Παει το πρωι ο bro μου να παρει το αμαξι απο την Κασσανδρου (Θεσσαλονικη) που το ειχα παρκαρει σε κεντρικο μερος πανω σε διασταυρωση και με το που παταει απο μακρια να ξεκλειδωσει το αμαξι, αυτο κλειδωνει... Καταλαβαινετε τι παγωμαρα εφαγε. Με παιρνει αμεσως τηλεφωνο και τρεχω να δω τι εγινε και τι βλεπω... Ολα τα καλωδια βγαλμενα πεταμενα ως την πορτα φτανανε... Η κλειδαρια του συνοδηγου παραβιασμενη και βεβαιως το ολοκαινουργιο μου MP3 PLAYER που ειχα σκασει 500 ευρω να το παρω να εχει κανει φτερα... Επειδη το αμαξι το χρησιμοποιω καθε μερα, την προσοψη ναι μεν την βγαζω αλλα την βαζω μεσα στο ντουλαπακι στην θηκη του. Αυτοι λοιπον ανοιξαν σαν κυριοι και το ντουλαπακι, πηρανε την προσοψη και πηρανε και το τηλεκοντρολ που ειχε το mp3 player και μια θηκη με CDs που ειχα... Τιποτα αλλο δεν πηρανε... Συναγερμο βεβαια δεν ειχα, αλλα δεν μου πηγαινε το μυαλο οτι μπορει τοσο πανευκολα να μπαινει καποιος στο αμαξι σε 5 δευτερολεπτα με ενα απλο κατσαβιδι... Αποτυπωματα εννοειται δεν αφησανε οποτε χαμενη δουλεια... Και δεν το ειχα ουτε 1 μηνα πανω το mp3 player, ακομα δεν ειχα μαθει καλα τις λειτουργιες του...  |