Steve έγραψε: |
Δημήτριε, το κακό είναι ότι δεν μου το παρουσίασε από την αρχή το πρόβλημα, αλλά μετά τα 1.000 χλμ. |
Kouzman έγραψε: |
φιλε μου σε κοβω ειτε για μη ευθειγραμμισμενες τροχαλιες, ειτε για στραβωμενες... οι αχρηστοι στις αντιπροσωπειες χλωμο το βλεπω να ασχολουνται να βρουν το προβλημα...
δωσε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, διοτι δεν θελεις να σου σπασει κανας ιμαντας και να κλαις ολοκληρο το μοτερ... |
GBO206CC έγραψε: | ||
και που σκ...α να παω πηγα 3 φορες ντασιο και μια lion ellas. |
GBO206CC έγραψε: |
εχω παρει το 206 cc εδω και 2 χρονια
στο 1 εξαμηνω ακουγα απο μπροστα ενα σφυριγμα ... το πηγα στο ντασιο απο εκει που το αγορασα ... μου αλλαξαν ιμαντα.. σε εγγυηση. στα 7.000 χλμ ξανα σφυριζε παλι ιμαντα.στα 12.000 παλι τα ιδια και πηγα στην lion kai παλι τα ιδια... και το κουφο ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και συμβενει συχνα.... τωρα ειμια στα 17.000 και παλι εχω το ιδιο σφυρηγμα μολις ζεσταθει το αυτοκινητο σταματει ... τι σκ**α να κανω ρε παιδια ! ![]() ασε που την τελευταια φορα πληρωσα και τον ιμαντα...στην lion... ![]() μηπως φταει κατι αλλο εχει συμβει σε καποιον απο εσας ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Βρε μπας και το πλένετε συχνά και πάνε νερά πάνω στον ιμάντα και ξερένεται;;; |
Steve έγραψε: |
Δημήτριε, το κακό είναι ότι δεν μου το παρουσίασε από την αρχή το πρόβλημα, αλλά μετά τα 1.000 χλμ. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Τέλοσπαντων, 10 ώρες υπομονή και θα λυθούν οι απορίες μου ![]() |
Kouzman έγραψε: |
φιλε μου σε κοβω ειτε για μη ευθειγραμμισμενες τροχαλιες, ειτε για στραβωμενες... οι αχρηστοι στις αντιπροσωπειες χλωμο το βλεπω να ασχολουνται να βρουν το προβλημα...
δωσε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, διοτι δεν θελεις να σου σπασει κανας ιμαντας και να κλαις ολοκληρο το μοτερ... |
teoman έγραψε: |
Εγώ έχω κάνει 37000km |
teoman έγραψε: |
Αν ακούγεται για περισσότερο,δοκίμασε να του ρίξεις λίγο νερό κατά την λειτουργία του.Θα σταματήσει να σφυρίζει? |
Judger έγραψε: | ||
Πόσα?? Περίεργα πράγματα βρε Θοδωρή μου...Και εγω,να δεις έχω κάνει σε 6 μήνες 15.000km... ![]() |
Judger έγραψε: |
Η υγρασία θα το χειροτερέψει... ![]() ![]() |
GBO206CC έγραψε: |
εχω παρει το 206 cc εδω και 2 χρονια
στο 1 εξαμηνω ακουγα απο μπροστα ενα σφυριγμα ... το πηγα στο ντασιο απο εκει που το αγορασα ... μου αλλαξαν ιμαντα.. σε εγγυηση. στα 7.000 χλμ ξανα σφυριζε παλι ιμαντα.στα 12.000 παλι τα ιδια και πηγα στην lion kai παλι τα ιδια... και το κουφο ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και συμβενει συχνα.... τωρα ειμια στα 17.000 και παλι εχω το ιδιο σφυρηγμα μολις ζεσταθει το αυτοκινητο σταματει ... τι σκ**α να κανω ρε παιδια ! ![]() ασε που την τελευταια φορα πληρωσα και τον ιμαντα...στην lion... ![]() μηπως φταει κατι αλλο εχει συμβει σε καποιον απο εσας ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Στα 1,1 και 1,4 ι ιμάντας χρονισμού αλλάζεται κάθε 60,000Κμ
Στα 1,6 16V απο ανοιξη 2002 και μετα ανα 80,000κμ |