PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - 206cc 1,6 16ν Nitro

Mix206cc - Δευ 16 Σεπ 2002, 09:36:01
Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206cc 1,6 16ν Nitro
Γεια σας παιδιά. Χαίρομαι που μπήκα και γω στην παρέα σας και σας αξίζουν συγχαρητήρια που δημιουργήθηκε αυτό το club( που είναι και το καλύτερο εννοείται) Laughing Laughing Laughing . Έχω ένα cc 1,6 εδώ και ένα χρόνο και μετά από πολύ σκέψη και έρευνα αποφάσισα να το νιτρώσω(ζήτω τα Greenglish) Wink .Όλο το κιτ μου βγήκε περίπου 650.000 ενώ ένα σκέτο κιτ κοστίζει 330.000. Τα παραπάνω χρήματα είναι για διάφορα συστήματα προστασίας του κινητήρα ώστε να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Το αυτοκίνητο άλλαξε ριζικά και πλέον το θεωρώ γρήγορο(κάτι είχα διαβάσει για τα cc που κάποιοι τα χαρακτήριζαν αργά λοιπόν όποιος το νομίζει αυτό δεν έχει παρά να κανονίσει κάτι μαζί μου Laughing Laughing Laughing όλα τα cc του κόσμου ενωθείτε θα πάρουμε το αίμα μας πίσω Twisted evil ). Σε 2 μέρες περίπου θα πάει το 206 σε δυναμόμετρο όπου θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα.Το 206 φοράει τώρα +50 άλογα (που θα γίνουν αύριο +65 Evil ) και η τοποθέτηση έγινε στην Αθήνα. Την μέρα λοιπόν της τοποθέτησης και δοκιμής ήρθε δίπλα μου σε ένα φανάρι ένα άτυχο ραλάκι(σκούπα, εξάτμιση δεν ξέρω για πρόγραμμα).Όταν άναψε πράσινο το 106 πήδηξε μιάμισι καρότσα μπροστά Sad . Με το κάρφωμα της δευτέρας (και την ενεργοποίηση του NOS Twisted evil Evil Twisted evil ) άρχισα να τον μαζεύω οπότε καθώς μπήκε η τρίτη και είχα φτάσει δίπλα του άρχισα και τον άφηνα πίσω. Στο επόμενο φανάρι εγώ ήμουν κάπως έτσι Mr. Green και το ραλάκι είχε στρίψει πριν το φανάρι σε κάποιο στενό (γιατί άραγε Crying or Very sad ). Λοιπόν στο θέμα μας, άνοιξα αυτό το topic για να λύσω για τυχών απορίες που υπάρχουν πάνω στο θέμα Ν2Ο και να μοιράζομαι τις ευχάριστες στιγμές του 206 club.
Vini - Δευ 16 Σεπ 2002, 09:42:06
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλοσώρισες και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! Wink Wink

Μία απαίτηση (ερώτηση)....περιέργια!

Ανέλυσε σε παρακαλώ όλα τα στάδια της νιτροβελτίωσης...από προιόντα/μαγαζιά μέχρι και συνεργεία.....

Ευχαριστώ!
pezomania - Δευ 16 Σεπ 2002, 10:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Να και ένα cc που είναι πιο γρήγορο από το δικό μου Mr. Green Mr. Green

Αλήθεια δώσε μας εντυπώσεις από την τοποθέτηση του νίτρο! (ελπίζω να έρθεις στην συνάντησή μας για να θαυμάσουμε το εργαλείο σου από κοντά και να μας λύσεις και όλες τις απορίες μας Wink
Mix206cc - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:12:54
Θέμα δημοσίευσης: Νιτροανάλυση
Βασική πηγή προιόντων είναι ο Σπυρόπουλος που λόγω εισαγωγής από Αμερική έχει μεγάλη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές. Το βασικό κιτ κοστίζει 330,000 (υγρού ή ξηρού). Από εκεί και πέρα εγώ έχω προσθέσει κάποια πράγματα για την αξιοπιστία του κινητήρα μου. Αρχικά έχω βάλει ένα εγκεφαλάκι της MSD το οποίο ορίζει το φάσμα σ.α.λ. λειτουργίας του Ν2Ο (3200-6100). Αυτό γιατί αν το Ν2Ο ενεργοποιηθεί κάτω από τις 2500 σ.α.λ. ή στον κόφτη τα πιστόνια γίνονται σούπα(λιώνουν κοινώς). Στη συνέχεια είναι το fuel pressure switch που διακόπτει την λειτουργία του Ν2Ο σε περίπτωση πτώσης της πίεσης της βενζίνης (π.χ. πρόβλημα στην αντλία βενζίνης). Τέλος πήρα δύο όργανα, ένα νιτρόμετρο που μετράει την πίεση της μπουκάλας (όχι απαραίτητο) και ένα halmeter που κάθε στιγμή μου δείχνει την αναλογία βενζίνης/αέρα μέσα στον κινητήρα ώστε να βλέπω αν και πότε το μείγμα είναι φτωχό ή πλούσιο. Παρατηρώντας όλο το σύστημα φαίνεται ότι για να λειτουργεί το Ν2Ο πρέπει να τηρούνται 4 προυποθέσεις.
1)Ανοιχτός ο κεντρικός διακόπτης του συστήματος (θέση ΟΝ)
2)Ο κινητήρας να βρίσκεται μέσα στο φάσμα στροφών που όρισα (3200-6100 σ.α.λ.)
3)Το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα
4)Πίεση της βενζίνης σε φυσιολογική τιμή
Αν για κάποιο λόγο κάτι από όλα δεν τηρείται το σύστημα κλείνει αυτόματα. Οι τιμές τώρα του καθενός είναι:
MSD 100,000
Fuel pressure switch 25,000
Ν20 meter 50,000
Halmeter 50,000
Η εγκατάσταση είναι σχετικά απλή και την έκανα στην Αθήνα μαζί με ένα φίλο που ασχολείται και αυτός.
Ελπίζω να βοήθησα και να κάλυψα την περιέργιά σου Rolling eyes .
Φιλικά Mix
DimiP - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλα επειδη υπαρχουν πολλοι περιεργοι εδω μεσα, ακου και αυτα:
1. Τι γίνεται αν σε υποτιθεμενη κοντρα (που εμεις δεν κανουμε γιατι ειναι παρανομες...χμ...ναι καλα...) δεν πληρείται καποια απο τις προυποθεσεις που εθεσες ώστε να δουλεψει το ΝΟΣ ; σε αφηνει ξεκρεμαστο; δηλ. γινεται εκει που παει να ανοιξει να κανει κανα τσαφ και να μεινεις εκει;
για να γινω πιο κατανοητος πες οτι στιγμιαια αφηνεις το ποδι σου απο το γκαζι γιατι π.χ. κατι ειδες μπροστα και μετα ξαναπατας τι γινεται;
Μηπως το ΝΟΣ ειναι για ανοικτο αγωνα σε ευθειες;
2. Ποσο κοστιζει η αναγομωση (καλα το λεω;) της νιτρομπουκαλας;
3. που γεμιζουν μπουκαλες;
4. ειναι ειδικο το μιγμα αυτο ή χυμα νιτρο οπου βρεθει;
5. ποσο κοστιζει η αγορα νιτρομπουκαλας και ποσο το γεμισμα;
6. που φιλοξενεις τη μπουκαλα δεδομενου οτι το cc εχει μικρο έως καθολου πορτ-μπαγκαζ;
7. ποσο κραταει μια νιτρομπουκαλα; για ποσα ανοιγματα;
αυτα τα ολιγα για αρχη .

Α! σε καλοσορισα ή μήπως το ξεχασα; καλως ήρθες νιτρενιε φιλε !
christhehealer - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει οι CCέδες με το νίτρο 8O 8O 8O

Mετατροπή μόνο για τα φανάρια, μου ακούγεται με ένα σωρό λεφτά και στο πρώτο στροφιλίκι κινδυνεύεις να τα πάρεις στο χέρι από το πρώτο Seicento Sporting Neutral Neutral Neutral Neutral

Ή κάνω λάθος Question 8O Question 8O Question 8O
Vini - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο διαρκεί μία μπουκάλα ΝΙΤΡΟ σε λειτουργία?

Δηλ. όταν αδειάσει μετά το 206 είναι "μαμά" πάλι ???
christhehealer - Δευ 16 Σεπ 2002, 13:19:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πόσο διαρκεί μία μπουκάλα ΝΙΤΡΟ σε λειτουργία?

Δηλ. όταν αδειάσει μετά το 206 είναι "μαμά" πάλι ???

~FoCuS~ wrote ------------------------------------------------------------------------apla na anferw kati pou isws poly den to kseretai
oti mia mpoukala nitro 10lbr (h poio sinithismeni) krataei peripou 3 lepta xrisis gia rithmisi +50 ippous
mporeitai na tin gemizetai se katastimata pou poulane diafora aeria kiriws aeria gia nosokomeia kai to kostos gia kathe gemisma einai 30 euro.

Kαλά θυμάμαι. Eπιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί μου περί Seicento. 8) 8) 8) Twisted evil Twisted evil
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 17:27:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Cc Nos
Mix206cc έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Χαίρομαι που μπήκα και γω στην παρέα σας και σας αξίζουν συγχαρητήρια που δημιουργήθηκε αυτό το club( που είναι και το καλύτερο εννοείται) Laughing Laughing Laughing . Έχω ένα cc 1,6 εδώ και ένα χρόνο και μετά από πολύ σκέψη και έρευνα αποφάσισα να το νιτρώσω(ζήτω τα Greenglish) Wink .Όλο το κιτ μου βγήκε περίπου 650.000 ενώ ένα σκέτο κιτ κοστίζει 330.000. Τα παραπάνω χρήματα είναι για διάφορα συστήματα προστασίας του κινητήρα ώστε να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Το αυτοκίνητο άλλαξε ριζικά και πλέον το θεωρώ γρήγορο(κάτι είχα διαβάσει για τα cc που κάποιοι τα χαρακτήριζαν αργά λοιπόν όποιος το νομίζει αυτό δεν έχει παρά να κανονίσει κάτι μαζί μου Laughing Laughing Laughing όλα τα cc του κόσμου ενωθείτε θα πάρουμε το αίμα μας πίσω Twisted evil ). Σε 2 μέρες περίπου θα πάει το 206 σε δυναμόμετρο όπου θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα.Το 206 φοράει τώρα +50 άλογα (που θα γίνουν αύριο +65 Evil ) και η τοποθέτηση έγινε στην Αθήνα. Την μέρα λοιπόν της τοποθέτησης και δοκιμής ήρθε δίπλα μου σε ένα φανάρι ένα άτυχο ραλάκι(σκούπα, εξάτμιση δεν ξέρω για πρόγραμμα).Όταν άναψε πράσινο το 106 πήδηξε μιάμισι καρότσα μπροστά Sad . Με το κάρφωμα της δευτέρας (και την ενεργοποίηση του NOS Twisted evil Evil Twisted evil ) άρχισα να τον μαζεύω οπότε καθώς μπήκε η τρίτη και είχα φτάσει δίπλα του άρχισα και τον άφηνα πίσω. Στο επόμενο φανάρι εγώ ήμουν κάπως έτσι Mr. Green και το ραλάκι είχε στρίψει πριν το φανάρι σε κάποιο στενό (γιατί άραγε Crying or Very sad ). Λοιπόν στο θέμα μας, άνοιξα αυτό το topic για να λύσω για τυχών απορίες που υπάρχουν πάνω στο θέμα Ν2Ο και να μοιράζομαι τις ευχάριστες στιγμές του 206 club.

Μου μυριζει Victor (Βικτωρα) η τοποθετηση Mr. Green . Καλωσορισες Mix206cc (γιατι Μιχ Question )
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 17:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει οι CCέδες με το νίτρο 8O 8O 8O

Mετατροπή μόνο για τα φανάρια, μου ακούγεται με ένα σωρό λεφτά και στο πρώτο στροφιλίκι κινδυνεύεις να τα πάρεις στο χέρι από το πρώτο Seicento Sporting Neutral Neutral Neutral Neutral

Ή κάνω λάθος Question 8O Question 8O Question 8O

Γιατρε μου μου το NOS ειναι τρελλα...και οχι μονο για CC Mr. Green

H μετατροπη αυτη δεν ειναι μονο για φαναρια ειναι και για εθνικες Mr. Green

Γιατι με turbo η 170 αλογα ατμοσφαιρα χωρις το καταλληλο στησιμο δεν εχεις φυγει στο πρωτο στροφιλικι Question Απλα επειδη το ΝΟΣ τα δινει τα γκαζια αποτομα (oπως και το turbo) δεν ενδείκνυται για ανοιγματα σε στροφες. Ενδείκνυται ομως για καποιον που θελει ενα μαμα αυτοκινητο για καθημερινη χρηση και λιγα γκαζια παραπανω σε μια στιγμη κ@υλας with just a push o a button Mr. Green Twisted evil Twisted evil Mr. Green Twisted evil Twisted evil Mr. Green
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 17:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
1. Τι γίνεται αν σε υποτιθεμενη κοντρα (που εμεις δεν κανουμε γιατι ειναι παρανομες...χμ...ναι καλα...) δεν πληρείται καποια απο τις προυποθεσεις που εθεσες ώστε να δουλεψει το ΝΟΣ ; σε αφηνει ξεκρεμαστο; δηλ. γινεται εκει που παει να ανοιξει να κανει κανα τσαφ και να μεινεις εκει;
για να γινω πιο κατανοητος πες οτι στιγμιαια αφηνεις το ποδι σου απο το γκαζι γιατι π.χ. κατι ειδες μπροστα και μετα ξαναπατας τι γινεται;

Av δεν κανω λαθος στην περιπτωση που ξεκολλησεις το ποδι σου απ'το γκαζι και μετα το ξαναπατησεις τοτε το νιτρο επανερχεται σε λειτουργια. Ομως η συνολικη λειτουργια του νιτρο δεν πρεπει να ξεπερνα τα 20-25 δευτερολεπτα. Στην δε περιπτωση που κατι παει στραβα και καποια απ'τις προυποθεσεις δεν πληρειται εγω θα ημουν χαρουμενος που θα με αφηνε ξεκρεμαστο και δουλεψαν οι δικλείδες ασφαλειας (ηλεκρονικα βοηθηματα) παρα να ακουγα κανενα μπαμ απ΄τον κινητηρα Exclamation
DimiP - Δευ 16 Σεπ 2002, 18:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν πηρα (ολες) τις απαντησεις που ήθελα (βασικα μονο 1 πηρα ,thanks nikel) αρχιζω να καταλαβαινω οτι το νιτρο ταιριαζει γαντι σε κοντρες ανοιχτου δρομου και σε κοντρες τυπου 0-100.
Κι επειδη καλως΄ή κακως αυτο μου θυμηζει τα χαζο-αμερικανακια που στηνονται για να δουν πιανου το νιτρο θα κρατησει περισσοτερα δευτερολεπτα, αρχιζω να απεχθανομαι το ΝΟΣ.
Προτιμώ μια κοντρα (βασικα ειπαμε δεν κανουμε κοντρες ειδικα με ψοφιμια 75 αλογων...εχμ...ναι) ολοκληρωμενη με την εκκινηση της , τον ανοιχτό δρομο , τις στροφουλες της και τα ολα της, παρα το 0-100-200-400-.... Ισως λογω του 206, που μας δινει το δικαιωμα να αγαπαμε αυτο το ειδος διασκεδασης.

Τελος παντων για να μη σας πριζω λεω : ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ το ΝΙΤΡΟ.!
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 18:57:31
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Αν και δεν πηρα (ολες) τις απαντησεις που ήθελα (βασικα μονο 1 πηρα ,thanks nikel) αρχιζω να καταλαβαινω οτι το νιτρο ταιριαζει γαντι σε κοντρες ανοιχτου δρομου και σε κοντρες τυπου 0-100

Σωστος Exclamation

DIMIP έγραψε:
Κι επειδη καλως΄ή κακως αυτο μου θυμηζει τα χαζο-αμερικανακια που στηνονται για να δουν πιανου το νιτρο θα κρατησει περισσοτερα δευτερολεπτα, αρχιζω να απεχθανομαι το ΝΟΣ.

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Fast & Furious Twisted evil Twisted evil Twisted evil

DIMIP έγραψε:
Τελος παντων για να μη σας πριζω λεω : ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ το ΝΙΤΡΟ.!

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ...Εεε OXI ΛΑΘΟΣ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...I LOVE NOS[/quote]
Mix206cc - Δευ 16 Σεπ 2002, 19:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Μηπως το ΝΟΣ ειναι για ανοικτο αγωνα σε ευθειες;
2. Ποσο κοστιζει η αναγομωση (καλα το λεω;) της νιτρομπουκαλας;
3. που γεμιζουν μπουκαλες;
4. ειναι ειδικο το μιγμα αυτο ή χυμα νιτρο οπου βρεθει;
5. ποσο κοστιζει η αγορα νιτρομπουκαλας και ποσο το γεμισμα;
6. που φιλοξενεις τη μπουκαλα δεδομενου οτι το cc εχει μικρο έως καθολου πορτ-μπαγκαζ;
7. ποσο κραταει μια νιτρομπουκαλα; για ποσα ανοιγματα;
αυτα τα ολιγα για αρχη .

Α! σε καλοσορισα ή μήπως το ξεχασα; καλως ήρθες νιτρενιε φιλε !

Στο 1 θα συμφωνήσω απόλυτα με το Nikel καλύτερα να χάσω την κόντρα παρά τον κινητήρα μου. Από την άλλη μην νομίζεις ότι το σύστημα θα σταματάει συχνά γιατί αν ήταν έτσι όλοι με νίτρο θα είχαν κάψει τα μοτέρ τους. Λίγοι είναι αυτοί με νίτρο που βάζουν όλα αυτά που έβαλα εγώ. Οι περισσότεροι απλά βάζουν το βασικό κιτ. Τώρα αν αφήσεις το πόδι σου από το γκάζι και το ξαναπατήσεις τότε ξαναενεργοποιείται (όπως ανέφερε ο Nikel). Το νίτρο μπορεί να δίνει απότομα τα άλογα του και να είναι δύσκολο στις στροφές αλλά σε εμένα προσωπικά επειδή έχω βαρύ αμάξωμα το βάζω όπου θέλω και με λίγη προσοχή και αν μάθεις καλά το ότι αν αφήσεις το γκάζι ένα εκατοστό απενεργοποιείται μπορείς να το χρησιμοποιείς παντού (ώστε να μην έχεις πρόβλημα με το Sporting christhehealer).
2)20-30 Euro αναλόγως που και την ποιότητα.
3-4)Σε καταστήματα με ιατρικά αέρια. Η μπουκάλα περιέχει πρωτοξείδιο του αζώτου που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι.
5)Το γέμισμα είναι η αναγόμωση, η μπουκάλα είναι μέσα στο βασικό κιτ αξίας 330,000.
6)Στο πορτμπαγκαζ χωρίς κανένα πρόβλημα.
7) 3 λεπτά συνεχούς χρήσης=15-20 400μ. (όπως μας είπε ο christhehealer)
Η θεώρια ότι το νίτρο είναι μόνο για ευθείες και αμερικανάκια είναι λάθος και εξήγησα πιο πάνω γιατί...
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 19:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως φιλε Μιχ αν εσυ εισαι αυτος για τον οποιο μιλαγα με τον Βικτωρα τοτε η μπουκαλα χωρεσε κανονικα κατω απ'την κουρτινα στο πορτ-μπαγκαζ σωστα Question Απ'οτι μου ειπε ο Βικ την μπουκαλα την στερεωσατε στο ενα μπρατσο Question Ρε φιλε 650 κατοσταρικα δεν ειναι πολλα Question Γιατι δεν το εφερνες εσυ (παραγγελια) απο Αμερικη, με τους φορους (ολα κομπλε) maximum 550 κατοσταρικα θα πηγαινε Exclamation Anyway, enjoy the NOS POWER
Mix206cc - Δευ 16 Σεπ 2002, 19:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Παντως φιλε Μιχ αν εσυ εισαι αυτος για τον οποιο μιλαγα με τον Βικτωρα τοτε η μπουκαλα χωρεσε κανονικα κατω απ'την κουρτινα στο πορτ-μπαγκαζ σωστα Question Απ'οτι μου ειπε ο Βικ την μπουκαλα την στερεωσατε στο ενα μπρατσο Question Ρε φιλε 650 κατοσταρικα δεν ειναι πολλα Question Γιατι δεν το εφερνες εσυ (παραγγελια) απο Αμερικη, με τους φορους (ολα κομπλε) maximum 550 κατοσταρικα θα πηγαινε Exclamation Anyway, enjoy the NOS POWER

Εγώ είμαι κα ιη μποθκάλα χώρεσε μια χαρά. Τον Βίκ τον γνώρισα αφού το πήρα. Για πες τι σου έλεγε για το cc;
christhehealer - Δευ 16 Σεπ 2002, 21:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Γιατρε μου μου το NOS ειναι τρελλα...και οχι μονο για CC Mr. Green

H μετατροπη αυτη δεν ειναι μονο για φαναρια ειναι και για εθνικες Mr. Green

Nikelάκο μου θρη μίνιτς!!!!!! Σαν πρώορη εκσπ@@@#$%^ση, μου ακούγεται 8)

Μετά τα τρία λεπτά, εάν σε περάσει κάτι μικρό, κόκκινο, χαμηλό και πολύ γρήγορο από πάνω, εγώ θα είμαι... 8O 8O Twisted evil Big wink Twisted evil

Mix206cc έγραψε:
Η θεώρια ότι το νίτρο είναι μόνο για ευθείες και αμερικανάκια είναι λάθος και εξήγησα πιο πάνω γιατί...

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πού Question Question Question Εδώ Question Question

Mix206cc έγραψε:
Το νίτρο μπορεί να δίνει απότομα τα άλογα του και να είναι δύσκολο στις στροφές αλλά σε εμένα προσωπικά επειδή έχω βαρύ αμάξωμα το βάζω όπου θέλω και με λίγη προσοχή και αν μάθεις καλά το ότι αν αφήσεις το γκάζι ένα εκατοστό απενεργοποιείται μπορείς να το χρησιμοποιείς παντού (ώστε να μην έχεις πρόβλημα με το Sporting christhehealer).

Αγνοείς ένα αξίωμα της φυσικής, που λέγεται νόμος της αδράνειας. Δεν θα μαζεύεις τη μούρη σου. Άλλο να το κάνεις μόνος σου, και άλλο να ακολουθείς ή να προσπαθείς να περάσεις κάποιον.
Όσο "μπαίνεις" πιο πολύ μέσα στο board, ίσως πετύχεις κάπου την ιστορία με το Saab Aero και το Megane. Είναι άκρως παραστατική και διδακτική κατά τη γνώμη μου.

Eίναι δικαιωμά σας να κάνετε στα 206 σας ότι θέλετε, μην τα μπερδέψουμε κιόλας Wink

Γνώμη μου όμως είναι ότι με 650.000, εάν θες να τα βάλεις στο αυτοκινητό σου, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό με όχι +50 αλλά με +20 άλογα που θα τα έχεις παντού και πάντα όμως Wink Wink Wink Wink
Mix206cc - Δευ 16 Σεπ 2002, 21:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου το θεμα ειναι τι ζητας απο το αυτοκινητο σου. Εγω θελω ενα αυτοκινητο κανονικο οταν κανω την δουλεια μου και οταν ειμαι σε καποιο φαναρι και ερχεται καποιο rallye ή καποιος σαν εσενα με τα +20 Laughing Laughing Laughing διπλα μου να με βλεπει και να μην το πιστευει. Απο εκει και περα αν ξερεις να το χρησιμοποιεις μπορεις να το ενεργοποιεις και σε στροφες. Φιλε μου σεβομαι την αποψη σου αλλα πρεπει να το δοκιμασεις, οχι για να το βαλεις αλλα μονο για την εμπειρια.. Twisted evil Mr. Green Twisted evil :fist:
DimiP - Δευ 16 Σεπ 2002, 22:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε mix206cc, ευχαριστω για τις απαντησεις στα ερωτηματα μου.
φαινεται να το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα, αλλα "στραβωσα" λιγο γιατι το νιτρο (ειχα διαβασει κατι ψιλα παλαιοτερα) μου θυμιζει εντονα αμερικανισμο (εχω ενα "κολημα" με το θεμα τι να κανουμε;).
Αυτα ειναι προσωπικες αποψεις και μπορουμε να συζητησουμε απο κοντα στη συναντηση στο ΣΕΙΡΙΟ εαν ερθεις.
Σε καμια περιπτωση δεν ήταν μομφη ετσι;

Νιkel, αν νομιζεις οτι θα σε εχω στην "ουρα μου" και να γκαζωνεις και να φρεναρεις αποτομα στην Εθνικη και μετα να λες οτι δεν φταις εσυ αλλα το ....νιτρο που ανοιγε μονο του ...γελιεσαι.!!!!

Νitro ? οχι ευχαριστω.
Nikel - Τρι 17 Σεπ 2002, 00:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikelάκο μου θρη μίνιτς!!!!!! Σαν πρώορη εκσπ@@@#$%^ση, μου ακούγεται 8)

Ρε γιατρε να το θεσω καπως φιλοσοφικα το ζητημα...Τι να το κανω να ειχα μια γκομενα στο κρεβατι για μιση ωρα μπροστα στην Andriana και ας ηταν και για 3 λεπτα...Τετοια κ@υλα ειναι το NOS Mr. Green Mr. Green Mr. Green

christhehealer έγραψε:
Μετά τα τρία λεπτά, εάν σε περάσει κάτι μικρό, κόκκινο, χαμηλό και πολύ γρήγορο από πάνω, εγώ θα είμαι... 8O 8O Twisted evil Big wink Twisted evil

Γιατρε μου μιλαμε για τετοια εκσπ@@@#$%^ση που μετα τα 3 λεπτα οποιος ακολουθει απο πισω θα κολαει στα υγρα και δεν θα μπορει να προσπερασει Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil Mr. Green
Nikel - Τρι 17 Σεπ 2002, 00:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:
Nikel έγραψε:

Εγώ είμαι και η μπουκάλα χώρεσε μια χαρά. Τον Βίκ τον γνώρισα αφού το πήρα. Για πες τι σου έλεγε για το cc;

Καταρχην να σου πω πως την μερα που το δοκιμασατε ηταν να ερθω και εγω αλλα κατι ετυχε και δεν μπορεσα. Εμαθα ομως πως ξυριζει στον δρομο παει πολυ καλα. Μην στεναχωριεσαι και θα δω και φωτο απ΄το αμαξι σου.

Να ρωτησω τωρα τα 650 που εδωσες ηταν μετροιτης Question Καμμια εκπτωσουλα δεν σου εκανε Question Και κατι αλλο ρε Μιχ ειπες πως θα το ανεβασεις 60 shots δεν φοβασαι Question
Nikel - Τρι 17 Σεπ 2002, 00:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Νιkel, αν νομιζεις οτι θα σε εχω στην "ουρα μου" και να γκαζωνεις και να φρεναρεις αποτομα στην Εθνικη και μετα να λες οτι δεν φταις εσυ αλλα το ....νιτρο που ανοιγε μονο του ...γελιεσαι.!!!!

Relax Jim δεν το εχω βαλει ακομα Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil Mr. Green
christhehealer - Τρι 17 Σεπ 2002, 12:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Δεν υπάρχει λόγος να κρεμάσουμε κανέναν. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε και δημοκρατικοί.

Έτσι κι αλλοιώς το forum είναι μεγαλόκαρδο και γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα μέρος όπου μπορούν να ακουμπήσουν και να πουν τον πόνο τους, όταν θα τους κεράσει τσάγια ένα τυχαίο Seicento στο πρώτο στροφιλίκι. Mr. Green Mr. Green Twisted evil Cool Shocked Shocked
Mix206cc - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Nikel έγραψε:

Εγώ είμαι και η μπουκάλα χώρεσε μια χαρά. Τον Βίκ τον γνώρισα αφού το πήρα. Για πες τι σου έλεγε για το cc;

Καταρχην να σου πω πως την μερα που το δοκιμασατε ηταν να ερθω και εγω αλλα κατι ετυχε και δεν μπορεσα. Εμαθα ομως πως ξυριζει στον δρομο παει πολυ καλα. Μην στεναχωριεσαι και θα δω και φωτο απ΄το αμαξι σου.

Να ρωτησω τωρα τα 650 που εδωσες ηταν μετροιτης Question Καμμια εκπτωσουλα δεν σου εκανε Question Και κατι αλλο ρε Μιχ ειπες πως θα το ανεβασεις 60 shots δεν φοβασαι Question

Τα 650 οταν το πηρα(πριν γνωρισω τον Βικ) ηταν SUPER τιμη και μετρητοις.Τωρα τα +60 ειναι οκ ( η NOS λεει οτι μπορεις να αυξησεις ιπποδυμανη 50& χωρις κανενα φοβο).
Λοιπον παιδια επειδη εβαλα νιτρο δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω τις αλλες βελτιωσεις απλα εκατσα κατω και σκεφτηκα τι θελω.
1)Θελω το αμαξι μου να ειναι μαμα οταν κανω τη δουλεια μου και ειμαι μεσα σε κινηση.Αν εκανα ατμοσφαιρικη βελτιωση το 206 στα χαμηλα θα ηταν εντελως ψοφιο. Απο την αλλη με το τουρμπο ειναι πολλα τα λεφτα .
2)Το νιτρο το εβαλα για να ξεδινω οταν εχω κ@υλες και οταν στο φαναρι θα υπαρχει καποιο ενοχλητικο παρακι διπλα μου.
3)σε 1-2 χρονια σκοπευω να βαλω το κινητηρα RC οποτε οποιαδηποτε αλλη βελτιωση θα εφευγε μαζι με το μοτερ ενω το νιτρο ειτε το πουλαω ειτε το βαζω στο νεο μοτερ Twisted evil Twisted evil Twisted evil .
Υ.Γ. Ρε συ christhehealer ποιο ειναι αυτο το Seicento που θα κερναει τσαι κανενα με 130 αλογα Mr. Green Mr. Green Mr. Green και αντε εμενα με κερναει τσαι στην πρωτη στροφη εσενα Embarassed γιατι να μην σε κερασει Question Rolling eyes Question Question
Sidobre - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δει Seicento να κατεβαίνει...γκρεμό; Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σιγά μην το προλάβεις! Laughing Laughing Laughing Laughing
Mix206cc - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Εχεις δει Seicento να κατεβαίνει...γκρεμό; Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σιγά μην το προλάβεις! Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν ειναι για τετοιο Seicento ας ''πιουμε'' (ολοι μαζι εννοω) Laughing Laughing Laughing και κανα τσαγακι και τι εγινε Question Mr. Green Mr. Green Κοιτα να δεις τι γινεται εδω πανω τα πραγματα δεν ειναι οπως κατω.Εκει κατω που ηρθα ειδα οτι 8 στα 10 νεανικα αυτοκινητα κατι εχουν βαλει( καλα μπηκα στο S3 του Τασου και εχασα την μπαλα).Αυτο δεν γινεται εδω πανω και ετσι εγω δεν νομιζω οτι θα δω τοτε κανα Seicento WRC(και να δω και να με πατησει δεν λεω οτι δεν θα με πειραξει αλλα δεν θα τρελαθω κιολας)
christhehealer - Τρι 17 Σεπ 2002, 15:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:
Υ.Γ. Ρε συ christhehealer ποιο ειναι αυτο το Seicento που θα κερναει τσαι κανενα με 130 αλογα Mr. Green Mr. Green Mr. Green και αντε εμενα με κερναει τσαι στην πρωτη στροφη εσενα Embarassed γιατι να μην σε κερασει Question Rolling eyes Question Question

Πρακτικά στο στροφιλίκι δεν παίζει ρόλο η ιπποδύναμη αλλά η ανάρτηση, το πλαίσιο και ο οδηγός.
Πλαίσιο έχω σαφώς καλύτερο και από το CC και από το Seicento. Πιο σωστά με μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία. Aνάρτηση, μετά το χαμήλωμα, με βοηθά να ανεβάσω το MΩT κατά 10 με 15 χ.α.ω. Oδηγός τώρα, χωρίς να είμαι ο Kύρκος (που πολύ θα ήθελα, αλλά ούτε το δεξί του α@#$%^&*ι δεν φτάνω...) κάποιοι οδηγοί αγώνων που έχουν συνοδηγήσει μαζί μου στα Mέγαρα, στα πλαίσια του Safetrack, είπαν ότι το πάω καλά. Σίγουρα έχουν βρεθεί τουλάχιστον δύο μέχρι τώρα, που με έχουν περάσει σαν σταματημένο (κυριολεκτικά, δεν κάνω πλάκα). Έρχετε και ο τρίτος όπου να 'ναι. Mε Seicento όμως πολύ δύσκολα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι, κάνε μια καλή δουλεία στην ανάρτηση να εκμεταλευεσαι καλύτερα τους 110 (118 κατά πολλούς) ίππους σου και είσαι OK. Eάν είσαι Fun των dragster μαγκιά σου, και καλοτάξιδο (πιο σωστά καλοκοντράριστο) το Nos. Eγώ που είμαι κατά των φαναριών (το γιατί στο "Oδηγικές Aναζητήσεις"), μπορώ να έχω τις ενστάσεις μου Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε...
Nikel έγραψε:
Ρε γιατρε να το θεσω καπως φιλοσοφικα το ζητημα...Τι να το κανω να ειχα μια γκομενα στο κρεβατι για μιση ωρα μπροστα στην Andriana και ας ηταν και για 3 λεπτα...Τετοια κ@υλα ειναι το NOS

Προτιμώ την Carmen Electra για 5 ώρες. Έχει περισσότερο playability. Mr. Green Mr. Green 0X 0X
Nikel - Τετ 18 Σεπ 2002, 00:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:
...Τωρα τα +60 ειναι οκ ( η NOS λεει οτι μπορεις να αυξησεις ιπποδυμανη 50& χωρις κανενα φοβο).

Φιλε Μιχ πες με φοβιτσιαρη, η χεστη η οπως θες Mr. Green αλλα να ειχες την μηχανη του rallye θα σου ελεγα go for it (60 shots) μιας και εχω τοσα παραδειγματα που δουλευουν 60 shots μια χαρα. Αλλα επειδη η μηχανη του CC δεν ειναι η ιδια με του rallye (μην ακους τι λενε) τοτε stay on the safe track and keep it 50 shots. Ο Βικ τι ειπε, τον ρωτησες Question Question Question
Miltellas - Κυρ 22 Σεπ 2002, 23:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Φιλε Μιχ πες με φοβιτσιαρη, η χεστη η οπως θες Mr. Green αλλα να ειχες την μηχανη του rallye θα σου ελεγα go for it (60 shots) μιας και εχω τοσα παραδειγματα που δουλευουν 60 shots μια χαρα. Αλλα επειδη η μηχανη του CC δεν ειναι η ιδια με του rallye (μην ακους τι λενε) τοτε stay on the safe track and keep it 50 shots. Ο Βικ τι ειπε, τον ρωτησες Question Question Question

Όπως έχουμε πει κι αλλού ο νέος 16άρης κινητήρας που τοποθετείται στα 206 και 307 χαρακτηρίστηκε στο επίσημο ευρωπαϊκό τεστ κινητήρων ως ένας από τους πιο αξιόπιστους κινητήρες παραγωγής και ως ο καλύτερος 1600 συνολικά (κι από του Rallye). Άρα, ότι αντέχει ο αποδεδειγμένα στην πράξη πανάξιος κινητήρας του Rallye, θεωρητικά (για την ώρα) θα το αντέξει και με το παραπάνω ο κινητήρας του 206.
Nikel - Δευ 23 Σεπ 2002, 01:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μιλτ ξερεις τι αναρωτιεμαι πως ο rallye ηταν πιο αγριος σαν κινητηρας που πολλοι μηχανικοι λενε πως ειναι ο πλεον καταλληλος για tuning. Του CC μπορει οντως να ειναι overall ο καλύτερος 1600αρης αλλα οχι απαραιτητα και καταλληλος για tuning η overclocking Wink
Nikel - Δευ 23 Σεπ 2002, 01:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Mix206cc για πες μας εντυπωσεις μετα απο 10 μερες με το ΝΟς Exclamation Καμια κοντρουλα Question Wink Question
Mix206cc - Δευ 23 Σεπ 2002, 18:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα το αποφασισα μεχρι να βελτιωσω και να στυσω το 206 με αναρτηση θα μεινω στα +50 που δεν νομιζω οτι θεωρουνται και λιγα Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!!
Ημουν την προηγουμενη βδομαδα στο Carefour και μιλουσα με εναν που εχει το Xsara 1.6 (0-100 λιγοτερο απο 10 sec) και μου λεει σε μια φαση δεν παμε να τα στησουμε (χωρις να με ρωτησει ο καημενος Rolling eyes αν εχω κανει κατι στο 206). Και που λες ξεκιναμε μαζι και ημασταν μαζι μεχρι την γα**μενη την τριτη που καθως παω να την βαλω αρχισανε τα κρατς κρουτς και αρχισε να φευγει(ολα αυτα χωρις NOS). Και τοτε ηρθε η μεγαλη στιγμη 0X Evil 0X ανοιγω τον διακοπτη και με εχασε Mr. Green Twisted evil Mr. Green !!!
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 00:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αδερφέ πρέπει να μας πεις που τρέχεις να έρθουμε να σε θαυμάσουμε. Πάντως η περιοχή του Carrefour προσφέρεται για τέτοιες ευκαιρίες (εκτός κι αν τρέχεις στις 2 άλλες γνωστές περιοχές), αν και τώρα με τις βροχές δύσκολο το βλέπω. Πάντως στην περιοχή εκεί παίζει ένα Almera turbo που τσαγιάζει αβέρτα, και σε καλούτσικη κόντρα την Κυριακή το βράδυ. Γνωστές πηγές μιλάνε για ένα Ford που ετοιμάζεται με μοτέρ Cosworth και τουρμπίνα καλών διαστάσεων ικανών να χτυπήσει 320+ άλογα.
Nikel - Τρι 24 Σεπ 2002, 01:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:
Τελικα το αποφασισα μεχρι να βελτιωσω και να στυσω το 206 με αναρτηση θα μεινω στα +50 που δεν νομιζω οτι θεωρουνται και λιγα Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!!
Ημουν την προηγουμενη βδομαδα στο Carefour και μιλουσα με εναν που εχει το Xsara 1.6 (0-100 λιγοτερο απο 10 sec) και μου λεει σε μια φαση δεν παμε να τα στησουμε (χωρις να με ρωτησει ο καημενος Rolling eyes αν εχω κανει κατι στο 206). Και που λες ξεκιναμε μαζι και ημασταν μαζι μεχρι την γα**μενη την τριτη που καθως παω να την βαλω αρχισανε τα κρατς κρουτς και αρχισε να φευγει(ολα αυτα χωρις NOS). Και τοτε ηρθε η μεγαλη στιγμη 0X Evil 0X ανοιγω τον διακοπτη και με εχασε Mr. Green Twisted evil Mr. Green !!!

Και μετα μου λες πως απλα ηθελες το νιτρο για ενα extra boost οποτε στην πεσει κανενας μανιακος και οχι για να το σκιζεις καθημερινα Exclamation Mr. Green Exclamation
overgr - Τρι 24 Σεπ 2002, 07:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
Φοβάμαι ότι από το πολύ τσάι που κερνάς τον κόσμο με τον NOS, πολύ σύντομα το μοτεράκι θα σε στείλει για βρούβες!
Wink

Δεν γ....ται, άμα γουστάρεις, μη το λυπασαι. Μια ζωή την έχουμε και οι παλιατζήδες να είναι καλά να αγοράζουμε μοτέρια Evil [/img]
Mix206cc - Τρι 24 Σεπ 2002, 09:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Mix206cc έγραψε:

Και μετα μου λες πως απλα ηθελες το νιτρο για ενα extra boost οποτε στην πεσει κανενας μανιακος και οχι για να το σκιζεις καθημερινα Exclamation Mr. Green Exclamation

To NOS το εχω πανω στο αμαξι καπου 3 βδομαδες και εχω αδειασει μεχρι τωρα 1,5 μπουκαλα που δεν νομιζω οτι ειναι πολυ οταν ακουω οτι αλλοι αδειαζουν 1 καθε βδομαδα χωρις προβλημα! :D Rolling eyes !!!

overgr έγραψε:
Φοβάμαι ότι από το πολύ τσάι που κερνάς τον κόσμο με τον NOS, πολύ σύντομα το μοτεράκι θα σε στείλει για βρούβες!
Wink

Δεν γ....ται, άμα γουστάρεις, μη το λυπασαι. Μια ζωή την έχουμε και οι παλιατζήδες να είναι καλά να αγοράζουμε μοτέρια Evil [/img]

Κοιτα να δεις τι γινεται. Στο προγραμα μου εχω την αλλαγη του κινητηρα σε κανα 2 χρονια με ποιον εννοειται τον κορυφαιο (οπως φαινεται 0X 0X 0X 0X ) RC οποτε και να καει το μοτερ ας καει τουλαχιστον σε κανα χρονο το νωριτερο Mr. Green Mr. Green (που δεν νομιζω να καει αλλα λεμε Wink
overgr - Τρι 24 Σεπ 2002, 11:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ριχτου στα αυτιά τότε!

Ρίξε μερικές και από μένα!!!! Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Τρι 24 Σεπ 2002, 12:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΜΙΧ206cc Με έχεις πορώσει πραγματικά και θα σε παρακαλούσα να κανεις τα αδυνατα δυνατά ωστέ να βρισκεσαι την Κυριακή στο meeting !!!!
Θερμή παράκληση!!!!
christhehealer - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΙΧ206cc Με έχεις πορώσει πραγματικά και θα σε παρακαλούσα να κανεις τα αδυνατα δυνατά ωστέ να βρισκεσαι την Κυριακή στο meeting !!!!
Θερμή παράκληση!!!!

Έχεις δίκιο mike, σέρνεται το δικό σου.

Tι να το κάνεις το αυτοκίνητο άμα δεν κερνάς τσάγια τις 911 Turbo και τα Sti 330hp...

Eίναι όλοι τρελλοί εδώ μέσα... Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing
p206Mike - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν πολλούς χαιρετισμούς σε ολα τα παιδιά ....και σε σένα φίλε chris. Διάβάζω συνέχεια όλα τα post αλλά λόγο υπερβολικής μα υπερβολικής δουλειάς από το meeting και μετά δεν έχω προλάβει να postarw.... Embarassed Embarassed Περιμένω όμως την Κυριακή πως και πως......ασε που έχει και τρελή ευθεία εκεί στο
Σείριο..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Τώρα οσον αφορά το νιτρο του
ΜΙΧ θέλω πολυ να δώ το όλο σύστημα.........
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 00:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
p206mike έγραψε:
Θερμή παράκληση!!!!

Έχεις δίκιο mike, σέρνεται το δικό σου.

Tι να το κάνεις το αυτοκίνητο άμα δεν κερνάς τσάγια τις 911 Turbo και τα Sti 330hp...

Eίναι όλοι τρελλοί εδώ μέσα... Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing

εγω που λογω αδυναμου κινητηρα δεν μπορω να κερναω τσαι κυριολεκτικα , διατηρω τσαγιερα, θερμος με τσαι και πληρες σετ σερβιτσιο πορσελανης οποτε στα φαναρια δινω προσκληση για τσαι στο σαλονι του 206 μου ....
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 00:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δίνω και κουλουράκια Exclamation
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 01:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Εγώ δίνω και κουλουράκια Exclamation

κουλουρακια......χμ...δεν εχω κουλουρακια.... αλλα προσεχως θα βαλω εφημεριδες και τσιγαρα.!!!!!!!!1
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 15:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πάλι στα φανάρια της λαχαναγοράς είμαι αριστερή λωρίδα και περιμένω κλασικά το πράσινο να απλώσω πάλι τα τσαγερά μου. Τσουπ δίπλα μου κάθεται ένας γέρος (παππούς ρε) με ένα Audi. Σκέφτομαι τι να κάνει ρε ο παππούλης, κάτσε μην του σβήσει κιόλας. Με το πράσινο φεύγω κανονικογρήγορα και σε μια στιγμή κόβω στην άκρη του ματιού μου το Audi να επιταχύνει. Δίνω κι εγώ....άστο. Mad Περνάει βολίδα ο παππούς και χώνεται με τα 4 στην ευθεία πάνω από κάτι σαμαράκια κάνοντας κάτι τρελλά στις λωρίδες. Από πίσω έγραφε A4 1.8T Quattro. Rolling eyes
Άντε και στα δικά μας...

Υ.Γ. Λέμε για re-evaluation των οδηγών μεγάλης ηλικίας. Αυτές είναι οι εξαιρέσεις, αλλά όχι μόνο αυτό. Χάρηκα ρε που το έχει το αυτοκίνητο και το χαίρεται, και όχι να το πηγαίνει λες και θα σπάσει τα αυγά. Γι αυτό χαλάλι.
Miltellas - Πεμ 26 Σεπ 2002, 02:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Είδατε ρε οι παππούληδες που τους κατηγορείτε; Σας φοράνε και τα κυάλια άμα λάχει...
pduke - Κυρ 29 Σεπ 2002, 22:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι ανάλογο μου είχε τύχει με το clio πριν από δύο χρόνια.
Βγήκα από μια κλειστή στον προφυλακτήρα ενός civic sedan με ένα ζευγάρι άνω των 50 και ενώ περίμενα τη μούτζα .... συνέβει το αναπάντεχο...σανίδωσε το γκάζι και αρχίσαμε να πηγαίνουμε μαζί της στροφές!!!Δεν το πήγε μαλιοκούβαρα (τα είχε τα χρονάκια του) αλλά ήταν υπέροχος!!!Από την πρώτη στροφή δε μου έκανε νόημα με το χέρι ότι γουστάρει!!!!
Από τις καλύτερες στιγμές μου με άλλους οδηγούς.Να είναι καλά ο άνθρωπος όπου κιαν είναι.

Τώρα πάντως έχω άλλον παππού και παίζω........ Rolling eyes Wink
Mix206cc - Κυρ 29 Σεπ 2002, 22:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω και εγω οταν γινω παππους να ειμαι ετσι και οχι οπως ειναι οι περισσοτεροι σπαστικοι και κραχτες 0X 0X 0X. Τα ατομα αυτα τα βλεπουν και τα χαιρεσαι που εχουν ζωντανια ακομα μεσα τους ΜΠΡΑΒΟ Wink Wink .
Υ.Γ. Sorry παιδια αλλα λιγο δυσκολο να κατεβω βλεπετε οι σπουδες θελουν και θυσιες Mad Confused Crying or Very sad (Κολοιατρικη βλεπετε Evil ) θα ηθελα πολυ παντως να ειμαι και γω στο meeting Mr. Green !!!
pduke - Κυρ 29 Σεπ 2002, 22:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:

Υ.Γ. Sorry παιδια αλλα λιγο δυσκολο να κατεβω βλεπετε οι σπουδες θελουν και θυσιες Mad Confused Crying or Very sad (Κολοιατρικη βλεπετε Evil ) θα ηθελα πολυ παντως να ειμαι και γω στο meeting Mr. Green !!!

Ετοιμάσου για την Βόρεια συνάντηση Mix, δεν αργεί.
Mix206cc - Κυρ 29 Σεπ 2002, 23:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Mix206cc έγραψε:

Ετοιμάσου για την Βόρεια συνάντηση Mix, δεν αργεί.

Αντε επιτελους Mr. Green Mr. Green Mr. Green για ποτε περιπου λεμε;;
Slash - Κυρ 29 Σεπ 2002, 23:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε μπράβο να κάνουμε καμιά κίνηση καλή, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά Mr. Green
Rally - Τρι 15 Οκτ 2002, 10:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
tha hthela kai egw na parathesw thn apopsh mu gia to nos.einai mia apo tis kaluteres metatropes pou mporei na kanei kapoios sto amaksi tou prepei omws na anarwththei ta parakatw.

einai mia asfalh metatroph? sigoura einai mia apo tis asfalesteres me kapoies proupotheseis bebaia oi opoies kathorizoun kuriws to kostos ths metatrophs. to na dvseis sto pezouli 1600cc 30 alogakia den einai tipota h sygkekrimenh mhxanh xwris idiaiteres allages dexetai aneta mia tetoia metatroph, ta 50 alogakia omws isws metatrepsoun to kostos to 500-600 xil drax. se kanena ekatommuriakh giati ta pistonakia mallon den ua anteksoyn sto xrono. aksizei loipon tosa polla lefta?

to kostos omws den periorizetai se auta ta epipeda. metatropes tetoiou eidous kai megethous apodoshs theloun kai apaitoun kai alla kosth. h mpoukala den gemizei monh ths kai to meigma mas tha thelame na einai plousio epomenws benzinh opvws v-power 99+ *(1.009 eurw/lt.) tha htan kati parapanw apo epithumitaia. mpainoume loipon se oikonomikous mpelades.(h mpoukalitsa kalo tha einai na diathreitai psilogemath.oso peftei h stathmh analogoka meiwnetai kai h apodosh.)

ena allo thema einai to stil ths odhghseis pou o kathenas epithumei. mhpws einai ligo trabhgmeno ena autokinhto me molis 110ps na dexetai nos. synuthos auth h metatroph ginetai se autokinhta me pollaaaa aloga pou anazhtoun to kati parapanw sthn EUTHEIA gia thn kontritsa. h mageia ths odhghseis omvw sigoura den brisketai sthn eutheia kai eidika stous elloinikous dromous.

kai teleiwnontas me 3000 eurw kai me ligotera fusika mporeis na kaneis magika se mhxanes san kai autes. den eimai o dikhgoros tou diabolou apla kalo einai na mhn kanoume metatropes pou tha mas apogohteusoun h na to thesw kai diaforetika metatropes oi opoies erxontai se epomena stadia.
seridim - Τρι 15 Οκτ 2002, 10:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Rally Καλωσήρθες στο club.
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λές αλλά μέχρι να τα διαβάσω στραβώθηκα. Προσπάθησε να γράφεις ελληνικά.
Slash - Τρι 15 Οκτ 2002, 15:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσήρθες φίλε Rally στο Club. :D
Σωστά αυτά που λες, όμως δεν έχουμε (ακόμη) κάποιο συγκριτικό στοιχείο σχετικά με τις ανοχές που εφοδιάζεται το μοτέρ. Σαφώς και οι περισσότεροι εδώ μέσα θα πούμε οτι δεν έχει καμιά σχέση με τον καλύτερο κινητήρα του Rallye, λύση που στρέφονται όσοι θέλουν να δυναμώσουν το pugακι τους. Αλλά εδώ θα κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου, και θα πω, οτι επειδή δεν είναι τόσο νευρικός όσο τα άλλα μοτέρ, δεν σημαίνει οτι είναι ασθενικός ή οτι δεν αντέχει. Τα μοτέρ από τα Rallye αποδείχθηκαν "γερά" σε τουρμπίσματα με Garretόσαυρους κοντά στο 1,5 bar, όπως επίσης και σε 4πεταλουδίσματα, και σε άλλα πολλά (παραπομπή στα λευκά Rallye που σπάνε χρόνους στα dragster). Τα μοτέρ από το 206 δεν έχει δοκιμαστεί έτσι ώστε να δούμε τις ανοχές του, παράπονο που διατυπώνεται σε άλλο post. Εγώ όμως που το τρέχω το μοτέρ σε κάθε ευκαιρία που έχω, και όταν το έστρωνα το πατούσα και τότε, και το NOS του Mix μέχρι τώρα, όπως και στους καθημερινούς γκαζοφόν, εδώ μέσα στο forum αλλά και όσοι δεν είναι εδώ μέσα, σοβαρά μηχανικά προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί (να μην έχει παρουσιαστεί και κανένα; ). Smile Πιστεύω οτι οι Γάλλοι το έχουν ψάξει το μοτέρ και του έχουν δώσει αρκετές ανοχές, δεν είναι βέβαια αγωνησιάρικος σαν του Rallye, αλλά με ψάξιμο θα αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του. Το ήρεμο δεν είναι πάντα ευαίσθητο Wink

P.S. Don't follow my advice! For everybody's sake Arrow
Mix206cc - Σαβ 19 Οκτ 2002, 13:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
tha hthela kai egw na parathesw thn apopsh mu gia to nos.einai mia apo tis kaluteres metatropes pou mporei na kanei kapoios sto amaksi tou prepei omws na anarwththei ta parakatw.

einai mia asfalh metatroph? sigoura einai mia apo tis asfalesteres me kapoies proupotheseis bebaia oi opoies kathorizoun kuriws to kostos ths metatrophs. to na dvseis sto pezouli 1600cc 30 alogakia den einai tipota h sygkekrimenh mhxanh xwris idiaiteres allages dexetai aneta mia tetoia metatroph, ta 50 alogakia omws isws metatrepsoun to kostos to 500-600 xil drax. se kanena ekatommuriakh giati ta pistonakia mallon den ua anteksoyn sto xrono. aksizei loipon tosa polla lefta?

to kostos omws den periorizetai se auta ta epipeda. metatropes tetoiou eidous kai megethous apodoshs theloun kai apaitoun kai alla kosth. h mpoukala den gemizei monh ths kai to meigma mas tha thelame na einai plousio epomenws benzinh opvws v-power 99+ *(1.009 eurw/lt.) tha htan kati parapanw apo epithumitaia. mpainoume loipon se oikonomikous mpelades.(h mpoukalitsa kalo tha einai na diathreitai psilogemath.oso peftei h stathmh analogoka meiwnetai kai h apodosh.)

ena allo thema einai to stil ths odhghseis pou o kathenas epithumei. mhpws einai ligo trabhgmeno ena autokinhto me molis 110ps na dexetai nos. synuthos auth h metatroph ginetai se autokinhta me pollaaaa aloga pou anazhtoun to kati parapanw sthn EUTHEIA gia thn kontritsa. h mageia ths odhghseis omvw sigoura den brisketai sthn eutheia kai eidika stous elloinikous dromous.

kai teleiwnontas me 3000 eurw kai me ligotera fusika mporeis na kaneis magika se mhxanes san kai autes. den eimai o dikhgoros tou diabolou apla kalo einai na mhn kanoume metatropes pou tha mas apogohteusoun h na to thesw kai diaforetika metatropes oi opoies erxontai se epomena stadia.

Φιλε Rallye αρχικα να σου πω οτι δεν χρειαζεται v-racing το NOS. Ο κατασκευαστης λεει βενζινη με 92+ οκτανια. Απο την αλλη το NOS οπως και οι αλλες μετατροπες φθειρουν τον κινητηρα πιο πολυ απο οτι αν εμενα μαμα. Ξερω πολλα ατομα με Rallye που εχουν εδω και 3-4 χρονια NOS χωρις κανενα προβλημα και μαλιστα με +70 αλογα Twisted evil Twisted evil Twisted evil .
Τωρα το NOS ναι ειναι περισσοτερο για ευθειες και ειδικα στην Ελλαδιτσα μας με τους ''καλους'' της δρομους. Ομως για δες το αλλο, για να σε φτασω εγω σε στροφες το βλεπω πολυ δυσκολο (ειμαι και cc βλεπεις) αλλα για φαντασου να με βρεις σε κανενα φαναρι και να πεις ''Τι θελει ο βλ@κας τωρα με το cc του και με κολλαει, ας του δωσω ενα μαθημα'' Laughing Laughing Laughing ..........
Tomcat - Σαβ 19 Οκτ 2002, 17:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΩΣΤΟΣΣςςςςςςςςςςςςς και ξυδάκι στους πικραμένους!
Rally - Σαβ 19 Οκτ 2002, 19:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα ειναι αλλη κ@υλ@ και δεν το συζηταμε αλλα το θεμα ειναι με τι κοστος και προπαντον για ποση ωρα γιατι αμα εσυ με νος και με 500-600 χιλ εξοδα εισαι στο φαναρακι και το ραλακι με σκουπα ρυθμιστη πιεσης και ρυθμισμα εκκεντροφορων σε βαλει στο ματι μετα θα κλαις τα λεφτα σου η δεν θα τα κλαις.και να ξερεις οτι το λιγοτερο που εχει κανει ενα ραλακιας στο αμαξι του ειναι αυτα.μην παρεξηγηθω κανενα ιχνος επιθετικοτητας.
Anonymous - Σαβ 19 Οκτ 2002, 19:53:42
Θέμα δημοσίευσης:
filarako esena me to rallye se pao mia psiloula etsi gia na dokimasis kai to rithmisma sou. tha exo kai tin orofi anoikti gia na kouo ti skoupitsa sou pou tha inai poliiii piso...
an thes malista rikse kai kanena skoupismataki sto lastixo pou tha fiso mia kai tha akolouthis...
Anonymous - Σαβ 19 Οκτ 2002, 19:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
kai sorry gia ta greenglish e;
DimiP - Σαβ 19 Οκτ 2002, 23:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
ηρεμηστε ρε σεις,
δεν ξερω αν το σοβαρευετε το πραγμα η κανετε πλακα αλλα ηρεμηστε.
:D
Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 02:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
1ον Για ηρεμηστε λιγακι...ρε black&fast πολυ fast πας chill out a bit
2ον Ο φιλος Μιχ μιλαει (αν καταλαβα καλα) για rallye μαμα και οχι φτιαγμενο. Διοτι αν υποθεσουμε πως εχουμε ενα CC με 160 αλογα και ενα rallye με 150 μαλλον το rallye θα ειναι μπροστα λογο βαρους μεχρι το CC να κουμπωσει την τριτη με NOS.
3oν Το NOS ειναι safe 100% σε μαμα PSA engine (110-120 hp) up to 50 shots (αλογα) ισως και λιγο παραπανω. Και δεν το λεω εγω αλλα τα διαφορα σαξοραλα που το φορανα εδω και 2-3 χρονια.
4ον Διορθωστε με αν κανω λαθως αλλα ακομα και αν τρυπησει πιστονια αυτα δεν κοστιζουν παραπανω απο 200-300 χηνες (αναλογα φυσικα τι θα βαλεις). Το θεμα ειναι να αποφυγουμε τετοια περιπτωση το οποιο γινεται με σωστη μελετη-τοποθετη και τα καταλληλα ηλεκτρονικα βοηθηματα. Σημαντικα ειναι και η χρηση (αμα αδειαζεις μια μπουκαλα την ημερα ε τοτε ) οπωε και η μαρκα του κιτ. Ενας φιλος λεει...go with the leaders NOS!!!!
5ον 92+ βενζινη ειναι μια χαρα οποτε η V-power θα κανει μια χαρα την δουλεια της
6ον Το νιτρο πραγματι ειναι για ευθυες αν και ο φιλος Μιχ μπορει να σας επιβεβαιωσει πως μεχρι ενα σημειο μπορει να το δαμασει (η τουλαχιστον προσπαθει )
7oν Τα αλογα που προσφερει μια νιτρο-μετατροπη ειναι τα πιο value-for-money απ'ολες τις μετατροπες που κυκλοφορουν
8ον Welcome Rally
Mix206cc - Κυρ 20 Οκτ 2002, 11:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
2ον Ο φιλος Μιχ μιλαει (αν καταλαβα καλα) για rallye μαμα και οχι φτιαγμενο. Διοτι αν υποθεσουμε πως εχουμε ενα CC με 160 αλογα και ενα rallye με 150 μαλλον το rallye θα ειναι μπροστα λογο βαρους μεχρι το CC να κουμπωσει την τριτη με NOS.
3oν Το NOS ειναι safe 100% σε μαμα PSA engine (110-120 hp) up to 50 shots (αλογα) ισως και λιγο παραπανω. Και δεν το λεω εγω αλλα τα διαφορα σαξοραλα που το φορανα εδω και 2-3 χρονια.
4ον Διορθωστε με αν κανω λαθως αλλα ακομα και αν τρυπησει πιστονια αυτα δεν κοστιζουν παραπανω απο 200-300 χηνες (αναλογα φυσικα τι θα βαλεις). Το θεμα ειναι να αποφυγουμε τετοια περιπτωση το οποιο γινεται με σωστη μελετη-τοποθετη και τα καταλληλα ηλεκτρονικα βοηθηματα. Σημαντικα ειναι και η χρηση (αμα αδειαζεις μια μπουκαλα την ημερα ε τοτε ) οπωε και η μαρκα του κιτ. Ενας φιλος λεει...go with the leaders NOS!!!!
5ον 92+ βενζινη ειναι μια χαρα οποτε η V-power θα κανει μια χαρα την δουλεια της
6ον Το νιτρο πραγματι ειναι για ευθυες αν και ο φιλος Μιχ μπορει να σας επιβεβαιωσει πως μεχρι ενα σημειο μπορει να το δαμασει (η τουλαχιστον προσπαθει )
7oν Τα αλογα που προσφερει μια νιτρο-μετατροπη ειναι τα πιο value-for-money απ'ολες τις μετατροπες που κυκλοφορουν
8ον Welcome Rally

Ανοιχτε μου φιλε Νικελενιε :D Laughing συμφωνω με αυτα που λες αλλα εχω να προσθεσω καποια πραγματακια.
Το NOS το πατας και στην πρωτη αν θες, δηλαδη οχι να ξεκινησεις κατευθειαν με NOS αλλα μολις φτασεις στις 4000 σ.α.λ. περιπου το πατας και πετας Twisted evil Twisted evil . Απο την αλλη αν παρεις για παραδειγμα ενα Rallye με εκκεντροφορια 160 ΗΡ και ενα με NOS 160 ΗΡ αυτο με το NOS θα ειναι σαφως μπροστα. Εχω ενα φιλαρακι εδω πανω που εχει Rallye με κατι ψιλα και +70 νιτρο (200 ΗΡ περιπου)και ενα βραδακι σταθηκε στην παραλιακη διπλα του ενα S 2000 ε λοιπον σε διαβεβαιωνω οτι περασε απο πανω του (το Rallye περασε το S 2000 για να μην παρεξηγιομαστε) και αυτο εγινε με ενεργοποιηση του NOS στην πρωτη!!
Τωρα ο μακρυνος μας ξαδερφος Rallye δεν ειπε για αλλους εκκεντροφορους ,καπακι, full εξατμιση και προγραμμα ειπε απλα ρυθμιστη βενζινης σκουπα και ρυθμισμα εκκ. αντε βαλε δηλ. 140 ΗΡ και εγω με 115 μαμα +56 ΗΡ που μου εδωσε το +50 δεν νομιζω να κλαιω τα λεφτα μου.
Και κατι ακομα πες πως εκανα ατμοσφαιρα-βελτιωση οταν θα πουλησω το 206 δεν νομιζω να πιασει τιποτα παραπανω απο την βελτιωση αυτη. Το NOS ομως φιλε μου το βγαζω σε μιση ωρα το πουλαω και χανω 100,000. Αυτα ειχα να πω.....
Rally - Κυρ 20 Οκτ 2002, 12:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:
Nikel έγραψε:
8ον Welcome Rally

Ανοιχτε μου φιλε Νικελενιε :D Laughing συμφωνω με αυτα που λες αλλα εχω να προσθεσω καποια πραγματακια.
Το NOS το πατας και στην πρωτη αν θες, δηλαδη οχι να ξεκινησεις κατευθειαν με NOS αλλα μολις φτασεις στις 4000 σ.α.λ. περιπου το πατας και πετας Twisted evil Twisted evil . Απο την αλλη αν παρεις για παραδειγμα ενα Rallye με εκκεντροφορια 160 ΗΡ και ενα με NOS 160 ΗΡ αυτο με το NOS θα ειναι σαφως μπροστα. Εχω ενα φιλαρακι εδω πανω που εχει Rallye με κατι ψιλα και +70 νιτρο (200 ΗΡ περιπου)και ενα βραδακι σταθηκε στην παραλιακη διπλα του ενα S 2000 ε λοιπον σε διαβεβαιωνω οτι περασε απο πανω του (το Rallye περασε το S 2000 για να μην παρεξηγιομαστε) και αυτο εγινε με ενεργοποιηση του NOS στην πρωτη!!
Τωρα ο μακρυνος μας ξαδερφος Rallye δεν ειπε για αλλους εκκεντροφορους ,καπακι, full εξατμιση και προγραμμα ειπε απλα ρυθμιστη βενζινης σκουπα και ρυθμισμα εκκ. αντε βαλε δηλ. 140 ΗΡ και εγω με 115 μαμα +56 ΗΡ που μου εδωσε το +50 δεν νομιζω να κλαιω τα λεφτα μου.
Και κατι ακομα πες πως εκανα ατμοσφαιρα-βελτιωση οταν θα πουλησω το 206 δεν νομιζω να πιασει τιποτα παραπανω απο την βελτιωση αυτη. Το NOS ομως φιλε μου το βγαζω σε μιση ωρα το πουλαω και χανω 100,000. Αυτα ειχα να πω.....

1.καταρχην ναι φιλε μαυρε και γρηγορε ηρεμησε λιγο δεν θα τα στησουμε και απο το site κιολας, μπηκες αρκετα δυναμικα θα ελεγα, και επι την ευκαιρια δωσε μας και την απαντηση που ολοι περιμενουμε περι του τουρμπο σου.
2. επειτα απλα να πω οτι δεν εχω καμια διαθεση αντιπαλοτητας περι 206 και 106 μακρινα ξαδελφακια, εγω απλα ανταλλαγη αποψεων προσδοκω και δεν πιστευω να εχω δωσει σε καμια περιπτωση τετοια εντυπωση.
3.σε ευχαριστω φιλε νικελ για το καλοσορισμα.
4. ποιος ειπε οτι εμενα δεν με συναρπαζει το νος Question απλα οπως υποστηριξα στο πρωτο post μου περι νος θεωρω οτι ειναι τραβηγμενο για ενα αμαξι 110 ιππων. να εχεις 140-150 που ειναι πραγματοποιησιμοι και σχετικα φτηνοι ιπποι να πω ναι, με καμποσα ευρακια παραπανω περνω και την "εκρηξη" που ουτως η αλλιως δεν υπαρχει πιο οικονομικος τροπος για να ανεβεις σε αλογα μετα τα 140.
5. οσο για τα λεφτα σου φιλε μιχ ναι αν ειναι ετσι δεν θα τα κλαψεις και σιγουρα θα τα εχεις καταευχαριστηθει, αλλα και εγω απο την αλλη δεν θα εχω δωσει πανω απο 150-180 χιλ για τα 135-140 αλογακια και θα τα εχω μονιμα κατω απο το καπο μου.
6.ποσο θα ηθελα να δω την φατσα αυτου με το s-2000!!!!! Twisted evil Twisted evil
Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 12:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Mix206cc έγραψε:

Φιλε και συμπασχοντα (ανοιχτε ) Μιχ μου συμφωνω να ανοιξεις το νος απο την 1η αρκει να εχει βαλει τετοιο ηλεκτρονικο βοηθημα που θα δωσει την δυναμη του ωιτρο σταδιακα. Μιλαω δηλαδη για κατι σαν traction control διοτι αν ανοιξεις το νιτρο απ'την 1η τοτε μεχρι να σταματησει να γραφει το αυτοκινητο στην ασφαλτο ο αλλος θα εχει παει για καφε

Συμφωνω πως 2 ιδια αυτοκινητα με τα ιδια αλογα το ενα με νιτρο και το αλλο με οποιαδηποτε αλλη μετατροπη τοτε το νιτρο-αυτοκινητο θα ειναι αποδεδειγμενα μπροστα απλα γιατι το νιτρο ειναι γρηγοροτερο απο οποιαδηποτε αλλη μετατροπη Εγω ομως στο προηγουμενο μου post καταλαβα λαθος φενεται μιας και διεκρινα συγκριση συγκριση CC με Rallye!
Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 13:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
4. ποιος ειπε οτι εμενα δεν με συναρπαζει το νος Question απλα οπως υποστηριξα στο πρωτο post μου περι νος θεωρω οτι ειναι τραβηγμενο για ενα αμαξι 110 ιππων. να εχεις 140-150 που ειναι πραγματοποιησιμοι και σχετικα φτηνοι ιπποι να πω ναι, με καμποσα ευρακια παραπανω περνω και την "εκρηξη" που ουτως η αλλιως δεν υπαρχει πιο οικονομικος τροπος για να ανεβεις σε αλογα μετα τα 140.

Ρε rally στο εχω πει και θα στο ξαναπω...σε αμαξι με μηχανη του PSA Group 1600 110-120 hp η αυξηση αλογων με νος ειναι στανταρ 50 ατια. Γιατι??? Απλα διοτι ειναι τεσταρισμενο πως τα 50 αλογα τα αντεχει safely 100% Εδω υπαρχουν αλλοι που εχουν ανεβασει 60 και 70 αλογα με νος σε μαμα μηχανη και δουλευει οκ εσυ γιατι να το ρυθμισεις να σου δινει μονο 30???
Rally - Κυρ 20 Οκτ 2002, 15:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Rally έγραψε:

Ρε rally στο εχω πει και θα στο ξαναπω...σε αμαξι με μηχανη του PSA Group 1600 110-120 hp η αυξηση αλογων με νος ειναι στανταρ 50 ατια. Γιατι??? Απλα διοτι ειναι τεσταρισμενο πως τα 50 αλογα τα αντεχει safely 100% Εδω υπαρχουν αλλοι που εχουν ανεβασει 60 και 70 αλογα με νος σε μαμα μηχανη και δουλευει οκ εσυ γιατι να το ρυθμισεις να σου δινει μονο 30???

τωρα πρεπει να εξηγησω τι ειπα φιλε νικελ η απλα να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα.συμφωνει με τα +50 αλλα εγω δεν μιλησα για αξιοπιστια και αντοχη κινητηρα απλα ειπα περι νος θεωρω οτι ειναι τραβηγμενο για ενα αμαξι 110 ιππων. και εξηγουμαι, εγω προσωπικα θα ξενερωνα στο αμαξακι μου με τα 110 αλογακια να ειχα νος γιατι απλουστατα και τα 110 και τα 120 ειναι λιγα αλλα μιλαμε για πολυ λιγα αλογα αλλα αμα ειχα ενα 140-150 τοτε ναι τοτε το νος για μενα θα ηταν ιδανικο. η λεξη συνηθιζω ταιριαζει γαντι σε αυτην την περιπτωση και πιστεψε με οσο περισσοτερο πατας το κουμπακι για τα +50 τοσο πιο πολυ θα τα συνηθιζεις και τοσο πιο αργακα και ξενερωμα θα σου φαινονται τα 110 μην λεμε οτι θελουμε τωρα. 110 αλογα εχει το τελευταιο 1600 τωρα. κατα πασα πιθανοτητα μετα θα εχεις το νος και θα ψαχνεις μια μετατροπη για μονιμα αλογα.γνωμη μου αν θελει κανεις να πειραξει το αμαξι του καλο ειναι να μην αρχιζει απο το τελος και παραμπεμπω στο τευχος νοεμβριου του max power στο seat ibiza με νος στην τελευταια παραγραφο οπου γραφει "Μεγαλο ατου του νιτροσυστηματος ειναι οτι το χρησιμοποιεις οποτε θες, για οση ωρα το θες και αποτελει ιδανικη λυση για καποιον που θελει μια part-time αξιοπιστη μετατροπη.

δεν νομιζω παντως οτι διαφωνουμε απλα ειναι θεμα προτιμησεων και φιλοσοφιας. Cool

Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 18:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
δεν νομιζω παντως οτι διαφωνουμε απλα ειναι θεμα προτιμησεων και φιλοσοφιας. Cool [/b]

o-cake

Mix206cc - Κυρ 20 Οκτ 2002, 20:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Nikel έγραψε:
8ον Welcome Rally

1.καταρχην ναι φιλε μαυρε και γρηγορε ηρεμησε λιγο δεν θα τα στησουμε και απο το site κιολας, μπηκες αρκετα δυναμικα θα ελεγα, και επι την ευκαιρια δωσε μας και την απαντηση που ολοι περιμενουμε περι του τουρμπο σου.
2. επειτα απλα να πω οτι δεν εχω καμια διαθεση αντιπαλοτητας περι 206 και 106 μακρινα ξαδελφακια, εγω απλα ανταλλαγη αποψεων προσδοκω και δεν πιστευω να εχω δωσει σε καμια περιπτωση τετοια εντυπωση.
3.σε ευχαριστω φιλε νικελ για το καλοσορισμα.
5. οσο για τα λεφτα σου φιλε μιχ ναι αν ειναι ετσι δεν θα τα κλαψεις και σιγουρα θα τα εχεις καταευχαριστηθει, αλλα και εγω απο την αλλη δεν θα εχω δωσει πανω απο 150-180 χιλ για τα 135-140 αλογακια και θα τα εχω μονιμα κατω απο το καπο μου.
6.ποσο θα ηθελα να δω την φατσα αυτου με το s-2000!!!!! Twisted evil Twisted evil

Και εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με τα 106 και τοσο περισσοτερο με τα rallye αντιθετως τα θαυμαζω και τα παραδεχομαι που ειναι ολοκληρωμενα αυτοκινητα.
Οσον αφορα το νιτρο δεν διαφωνω μαζι σου οτι ειναι μια επιλογη part-time και για αυτο ακριβως το πηρα. Ο αλλος λογος που το πηρα οπως ξαναειπα ειναι οτι μπορεις μετα αν θες να το πουλησεις (γιατι σκοπευω με κανα 1-2 χρονια να τσιμπησω το μοτερακι του RC Twisted evil Twisted evil Twisted evil ).
Και τελος μην το χοντρενετε τοσο με το ποιος ειναι πιο γρηγορος εδω δεν ειμαστε για να μαλωνουμε Wink Wink Wink
pezomania - Δευ 21 Οκτ 2002, 07:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη που επεμβένω στην ανα μεταξύ σας φιλική κοντρίτσα :D ,
αλλά το 206 1.6 16v XS έχει 118Hp μαμά και όχι 110. Τα (εξεπίτηδες) λάθος νούμερα της μαμά να μην τα διαιωνίζουμε Wink
Mix206cc - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:02:16
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Συγνώμη που επεμβένω στην ανα μεταξύ σας φιλική κοντρίτσα :D ,
αλλά το 206 1.6 16v XS έχει 118Hp μαμά και όχι 110. Τα (εξεπίτηδες) λάθος νούμερα της μαμά να μην τα διαιωνίζουμε Wink

Σωστος ο κυριος PeugeotΜανης Exclamation Exclamation Exclamation
veilside - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 10:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
exw balei to sima tis NOS poy moy edwsan kai merikoi mages epeimenoyn na marsaroyn to amaksi toys mprosta moy epeidi to blepoyn mamisio ekswterika!!!!e,re ena dromo 8elw xwris amaksia gia na toys deiksw ti simainei arapiko fystiki kai pagwmeno ice-tea!!!
Pughell - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 15:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Να συμπηρωσω οτι νιτρο και αξιοπιστια δεν συμβαδιζουν...Στην Θεσ/νικη το πρωτο 106 που ειχε νιτρο ηταν ενα μαυρο ραλλακι(του Βαγγελη για οσους τον ξερουν) και δεν αντεξε και πολυ καθως ενα πιστονι τα "εφτυσε" παρολο που η χρηση του ηταν πολυ συμμαζεμενη...Και το νιτρο που ειχε ηταν για 30-40 αλογα αν δεν κανω λαθος... Cool Τωρα πως καποιοι λενε οτι εχουν νιτρο εδω και 2 χρονια και δεν τα μοτερ τους σφυζουν απο υγεια ειναι λιγο παραδοξο... Confused
Το προβλημα με το νιτρο ειναι οτι δεν εχουν καταφερει να βρουνε μια λυση που θα στελνει την αναλογη βενζινη στον κυλινδρο ωστε η σχεση της βενζινης να ειναι αναλογη με την πτωση πιεσης στην μπουκαλα του νιτρο.Επισης δεν εχουν καταφερει να ξεπερασουν τις τεραστιες θερμοκρασιες που αναπτυσονται μεσα στον θαλαμο καυσης μετα την καυση για αυτο και τα περισσοτερα νιτρατα μοτερ λιωνουν πιστονια ή τα τρυπανε.
Παντως τα μοτερ με τα 122 και τα μοτερ με τα 110 εχουν αρκετες αλλαγες στα εσωτερικα τους οποτε οποιαδηποτε συγκριση δεν ειναι απολυτη. Sad
peugeot_maniak - Τρι 03 Ιούν 2003, 13:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
sostos o daskalos...
stelara dose ta fota sou agori mou......
k tou xronou(isos k ligo parapano..) pou 8a exo diko mou katadiko mou amaksi
8a se prikso na to kanoume kalo!

8v rulzzz,
alla poio???xexe....
kavaliotis - Σαβ 16 Αύγ 2003, 19:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ολοι εσεις που εχετε νιτρο, οντως ειναι η φαση οπως βλεπουμε στην τηλεοραση? Δηλαδη οντως εχει τοση διαφορα, πεταγεσαι? Ενταξει δεν εννοω 2 Fast 2 Furious φαση, αλλα οταν πατας το κουμπακι βλεπεις τεραστια διαφορα ή απλα καποια χιλιομετρα παραπανω?
Miltellas - Κυρ 17 Αύγ 2003, 23:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, όντως "τρως κλωτσιά"! Και ανάλογα με την ποσότητα νίτρο στο μίγμα, ανάλογη και η κλωτσιά..
veilside - Τρι 19 Αύγ 2003, 21:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
milame gia tin apoliti trela!!!!allo na sto leme kai allo na to niw8eis!!!!bale nitro kai 8a me 8ymi8eis.to fast and the furious den se ekane na katalabeis tipota,giati i taxytita den mporei na fanei se mia tainia!!
kavaliotis - Τρι 19 Αύγ 2003, 23:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα τωρα τους αλητες τι με κανουνε, με πορωνουνε και θα αφησω τα παντα να παω να τα σκασω σε νιτρο!!!! Αντε να κατεβω Ελλαδα και θα αρχισω το ψαξιμο, θυμαμαι το Πασχα ειχα δει μια προσφορα σε ενα περιοδικο 1000 ευρω μπουκαλα +50ιππους και μαζι εγκατασταση, τοσα ειναι και τωρα?
angelos-n - Τετ 21 Ιαν 2004, 08:09:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εγινε το θέμα με τα νιτρο? Ψοφησαν ολα τα μοτερ και εγκαταλειφθηκε? Smile
DaSoP - Κυρ 13 Ιούν 2004, 20:46:23
Θέμα δημοσίευσης: NITRO Είναι ο μαγικός ζωμός τελικά?
Παιδια βοηθεια! Βρηκα συστημα νιτρο πολυ φτηνα και ψηνομαι πολυ ασχημα να το τοποθετησω! Ειναι κιτ με 2 μπουκαλες τις NITROUS EXPERTS και ειναι τοποθετημενο σε punto HGT 1.8. Μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα να τοποθετηθει και στο δικο μου... Ακομα διαβασα καπου οτι μπορω να τοποθετησω νιτρο με αποδοση μεχρι 50% της εργοστασιακης ιπποδυναμης του αυτοκινητου χωρις καμμια μετατροπη στο μοτερ εκτος απο πιο ψυχρα μπουζι... Τι λετε? Αξιζει? Που θα μπορεσω να βρω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την τοποθετηση του?
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Κυρ 13 Ιούν 2004, 22:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω στο προτεινω ανεπιφυλακτα! Εγω δει τη κανει και αν ειχα τα χρηματα θα ειχε μπει ειδη! Να προσεξεις πολυ και να πας σε μαστορα ο οποιος γνωριζει τι κανει. Θα το περασεις γιαννενα; Σου προτεινο οχι αν δεν εισαι σιγουρος οτι αυτος που θα στο περασει γνωριζει! Οι δυο μπουκαλες μου φαινονται πολλες! Ειναι ξηρου; Εχω καποα αρχεια να σου δωσω! Στειλε πμ να τα πουμε.
glf - Κυρ 13 Ιούν 2004, 22:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
ακόμα και με την ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή, πιστεύεις ειλικρινά οτι ο εργοστασιακός κινητήρας δε θα καταλάβει τίποτα βγάζοντας ΑΠΟΤΟΜΑ +50% της ισχύος του ?
DaSoP - Κυρ 13 Ιούν 2004, 22:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πολλα λες εε? Βεβαια δεν θα παιζω συνεχεια με το μαγικο κουμπακι... Η γνωμη σου για 50Hp? Αργα η γρηγορα θα ενισχυθει και το μοτερ....
whizy - Δευ 14 Ιούν 2004, 00:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
site διευθηνση κλπ πεζουν? Smile
glf - Δευ 14 Ιούν 2004, 08:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
καλύτερα να πας στο +50 και να βάλεις ποιοτικά πράματα στον κινητήρα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

..από την άλλη αν θα είναι να αλλάξες πιστόνια κτλ μπορείς να βάλεις +75hp και όταν βγει πρόβλημα τα αλλάζεις (τα εργοστασιακά) και βάζεις τα πιο ποιοτικά που σκέφτεσαι
Steve - Δευ 14 Ιούν 2004, 09:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βάζοντας το νίτρο, αν δεν μπορέσεις να το ρίχνεις με μέτρο και είσαι με το χέρι όλη την ώρα στο κουμπί... τότε το μοτέρ θα τα φτύσει Sad

Αλλά μέχρι τα +50hp δεν νομίζω να χρειάζεται οποιοδήποτε "πείραγμα" ο κινητήρας, και έχω παράδειγμα 2 αμάξια εδώ στη Λάρισα για να στο αποδείξω.

1) 106 Rallye 1ου σταδίου με κιτ νίτρου.

2) 306 cabrio απείραχτο με κιτ νίτρου. Cool
DaSoP - Δευ 14 Ιούν 2004, 13:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το κιτ συνοδευεται με μπεκ απο 25Hp μεχρι 100+ οποτε μπορω να ξεκινησω με κατι μικρο και ελεγχοντας τα μπουζι μετα απο καθε χρηση να δω που μπορω να φτασω με ανωτατο οριο παντα τα 75Hp μεχρι να ενισχυθει το μοτερ...
Steve - Δευ 14 Ιούν 2004, 20:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ στη θέση σου θα έβαζα 50... το πολύ 60hp όριο Wink
DaSoP - Δευ 14 Ιούν 2004, 20:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα το κιτ ειναι της NITROUS WORKS με ηλεκτροβαλβιδα για τελεια απομονωση υγρου τυπου! Για αρχη θα βαλω 25Hp για δοκιμη και βλεπουμε!
Droemmen - Τρι 15 Ιούν 2004, 10:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
DaSoP έγραψε:
Τελικα το κιτ ειναι της NITROUS WORKS με ηλεκτροβαλβιδα για τελεια απομονωση υγρου τυπου! Για αρχη θα βαλω 25Hp για δοκιμη και βλεπουμε!

You have guts man! Cool
Ξέρεις το max χρόνο ασφαλούς ψεκασμού του nitro?
Πότε να περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις?
DaSoP - Τρι 15 Ιούν 2004, 13:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το κιτ επισης εχει συστημα για να ανοιγει μονο του μετα τις 3000 rpm μεχρι τον κοφτη οπου και κλεινει για να μην το σπασεις αλλα και κουμπι για οποτε το θελεις εσυ...Το περισσοτερο που ανοιγεις ειναι 15 δευτερα... Απο οτι ειδα χθες στο punto δεν ειναι και τρομερα δυσκολη η τοποθετηση του... Το σαββατο τα ξυλωνω απο εκει και τα βαζω στο δικο μου ελπιζω μεχρι την Κυριακη αλλιως θα κανω ενα ταξιδακι αστραπη προς τα κατω...
SnakeMJK - Τετ 16 Ιούν 2004, 17:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και δεν μας λες βρε μάστορα... Για 25 αλογάτα, πόσο θα πάει; Εξοπλισμός και εργατικά...
PHSYBORG - Τετ 16 Ιούν 2004, 17:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
1000ε εχει ολο το συστημα κ παιζεις απο 10-50 αλογακια ( ΝΟS ξυρου τυπου) !
COOL ALEXIS - Πεμ 17 Ιούν 2004, 09:57:24
Θέμα δημοσίευσης: Δεν μου λέτε......
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι το nitro είναι παράνομο!!! Όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο απλά για να το ξέρουμε! Όσο για το αν αξίζει δεν έχω καμία αμφιβολία!!!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 17 Ιούν 2004, 12:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λεω οτι θα το παρεις στα χερια το μοτερ με δαυτο.Ουτε ελατηρια πιστονιου θα αντεξουν ουτε βαλβιδες ουτε τα πιστονια.Γνωμη μου ειναι.....ΜΑΚΡΙΑ Wink
Steve - Πεμ 17 Ιούν 2004, 17:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι όλη μέρα με τον διακόπτη στο χέρι, τότε θα πάρει το μοτέρ στα χέρια, ναι. Αν κάνει λογική χρήση τότε δεν θα πάθει τίποτα Wink
zzzleepy - Πεμ 17 Ιούν 2004, 18:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μην ακούς κανέναν εδώ μέσα! Βάλτο δαγκωτό! Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! Ούτε πιστόνια, ούτε μπιέλες, ούτε εκρήξεις! Αντέχει το μοτέρ μη φοβάσαι... Silly
Baphomet - Πεμ 17 Ιούν 2004, 18:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εγω λεω οτι θα το παρεις στα χερια το μοτερ με δαυτο.Ουτε ελατηρια πιστονιου θα αντεξουν ουτε βαλβιδες ουτε τα πιστονια.Γνωμη μου ειναι.....ΜΑΚΡΙΑ Wink

όπως παντα δε σε ακουει κανεις...και θα φανε το κεφαλι τους...με αλλα λόγια απλα συμφωνω και επαυξάνω! Cool
Recifees - Πεμ 17 Ιούν 2004, 21:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
kαι κάθε πότε θέλει γέμισμα αυτό το μπουκαλάκι ρε παιδιά ???
Και καλά ότι αντέχει το μοτέρ ,πόσο χρήμα θα χρειαστεί για να υπάρχουν πάντα αλόγατα??
Μήπως μετα το τούρμπισμα είναι φτηνό ??
Very happy Αυτός που το έχει θα καπνίζει μέσα στο αμάξι του ??? Αυτή την ερώτηση πάντα ήθελα να την κάνω
volvos - Πεμ 17 Ιούν 2004, 21:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
πριν κατι χρονια 40 ευρω το γεμισμα σε χοντακι και πιστεψε με την αδειαζεις χαλαρα μεσα σε ενα βραδυ οπως και τη τσεπη σου για νεο μοτερ μετα απο μερικες βδομαδουλες δε θελει και πολυ κοπο........................

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως λετε οτι αντεχει εχετε δει πολλα τουρμπισμενα 1600αρια
που να εχουν αντεξει πανω απο εξαμηνο??????? και 106 και 206......
το νιτρο πολυ απλοικα ειναι μια χημικη υπετροφοδοτηση ......
κατι σαν λαιτ τουρμπο....
Steve - Παρ 18 Ιούν 2004, 08:55:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το μπουκαλάκι θέλει γέμισμα κάθε φορά που αδειάζει!

Και όπως σωστά είπε ο volvos, οι τιμές παίζουν από €30-50 για γέμισμα, ανάλογα την μάρκα που θα βάλεις μέσα και ανάλογα το μέγεθος της μπουκάλας!

Αυτός που το έχει ας καπνίζει... αρκεί να κρατάει το χέρι έξω από το παράθυρο Razz
PHSYBORG - Παρ 18 Ιούν 2004, 08:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αυτό το μπουκαλάκι θέλει γέμισμα κάθε φορά που αδειάζει!

Και όπως σωστά είπε ο volvos, οι τιμές παίζουν από €30-50 για γέμισμα, ανάλογα την μάρκα που θα βάλεις μέσα και ανάλογα το μέγεθος της μπουκάλας!

Αυτός που το έχει ας καπνίζει... αρκεί να κρατάει το χέρι έξω από το παράθυρο Razz

Εχω διαβασει πως στην μορφη που ειναι μες την μπουκαλα δεν ειναι ευφλεκτο αρα δεν ειναι κ παρανομο( θεωρητικα ) γιατι αν σε σταματησουν για ελεγχο θα σε τραβανε για @@@@

Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε τα πώς και τα γιατί του γνωστού και πλέον ευρέως διαδεδομένου συστήματος « Nitrous.Oxide.System » πιο γνωστό και ως NOS , Το NOS βοηθά να αποδώσει ένας κινητήρας τα μέγιστα . To Πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι για το πώς το χλωρικό άλας νατρίου ενεργεί ως τρόπος να αποθηκευτεί το οξυγόνο. Το οξυγόνο λοιπόν απελευθερώνεται στο χλωρικό άλας νατρίου με τη θέρμανση του. Ο τρόπος είναι ακριβώς ο ίδιος με το νιτρώδες οξείδιο (N20). Όταν το νιτρώδες οξείδιο θερμαίνεται σε περίπου 300 C βαθμούς , χωρίζει το οξυγόνο και το άζωτο. Έτσι η έγχυση του νιτρώδους οξειδίου σε μια μηχανή σημαίνει ότι περισσότερο οξυγόνο είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της καύσης. Επειδή έχετε περισσότερο οξυγόνο, μπορείτε επίσης να δώσετε περισσότερα καύσιμα, επιτρέποντας στην ίδια μηχανή να παραγάγει περισσότερη δύναμη. Το νιτρώδες οξείδιο είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους να παρασχεθεί μια σημαντική ώθηση ιπποδύναμης σε οποιαδήποτε μηχανή βενζίνης.

Οι ευεργετικές ικανότητες του όμως δεν σταματούν εδώ .Το νιτρώδες οξείδιο έχει και μια άλλη επίδραση που βελτιώνει την απόδοση της μηχανής ακόμα περισσότερο. Όταν ατμοποιείται, το νιτρώδες οξείδιο παρέχει μια σημαντική επίδραση ψύξης στον αέρα εισαγωγής. Όταν μειώνεται η θερμοκρασία του αέρα εισαγωγής, αυξάνεται η πυκνότητα του αέρα, και αυτό παρέχει ακόμη περισσότερο οξυγόνο μέσα στον κύλινδρο.

Το μόνο πρόβλημα με το νιτρώδες οξείδιο είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες, και η μηχανή χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Όπως και το οποιοδήποτε αέριο, το νιτρώδες οξείδιο απορροφάει ένα σημαντικό ποσό χώρου ακόμα και όταν είναι συμπιεσμένο σε υγρή μορφή. Μια μηχανή 5-λίτρων που δουλεύει σε 4.000 περιστροφές το λεπτό καταναλώνει περίπου 10.000 λίτρα αέρα κάθε λεπτό (που συγκρίνεται σε περίπου 0.2 λίτρα της βενζίνης), Άρα θα χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό νιτρώδους οξειδίου για να τρέχει ένα αυτοκίνητο συνεχώς. Συμπερασματικά λοιπόν, ένα αυτοκίνητο ανάλογα με τον χώρο που διαθέτει μπορεί να φιλοξενήσει ελαχίστη ποσότητα του νιτρώδους οξειδίου, που είναι τοποθετημένη σε μπουκάλες ( Νιτρομπούκαλα ). Πιο απλά με όσες πιο πολλές φιάλες νίτρου είναι εφοδιασμένο ένα αυτοκίνητο, τόσο ο οδηγός το χρησιμοποιεί, και πολύ απλά με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Στην ελληνική αγορά υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά Κιτ , και η τιμή κυμαίνεται περίπου στα 1000 € .
Baphomet - Παρ 18 Ιούν 2004, 09:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
Nitro= άζωτο...όχι νιτρογλυκερινη....ελεος!! σιγα μη πάρει φωτια...
DaSoP - Παρ 18 Ιούν 2004, 11:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους ειπαν την γνωμη τους! Μιλησα με καποιον πολυ δικο μου μηχανικο αυτοκινητων και οταν του το ειπα μονο που δεν με εδειρε Shocked Μου ειπε οτι οσα αλογα και να βαλω αργα η γρηγορα θα εχω προβλημα... λιγα αλογα=αργα τα προβληματα χωρις τρομερες διαφορες, πολλα αλογα=γρηγορα τα προβληματα... Επισης μου ειπε χιλιες φορες να βαλω προγραμμα και εκκεντροφορους παρα τα χημικα... Οποτε κοιταζω προς αυτην την κατευθυνση τωρα... Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους εξεφρασαν την αποψη τους... Very happy
zzzleepy - Παρ 18 Ιούν 2004, 11:45:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ φίλε! Wink
Recifees - Παρ 18 Ιούν 2004, 15:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

Χαλαρά Smile η ερώτηση έγινε γιατί το νιτράτο είναι χημικό αέριο και ώς τέτοιο κάπως θα αντιδρά με την φωτιά ,λόγω της ικανότητάς του να αλλοιώνει ιδιότητες αερίων(ο Φίλιππος άλλωστε έδωσε και πιο αναλυτικά το πώς γίνεται )
Baphomet - Παρ 18 Ιούν 2004, 17:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Χαλαρά Smile η ερώτηση έγινε γιατί το νιτράτο είναι χημικό αέριο και ώς τέτοιο κάπως θα αντιδρά με την φωτιά ,λόγω της ικανότητάς του να αλλοιώνει ιδιότητες αερίων(ο Φίλιππος άλλωστε έδωσε και πιο αναλυτικά το πώς γίνεται )

στην χημεια ημουν παντα σκραπας αλλα θυμαμαι όταν κοιταζα για το αζωτο στα ελαστικα οτι διαβασα πως ενα πλεονεκτημα ειναι οτι αμα τρακαρεις και παρει φωτια καπου δεν σκανε τα λαστιχα. Αυτο γινεται διοτι το οξυγονο ειναι ακρως ευφλεκτο (απλός αερας μεσα στα λαστιχα) ενω το άζωτο όχι. Άρα υποθέτω πως και την νιτρομπουκαλα αγκαλια να πάρεις και να κανεις τσιγαρακι δε θα γινει τιποτα. Ισως και να λανθανω βέβαια.
SnakeMJK - Παρ 18 Ιούν 2004, 18:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά... Το άζωτο (~ νίτρο) αποτελεί το 70% της ατμόσφαιράς μας!! Αν ήταν εύφλεκτο, δεν θα κάπνιζε κανείς σε όλο τον κόσμο Razz
Tomcat - Σαβ 19 Ιούν 2004, 10:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
gskarmou έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

στην χημεια ημουν παντα σκραπας αλλα θυμαμαι όταν κοιταζα για το αζωτο στα ελαστικα οτι διαβασα πως ενα πλεονεκτημα ειναι οτι αμα τρακαρεις και παρει φωτια καπου δεν σκανε τα λαστιχα. Αυτο γινεται διοτι το οξυγονο ειναι ακρως ευφλεκτο (απλός αερας μεσα στα λαστιχα) ενω το άζωτο όχι. Άρα υποθέτω πως και την νιτρομπουκαλα αγκαλια να πάρεις και να κανεις τσιγαρακι δε θα γινει τιποτα. Ισως και να λανθανω βέβαια.

Ελεος ρε μάγκες !!! Τι ΑΤΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Shocked Shocked Shocked Shocked

To ΟΞΥΓΟΝΟ ειναι άκρως εύφλεκτο!!! Shocked Shocked

Η υπεραπλουστευμένη εξήγηση του ΝΟS:

NOS = Ν02 28% Ν2 , 72% Ο2
Ατμοσφαιρικός αέρας 79% Ν2 , 21% Ο2 (Παίζουν και κάτι.. ψιλά αδρανή )
volvos - Κυρ 20 Ιούν 2004, 09:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο το λινκ πιστευω θα λυσει και τις τελευταιες σας αποριες....
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=127
teoman - Δευ 21 Ιούν 2004, 16:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Ελεος ρε μάγκες !!! Τι ΑΤΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Shocked Shocked Shocked Shocked

To ΟΞΥΓΟΝΟ ειναι άκρως εύφλεκτο!!! Shocked Shocked

Η υπεραπλουστευμένη εξήγηση του ΝΟS:

NOS = Ν02 28% Ν2 , 72% Ο2
Ατμοσφαιρικός αέρας 79% Ν2 , 21% Ο2 (Παίζουν και κάτι.. ψιλά αδρανή )

Σωστός.Το οξυγόνο είναι ΜΗ εύφλεκτο αέριο.Απλά είναι απαραίτητο στις καύσεις.Η περίσσεια οξυγόνου (πάνω από 20% του ατμοσφαιρικού αέρα),δημιουργεί επιτάχυνση της καύσης,και ανάλογα του ποσοστού μέχρι και έκρηξη.
Baphomet - Δευ 21 Ιούν 2004, 17:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

κε γατε: Evil Evil Evil Evil Evil Evil
teoman - Δευ 21 Ιούν 2004, 17:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Έλα μωρέ,πώς κάνετε έτσι.Και εγώ που ήμουν "καλός",είχα ανακατέψει κάποτε νάτριο και οξύ σε κακή αναλογία και παραλίγο να τινάξω μια αποθήκη στον αέρα... Laughing
Tomcat - Τρι 22 Ιούν 2004, 00:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Kυριε ... στην πρώτη επαφή με την χημεία (Τρομάρα μου) έριξα .... σε ΗCL - νερό εντός δοκιμαστικου σωλήνα.. για τους γνωρίζοντες αυτό ειναι ισχυρά εξώθερμο με αποτέλεσμα να σπάσει ο σωλήνας στα χέρια μου και να έχω ευτυχώς μια μικρή μόνο πλήγη ...αλλά και μια ιδιαίτερα "Δύσκολη" ανάμνηση! Ουδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ!!!

ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ... ΗΜΑΡΤΟΝ... σε λιγό θα μας πεις οτι μετρας και Οκτάνια πριν αναπνεύσεις!!!!

Προς τα που τραβα αυτός ο κόσμος..... Question Question Question Question Question
Recifees - Τρι 22 Ιούν 2004, 07:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά μιας και μιλήσαμε για χημεία,αέρια κλπ να προσθέσω ότι την ερώτηση για το ποσο εύφλεκτο είναι το ρημάδι το Ν2Ο την έκανα γιατί μικρό παιδί και εγώ ανακάτευα αθώα υλικά και έφτασα να δημιούργησω το "υγρό πυρ" Very happy Laughing Δεν έσβηνε με νερό τουλάχιστον ...
Tomcat - Τρι 22 Ιούν 2004, 20:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
Kαλά μιας και μιλήσαμε για χημεία,αέρια κλπ να προσθέσω ότι την ερώτηση για το ποσο εύφλεκτο είναι το ρημάδι το Ν2Ο την έκανα γιατί μικρό παιδί και εγώ ανακάτευα αθώα υλικά και έφτασα να δημιούργησω το "υγρό πυρ" Very happy Laughing Δεν έσβηνε με νερό τουλάχιστον ...

Axxx τι μου θύμισες ..... δεν είχα αφησει ΣΑΜΠΟΥΑΝ και απορυπαντικό .... αμέτοχο ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΙΓΜΑ!!!

Τέσπα επι του θέματος ....

Προσωπικά θεωρώ το νίτρο ... μια αρκετά καλή λύση για ιπποδύναμη σε σχέση με το κόστος. Οι κινητήρες μπορούν να αντέξουν μέχρι και 35-40% επιπλέον ιπποδύναμη χωρίς καμία μετατροπή , πέρα των μπουζί.....(αλλάζουν τα VOLT).

Το σημαντικό δεν είναι αυτό καθεαυτό το σύστημα το οποίο μηχανολογικά δεν είναι κάτι το σπουδαίο όσο ο άνθρωπος που θα στο συνδέσει.

Ααα και το νίτρο δεν είναι εύφλεκτο!!!Για να καεί κάτι πρέπει να έχει ΑΝΘΡΑΚΑ!!

Θα μπορούσατε να το φανταστείτε και σαν αρκετά καλό αντικροτικό (octane booster), λόγω των οξυγόνων που περιέχει.Τα οξυγόνα προσφέρουν καλή αντικροτικότητα , βλέπε πρόσθετα αιθανόλης - πρόσθετα αιθέρων.

Που είναι το κακό --- Τα οξυγόνα κάθε ένωσης απλώς δεν καίγονται (υπο φυσιολογικές συνθήκες τροφοδοσία αέρα)..... καταλαμβάνωντας χώρο!

Τα οξυγόνα του Νίτρο όμως μπορούν να καούν με την παροχή επιπλέον καυσίμου...

H αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχει όπως κάθε άλλη μετατροπή που θέλει να βγάλει αντίστοιχα ποσοστά αύξησης ιπποδύναμης , είτε είναι TURBO- είτε είναι ατμόσφαιρα ... τα επιπλέον άλογα είναι ίδια!

Ένα ραλλάκι 2 στάδιο μπορεί να βγάλει 160 άλογα... με εκκεντροφόρους - προγραμμα - εξάτμιση - ροικές κτλ....... Ούτε πιστόνια αλλάζονται ούτε άλλες παράμετροι (μάλιστα ανεβαίνει και η συμπίεση -άλλο αυτό) και το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά.

Αντίστοιχα ένα ραλλάκι μπορεί να βγάλει άνετα 162 (35% ιπποδύναμης) με το Νίτρο απλά με αύξηση παροχής καύσιμου και οξυγόνων , χωρίς περαιτέρω μετατροπές συμπίεσης .... και την πίκρα του ρελαντί λόγω κανιβαλλισμών !!

Ποιος κινήτηρας πιστεύεται ότι τραβάει μεγαλύτερο ζόρι?

Ο 1ος έχει περάσει μια διαδικασία αριστοποίησης - pushαρισμα όπου κοιτάζουμε να βγάλουμε απόδοση από την κάθε απώλεια του κινητήρα.....

Στον 2ο απλώς του δίνουμε την δυνατότητα να κάψει περισσότερο καύσιμο αφού έχει έτοιμο το Ο από το Νίτρο (10-15s max)

Ψηφίζω ΝΑΙ ---- από τον κατάλληλο άνθρωπο βέβαια.
Lucifer - Τρι 22 Ιούν 2004, 20:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:

ολοι τις ιδιες μαλ***ες καναμε πιτσιρικαδες μου φαινεται!!
η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Φιλε Στελιο οι φθορες που εγραψες(πως ειναι μικροτερες) ισχυουν για παρατεταμενη χρηση του Nitro η για normal?
δηλαδη ας πουμε αν βαλω nitro μπορω να το σκισω στα ψεκασματα με το σκεπτικο πως εχει μικροτερες φθορες απο την αλλη πατεντα που ανεφερες η θα μου μεινει το μοτερ στα χερια?
Steve - Τρι 22 Ιούν 2004, 22:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σκίσε σκίσε, είτε με νίτρο είτε χωρίς, το αμάξι σου θα το κλάψεις. Απλά όσο περισσότερο το σκίζεις, τόσο νωρίτερα θα παρουσιάσει προβλήματα! Wink
Tomcat - Τρι 22 Ιούν 2004, 23:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έγραψα ότι οι φθορές από το Νιτρο αναλογικά δείχνουν να είναι μικρότερες αφού ο κινητήρας δεν ζορίζεται στο σύνολο της χρήσης του , αλλά μόνο όταν χρειάζεται.

Τώρα η λογική η δικια μου (πρωσοπική άποψη) , λέει ότι η παρατεταμένη χρήση δηλ. πολλά συνεχόμενα ανοίγματα του Νίτρο μπορεί να ανεβάσει πολύ την θερμοκρασία μέσα στον θάλαμο καύσης.Τώρα υπάρχει υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας ψύξη κατά την είσοδο του Νίτρο ...

Το νίτρο έχει συγκεκριμένη λογική ... ανοίγματα σε ευθείες (να δω ποιος κουλός θα το ανοίξει σε στροφή) όταν θέλεις δύναμη έναντι κάποιου άλλου!!Δεν είναι για χόρταση , δεν είναι για ταξίδια , δεν είναι για αναβάσεις , δεν ...δεν... δεν...

Τωρα τα 15 sec που συνήθως βάζουν σαν όριο οι κατασκευαστές πρέπει να σε ικανοποιήσουν στο σκοπό που ζητάς ....πες ότι σε βγάζουν καμια 400m πάνω κάτω .... από εκκίνηση (1.6+) . Το ποιο πιθανό πέρα από την κατάσταση του κινητήρα , είναι για να μπορούν οι χρήστες τους να χαίρονται την κατάσταση ... και να μην την αδειάζουν σε χρόνο Dt!!!

Δυστυχώς ο φόβος είναι φυσιολογικός , ειδικά όταν ακούγονται μόνο περιστατικά για καψίματα κινητήρων από μ@λ@κες .......που ζήτησαν πολλά παραπάνω!! ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!
Lucifer - Τρι 22 Ιούν 2004, 23:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Σκίσε σκίσε, είτε με νίτρο είτε χωρίς, το αμάξι σου θα το κλάψεις. Απλά όσο περισσότερο το σκίζεις, τόσο νωρίτερα θα παρουσιάσει προβλήματα! Wink

καλα εσυ ακομα το στρωνεις Wink κατσε να το στρωσεις και θα δεις μετα ποσο θα το σκιζεις.
nobody lives forever
ακομα περιμενω πμ για την διωργανωση Rolling eyes
Lucifer - Τρι 22 Ιούν 2004, 23:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Έγραψα ότι οι φθορές από το Νιτρο αναλογικά δείχνουν να είναι μικρότερες αφού ο κινητήρας δεν ζορίζεται στο σύνολο της χρήσης του , αλλά μόνο όταν χρειάζεται.

Τώρα η λογική η δικια μου (πρωσοπική άποψη) , λέει ότι η παρατεταμένη χρήση δηλ. πολλά συνεχόμενα ανοίγματα του Νίτρο μπορεί να ανεβάσει πολύ την θερμοκρασία μέσα στον θάλαμο καύσης.Τώρα υπάρχει υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας ψύξη κατά την είσοδο του Νίτρο ...

Το νίτρο έχει συγκεκριμένη λογική ... ανοίγματα σε ευθείες (να δω ποιος κουλός θα το ανοίξει σε στροφή) όταν θέλεις δύναμη έναντι κάποιου άλλου!!Δεν είναι για χόρταση , δεν είναι για ταξίδια , δεν είναι για αναβάσεις , δεν ...δεν... δεν...

Τωρα τα 15 sec που συνήθως βάζουν σαν όριο οι κατασκευαστές πρέπει να σε ικανοποιήσουν στο σκοπό που ζητάς ....πες ότι σε βγάζουν καμια 400m πάνω κάτω .... από εκκίνηση (1.6+) . Το ποιο πιθανό πέρα από την κατάσταση του κινητήρα , είναι για να μπορούν οι χρήστες τους να χαίρονται την κατάσταση ... και να μην την αδειάζουν σε χρόνο Dt!!!

Δυστυχώς ο φόβος είναι φυσιολογικός , ειδικά όταν ακούγονται μόνο περιστατικά για καψίματα κινητήρων από μ@λ@κες .......που ζήτησαν πολλά παραπάνω!! ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!

εγκυροτατος οπως παντα!!να σαι καλα
Steve - Τρι 22 Ιούν 2004, 23:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
καλα εσυ ακομα το στρωνεις Wink κατσε να το στρωσεις και θα δεις μετα ποσο θα το σκιζεις.
nobody lives forever
ακομα περιμενω πμ για την διωργανωση Rolling eyes

Πίστεψε με, έχω το trip computer να βλέπω στιγμιαίες και μέσες καταναλώσεις ανά 100 km και με συγκρατεί αρκετά από το να το σκίζω... Wink (Όταν βλέπω 30lt/100km στις 6.000 σ.α.λ. περίπου, τα υπογλώσσια επιβάλλονται Razz Wink )
Zaxos - Κυρ 23 Ιαν 2005, 23:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ. ΤΑ 16 ΠΘΓΕΟΤ 16Ω ΠΑΝΤΑ 106 ΚΑΙ 206 ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ +50 ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΥΓΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
Evil
Zaxos - Κυρ 23 Ιαν 2005, 23:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 100 Hp ΓΙΑ 10sec ΧΡΙΑΖΕΣΑΙ 0,8Lb ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΗΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ.
lepou - Δευ 24 Ιαν 2005, 17:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια κολλητοσ μου εβαλε ΝΟς σε ιμπιζα .Το μοτερ αντεξε 5000 χλμ.μετα καπουτ.
Αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαν βαλει ολοι γιατι και φτηνο σχετικα ειναι αλλα και αποδιδει πολυ.
Ειδησεις δεν ακουει κανεις? Δεν μαθατε για τα αμαξι που πειρε φωτια και καηκε ολοκληρι εξαιτιας του νιτρο?
Τελος εχω ακουσει για πολλες κλησεις να εχουν πεσει σε οσους τους σταματησει και βρηκαν την μπουκαλα.
Λοιπον αξιζει? εγω παντως λεω οχι
STELIOS - Δευ 24 Ιαν 2005, 18:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαν βαλει ολοι γιατι και φτηνο σχετικα ειναι αλλα και αποδιδει πολυ....

.....αλλα μονο στιγμιαια. Τι να το κανεις? Αντε καμια προσπεραση.

Κ'εγω πιστευω δεν αξιζει.
DrJekyll - Πεμ 03 Μάρ 2005, 10:50:12
Θέμα δημοσίευσης: ...
Pezumbes...
Εγω πιστεύω οτι, ότι αλλαγή και αν κάνεις πρέπει παράλληλα να φροντίσεις να ενισχύσεις και τον κινητήρα σου με κάτι ανάλογο....(Π.Χ. αν τον δώσεις 50 και 60 άλογα δεν πρέπει να βάλεις σφυρήλατα πιστόνια, μπιέλες και όλα τα άλλα γύρω από αυτά????)

Παράθεση:
Παιδια κολλητοσ μου εβαλε ΝΟς σε ιμπιζα .Το μοτερ αντεξε 5000 χλμ.μετα καπουτ.
Αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαν βαλει ολοι γιατι και φτηνο σχετικα ειναι αλλα και αποδιδει πολυ.
Ειδησεις δεν ακουει κανεις? Δεν μαθατε για τα αμαξι που πειρε φωτια και καηκε ολοκληρι εξαιτιας του νιτρο?
Τελος εχω ακουσει για πολλες κλησεις να εχουν πεσει σε οσους τους σταματησει και βρηκαν την μπουκαλα.
Λοιπον αξιζει? εγω παντως λεω οχι

Καταρχάς άλλο 1.4 & άλλο 1.6 (για το Ibiza)..
Σε 1.4 έχω ακούσει από πολλούς ότι δεν πρέπει να βάζεις νίτρο...
Εγω πιστεύω κάτι τέτοιο έγινε στο Ibiza και τα πιστόνια του έγιναν βούτυρο...Αν είχε σφυρήλατα πιστόνια & μπιέλες ίσως θα το έσωζε....
Και μην μασάτε για το νίτρο ότι είναι εύφλεκτο υλικό! Πάλι τα ίδια θα λέμε???Νιτρογλυκερίνη την χαρακτήρισε ο Ευαγγελάτος για να ανεβάσει τα νουμεράκια του και εσείς μείνατε Shocked ???
Καμία σχέση...Δηλαδή η βενζίνη που έχει στο αυτοκίνητο ΤΙ ΕΙΝΑΙ???Καλύτερη? Πρέπει να αναπτυχθεί τουλάχιστον Θερμοκρασία 300C για να διασπαστεί το οξυγόνο που έχει μέσα το N2O και να εμπλουτίσει μια καύση που ήδη γίνεται....
Α! Σε όλη την ευρώπη και αμερική είναι καθόλα νόμιμη η χρήση του (ειδικά σε φορτηγά με μεγάλα φορτία) και εδω το βγάλανε παράνομο οι μπάτσοι μόνοι τους...?...
Mad
Zaxos - Κυρ 06 Μάρ 2005, 13:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να απαντησω στον φίλο που ειπε οχι στο νιτρο υγρου τυπουπου ειναι κλασσης ανωτερο απο το ξυρου με μια ερωτιση: Τα τουρμπακια που εχουν 5ο μπεκ με την πλαστικη εισαγωγη γιατι δεν παθενουν τιποτα?
Ξυρου τυπο νιτρο στην αμερικη δεν υπαρχει πλεο γιατι σπαγανε πολλα μοτερια. Το υγρου τυπου θα σου στειλει μαζι με το νιτρο και την αναλογη βενζινη και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Cool
307 turbo-nos - Κυρ 13 Μάρ 2005, 13:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το νιτρο ειναι καλο αλλα εχει και τα κακα του. Τα καλα του ειναι οτι μπορεις να εχεις μια προσωρινη δυναμη που με σωστη χρηση μπορεις να το διατηρησεις για πολλη καιρο. Εγω το εχω στο αμαξι μου δυο χρονια και τωρα που το τουρμπισα το χρησιμοποιω ακομα! Τα κακα του ειναι οτι αν δεν προσεχεις πως το χρησιμοποιεις και δεν εχεις κανει σωστη εγκατασταση μπορεις να παρεις την μηχανη στα χερια.
DrJekyll - Κυρ 13 Μάρ 2005, 18:53:35
Θέμα δημοσίευσης: ...
Καλως ήρθες Γιώτη!
Χαιρετισμούς στα Τρίκαλα...
Συμφωνώ απόλυτα με το νίτρο...όπως όλα τα πράγματα έχει υπερ και κατά...
Ελπίζω να μας δώσεις στο μέλλον τα φώτα σου γιατί και εγω είμαι μέσα στην ιδέα για τούρμπισμα του 307 μου...
Τι λες να άνοιγες ένα καινούργιο topic με το οποίο να μοιραστείς τις εμπειρίες σου σχετικά με το δικό σου 307....
Μέχρι τώρα έχω δει μόνο ένα turbo 307 (αυτό του Power Techniques) το οποίο με ενθουσίασε με την γραμμικότητά του και την απόδοση αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία του....Τι λές???
ΑΑ:!!!!και ΠΑΙΔΕΣ συγνώμη που βγήκα εκτός topic... Embarassed
DIMCHRI - Κυρ 13 Μάρ 2005, 19:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
307 turbo-nos έγραψε:
παιδια το νιτρο ειναι καλο αλλα εχει και τα κακα του. Τα καλα του ειναι οτι μπορεις να εχεις μια προσωρινη δυναμη που με σωστη χρηση μπορεις να το διατηρησεις για πολλη καιρο. Εγω το εχω στο αμαξι μου δυο χρονια και τωρα που το τουρμπισα το χρησιμοποιω ακομα! Τα κακα του ειναι οτι αν δεν προσεχεις πως το χρησιμοποιεις και δεν εχεις κανει σωστη εγκατασταση μπορεις να παρεις την μηχανη στα χερια.

gioti καλως ήρθες.

Πες μας λίγα πράγματα παραπάνω για το αμάξι σου και το τουρμπισμα...
Ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα....

Όσοι το τουρμπισαν εδώ μέσα με απέτρεψαν από το να κάνω το ίδιο και εγώ...

πες μας τα παντα. κόστος , χλμ που έχεις κάνει , τι έβαλες , και αν είσαι ικανοποιημένος με την μετατροπή σου... Laughing
MEMsound - Κυρ 13 Μάρ 2005, 20:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρότεινα η όποια "τουρμποσυζήτηση" να γίνει στο αντίστοιχο τόπικ και όχι εδώ για να μην μπερδευτεί το θέμα.
Ας προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί το "μικροχάος" που επικρατεί σε μερικά άλλα τόπικ.... Wink
Zaxos - Δευ 14 Μάρ 2005, 00:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω εχω ενα νιτρατο rallye 16v με +35hp υγρου τυπου. Θελει προσοχη στο χαλ και το πειρομετρο. Εγω ειδα οτι στη πιεση που προτεινει ο κατασκευαστης το αμαξι και αναιβαζει θερμοκρασια γρηγορα και το χαλ μου δειχνει μετριο μηγμα. Διατηρωντας την πιεση λιγο πιο κατω η θερμοκρασια ανεβαινει με ρυθμους ατμοσφαιρικου μοτερ. Μπορει αντι για +35 να εχω +30 αλλα το ειδιο γινεται και με οτι δυναμη και να εχεισ. θελει προσοχη στα οργανα. το μιγμα να ειναι παντα πλουσιο και η θερμοκρασια καυσαεριων να μην ανεβαινει πολυ πιο γρηγορα αποτι ανεβαινει χωρις την χριση νιτρο. Wink
vinman - Δευ 14 Μάρ 2005, 07:47:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Θα πρότεινα η όποια "τουρμποσυζήτηση" να γίνει στο αντίστοιχο τόπικ και όχι εδώ για να μην μπερδευτεί το θέμα.
Ας προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί το "μικροχάος" που επικρατεί σε μερικά άλλα τόπικ.... Wink

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right
AlienHack - Παρ 01 Αύγ 2008, 09:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί εχει χοφήσει η συζήτηση εδώ και 2 χρόνια?
Κανα νέο απο το μέτοπο του νιτρο? Ψηνομαι να βάλω στο 206cc μου...
Pughell - Παρ 01 Αύγ 2008, 11:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι οπως καταλαβες το νιτρο ειναι μια μλκια και μιση καθως αν βαλεις το κοστολογιο του γεμισματος της μπουκαλας συν το κοστολογιο της ολης εγκαταστασης,θα δεις οτι μακροπροθεσμα το value for money δεν αξιζει...
Ασε που και η καταπονηση του μοτερ δεν ειναι η ιδια.
AlienHack - Παρ 01 Αύγ 2008, 13:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλα ειναι μια λύση για κάποιον που δεν θελει να καταπονει το μοτερ του 24/7 και ουτε να σκασει 4000 + για ατμοσφαιρικη μετατροπή ή τουρμπο ή κομπρεσσορα.

Αν το εχεις απλά για να τρως μια μπουκάλα τις 2 βδομαδες ειναι τζέτ. Ούτε τον κινητήρα θα σκοτώσεις ούτε τα μαλιοκέφαλα σου σε νιτρο-γεμισματα (35€ το γέμισμα)

και όποτε εχεις γκάβλες ανοιγεις τον διακόπτη και το σκάς 400μ.
τον κλείνεις και εισαι κύριος. μαμα... Smile
kavaliotis - Παρ 01 Αύγ 2008, 13:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
2-3 γνωστοι που βαλανε το μετανιωσανε. Σιγουρα τον πρωτο καιρο θα εισαι με τον διακοπτη στο χερι και γεμισμα την μπουκαλα καθε βδομαδα, μετα που ξεκαβλ..... απλα εχεις ενα εξτρα μπελα στο πορτ μπαγκαζ σου. Εκτος και αν εχεις αρκετα περισσια λεφτα για την βενζινη που τρως, για τα γεμισματα κτλ. Παντως ενας μεσος ελληνας δεν εχει περιθωρια πια για τετοιες χαζομαρες... Εδω ο κοσμος ολος πουλαει τα αυτοκινητα για να παρει 1000αρια και 1200αρια...
AlienHack - Παρ 01 Αύγ 2008, 15:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μα αυτο ειναι το θέμα, με 700-800Ε βαζεις συστηματάκι ξηρου τύπου μεταχειρισμένο. Με ολα τα εξτρα και εγκατάσταση.

Παίρνεις 50HP για όσο θέλεις και όποτε θέλεις. Αν δεν εισαι καλα οικονομικά κλεινεις τον διακόπτη, ξεβιδώνεις και την μπουκάλα και τέλος.

Ενώ αν το γυρήσεις σε τουρμπο (ασε που θελεις 4000Ε ) δεν εχει επιστροφή μετα. θα καις τα αντερα σου συνέχεια απο βενζίνη + τα εξοδα συντήρησης επιδορθώσεων του τουρμπο.

ΕΙναι οτι ποιο απλό για να βγαλεις τις γκάβλες σου, να δεις πως θα πηγαινει το αμαξι σου με +50άλογα . και το χρησημοποιεις οποτε μπορεις και θες.

Και όσο για τις καταπονήσεις του κινητήρα... εδω ειναι τα γέλια. αναφέρουν μερικοι οτι θα λιώσει ο κινητηρας απο το νίτρο κτλ , ενω απο ενα τουρμπο στις 1atm και 1.2 atm σε συνεχή χρήση δεν θα λιώσει ε?

και στις 2 περιπτώσεις μπορεις να μαμησεις τον κινητηρα (πιστόνια) αν κανεις σκληρή χρηση παρατεταμένη και συνέχεια στους κόφτες. Αλλα με το νιτρο ετσι κ αλλιος δεν μπορεις να το εχεις για πολύ ώρα και χλμ..
Pughell - Παρ 01 Αύγ 2008, 19:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Alex καμια σχεση η καταπονηση σε ενα τουρμπατο ή ακραια φτιαγμενο ατμοσφαιρικο σε σχεση με ενα νιτρο.
Αν το ψαξεις λιγο βαση θεωριας,θα καταλαβεις πληρως τι εννοω... Wink

Για αυτο βλεπεις πχ 16βου εκκεντροφορατα με 160 αλογα να μην σπανε ποτε και 16βου νιτρατα που αλλαζουν μοτερ καθε 2ετια. Rolling eyes
Steve - Παρ 01 Αύγ 2008, 22:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρε,

Άλλο το στιγμιαίο "ΜΠΑΜ" των +50 αλόγων στο νίτρο.

Άλλο η διαρκής αλλά πιο ομαλή καταπόνηση με το turbo στα +50 άλογα στον κινητήρα.
bagosgt - Παρ 01 Αύγ 2008, 23:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
εξακολουθω να πιστευω οτι η χρηση νιτρο ειναι λιγο παρεξηγημενη.απλα ειναι διαφορετικες οι αντοχες αποτι σε ενα τουρματο.με το τουρμπατο δε μπορεις να πηγαινεις τεζα συνεχεια γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες μεσα στους κυλινδρους(αν υπαρχει πυρομετρο το βλεπεις) κ παλι το μοτερ καπουτ.αντε να βγαλεις α8ηνα λαμια με τουρμπατο,πατωμα συνεχεια Crying or Very sad ετσι κ με τα νιτρα,καθε 15 δευτερα χρησης,θελει 1-2 λεπτα ρελαντι να πεσει η θερμοκρασια στους κυλινδρους.η πιεση στο μπουκαλι,για να ειναι καλη η αποδοση πρεπει να ειναι στα 1000-1100 psi.αλλιως πεφτει η αποδοση.οσο για το "ευφλεκτο",ειναι μειγμα παγωμενου αερα με αμωνια(για να δημιουργει καυση) κ λειτουργει οπως το τουρμπο.δλδ στελνει κρυο αερα στους κυλινδρους,"αυξανει" τον χωρο καυσης,πεφτει περισσοτερο καυσιμο κ εχουμε αυτη την αυξηση ιπποδυναμης.οσο για το "υγρου κ ξηρου τυπου",αυτο εξαρταται απο το ποσεσ επιστροφες βενζινης εχει το αμαξι για να μην εχει προβλημα στους κοφτες.το τελευταιο δε το ξερω κ πολυ καλα μιας κ τοτε δε με ενδιεφερε τοσο να το φιλοσοφησω μιας κ ο μαστορας ηταν μανουλα σε αυτα.ουτε το δικο μου ειχε κανενα προβλημα αλλα ουτε κ σε αλλα παιδια που τα ειχαμε φτιαξει μαζι.αυτα στην αρχη με γνησιο μοτερ γιατι μετα απο καιρο εγινε σφυρηλατο οποτε το μονο που 8α παθαινε θα ηταν να καει καμια βαλβιδα.οτι αλλο μπορω να βοηθησω αλλιως σας δινω το τηλ.του μηχανικου,οποιος ενδιαφερεται για πολλα ps Twisted evil ετσι κ αλλιως ολοι θα εχεται ακουσει για το ραλλακι που εχεο φτιαξει "ο τακης" Wink δεν ειναι βεβαια το δικο μου το συγκεκριμενο,αλλα ειναι ενα απο αυτα που εχει φτιαξει.αυτα κιολας μπορει να τα επαλυθευσει κ ο "μαναβης" ρωτοντας τον θαναση(power boost service).τα λεω σωστα μαναβη? Laughing
Pughell - Σαβ 02 Αύγ 2008, 09:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον τα μπερδεψες Βαγγελη...
Το νιτρο κανει χημικη αντιδραση με την βενζινη,κοινως αν μεσα στον θαλαμο βαλεις πχ 100ml βενζινη και 10ml νιτρο,τοτε ο ογκος του μιγματος που θα προκυψει δεν θα ειναι μονον 110ml αλλα παραπανω και μαλιστα με πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε οξυγονο.
Κοινως αυτο ανεβαζει την ογκομετρικη αποδοση στα υψη.
Απλα και οι καταπονησεις ειναι αναλογες με οτι συνεπαγεται αυτο...

Γενικα η σειρα των TU5J4(περιλαμβανονται και οι P και S) ειναι πολυ ανθεκτικη για αυτο και δεν παρουσιαστηκαν ιδιαιτερα προβληματα.
Σε αλλες κατασκευες ομως τα προβληματα ηταν σεβαστα...

Βεβαια οπως ισχυει παντου,αν ο χρηστης ειναι γνωστης,τοτε κανει πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα χωρις προβλημα(δεδομενου οτι το μοτερ αντεχει) απλα δεν αξιζει απο οικονομοτεχνικη αποψη.

Να υπενθυμισω παντως οτι η χρηση νιτρο σε ενα μαμα μοτερ απο πχ 106,αν δεν κλεινουμε την παροχη πανω απο τις 6000-6200,το μοτερ θα πει συντομα το ποιημα. Exclamation
Κοινως το νιτρο ειναι ενα εξαρτημα που εχει περιορισμενο φασμα λειτουργιας(πχ εχω κοφτη 8500 σε μαμα μοτερ και το νιτρο μενει αναμμενο εως εκει).
bagosgt - Σαβ 02 Αύγ 2008, 09:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
μπορει φιλε στελιο να ειναι κ ετσι οπως τα λες.οπως ειπα δεν ειχα δωσει κ πολυ μεγαλη σημασια οταν μου τα λεγανε γιατι ειχα το μυαλο αλλου Laughing
εννοειτε οτι θελει προσοχη στη χρηση.κ εγω που ειχα μαμα μοτερ στην αρχη(απλα προγραμμα κ συμπιεση) δεν ειχα προβλημα μεχρι τισ 8000 στροφες(8200 κοφτη)αλλα το προγραμμα ειχε μειωμενο αβανς στα "ψηλα" για να μη σηκωνει θερμοκρασια(αν ειχα καταλαβει καλα οταν τα ελεγαν με τον μηχανικο).εξαλου εγω αδειαζα 1 μπουκαλι τον μηνα(κ αμα..) κ ενας φιλος αδειαζε 1 μπουκαλι την βδομαδα.οπως ειναι φυσικο πηρε το μοτερ στα χερια μιας κ το εστηνε απο 1ες με νιτρα Evil τωρα εφτιαξε το 3ο μοτερ κ εβαλε μυαλο,το εκανε τουρμπατο Laughing παντως αν δεν ασχολεισαι με "κοντρες" κτλ δε νομιζω οτι αξιζει μια τετοια μετατροπη.αν απο την αλλη ασχολεισαι ειναι μια γρηγορη λυση να βγαλεις χρημα(κ να αλλαξεις μοτερ Wink )
Pughell - Σαβ 02 Αύγ 2008, 10:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μα αυτο εννοω και εγω ρε. Very happy
Αν εισαι συνειδητοποιημενος και οριακα τελειωνεις μια μπουκαλα τον μηνα,τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
Επισης αν εχεις το γνωθεις εαυτον και αναβεις το νιτρο απο λογικες στροφες(πχ 3000-3500) και οχι απο το ρελαντι,τοτε η καταπονηση ειναι σαφως μικροτερη. Wink

Απλα ελαχιστοι απο αυτους που επιλεγουν νιτρο ακολουθουν αυτην την λογικη με οτι συνεπαγεται αυτο για το μοτερ τους.

Υ.Γ.Το αβανς ειναι κομμενο καθως ακομα και σε μαμα μορφη,στις ψηλες το αβανς πεφτει.Ε,αν υπολογισεις και την προσθηκη του νιτρο,λογικο να ειναι ακομα πιο μειωμενο αφου οι πιεσεις μεσα στο μοτερ πανε στον Θεο.
AlienHack - Σαβ 02 Αύγ 2008, 16:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω σκοπεύω να το 'εχω για ξεγκάβλομα. να τρ'οω οπως ειπατε καμια μπουκάλα τον μήνα, και να το εχω σε φάσμα ενεργοποίησης απο 2.000 στροφες μέχρι 5.800 (το μαμα μοτέρ μου εχει κόφτη στις 6.200 νομίζω).
Δεν στηνω με αλλα αμάξια ειδικα με χρηματα, απλός γουστάρω να τις δίνω σε κανενα φανάρι που και που μόνο9ς ή αν ειναι και κανας που ξύνεται απο διπλα μαζι του.

Pughell εσυ εχεις νιτρο πανω? εισαι και απο θεσνίκη?
Pughell - Κυρ 03 Αύγ 2008, 00:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα το ανοιγεις απο τις 2000,θυμισε μου αμα βρω κανενα πιστονι να στο φυλαξω... Laughing
Το ειπα και πριν,το νιτρο δεν ειναι για να το ανοιγεις πολυ πριν την μεγιστη ροπη καθως τα φορτια που δεχεται το μοτερ ειναι τεραστια.
Φαντασου να ανεβαινεις για Πανοραμα με 4η μεσα,30 χιλιομετρα και το γκαζι-παντοφλα.
Τα πυρακια οχι απλως θα κανουν παρτυ αλλά... Exclamation

Ναι,απο Θεσ/νικη ειμαι αλλα δεν εχω νιτρο.Δυο καλους φιλους που ειχα,εβαλαν αλλα σταδιακα και οι δυο κατεληξαν στην ατμοσφαιρικη οδο. Wink
AlienHack - Δευ 04 Αύγ 2008, 10:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταξε, το μοτερ μου εχει κοφτη στις 6.200 , οπτε το νιτρο τουλαχιστον στισ 3.000 με 3.2000 πρεπει να μπει μεχρι τις 5000 - 5.500
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 12:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το οτι ο κοφτης ειναι στις 6200 αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει οπωσδηποτε το νιτρο να μπει στις 3000.
Γιατι αν το μοτερ σου δεν αντεχει αυτο το πρεπει,τοτε ή συμβιβαζεσαι με μικροτερο φασμα λειτουργιας του νιτρο ή απλα θα πληρωνεις σπασμενα μοτερ.
volvos - Δευ 04 Αύγ 2008, 12:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο σε παρακαλω γραψε το μοτο μας...που εχεις υπογραφη στο 106κλαμπ... Laughing
plaketokofths - Δευ 04 Αύγ 2008, 12:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Εγω σκοπεύω να το 'εχω για ξεγκάβλομα. να τρ'οω οπως ειπατε καμια μπουκάλα τον μήνα, και να το εχω σε φάσμα ενεργοποίησης απο 2.000 στροφες μέχρι 5.800 (το μαμα μοτέρ μου εχει κόφτη στις 6.200 νομίζω).
Δεν στηνω με αλλα αμάξια ειδικα με χρηματα, απλός γουστάρω να τις δίνω σε κανενα φανάρι που και που μόνο9ς ή αν ειναι και κανας που ξύνεται απο διπλα μαζι του.

Pughell εσυ εχεις νιτρο πανω? εισαι και απο θεσνίκη?

Αν το αυτοκινητό σου έχει πλαστική πολλαπλή εισαγωγής θα σου πρότεινα, για την ασφάλεια σου αλλά και την ακεραιότητα του οχήματός σου, να μην βάλεις νίτρο...
soler - Δευ 04 Αύγ 2008, 12:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
στελιο σε παρακαλω γραψε το μοτο μας...που εχεις υπογραφη στο 106κλαμπ... Laughing

Να το πω εγώ γιατί τόση ώρα έχω βαρεθεί να διαβάζω χαζομάρες???
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Feel free!!! Laughing
soler - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Πληρωστε για να μαθετε κοροιδα...

Το αυτό.
plaketokofths - Δευ 04 Αύγ 2008, 13:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
kane έγραψε:
Πληρωστε για να μαθετε κοροιδα...

Το αυτό.

Υποτίθεται οτι ενας από τους λόγους που είσαι δω είναι για να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω πιάνοντας σε κορόιδο (νομίζω)... εκτός αν τα ξέρεις όλα Wink

(Αν δεν εχω καταλάβει κάτι λάθος εγώ δλδ...)
soler - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Υποτίθεται οτι ενας από τους λόγους που είσαι δω είναι για να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω πιάνοντας σε κορόιδο (νομίζω)... εκτός αν τα ξέρεις όλα Wink

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος Γιάννη Smile
plaketokofths - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος Γιάννη Smile

Δεκτόν, τι ακριβώς όμως να πληρώσουμε για να μάθουμε?
soler - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Δεκτόν, τι ακριβώς όμως να πληρώσουμε για να μάθουμε?

Με άλλα λόγια...το παρακάτω.

pughell έγραψε:
Δυο καλους φιλους που ειχα,εβαλαν αλλα σταδιακα και οι δυο κατεληξαν στην ατμοσφαιρικη οδο.

volvos - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
εχουν γραφτει απειρα για το νιτρο και τα μειον του αλλα ο φιλος επιμενει
οποτε ας το βαλει να το συνδιασει και με ενα σπριντ μπουστερ απο μπουλεκο και με ενα ηλεκτρικο τουρμπο στην εισαγωγη ωστε να φτασει τα 180 αξιοπιστα αλογα . . . . .

α ρε και να κλειδωθει τελος του μηνα το 106 κλαμπ τι εχει να γινει εδω μεσα....συσσωρευση πορδομαγκοκλανομαλακιας....
ΚΑΝΤΕ ΤΟ STEVE ΜΟΔΕΡΕΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
Pughell - Δευ 04 Αύγ 2008, 14:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
...
α ρε και να κλειδωθει τελος του μηνα το 106 κλαμπ τι εχει να γινει εδω μεσα....συσσωρευση πορδομαγκοκλανομαλακιας....

+1 Sad

volvos έγραψε:
ΚΑΝΤΕ ΤΟ STEVE ΜΟΔΕΡΕΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Thumbs Up
dark - Τρι 17 Μάρ 2009, 19:42:44
Θέμα δημοσίευσης: γειααα
καλο και το νιτρο αλλα dangerous απο πολλες αποψεις.εχετε καμπριο και μαλιστα cc ? ok καλο και το δευτερο σταδιο αλλα τα 150 αλογα πολυ δυσκολα τα περναει το cc.δεν ειναι σαν το ραλλι.η λυση ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.εχουμε εμεισ οι cc δες 6000? παμε μια βολτα στο μανουκη η στο toyomad και τελειωνουν εκει ολα.230 hp σε 0.8 light τουρμπο.θελουμε ταξιδακι?0.5 και μια χαρα.γιατι μην ξεχναμε και ηλεκτρογκαζοι ειμαστε γα**το μπελα μου και βαρια καροτσα εχουμε.θα αναρωτιεστε αν εγω που τα λεω αυτα το εχω τουρμπισει Confused δυστυχως οικονομικα μονο για ατμοσφαιρα με παιρνει τωρα με 2500 150 hp Crying or Very sad εχω οδηγησει ομως cc τουρμπατο.... μονο η ροπη που νιωθεις φτανει Smile
alekoukos106 - Τρι 17 Μάρ 2009, 22:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
τι γα**το topic....λιωσιμο στο γελιο...
MEMsound - Τετ 18 Μάρ 2009, 02:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
...η αλλιώς...
πως να κάνετε ενα cc ...
σαν KTM 10ετίας...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
dimitris7 - Κυρ 27 Μάρ 2016, 16:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σας παιδια εχω ένα 106 rallye και θα βαλω τωρα μπιελομπιστονα βαλβιδες τιτανιου ελατήρια καπακι 206 εισαγωγή από c2 αλουμινενια πετελουδα 80mm αγραφο εγκεφαλο εκκεντροφόρους sportcams τελευτεο στσδιο και θα τους μαγαλωσω κιαλο και σκευτομαι να βαλω και ένα κιτ νιτρο πολαπλου ψεκασμου υγρου τυπου με εγκεφαλακη διαχειρισεις λετε να εχω προβλήματα με το νιτρο?
Steve - Κυρ 27 Μάρ 2016, 17:16:00
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε συ, έχεις πολύ καλό setup, γιατί να έχεις προβλήματα;

Δε νομίζω να κάνεις τίποτα φλωριές με +50 άλογα μόνο...
dimitris7 - Κυρ 27 Μάρ 2016, 17:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

όχι ρε +100 θα ξεκινησω
MariosT - Κυρ 27 Μάρ 2016, 22:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεκινησεις με +100 απο την αρχη . Ανεβαινε σταδιακα . Υπαρχουν αδυνατα σημεια που θελουν ενισχυση και προσοχη . Δισκος , σασμαν , ακραξονια , και τελος το μοτερ-χαρτογραφηση. Ακομα και σφυριλατο να ειναι , αν εχεις λαθος advance και λιγη βενζινη σε 10-15 δευτερολεπτα θα το πει το ποιημα.

Το δικο μου setup ειναι με stock μπιελομπιστονα , 708 cat cam εκκεντρα , με +100
https://www.youtube.com/watch?v=nev4ozzU4uI
dimitris7 - Δευ 28 Μάρ 2016, 15:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο τ αμαξισου φιλε μου. εγω θα αλλαξω και δισκο πλατο θα βαλω πιο ενυσχημενο.εσυ εχεις βαλει εγκεφαλακη διαχερισεις νιτρου?
MariosT - Δευ 28 Μάρ 2016, 15:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks φιλε μου , οχι δεν εχω εγκεφαλακι διαχειρισης , αν και χρειαζεται κανονικα για ιπποδυναμεις πανω απο +75 .
Steve - Τρι 29 Μάρ 2016, 15:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
dimitris7 έγραψε:
Steve έγραψε:

όχι ρε +100 θα ξεκινησω
Δώσε πόνο Μητσάρα! Very happy
dimitris7 - Τρι 29 Μάρ 2016, 21:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο θα κανω ρε φιλε γιατι μ εχουν ζαλισει οι χονταιοι αλλα θελω να κανω καλη δουλεια
Steve - Τετ 30 Μάρ 2016, 08:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ασχολείσαι με τους ποντικαράδες Sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες