PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!!

netblaster - Κυρ 06 Ιούν 2004, 15:23:30
Θέμα δημοσίευσης: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!!
Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( Embarassed ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!!
action_peugeot - Δευ 07 Ιούν 2004, 21:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΙΣΩ
netblaster - Δευ 07 Ιούν 2004, 22:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα τα φωτα δουλευουν κομπλε!!! Το λαμπακι της οπισθεν δεν ειναι καμμενο!!! Θα το παω σεναν ηλεκτρολογο που ειχε 205, τον οποιο μου προτεινε παιδι απο το club και βλεπουμε... Confused
Ntinos - Τρι 08 Ιούν 2004, 02:43:54
Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!!
netblaster έγραψε:
Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( Embarassed ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!!

αν και δεν ειναι ειδικοτητα μου, το εχεις ψαξει για υγρασιες?δηλαδη μηπως το φαναρι ειναι ραγισμενο κτλ και αποτην υγρασια προκαλει βραχυκυκλωμα?
Παντως τα ηλεκτρολογικα ειναι μανικι γιατι μπορει οπυδηποτε να κανει καποιο σωμα βραχυκυκλωμα και θελει πολυ ψαξιμο
brz20 - Κυρ 12 Νοέ 2006, 01:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εχω ενα προβλημα που εχει να κανει καπως με το θεμα.Σημερα αφου ειχα ξεπαρκαρει και μπηκε η γυναικα στο αμαξι μου ειπε οτι εχει καει το δεξιο φως της οπισθεν.
Να σας πω οτι εχω βαλει τα Led Lights της FK και εχει δυο φωτα για οπισθεν.Οποτε εχω αλλα το αριστερο μονο.Δεν εψαξα να βρω τι μπορει να φταιει γιατι εβρεχε παρα πολυ και το μονο που με ενοιαζε ηταν να μπω μεσα.
Τι μπορει να φταιει?Να εχει καει η λαμπα?Τα εχω 1 χρονο και 2 μηνες φορεμενα.Για να παρω μια καινουργια λαμπα πρεπει να παω στην Peugeot?
Λογικα η λαμπα θα ειναι των ιδιων προδιαγραφων με την εργοστασιακη.
Οποιος μπορει ας μου δωσει μια απαντηση.
plaketokofths - Κυρ 12 Νοέ 2006, 02:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν ξεκουμπώνεις την λάμπα να δεις αν έχει καεί?
Touristas - Κυρ 12 Νοέ 2006, 07:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν πάρεις λάμπα δες εάν δουλεύει ο διακόπτης ( βαλβίδα ) τις όπισθεν που βρίσκεται επάνω στο κιβώτιο.
brz20 - Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Η βαλβιδα που λες πρεπει να δουλευει λογικα.Γιατι το αριστερο να αναβει και το δεξι οχι?Λαμπα θα βρω στην αντιπροσωπεια ετσι?Θα παω να παρω μια.Σιγα τα λεφτα που θα κανει μια λαμπιτσα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες