cmarin έγραψε: |
Αν σκεφτούμε ότι δεν έκαναν ένσταση (που είχαν το δικαίωμα) για την απόφαση, σημαίνει ότι κάτι παράνομο θα υπήρχε.
Είχα κι εγώ χαρεί με την 1η νίκη του 307 και Gro για φέτος αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Στο Ακρόπολις θα ξεκινούσε πρώτος, ενώ τώρα τέταρτος. Αυτό σημαίνει ότι την πρώτη μέρα και μακριά από προβλήματα, ο Gro θα είναι μπροστά. Μακάρι να κερδίσει στον αγώνα μας και να σπάσει η κακή παράδοση της Pug ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Λες να ψάχνανε ποτέ αν το εσωτερικό της αντλίας νερού είναι από πλαστικό ή μεταλλικό;;;;;;; Και μάλιστα για αυτήν την διαφορά να αποκλείανε ολόκληρη ομάδα;;; |
cmarin έγραψε: | ||
Η ερώτηση είναι: Γιατί ακυρώθηκε ο rovanpera αφού το αυτοκίνητό του δεν πέρασε από έλεγχο μετά τον αγώνα? (μόνο ο Gro και ο Loeb ελεχθηκαν) ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
Yποτίθεται ότι όλη η ομάδα χρησιμοποιεί τα ίδια ανταλλακτικά, έτσι ακυρώθηκε όλη η ομάδα. Εμένα μου κάνει περισσότερο εντύπωση που δεν ακυρώθηκε και η Citroen αφού υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες αντλίες(αυτές που έχουν τα εργοστασιακά αυτοκίνητα)... Εκτός αν όντως το συγκεκριμένο ανταλλακτικό είχε υποστεί συγκεκριμένη ενίσχυση μόνο απο την Peugeot. H ερώτηση για εμένα είναι κατά πόσο ένα τόσο μικρό εξάρτημα μπορούσε από μόνο του να επιρεάσει την κατάταξη.... |