DimiP έγραψε: |
....ψιλικαντζηδες....
2500+ μονο το ICE... ασε τα αλλα... ![]() ![]() ![]() ![]() ασε δε γραφω τιποτα γιατι με τοσα λεφτα που εχω δωσει... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
....ψιλικαντζηδες....
2500+ μονο το ICE... ασε τα αλλα... ![]() ![]() ![]() ![]() ασε δε γραφω τιποτα γιατι με τοσα λεφτα που εχω δωσει... ![]() ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Ρε συ είναι πολλά τα 2500€ για ICE !!!! Βέβαια ανάλογα με το τι ευχαριστει τον καθένα . . . |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ είμαι πολύ μικρός ακόμα για πολλά έξοδα. ¶σε ότι αλλάζω κάτι μόνο αν χαλάσει... Έτσι έχουμε
- 270 λάστιχα exalto - 70 φίλτρο Κ&Ν - 40 σίτα - 50 φρύδια + βάψιμο μέσα πλαστικών - 50 τελικό - 10 αλεξίλιον ( ![]() - priceless αυτοκόλλητο 206club to sum up 490 euro |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εγω λιγο πριν το πουλησω το 106 ειχα κατσει κατω και τα ειχα βαλει να δω ποσο μου κοστισε περα απο την αγορα χοντρα χοντρα λογο του οτι ειχαν περασει και 3.5 χρονια και δεν ειχα τιμολογια ολα για να τα βγαλω ακριβως.Εεεε λοιπον ο ατιμος ειχα βαλει επανω στο αμαξι 3.840.000 δρχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
δηλ. τωρα εχεις περισσοτερο;....μυαλο; χιχιχιιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
€40 πετάλια Sparco Reflex
€47 τάπα βενζίνης Και συνεχίζουμε ![]() |
Έχω δρόμο ακόμα... Πρώτα πρέπει να πάω στα 10.000 χλμ και να ξεχρεώσω το αμάξι και μετά θα μπώ προς τον κινητήρα... Μέχρι τότε θα έχω αισθητικα βελτιωσομερεμέτια ![]() |
vinman έγραψε: |
1.εξατμιση+τελικο=200 ευρω
2.λασπωτηρες peugeot μαμισιες=250 ευρω 3.πατακια peugeot=57 ευρω 4.καλυμματα=200 ευρω 5.φαρμακειο peugeot=33 ευρω 6.θηκη κινητου,μαξιλαρακια ζωνων peugeot=15 ευρω ....συνολο 755 ευρω.......και......συνεχιζουμε......... ![]() ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Και εγω σαν νεος(7,600 Km) εχω κανει καποια πραγματακια αλλα ειμαι ακομα πισω !
Προστατευτικα αλουμινου Peugeot : 60 euro Μεμβρανες : 167 euro Ελατηρια χαμηλωματος SPARCO : 185 euro Οθονη audiobahn 5.6" & DVD : 500 euro ΣΥΝΟΛΟ : 912 euro Εχω μεινει πολυ πισω αλλα θα προσπαθησω να σας φτασω ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Επαραγγελθησαν και οι πλαινοι μαρσπιεδες ![]() ![]() ![]() Τοποθετηση Τεταρτη με Πεμπτη (οποτε θα τις δειτε και στο στεκι να μου πειτε την γνωμη σας ![]() ![]() Κοστος 300 ευρω..... ![]() Αν βαλουμε και τα παραπανω,φτασαμε αισιως στα 1055 ευρω....και συνεχιζω... ![]() |
...Οταν μπουν και οι μεμβρανες στα τζαμια,αλλο αυτοκολλητο θα μου δωσετε η' θα ειμαι παλι ''ξεμπαρκος'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Φίλε μου οι μεμβράνες μπαίνουν από μέσα! Μην αγχώνεσαι! Αλλά και να χαλάσει το αυτοκόλλητο υπάρχουν πολλά.....! Του 407 σου δεν θα του λείψει το "διακριτικό" του Club. |
Ghost Dog έγραψε: |
Ωπαααα, καλο θεματακι....
Οταν βαλω τιποτα aftermarket πανω στο αμαξι θα το ποσταρω....! ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Πολυ χαίρομαι!
Δεν ήθελα να μου είσαι αγχωμένος/πιεσμένος/προβληματισμένος/αναστατομένος κλπ κλπ κοινώς σε αδιέξοδο (σχεδόν έν βήμα πριν πηδήξεις στο γκρεμό!!!!) για κάτι τέτοιο! ![]() ![]() ![]() |
Σημερα μπηκαν και οι μασπιεδες που ειχα παραγγειλει την προηγουμενη εβδομαδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θελω γνωμες αυριο στο στεκι.... ![]() ![]() |
Hypper_Piccolo έγραψε: |
.....οι τιμες στα περισοτερα ειναι μονο τα υλικα η τοποθετηση εχει γινει απο εμενα οπως και τα βαψιματα...... |
MEMsound. έγραψε: | ||
Μην ανησυχείς γι' αυτο.....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
p.s:οικονομικά την έχω βγάλει....πολύ έτσι??? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Μια χαρα σε βρισκω...! ![]() |
nickzotos έγραψε: |
μην το πεις ουτε του Χριστοδουλου ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
έχουμε και λέμε.
Ζάντες sirocco 300 ευρώ Λάστιχα avon 360 Ελατήρια h&r 120 Αμορτισέρ osrav 600 Μπάρα θόλων 100 Προφυλακτήρες gt 2100 καλύματα καθρεπτών 80 φουτ ρεστ 60 πλαισιο αλουμ λεβιε ταχ. 50 Μεμβράνες 130 Τελικό εξάτμισης 180 Φίλτρο ελεύθερης ροής 30 Νομίζω ότι σύνολο ειναι 4110 |
Lef205 έγραψε: |
....... Χειροποιητος ανεμοθραυστης 10 ευρω! Συνολο 4120 ευρω. ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Σουμα αυτων που θα μου στοιχησει το αυτοκινητο 2629(θα μου ερθει ο θανατος!) |
Λοιπών να γράψω και εγώ <<τρομάρα μου>> αυτά που έχω αλλάξει...
1)Φίλτρο ελευθέρας ροής=δωρεάν 2)R/CD MP3 =400€(για μένα ε!!!!) 3)ηχεία εμπρός διαιρούμενα =δωρεάν 4)αυτ/το psclub=40€ ![]() ![]() 5)κεραία = δωρεάν 6)πατάκια Peugeot (τα καλά...)=δωρεάν 7)καυσιμα=πάρα πολά €€€€ 8)πλύσιμο....=ακόμη περισσότερα (γ@μώ το χρώμα μου)€€ p.s:οικονομικά την έχω βγάλει....πολύ έτσι??? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Μην ανυσηχείτε κύριε Stevon θα ειδποιηθείτε σχετικά με το θέμα αυτό... |
vinman έγραψε: | ||
Επαραγγελθησαν και οι πλαινοι μαρσπιεδες ![]() ![]() ![]() Τοποθετηση Τεταρτη με Πεμπτη (οποτε θα τις δειτε και στο στεκι να μου πειτε την γνωμη σας ![]() ![]() Κοστος 300 ευρω..... ![]() Αν βαλουμε και τα παραπανω,φτασαμε αισιως στα 1055 ευρω....και συνεχιζω... ![]() |
Dreamer Deceiver έγραψε: |
PROSEXWS anarthsh koni (alla700) (polles lakouves to irakleio ![]() ![]() zantes momo quasar2 15-16'' 800-1000 lastixa 300-400 petalakia,fouska,patakia ktl kamia 200 xondrika vapsimo mallon oliko giati exei gemisei gratzounies to mwro mou 700 |
Sidobre έγραψε: |
....., θα δείς ότι θα "κερδίσεις" περίπου... 2 χρόνια δωρεάν συνδρομή... ![]() |
αν ειναι να σκασω 1000+ για αναρτηση ..... |
Baphomet έγραψε: |
....PS CLUB RULZ ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
yeah! give me five.... χαχαχαχαχα!!!! Ρε τι παιδιά είμαστε εμείς... ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
yo ma man... ![]() |
ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΣΑΣΜΑΝ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ #$%^^&(#*#@*(&^$!!!!!!!!!
Α ΡΕ PEUGEOT ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.....ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??????????? |
vinman έγραψε: | ||||
Μπηκαν και οι μεμβρανες σημερα (Llumar titanium)...179 ευρω...+1055 τα παραπανω...=1234 ευρω....και παμε (Μανθου θελοντος... ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Tελικο καζανακι Βeda
Χοανη JR ( η οποια πηρε ποδι) Ζαντες MB 15αρες 195/50 Υοkohama A539 Silica Cacept bodykit ( εμπρος -πισω προφ +πλαινα σποιλερ) Μαμα αεροτομη + DTM look αεροτομη Σκουπα Σιμοτα Φρενα απο 2λιτρο( δαγκανες -δισκοι-τακακια) Φιμε μεβρανες Νεον κατω απο το αμαξι Πατακια με αλουμινιο Βαμμενα πλαστικα τριμακια στις πορτες κ πισω στο πορτ παγκαζ Kεραια κοντη Εγκεφαλος +προγραμμα Συνολο ( πανω κατω ) 4000e |
tsikis έγραψε: |
Ας πω και εγώ !!!
![]() Εξάτμιση ( χειροποίητη ) = 800e φιμέ = 220 e ζαντες = 800e λάστιχα = 700 (215 -45 -17 pilot exalto 2 ) ανάρτηση και ελατήρια = 650e ηχοσύστημα = 1250e φιλτρο bmc ( βαρελακι) = 260e δερματίνες = 200e βάψιμο πλαϊνών πλαστικών = 150e ιονιστής βενζίνης = 80e λάμπες osram + 10% blue = 60e Σύνολο ....................... = 5170e + αν έχω ξεχασει τίποτα !!!! ![]() ![]() |
sfaker2000 έγραψε: |
....και ακολουθουν τα φρενα BREBO απο εβδομαδα και ο εγεφαλος Group N RC....ακους μανο????θα κανεις κουμαντο να τα παρω απο το e-shop.... |
tazmania έγραψε: |
....
Τελικό καζανάκι με διπλή μπούκα Group R........240 Ευρώ...: |
MEMsound έγραψε: | ||
Group R εννοείς τα ας πούμε "no name" της REMUS... Δεν θες να ξέρεις πόσο θα μπορούσες να την πάρεις μέσω PSClub.... ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια και πριν ψωνίσεις κάνε μας μια ερώτηση.... ![]() |
Baphomet έγραψε: |
...και σίγουρα θα γραφτείς μέλος... ![]() ![]() ![]() ![]() |
tazmania έγραψε: | ||
Καλημέρα φίλε Πέτρο!! Έχω κάνει ήδη την διαδικασία της εγγραφής και περιμένω τα.....δέοντα !!! ![]() |
Bluewinter έγραψε: |
...αποφάσισα, να μήν πουλήσω το peugeot μου, να μην ανοίξω το ψυγείο,να μην πάω να αγοράσω ρούχα για να νίωσω καλά αλλα να παράγγείλω και περιμένω πλέον με ανυπομονησία της καινούργιες μου ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπρός-πίσω Vaitec με λάστιχα Paranta, καθώς και μπρός πίσω αεριζόμενα δισκόφρενα απο 206 δίλυτρο. Μοιράζομαι την χαρά μαζί σας γιατι δεν ήμουν καλα αυτό το διάστημα και υπόσχομαι στην επόμενη συνάντηση με τα peugeot μας ότι θα έχω και άλλη μηχανική πλέον έκπληξη!! Μεγιά μου |
Υ.Γ. Γωγώ να φανταστώ ότι εννοείς Weitec? και Yokohama Parada Spec 2? Τα Parada σε τι διάσταση ζάντας? (γιατί βγαίνουν από 205/40-16 και πάνω...) ![]() |
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
195/55-15 107mm 298mm 596mm 1871mm 535 0.0% 195/45-16 88mm 291mm 582mm 1828mm 547 -2.3% 205/45-16 92mm 295mm 591mm 1856mm 539 -0.8% 205/40-16 82mm 285mm 570mm 1792mm 558 -4.2% 215/40-16 86mm 289mm 578mm 1817mm 550 -2.9% |
brz20 έγραψε: |
4.Λαμπες Xenon......................................................................350E |
.....(ακούς ¶ρη????) |
Εχω βρει κανονικο κιτ xenon με 2 χρονια εγγυηση 200ευρω ![]() ![]() |
Τι θα μου πεις??? |
Ρε παιδια ειστε σιγουροι?Κανονικο Κιτ Xenon με 200 μονο?Ποιος το εχει?Δωσε πληροφοριες για το μαγαζι.Φευγει παραγγελια λεμε!!! |
Εχω βρει κανονικο κιτ xenon με 2 χρονια εγγυηση 200ευρω ![]() ![]() |
tsikis έγραψε: | ||
Βαλβήδες ασφαλείας ( δεν φαίνονται ) 40e πεταλιέρες momo = 60 e σίτα αλουμινίου μπροστά = 30 e Οπότε σύνολο 5170+130=5300e |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Λοιπον ας ανανεωσω και εγω τα δικα μου! Ζαντολαστιχα: 1160 euro Smoke Lexus: 170 euro Εξατμιση : 100 euro ΝΕΟ ΣΥΝΟΛΟ: 2342 euro Καλα ειναι και συνεχιζουμε... ![]() |
Κουκλί... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Έμ αγόρι μου.... BLACK RULEZ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Απο εξωτερικη εμφανιση εβαλα επιτελους τον πολυποθητο GT πολυεστερικο αλλα απο την Carmania 360 με γριλια και οχι σιτα! ![]() Εβαλα και μια αεροτομη!Οριστε και μια φωτο! http://i7.photobucket.com/albums/y254/TiMoRiS/PICT0103.jpg |
....Απο εξωτερικη εμφανιση εβαλα επιτελους τον πολυποθητο GT πολυεστερικο αλλα απο την Carmania 360 με γριλια και οχι σιτα! ![]() Εβαλα και μια αεροτομη!Οριστε και μια φωτο! http://i7.photobucket.com/albums/y254/TiMoRiS/PICT0103.jpg |
MEMsound έγραψε: | ||||
Σιγά μη και δεν πεταγόσουν εσύ... ![]() Πέρνε ιδέες ... Καλό είναι αλλά θα ήταν καλύτερο έτσι (με μια πολύ πρόχειρη photoshop-ια... ![]() http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/PICT0103mem.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ΩΧ!Τι επαθε το αμαξακι μου και ξεβαψε??? .... |
Ghost Dog έγραψε: |
Ενω ειμαι κατα του πολυεστερα, οφειλω να πω οτι στον προφυλακτηρα του Αργυρη εχει γινει ΑΨΟΓΗ δουλεια! ![]() |
silo έγραψε: |
o alienhack θελω να μας πει ποσα εχει ξοδεψει... |
Sinanai έγραψε: |
Να τα βγάλεις; ![]() ![]() ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Τραγουδα.... Και επειδη εισαι και καβλωμενος θα ηθελα να δω εσυ ποσα θα εδινες αν ειχες κανα 16αρι Οι 9/10 που εχουν 16αρι (η και μικροτερο) που γραφουν εδω μεσα,το 2χιλιαρο ειναι ειτε κοντα ειτε ξεπερασμενο κατα πολυ ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Να πω κι εγώ :
Βελτίωση Αποστάτες τροχών 15mm ε-π......................................170¤ Xenon στη μεσαία σκάλα.............................................150¤ Κόντρα σασμάν PowerFlex............................................40¤ Δοχείο αναθυμιάσεων λαδιού........................................40¤ Turbo-timer APEXi.......................................................50¤ Μπαρόμετρο................................................................170¤ Ανάρτηση RC..............................................................450¤ Εξάτμιση RC από σπυράλ και πίσω.................................250¤ Universal I/C 50% μεγαλύτερο του stock.......................150¤ Εισαγωγή αέρα custom (by mechanic)............................10¤ 4-pot AP-Racing με δίσκους RC.....................................900¤ Τιμόνι LeMans.............................................................100¤ Όργανα LeMans..........................................................150¤ DRL LED custom...........................................................30¤ Πλαφονιέρα - σκιάδια - ντουλαπάκι με πλακέτες LED........30¤ 3ο φως φρένων LED custom..........................................10¤ Σύνολο.......2.700¤ Επισκευές Γρύλοι παραθύρων (x2) Αισθητήρας πίεσης ελαστικού (x1) Ψαλίδια (x2) Κόλλημα σε 1 ζάντα λόγω σπασίματος (x2) Μεντεσές πόρτας συνοδηγού Αεραγωγός οδηγού (x1) (και πάλι σπασμένος είναι) Δαγκάνα φρένου εμπρός (έτσι μπήκαν τα 4πίστονα) Αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου (x1) Σετ χρονισμού - έλεγχος (x3) Τεντωτήρας καδένας χρονισμού (x3) Αισθητήρας παρκαρίσματος (x4) Τουρμπίνα (x1) Αντλία ESP (x1) Κινητήρας ολόκληρος πλήρης (x1) Αυτά είναι όσα θυμάμαι και τα έχω πληρώσει από την τσέπη μου. Προτιμώ να μην αναφέρω το κόστος των ζημιών γιατί θα με πιάσει το στομάχι μου πάλι! Ό,τι άλλο ξέχασα θα το συμπληρώσω στη συνέχεια. Αν και είναι πολλές οι ψιλοζημιές που κοστίζουν μεν αλλά δε τις θυμάμαι τώρα. |
Psycho K. έγραψε: |
Σειρα μου.....
Μοτερ1.6rally16v,πισω αξονα,κατεβασμα καπακι κ.α. ...5.000¤ Μεμβρανες φιμε .............................................................50¤ Δαγκανες μροστινες,δισκοι απο 1.6...............................100¤ DVD Hundai..................................................................560¤ Sub-woofer 12' 750 watt.............................................100¤ Ενισχητης x2 1000watt................................................200¤ Ηχεια beyma 8' x2 + twitwer........................................150¤ Start button.................................................................50¤ Σκουπα simota.............................................................60¤ Καθησμα οδηγου recaro..............................................150¤ Eagle eye....................................................................300¤ Αντι-ρανταρ................................................................100¤ Αυτα για την ωρα,υπαρχη και συνεχεια ![]() |
bagosgt έγραψε: |
να γραψει κ ο κωστακης ποσα εχει ριξει... ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Επαιρνες αλλο ενα τωρα. |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Βαγγελη εγω φιλε ντρεπομαι να γραψω....... ![]() ![]() ![]() ![]() Με την τελευταια "συνταγη" πρεπει να περασα κατα πολυ την τιμη ενος καινουργιου 207rc..!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||||
καπου εκει,κατα λιγοτερα κανενα 5000ευρω απο εσενα,ειμαι κ εγω,οποτε δε λεω,μη τα δει κ η γυναικα πουθενα κ με διωξει απο το σπιτι ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Έχεις δώσει δηλαδή ένα 15χίλιαρο, και σφυριά δεν έχεις? |
Steve έγραψε: | ||
Στο λαιμό σου έχει κάτσει και δε μπορείς να κάνεις γαργάρα! ![]() ![]() |
-το ενα σφυριλατο,με χταποδι,εξτερναλ,ροικες,μεθανολες,δισκο ενισχυμενο κ πιεση οσο το συνατον περισσοτερη ωστε να ειναι μεσα στους χαρτες
και το αλλο -μαμα μοτερ,με μαμα waste gate,με πλακακι πανω στη μαμα πολλαπλη κ γνησιο δισκο κ ολα τα αλλα περιφερειακα γνησια,κ εστω κ αν η τουρμπινα εχει δυνατοτητα να δουλεψει μεχρι 2.2,δουλευει 1.35(οσο πιο safe γινεται για μαμα μοτερ) κ η διαφορα τους ειναι 2.5 αυτοκινητα,πια μετατροπη θα εκανες??? ![]() η διαφορα χρηματων ειναι μεγαλη,κ δε σου κρυβω οτι πολλες φορες,που εχω σκεφτει να το κανω σφυριλατο,παντα κολαω στο αν αξιζει να το προχωρησω παραπερα,δλδ αν μετα απο εκει κ περα αξιζει η αναλογια χρημματων κ δυναμης που θα παρω ![]() ![]() ποσα αλογα με υπολογιζεται τωρα,θα μου πειτε??? ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||||
καπου εκει,κατα λιγοτερα κανενα 5000ευρω απο εσενα,ειμαι κ εγω,οποτε δε λεω,μη τα δει κ η γυναικα πουθενα κ με διωξει απο το σπιτι ![]() |
Κούγια, εννοεί τα λεφτά που έχει δώσει για να γίνουν τζάμπα μάγκες κάτι δροσερά παληκάρια σαν και σένα και να μάθουν από τα λάθη του. Επίσης, φοράει και ανάρτηση και ζάντες, οπότε β(γ)άλε άλλα 2 χιλιάρικα από τα έξοδα ... ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Και αυτό επειδή ο Βαγγέλης τα μοιράζεται όλα μαζί μας και λέει πάντα τι φοράει το αμάξι του με κάθε λεπτομέρεια και πάνω απ'όλα χωρίς να κρύβει τίποτα. Αφελείς όμως δεν είμαστε φίλε, όταν λέει ότι έχει σκάσει 15χιλιάρικα ενώ στο παρελθόν χλεύαζε επιδεικτικά τα 28άρια, τότε προφανώς το έχει χάσει από τα ψέματα. |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Αφελείς όμως δεν είμαστε φίλε, όταν λέει ότι έχει σκάσει 15χιλιάρικα ενώ στο παρελθόν χλεύαζε επιδεικτικά τα 28άρια, τότε προφανώς το έχει χάσει από τα ψέματα. |
kostas207rc έγραψε: |
για να έχεις εσύ σήμερα έτοιμες λύσεις...
όπως π.χ i/c πό cupra...σκάστρα vag... kai διάφορα άλλα... ![]() |
ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΧΩΡΙς ΖΗΜΕΙΕΣ,ουτε missfires,ουτε τελειωμενα μπεκ,ουτε δισκους κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ! |
ποσο μα ποσο -off-season ειναι το παρών τοπικ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Ανοιγω αυτο το θεμα ετσι να δουμε ποσα λεφτα χωνουμε στα αυτοκινητα μας... |
costaslio έγραψε: |
Παλια χαλαγα λεφτά για το αμάξι , τωρα όχι , εξάλλου τα αμάξια μου (1 εγω κ 1 η γυναίκα μου) είχαν τα πάντα όταν τα πήρα |
Road_Runner έγραψε: |
... και αναπτηρα-τασακι ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Το 107 έχει τα πάντα; ![]() |
volvos έγραψε: |
εγω στα δικα μου μονο λαδια βενζινη λαστιχα βαζω
τα αλλα ειναι μαλ***ες |
costaslio έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
vaggelisgr έγραψε: |
Μιας και χρονια εδω και χαζευοντας λεω και γω να παρουσιασω το αυτοκινητακι μου...
....των ιδιοκτητων τους. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||||
Δεν έχει κάτι πολύ σημαντικό όμως.... Ρολόι!!!!! ![]() ![]() ![]() |