo
Tomcat - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 16:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="1.1 i love you"]
zzzleepy έγραψε:

Φοβερό αυτοκίνητο φίλε μου.Με αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα για την εποχή του,όπως τα φώτα που έστριβαν προς την είσοδο της στροφής.Δυστιχώς η Σιτροέν έχασε τη προσωπικότητά της μόλις μπήκε στο γκρούπ PSA.

Που είσαι ρε γιάννη , που χάθηκες!!

C3 βλέπω ...εσύ δεν πήγαινες για RENAULT???
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες