Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δεν ξεκλειδώνει το Πορτμπαγκάζ! Anonymous - Παρ 04 Ιούν 2004, 14:26:26 Θέμα δημοσίευσης: Δεν ξεκλειδώνει το Πορτμπαγκάζ!
απο τοτε που πηρα το cc μου εχω εαν θεμα που οσο περναει ο καιρος εινια και πιο εκνευρηστικο...
ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΗ... ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ..ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ... Kouzman - Παρ 04 Ιούν 2004, 16:34:04 Θέμα δημοσίευσης:
και σε εμας ετσι ειναι και νομιζω πως το ιδιο γινεται σε ολα τα 206...
πραγματι ειναι τελειως ηλιθιο... Skull - Παρ 04 Ιούν 2004, 19:02:49 Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το προβλημα το εχει ο πατερας μου 6 χρονια στο citroen....υπομονη φιλε μου...υπομονη.... PoLiThS - Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:51:48 Θέμα δημοσίευσης:
Για λόγους ασφαλείας ΟΛΑ τα CC άν ξεκλειδώσεις ειτε με τηλεχειρισμό είτε με το κλειδί απ'ευθείας απο πορτα δεν ξεκλειδώνουν το πορτ παγκάζ.. Απεναντίας εαν είναι ξεκλειδωτο το κλειδώνουν.... Οσον αφορά το σκεπτικό.. Δεν γνωρίζω... Tomcat - Σαβ 05 Ιούν 2004, 02:23:08 Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Για λόγους ασφαλείας ΟΛΑ τα CC άν ξεκλειδώσεις ειτε με τηλεχειρισμό είτε με το κλειδί απ'ευθείας απο πορτα δεν ξεκλειδώνουν το πορτ παγκάζ.. Απεναντίας εαν είναι ξεκλειδωτο το κλειδώνουν.... Οσον αφορά το σκεπτικό.. Δεν γνωρίζω...