teoman έγραψε: |
Κατ'αρχήν στο μετέφερα στην σωστή ενότητα. ![]() |
teoman έγραψε: |
Λοιπόν,από αυτά που λες συμπεραίνω ότι μάλλον δεν πολυευχαριστήθηκες την βόλτα που έκανες.Λογικό είναι.Από την στιγμή που έχεις corolla,θα πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις στο θέμα ποιότητας (να μην πω για after sales από τώρα και σε σταναχωρήσω ![]() |
Dio78 έγραψε: |
Γειά σας ![]() Μόλις χθες κατάφερα να οδηγήσω για λίγο ένα test drive car 206 SX 1.4 16V γύρω από τα κεντρικά τις Lion στον Κιφησό. Δυστυχώς δε βρέθηκε 1.6 που είναι το μοντέλο που με ενδιαφέρει να αγοράσω. Το αυτοκίνητο είχε 383 χλμ. στο οδόμετρο. Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ την πρώτη μου εμπειρία σε 206 μαζί σας ![]() Τι συγκράτησα: -Πεντάλ φρένων χωρίς νεκρή διαδρομή, και πιάνει δυνατά, πολύ θετική αίσθηση αλλά θέλει συνήθεια. -Ηλεκτρονικό γκάζι που αργεί λίγο και στο on και στο off, αλλά μάλλον συνηθίζεται κι αυτό. |
- Επιλογέας ταχυτήτων αρκετά χαλαρός και ασαφής στο κούμπωμα, με μεγάλες διαδρομές. Αν δεν είχα οδηγήσει ΖΧ παλιότερα, θα είχα απογοητευτεί πολύ. |
- Ο κινητήρας αρκετά δυνατός (δε με ενδιέφερε άμεσα) αλλά με πολύ τραχιά χροιά μεταξύ 1500 και 2500 σαλ. |
Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό μάλλον οφείλεται στην απουσία ηχομόνωσης από το καπό, αλλά το γεγονός με ανησύχησε. Αν ενδιαφερόμουν να αγοράσω ακριβώς αυτό το μοντέλο, θα το σκεφτόμουν σοβαρά. - Τα άσπρα όργανα τα περίμενα λίγο πιο ποιοτικά στην όψη, οι βελόνες μου φάνηκαν πολύ λεπτές (οκ ίσως είμαι υπερβολικός αλλά μου χτήπησε ψιλοάσχημα). Κατά τ' άλλα, θετικό μου φάνηκε το trade-off μεταξύ άνεσης και κρατήματος της ανάρτησης, δε με κούρασε και την ένιωσα να έχει αρκετά μεγάλη διαδρομή και να μην αντιδρά ξερά. Επίσης μου άρεσε το κάθισμα το οποίο συγκρατεί ωραία το σώμα και μου φαίνεται ξεκούραστο, ίσως υπερβολικά μαλακό. Γενικά, το περίμενα λίγο χειρότερο σε άνεση, και λίγο καλύτερο αισθητικά. Δυστυχώς, οδηγώντας Corolla τα τελευταία χρόνια, έχω καλομάθει με τα μαλακά πλαστικά του ταμπλό και τα πολύ ποιοτικά όργανα (για την εποχή τους). Παρ' όλ' αυτά, για χάρη του 206 είμαι προετοιμασμένος για κάποιους συμβιβασμούς... |
Τι λέτε κύριες και κύριοι κάτοχοι και λάτρεις; ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Μπράβο ρε Μήτσο, τα κατάφερες......
ένας πελάτης μείον για την Lion...... πές και τίποτα θετικό..... |
....δύσκολα όμως θα αλλάξω απόφαση, άλλωστε 15000Ε για 1600 κυβικά είναι καλή ευκαιρία κατά τη γνώμη μου. Επιπλέον (για όσους ενδιαφέρονται), υπάρχει έκπτωση 1000Ε στα 206 (τουλάχιστον στα 1.6) ![]() |
DimiP έγραψε: |
συγγνωμη αν σου εκανα την καρδια περιβολι και με συγχωρειτε πολυ που απαντησα στο post. |
netblaster έγραψε: |
το τιμονι εχει παρα πολυ καλη αισθηση και αμεσοτητα και ειναι και οσο βαρυ πρεπει (ισως και λιγο παραπανω, αλλα μαρεσε ![]() |
netblaster έγραψε: |
Το μονο που δεν μου αρεσε (τα γαλλικα σασμαν τα εχω συνηθισει) ηταν το ηλεκτρονικο γκαζι!!! Τι τους χαλαγε στη ντιζα, μια χαρα δεν ηταν??? Οσο για το ταμπλο και τα υλικα, μπορει να ειναι σκληρα, αλλα το μονο αυτοκινητο στην κατηγορια που εχει μαλ**α ειναι το Polo!!! Η Corolla ειναι μια κατηγορια πανω...Με 15000Ε ομως, δεν μπορεις να εχεις τον κοσμο ολο!!! Καποιες υποχωρησεις ειναι απαραιτητες!!! ![]() |