PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Φρυδάκια εμπρός & πίσω φαναριών

Vini - Παρ 13 Σεπ 2002, 17:40:25
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Φρυδάκια εμπρός & πίσω φαναριών
Επειδή κάποιοι Wink τα ζήτησαν να τα δουν...ορίστε...

Περισσότερες στις:

http://www.206club.gr/vini/Frontbrow2.jpg
http://www.206club.gr/vini/Frontbrow3.jpg
http://www.206club.gr/vini/Rearbrow1.jpg
http://www.206club.gr/vini/Rearbrow2.jpg
chatasos - Παρ 13 Σεπ 2002, 17:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε, κουκλάκι το έχεις κάνει το αμάξι!!!!! Ποιος τη χάρη του!!!!

Ερωτήσεις τώρα:

1) Από τι υλικό είναι?
2) Είναι βαμμένα και αν όχι πως τα έβαψες?
3) Είναι δύσκολη η τοποθέτησή τους? Πόση ώρα σου πήρε?
4) Στερεώνονται κάπου? Αντέχουν στις καταπονίσεις του μπροστινού μέρους?
4) Από που τα πήρες? Πόσο σου κόστισαν?
5) Αν χρειαστεί να τα βγάλεις πόσο εύκολα βγαίνουν?

Αυτά τα ολίγα....
Vini - Παρ 13 Σεπ 2002, 18:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
Απαντήσεις τώρα!

1) Από τι υλικό είναι?
ΑΒS είναι γνήσια της RGM STYLING ... www.rgmstyling.com

2) Είναι βαμμένα και αν όχι πως τα έβαψες?
Tα έβαψα σε ένα φανοποιίο...ήταν μαύρα

3) Είναι δύσκολη η τοποθέτησή τους? Πόση ώρα σου πήρε?
Μισή ώρα τοποθέτηση, μόνος μου...
Τα μπροστά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΑ
Τα πίσω μπαίνουν ποιο εύκολα με κόλλα

4) Στερεώνονται κάπου? Αντέχουν στις καταπονίσεις του μπροστινού μέρους?
Τα μπροστινά στερεώνονται σε δύο βίδες και κολλάνε με ειδική ταινία σκρατς
Τα πίσω εκτός την κόλλα ασφαλίζονται και από την πόρτα του πορτμπακάζ... Wink

Από πονηρό νησί... Wink
Τα μπροστά 49euro... Wink
Τα πίσω 35euro... Wink
H βαφή κυμαίνεται από 30euro μέχρι και 60euro ανάλογα τον Ελληνα απατεώνα φαναρτζή... Wink

5) Αν χρειαστεί να τα βγάλεις πόσο εύκολα βγαίνουν?
Σε 1 λεπτό....

6) Είναι σε πακέτο? (πρόσθετη ερώτηση!)
Ναι είναι φουλ κιτ με κόλλες, οδηγίες χρήσης, ταινίες, εγγύηση, ξυραφάκια κοπής κλπ. κλπ.
chatasos - Παρ 13 Σεπ 2002, 18:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Από πονηρό νησί... Wink

Οκ, το έπιασα το υπονοούμενο Wink Wink Wink Wink Wink
DimiP - Σαβ 14 Σεπ 2002, 12:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μπροστινα vini, ειναι αυτα που ταιριαζουν πιο πολυ και αυτα που θα ηθελα να βαλω.
Τα πισω πρωτη φορα τα βλεπω και δεν ειναι ασχημα...λιγο παραξενα. γιατι οχι;
αντε και εις ανωτερα
Vini - Σαβ 14 Σεπ 2002, 13:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Τα μπροστινα vini, ειναι αυτα που ταιριαζουν πιο πολυ και αυτα που θα ηθελα να βαλω.
Τα πισω πρωτη φορα τα βλεπω και δεν ειναι ασχημα...λιγο παραξενα. γιατι οχι;
αντε και εις ανωτερα

thanks!
τα πίσω για αυτό τα προτίμησα...γιατί δεν κυκλοφορούν, είναι παράξενα και δεν κλείνουν όλο το φανάρι... Wink Wink
theflame - Σαβ 14 Σεπ 2002, 16:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Smile colors Καλορίζικα!!!!!!!!! Smile colors

Ερώτηση, ψιλοάσχετη αλλά τώρα μου ήρθε η ιδέα, δεν θα μπορούσες να τα βάψεις μόνος με σπρέι;
Αναφέρομαι στα σπρέι που τα παραγγέλνεις εσύ στην ακριβή απόχρωση που θέλεις. Άσε που όταν το αμάξι είναι ακόμα καινούργιο μπορεί να βρεις και έτοιμο σπρέι στο χρώμα της εταιρείας. Δεν είναι βολικό και για ψιλομερεμέτια;;
Το έχει ψάξει κανείς;;;; 8O
Vini - Σαβ 14 Σεπ 2002, 17:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Smile colors Καλορίζικα!!!!!!!!! Smile colors

Ερώτηση, ψιλοάσχετη αλλά τώρα μου ήρθε η ιδέα, δεν θα μπορούσες να τα βάψεις μόνος με σπρέι;
Αναφέρομαι στα σπρέι που τα παραγγέλνεις εσύ στην ακριβή απόχρωση που θέλεις. Άσε που όταν το αμάξι είναι ακόμα καινούργιο μπορεί να βρεις και έτοιμο σπρέι στο χρώμα της εταιρείας. Δεν είναι βολικό και για ψιλομερεμέτια;;
Το έχει ψάξει κανείς;;;; 8O

Πως δεν γίνεται...
Απλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...και καλό χώρο για το στέγνωμα....
Επίσης πρέπει το σπρέυ να είναι της προκοπής ώστε να μην ρίχνει πολύ μπογιά γιατί μετά στραγγίζει και προκαλεί "δάκρυα" χρώματος.... τα οποία δεν φεύγουν....
DimiP - Σαβ 14 Σεπ 2002, 20:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
πως θα γινει να παραγγειλουμε κι εμεις οι ταπεινοι vini?
Mimis - Κυρ 15 Σεπ 2002, 01:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Απαντήσεις τώρα!
Ναι είναι φουλ κιτ με κόλλες, οδηγίες χρήσης, ταινίες, εγγύηση, ξυραφάκια κοπής κλπ. κλπ.

Ξυραφάκια κοπής.Τί εννοείς, εσύ τα κόβεις στο σχήμα που θέλειες;
Δέν υπάρχουν ειδικά για 206 ;

Τελικά Vini είσαι αρκετά μερακλής,έκανες καλη δουλειά... Nod
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 08:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
mimis82gr έγραψε:
Vini έγραψε:
Απαντήσεις τώρα!

Ξυραφάκια κοπής.Τί εννοείς, εσύ τα κόβεις στο σχήμα που θέλειες;
Δέν υπάρχουν ειδικά για 206 ;

Τελικά Vini είσαι αρκετά μερακλής,έκανες καλη δουλειά... Nod

Καλημέρα,
Λάθος μου! Το ξυράφι ήταν στην αντιηλιακή μεμβράνη της FOLIATEC...για το κόψιμο της.... μπλέχτηκε με τα υλικά στα "φρυδάκια" Wink
Τα "φρύδια" είναι έτοιμα προς εγκατάσταση δεν κόβεις τίποτα...

Dimip στην συνάντηση θα σου πω πως μπορείς να τα αποκτήσεις.... Wink
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 11:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ VINI, στη συναντηση ηθελα να τα φοραω. Να σκασω μυτη με φρυδια, μασκαρα, ρουζ, λιπγκλος και αλλες παπαριες (sorry) και να ζηλευεις.

ΜΕ ΕΣΚΙΣΕΣ!!!!

Σοβαρα τωρα θα προσπαθησω να τα βρω , τουλαχ. τα εμπρος, κιαν οχι θα παιξει παραγγελια. Τα πισω δεν νομιζω να τα βρω οποτε εισαι μονοδρομος.
Αλεξ@νδρος - Κυρ 15 Σεπ 2002, 13:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να τα δω και σε China Blue μηπως το αποφασισω και γω(Αλλαξε επιτελους avatar-αυτο ειναι το Santorin Laughing Laughing )
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 13:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Αντε να τα δω και σε China Blue μηπως το αποφασισω και γω(Αλλαξε επιτελους avatar-αυτο ειναι το Santorin Laughing Laughing )

Ε, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ CHINA BLUE (BLU DE CHINE ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ),
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΡΑΚΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ SEBRING ΜΟΥ.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ AVATAR ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙ Ο ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ.

Αλεξ@νδρος - Κυρ 15 Σεπ 2002, 13:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
<<--------------------
Αυτο εδω εννοω
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 14:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
καλα sorry, το αλλαζω τωρα.
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 14:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστημενος τωρα?
see ya
Αλεξ@νδρος - Κυρ 15 Σεπ 2002, 14:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
Eυγε νεανια Exclamation
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 17:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
ΡΕ VINI, στη συναντηση ηθελα να τα φοραω. Να σκασω μυτη με φρυδια, μασκαρα, ρουζ, λιπγκλος και αλλες παπαριες (sorry) και να ζηλευεις.

ΜΕ ΕΣΚΙΣΕΣ!!!!

Σοβαρα τωρα θα προσπαθησω να τα βρω , τουλαχ. τα εμπρος, κιαν οχι θα παιξει παραγγελια. Τα πισω δεν νομιζω να τα βρω οποτε εισαι μονοδρομος.

Βρε συ δεν τα πήρα από κατάστημα Αθήνας....γιατί ΔΕΝ έρχονται αυτά στην Αθήνα....
Οπότε και από εκεί που τα πήρα (νησί) και να ήθελες δεν προλαβαίνεις να τα πάρεις και να τα τοποθετήσεις μέχρι την συνάντηση...

Πάντως αν θέλεις να σου στείλω πληροφορίες με ένα PM για να τα πάρεις και εσύ γρήγορα και εύκολα.... Wink
Nikel - Κυρ 15 Σεπ 2002, 18:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Vini ενδιαφερομαι και εγω στειλε μου σε παρακαλω ενα PM με έπτομερεις απο μπορουμε να τα παραγγειλουμε
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 21:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Vini ενδιαφερομαι και εγω στειλε μου σε παρακαλω ενα PM με έπτομερεις απο μπορουμε να τα παραγγειλουμε

Tο' πες και έγινε.... Wink Wink Wink
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:09:24
Θέμα δημοσίευσης:
για μενα PM δεν εχει;;;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
theflame - Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Count me in pleaaaaaaaseeeeeee! Embarassed
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:

Count me in pleaaaaaaaseeeeeee! Embarassed

για μενα PM δεν εχει;;;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 01:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδες αφου υπαρχει τετοιο ενδιαφερον για τα φρυδακια δεν περιμενουμε να κανουμε μια μαζικη παραγγελια μπας και μας ερθει λιγο φθηνοτερα Question
Vini - Δευ 16 Σεπ 2002, 07:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ρε παιδες αφου υπαρχει τετοιο ενδιαφερον για τα φρυδακια δεν περιμενουμε να κανουμε μια μαζικη παραγγελια μπας και μας ερθει λιγο φθηνοτερα Question

Καλημέρα!
Νikel σε παρακαλώ κάνε το κόπο και εξήγησε και στα άλλα δύο παιδιά την διαδικασία απόκτησης για φρυδάκια. Και καλό θα είναι να τα παραγγείλετε και οι 3 μαζί.... Wink Wink

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στείλτε μου PM και θα σας φτιάξω.... Wink
DimiP - Δευ 16 Σεπ 2002, 07:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
ναι καντε μια μαζικη παραγγελια 25 φρυδακια.
μετα θα ειμαστε σαν διδυμα ολα τα 206.
ρε παλιο-ζηλιαρηδες!!!!!!!
Vasso - Δευ 16 Σεπ 2002, 11:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
Embarassed Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ ένα PM για φρυδάκια ???
χιχιχιχι
Please???!!!! Mr. Green
Sidobre - Δευ 16 Σεπ 2002, 11:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
:D :D :D

Tην βλέπω την δουλειά!

Στην συνάντηση θα μοιράζουμε και φρυδάκια! :D
Vini - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel αναλαμβάνεις το project φρυδάκια....
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε παρακαλώ ανέλαβε όλα τα παιδιά και στείλε τους PM....

thank u....
DimiP - Δευ 16 Σεπ 2002, 12:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
NAI ? ME AKOYTE?
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΡΥΔΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΒΑΦΤΑ ΚΑΙ 3 ΚΙΛΑ ΣΙΤΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟ 206.
ΝΑΙ ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
.....
ΟΡΙΣΤΕ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ.
....
ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΓΕΙΑ ΣΑΣ
christhehealer - Δευ 16 Σεπ 2002, 13:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
:D :D :D

Tην βλέπω την δουλειά!

Στην συνάντηση θα μοιράζουμε και φρυδάκια! :D

eyeliner θα φέρει κάνενας ή να φροντίσω. Mάσκαρα μήπως κανένας 8O Evil 8O Neutral Question Exclamation 0X Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Vasso - Δευ 16 Σεπ 2002, 15:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν έχω PM? Mad
Sidobre - Δευ 16 Σεπ 2002, 16:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Εγώ δεν έχω PM? Mad

Αν και με δυσκολία κατάφερα να διαβάσω τι γράφεις, PM έχουμε όλοι!

PM= Private Message. Θα το βρείς πάνω δεξιά (εκεί που είναι τα Control Panel) που λέει "You have no new messages"

Αν πατησεις εκεί θα δείς ότι μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα.

Αν πάλι εννοείς ότι δεν σου έχει στείλει κανένας ακόμα PM, ε, ούτε σε μένα στείλανε τα καθίκια τίποτα!
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 17:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Nikel αναλαμβάνεις το project φρυδάκια....
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε παρακαλώ ανέλαβε όλα τα παιδιά και στείλε τους PM....

thank u....

Το'πες και εγινε Laughing
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 18:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλουνται Οσοι Ενδιαφερονται Για Την Αποκτηση Φρυδιων Mr. Green Να το Πουν Τωρα.

ΥΓ. Με η Χωρις Eyeliner
Vasso - Τρι 17 Σεπ 2002, 13:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα !!!
[/quote] Αν και με δυσκολία κατάφερα να διαβάσω τι γράφεις, PM έχουμε όλοι!

PM= Private Message. Θα το βρείς πάνω δεξιά (εκεί που είναι τα Control Panel) που λέει "You have no new messages"

Αν πατησεις εκεί θα δείς ότι μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα. [/quote]

Ήξερα που είναι το PM και εννοούσα ότι δεν είχα πάρει ακόμα τίποτα...
Σήμερα είδα με μεγάλη μου χαρά το PM....
Λοιπόν εγώ είμαι μέσα για φρυδάκια αν γίνει μαζική παραγγελία... αλλά θέλω μόνο τα μπροστινά ... ποιός θα το αναλάβει αυτό ?
Εσύ Nikel?
Smile
Nikel - Τρι 17 Σεπ 2002, 20:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Λοιπόν εγώ είμαι μέσα για φρυδάκια αν γίνει μαζική παραγγελία... αλλά θέλω μόνο τα μπροστινά ... ποιός θα το αναλάβει αυτό ?
Εσύ Nikel?
Smile

Κοιταξε αν καταλαβα καλα ο Vini μου ανεθεσε την ευθηνη (που με χαρα δεχτηκα Mr. Green )να σας πληροφορησω Exclamation Τωρα αν μου πει να οργανωσω και το θεμα χρηματων-παραγγελιας δεν εχω κανενα προβλημα Exclamation
Vini - Τετ 18 Σεπ 2002, 07:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
vassop26 έγραψε:
Εσύ Nikel?
Smile

Κοιταξε αν καταλαβα καλα ο Vini μου ανεθεσε την ευθηνη (που με χαρα δεχτηκα Mr. Green )να σας πληροφορησω Exclamation Τωρα αν μου πει να οργανωσω και το θεμα χρηματων-παραγγελιας δεν εχω κανενα προβλημα Exclamation

Καλημέρα.... Smile

Να δώσω άδεια για παραγγελία? Εγώ? Αυτό εννοείς?
Αν εννοείς αυτό....νομίζω ότι έχετε κάθε ελεύθερο να κινηθείτε και να κάνετε τις παραγγελίες που θέλετε....

Αλλωστε το μαγαζί δεν είναι δικό μου.... Wink Wink
Εγώ απλά ξέρω καλά το παληκάρι που το έχει και διαβεβαιώνω ότι σπάνια συναντώ τόσο αξιόλογο άνθρωπο....

Ισως είναι καθαρά θέμα επαρχίας....άλλη πάστα... Wink Wink
Vasso - Τετ 18 Σεπ 2002, 09:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Exclamation Exclamation Exclamation Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε ενδιαφερθεί κάποια άτομα ... θέλετε να πάρω εγώ τηλέφωνο και να ρωτήσω για μαζική παραγγελία τι και πώς ? δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μου πείτε πόσοι θέλετε Shocked
DimiP - Τετ 18 Σεπ 2002, 09:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Exclamation Exclamation Exclamation Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε ενδιαφερθεί κάποια άτομα ... θέλετε να πάρω εγώ τηλέφωνο και να ρωτήσω για μαζική παραγγελία τι και πώς ? δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μου πείτε πόσοι θέλετε Shocked

βαλε με μεσα για μπρος-πισω σετ.
ο επομενοςςςς.....
Vini - Τετ 18 Σεπ 2002, 09:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν....πάλι σας έφτιαξα! Wink

Πήρα τηλέφωνο το φίλο μου και του είπα για το ενδιαφέρον για τα φρυδάκια.....
Λοιπόν περιμένει τηλέφωνο (Βάσω του είπα ότι μπορεί να τον πάρεις και εσύ) για να πείτε τα υπόλοιπα....και θα κάνει και ακόμα καλύτερη τιμή.... Wink Wink

Αν έχετε πρόβλημα ενημερώστε με....

thanks!! Wink Wink
Vasso - Τετ 18 Σεπ 2002, 10:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν έχω το τηλέφωνό του θα τον πάρω το απόγευμα και μέχρι τότε όσοι έχουμε μαζευτεί ... προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Dimip .
Nikel - Τετ 18 Σεπ 2002, 15:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον αφου ειναι να γινει συντομα η παραγγελια πρεπει να επιβεβαιωσω πως τα μπροστα ταιριαζουν σιγουρα στο δικο μου (δεν ξερω αν και δεν το νομιζω μηπως το cc εχει διαφορετικες διαστασεις μπροστα). Για τα πισω εκτος του οτι δεν με ενθουσιασαν ειναι μαλλον πιο απαισιοδοξος και πιστευω πως δεν ταιριαζουν. Μπορει να βοηθησει κανενας επ'αυτου του ζητηματος Question
Vasso - Τετ 18 Σεπ 2002, 15:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αυτοί είμαστε ???
Θα πάρω τότε τηλέφωνο αργότερα αυτόν να των ρωτήσω τι και πως
οκ? Question
theflame - Τετ 18 Σεπ 2002, 15:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Παιδια αυτοί είμαστε ???
Θα πάρω τότε τηλέφωνο αργότερα αυτόν να των ρωτήσω τι και πως
οκ? Question

Ένα σετάκι μπροστινά παρακαλώ....
Πρόλαβα;;;;;
chatasos - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πρότεινα να περιμένετε μέχρι αύριο το μεσημέρι μήπως θελήσει κανείς
να μπει σήμερα το απόγευμα/βράδυ για να πει την παραγγελία του.
Sidobre - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά καλά, βάλτε και εμένα μέσα!

Δεν τρελλένομαι... αλλά το σκέφτομαι.

Αν είναι και μας κάνει και καλή τιμή για όλους....
Vini - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Aν και δεν έχω πει την άποψη μου μέχρι στιγμής...θα πω το εξής περιστατικό:
Πήγα στην FORD FLAME πριν από 4 μέρες για να δω ένα καινούριο FOCUS 1600RS look...πολύ μεγάλη προσφορά...5.600.000δρχ φουλ εξτρα...

Το παληκάρι που με εξυπηρέτησε εκεί με ρώτησε αν θα προχωρήσω σε κάποια ανταλλαγή...και του είπα ότι είχα ένα 206...

Με κοίταξε καλά και κοίταξε από το παράθυρο (ήμουν σε 1ο όροφο)....και μου δείχνει το δικό μου 206 που ήταν παρκαρισμένο στο μεγάλο parking....

Τον ρώτησα πως το κατάλαβε....και μου είπε κάνει ΜΠΑΜ από τα φρυδάκια πίσω...φυσικά με ρώτησε για άλογα κλπ....και στο τέλος μου είπε ότι ΔΕΝ αξίζει να δώσω το 206 έτσι όπως το έχω φτιάξει....

Θέλω να πω ότι η υπόθεση γενικά στα φρυδάκια είναι τα πίσω γιατί αυτά φαίνονται...τα μπροστά ίσως και να μην δείχνουν τόσο....

Πάντως από κοντά είναι άλλη η αίσθηση...το οποίο παραδέχτηκε και ο Pezomania που τα είδε πριν από 2 μέρες από κοντά.... Wink Wink

Θα μπορούσαν να τα δουν και κάποιοι άλλοι Rolling eyes αλλά βιάζονταν να φύγουν....έτσι έχασαν και τα φρυδάκια και τα ασημένια όργανα και το σπορ footrest αλουμινίου!!! Wink Wink Wink

Παιδιά προτείνω πριν κάνετε τελική κίνηση παραγγελίας να τα δείτε στην συνάντηση και μετά αποφασίζετε...
Cool Cool
chatasos - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πήγα στην FORD FLAME πριν από 4 μέρες για να δω ένα καινούριο FOCUS 1600RS look...πολύ μεγάλη προσφορά...5.600.000δρχ φουλ εξτρα...

Το παληκάρι που με εξυπηρέτησε εκεί με ρώτησε αν θα προχωρήσω σε κάποια ανταλλαγή...και του είπα ότι είχα ένα 206...

Προδότη Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
teoman - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Θέλω να πω ότι η υπόθεση γενικά στα φρυδάκια είναι τα πίσω γιατί αυτά φαίνονται...τα μπροστά ίσως και να μην δείχνουν τόσο....

Στο κάτω-κάτω μόνο αυτά θα φαίνονται για μερικά δευτερόλεπτα,τα άλλα δεν θα προλαβαίνουν καν να τα δουν :D :D :D
Αλεξ@νδρος - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σας βγαλει προσφορα πειτε την εστω και pm.Ισως τελικα να ενδιαφερομαστε και μεις Wink
Α, για να μην ξεχνιομαστε
Προδοτη προδοτη Ιουδα Ισκαριωτη Exclamation Mad Twisted evil
Vini - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Vini έγραψε:

Προδότη Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΛΙΓΚΑΣ: Οι γερμανοί είναι φίλοι μας.... Cool Cool

αχ! αχ! και πάλι αχ!
ρε συ Τασούλη μου....αφού με ξέρεις...δεν πήγα για μένα...μαζί με ένα φίλο πήγα για να καταφέρω να τους πάρω καλύτερη τιμή....γιατί ο φίλος μου μάλλον θα του το έδιναν ποιο ακριβά από όσο έκανε...

Τελικά μας είπαν 5.600.000 και δώρα: RADIOCD PIONEER, ALARM & ΣΠΟΡ ΠΑΤΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.... Wink Wink Wink .....

Αν δεν πήγαινα εγώ ποιος θα πήγαινε ? ? ? ?

Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Τετ 18 Σεπ 2002, 17:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Sniper Sniper Sniper

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Sniper Sniper Sniper

Xρείαζεται να πω τίποτα;;;;; Eίδες και ο ίδιος ο πωλητής της Ford σου είπε... Evil Evil Evil Evil Evil
Nikel - Πεμ 19 Σεπ 2002, 02:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Παιδιά προτείνω πριν κάνετε τελική κίνηση παραγγελίας να τα δείτε στην συνάντηση και μετά αποφασίζετε...
Cool Cool

Εγω παντως μαζι σου ειμαι...Επειδη την εχω πατησει απειρες Embarassed οντας ανυπομονος αυτη τη φορα θα περιμενω Exclamation Σπορ footrest αλουμινίου χμμμ ενδιαφερον....Θα περιμενω Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenMr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Πεμ 19 Σεπ 2002, 07:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
1. FOOTREST ΔΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. εχουμε το ποδι στο συμπλεκτη συνεχως και το χερι στις ταχυτητες. βροουυυμμμμ, βρουμμμμ.
δεν ξεκουραζομαστε ποτε!!!!!
2. κι εγω να τα δω θελω πρωτα βασικα, αλλα με τοσες παραγγελιες σε ιδια φρυδακια θα ειμαστε σας 6δυμα!!!!!
3. Απο την αλλη παλι ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΜΑΖΙΚΑ να τα παρουμε ΤΖΑΜΠΑ!!

Embarassed Embarassed Embarassed

Α και να μην ξεχνιομαστε.
ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ !!!!
Αλλα τι περιμενεις απο καποιον που πουλαει το ΗΥUNDAI του για 206 ???? Mr. Green Mr. Green Mr. Green χιχιχιχιχι
Vasso - Πεμ 19 Σεπ 2002, 15:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο και θα περιμένω και εγώ για μετά τη συνάντηση ... αν είναι θα πάρω και εγώ πίσω φρύδια Wink
Θα φαίνονται ωραία που το δικό μου είναι το κόκκινο Lucifer?
Crying or Very sad
Vini - Πεμ 19 Σεπ 2002, 17:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο και θα περιμένω και εγώ για μετά τη συνάντηση ... αν είναι θα πάρω και εγώ πίσω φρύδια Wink
Θα φαίνονται ωραία που το δικό μου είναι το κόκκινο Lucifer?
Crying or Very sad

χμμμ...ξέρεις τι γίνεται? Το χρώμα των φαναριών είναι κόκκινο....τα φρυδάκια αναγκαστικά θα είναι κόκκινα...οπότε μάλλον δεν θα διακρίνονται και τόσο πολύ....

Προσπαθώ να το φανταστώ....
χμμμ...ποτέ δεν ξέρεις όμως....ίσως και να λένε τελικά... Wink

Αν δεν τα δούμε πάνω στο αυτοκίνητο τίποτα δεν είναι σίγουρο....

Πάντως το σίγουρο είναι ότι τα μπροστινά σε σένα θα λένε πολύ γιατί το κόκκινο από τα φρυδάκια θα καλύψει μέρος των φαναριών και σίγουρα θα είναι ποιο LUCIFER....ποιο εχθρικό δηλαδή... Wink Wink σου μιλώ εκ'πείρας με τα κόκκινο των αυτοκινήτων... Wink

αχ! βαχ! Crying or Very sad που να είναι το DOHC μου??? Crying or Very sad
pezomania - Παρ 20 Σεπ 2002, 07:51:33
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε μας ρε Νικ με την βάρκα σου Surprised Shocked Cool Laughing Razz

Πάντως τα φρυδάκια του Νίκου μπρός πίσω είναι...πώς να τα πώ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

Έβγε παιδί μου Wink
Vasso - Δευ 23 Σεπ 2002, 10:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Επανέρχομαι στο θέμα φρυδάκια... χθές συναντηθήκατε όλοι και μιλήσατε και γι αυτό το θέμα ? καταλήξατε κάπου? θα κάνουμε μαζική παραγγελία τελικά Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θα μου πείτε? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
christhehealer - Δευ 23 Σεπ 2002, 10:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα φρυδάκια... χθές συναντηθήκατε όλοι και μιλήσατε και γι αυτό το θέμα ? καταλήξατε κάπου? θα κάνουμε μαζική παραγγελία τελικά Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Eάν εννοείς την συνάντηση του club, είναι την άλλη Kυριακή στις 29. Δεν την λούφαρες, οπότε να ετοιμάζεσαι Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vini - Δευ 23 Σεπ 2002, 16:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:

Βάσω σε διαβεβαιώ ότι δεν συναντηθήκαμε......για κάτι συγκεκριμένο.....

Απλά κάποια παιδιά από το χώρο εδώ έχουμε κάνει καλές φιλίες και βρισκόμαστε τακτικά πλέον σαν φιλαράκια....και συζητάμε διάφορα...όχι μόνο για το 206... Wink Wink

Αλλωστε μην ξεχνάς ότι ήδη έχουν προηγηθεί 2 επίσημες συναντήσεις οπότε πολλά από τα παιδιά εδώ έχουν γνωριστεί μεταξύ τους.... Wink
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το πρωι πηγα στο Μαστρογιαννακη και αγορασα 2 φρυδακια για εμπρος, αβαφα.
θα τα βαψω καποια στιγμη και θα τα κολησω.
Κοστος 30 Ε, και μου εδωσε κι ενα σωληναριο κολλα-σιλικονη για τα κολληματα.
Αλλα για εκπτωση λογω Club ουτε να ακουσει. Ειναι και μικρο το ποσο βεβαια.

Vini, επειδη με μπριζωσε για μασπιεδακια στο πλαι, ΟΤΑΝ... το αποφασισω θελω τη βοηθεια σου .
Vasso - Τετ 02 Οκτ 2002, 11:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα παιδιά Smile αν και δεν είμαι και πολύ καλά βρήκα λίγο χρόνο να μπώ Crying or Very sad
Dimip μπορείς να μου πεις που είναι ο Μαστρογιαννάκης και πως θα τα βάψεις τα φρυδάκια? Να πάρω χρώμα να τα βάψω εγώ ή να τα πάω να βαφτούν σε κάποιο φανοποιείο?
DimiP - Τετ 02 Οκτ 2002, 11:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά Smile αν και δεν είμαι και πολύ καλά βρήκα λίγο χρόνο να μπώ Crying or Very sad
Dimip μπορείς να μου πεις που είναι ο Μαστρογιαννάκης και πως θα τα βάψεις τα φρυδάκια? Να πάρω χρώμα να τα βάψω εγώ ή να τα πάω να βαφτούν σε κάποιο φανοποιείο?

καλημερα κατάρχην γιατι δεν ηρθες βρε συ στο ΣΕΙΡΙΟ;...ασχετο

τωρα ο Μαστρογιαννακης βρισκεται στην Α. Παπανδρεου 20 στο Ιλιον.
αγορασες φρυδακια και ρωτας για τη βαφη;
εγω θα προσπαθησω να τα βαψω σε γνωστο μου φανοποιο και θα (προσπαθησω) να τα κολησω μονος μου.
νομιζω θα τα καταφερω.
καλυτερα θα ηταν να στα βαψουν εκτος κιαν βρεις χρωμα σε σπρεϋ και γυαλιστικο βερνικι σε σπρεϋ ωστε να τα κανεις μονη σου.
Ady - Τετ 02 Οκτ 2002, 12:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:

Τι έχεις Βάσω και δεν είσαι πολύ καλά ?
Μήπως είσαι άλλο ένα θύμα του ιού που κυκλοφορεί ?

Πάντως, επειδή έχουμε το ίδιο χρώμα, ο Vini έχει δίκιο για τα εμπρός
φρυδάκια στο δικό μας χρώμα. Θα είναι καταπληκτικά !!!! Shocked !!!

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα βάλω και εγώ.
DimiP - Σαβ 15 Φεβ 2003, 19:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
Προχθες στην Κηφισιας ειδα ενα 307 με φρυδακια πισω στα φαναρια.
τον ρωτησα λοιπον και μου ειπε πως τα ειχε βαλει σε ενα καταστημα ονοματι AutoSport η MotorSport καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα στην Μεσογειων κοντα στο Ερρικος Ντιναν.
Ξερει κανεις ακριβως για ποιο καταστημα μιλαμε ;;
πως λεγεται ;;
διευθυνση και τετοια ;;
ακομα καλυτερα μηπως εχει παει κανεις εκει;;;;

SOS !! παιδες !
Vasso - Δευ 17 Φεβ 2003, 10:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα !!! Λοιπόν μήπως θα μπορούσε να μου πειτε που να βρω φρυδακια για το δικό μου , αλλά θα ήθελα να πάω εκεί , να τα παρω και να τα βαλει επιτόπου . Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου μου .
Καταρχήν γίνεται αυτό ή πρέπει να τα πάρω , να πάω να τα βάψω αλλού και μετά να τα βάλω???
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Ady - Δευ 17 Φεβ 2003, 10:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
τον ρωτησα λοιπον και μου ειπε πως τα ειχε βαλει σε ενα καταστημα ονοματι AutoSport η MotorSport καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα στην Μεσογειων κοντα στο Ερρικος Ντιναν.
πως λεγεται ;;
διευθυνση και τετοια ;;

SOS !! παιδες !

Δημήτρη, AUTOSPORT S.A. Λ. Μεσογείων 123, Τηλ: 6983806, 6983776, Fax: 6983805 ή (πιο κοντά σου) Λ. Θηβών 356, Αιγάλεω, Τηλ: 5620480, 5396671.

vassop26 έγραψε:
Καλημέρα !!! Λοιπόν μήπως θα μπορούσε να μου πειτε που να βρω φρυδακια για το δικό μου , αλλά θα ήθελα να πάω εκεί , να τα παρω και να τα βαλει επιτόπου . Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου μου .
Καταρχήν γίνεται αυτό ή πρέπει να τα πάρω , να πάω να τα βάψω αλλού και μετά να τα βάλω???

Βάσω, μάλλον πρέπει να τα πάρεις, να τα βάψεις, και μετά να τα βάλεις.
Vaggelis - Δευ 17 Φεβ 2003, 16:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, για να καταλάβω, μιλάτε για τα φρυδάκια του Grand Tourism, τα οποία είναι χρωμιωμένα;;;;
Ή μήπως για custom φρυδάκια, ειδικά για 206;;;
seridim - Δευ 17 Φεβ 2003, 21:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:

Βάσω σχεδόν όλα τα φρυδάκια που θα βρεις στην αγορά έχουν μαύρο ματ χρώμα όπως ήταν και αυτά που έχω βάλει. Άρα πρέπει τα πάρεις, να πας να στα βάψουν και εκεί μπορείς να τα τοποθετήσεις.
Προς Alxdr74: Κανένα νέο ακόμα για τα φρυδάκια περιμένω να φέρει
DimiP - Τρι 18 Φεβ 2003, 02:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:
πως λεγεται ;;
διευθυνση και τετοια ;;

SOS !! παιδες !

Δημήτρη, AUTOSPORT S.A. Λ. Μεσογείων 123, Τηλ: 6983806, 6983776, Fax: 6983805 ή (πιο κοντά σου) Λ. Θηβών 356, Αιγάλεω, Τηλ: 5620480, 5396671.

vassop26 έγραψε:

Βάσω, μάλλον πρέπει να τα πάρεις, να τα βάψεις, και μετά να τα βάλεις.

ΑDY σε υπερευχαριστω!!
alxdr74 - Τρι 18 Φεβ 2003, 09:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:

Ακομα? Τα παραγγειλαμε πριν τα Χριστουγεννα και κοντευει να ερθει το Πασχα τωρα. Smile
DimiP - Τετ 19 Φεβ 2003, 02:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
πηγα στην Αutosport σημερα το απογευμα στην Θηβων σο Αιγαλεω και ....απογοητευτηκα....!!!!!

για 206 ειχαν ελαχιστα εως καθολου πραγματα.
τα φρυδακια για τα πισω φαναρια απαραδεκτα , ουτε που ταιριαζαν με αυτα που φοραω στα εμπρος αλλα και μια λεπτομερια! δεν υπηρχαν κι επρεπε να τηλεφωνησω καποια στιγμη μηπως εφερναν!!!!!
μου αρεσει που ο τυπος στην Κηφισιας που σταματησα και τον ρωτησα μου μιλησε για ποικιλια!!!
τελος παντων, απο μια ερωτηση που εκανα για sachs performance για 206 χωρις ελατηρια , απογοητευτηκα και απο τις τιμες τους. 500+ ευρω οταν τα βρισκουμε περιπου 330Ε .!!

ξερει κανεις που θα βρω φρυδακια για τα πισω φαναρια ;;;

ξερει κανεις που θα βρω φρυδακια για τα πισω φαναρια ;;;;
seridim - Κυρ 23 Φεβ 2003, 17:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
seridim έγραψε:

Ακομα? Τα παραγγειλαμε πριν τα Χριστουγεννα και κοντευει να ερθει το Πασχα τωρα. Smile

Alex τελικά σου πήρα τα φρυδάκια. Θα τα δώσω για βάψιμο και όταν ανέβεις θα τα περάσουμε. Για όποιον ενδιαφέρεται: μπροστινά φρυδάκια με 25 euro.
Skull - Κυρ 23 Φεβ 2003, 19:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται: μπροστινά φρυδάκια με 25 euro.

Γιατι ειδους φρυδακια μιλας?Μπορει να ενδοιφερομε!Πες μαγαζι αν ειναι να παω να δω και εγω???Απο Θεσσαλονικη ετσι?
seridim - Τρι 25 Φεβ 2003, 15:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
seridim έγραψε:

Γιατι ειδους φρυδακια μιλας?Μπορει να ενδοιφερομε!Πες μαγαζι αν ειναι να παω να δω και εγω???Απο Θεσσαλονικη ετσι?

Φίλε Skull το μαγαζί είναι στην Καλλιδοπούλου πάνω από την Όλγας και πριν την Δελφών στο αριστερό σου χέρι. Αν πας από εκεί θα σου δείξει κάποια που κάνουν 35 euro επειδή είναι της Lester. Υπάρχουν παρόμοια που κάνου 25 euro. Ζήτα εκείνα.
Skull - Τρι 25 Φεβ 2003, 23:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Skull έγραψε:
seridim έγραψε:

Φίλε Skull το μαγαζί είναι στην Καλλιδοπούλου πάνω από την Όλγας και πριν την Δελφών στο αριστερό σου χέρι. Αν πας από εκεί θα σου δείξει κάποια που κάνουν 35 euro επειδή είναι της Lester. Υπάρχουν παρόμοια που κάνου 25 euro. Ζήτα εκείνα.

Θα το επισκευτω συντομος!Αυριο Laughing Laughing !Ομως εχει γινει λογος και για clubισιες τιμες να πω τιποτα??
Vasso - Παρ 04 Απρ 2003, 11:42:33
Θέμα δημοσίευσης:
[ady]Δημήτρη, AUTOSPORT S.A. Λ. Μεσογείων 123, Τηλ: 6983806, 6983776, Fax: 6983805 ή (πιο κοντά σου) Λ. Θηβών 356, Αιγάλεω, Τηλ: 5620480, 5396671[/quote].

Ady εσύ πήρες φρυδάκια εμπρός από εκεί? θα πάω την επόμενη εβδομάδα να πάρω αλλά δεν ξέρω που να πάω να τα βάψω. Σε εξουσιοδοτημένο?
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μαγαζί?
Ady - Παρ 04 Απρ 2003, 12:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Ady εσύ πήρες φρυδάκια εμπρός από εκεί? θα πάω την επόμενη εβδομάδα να πάρω αλλά δεν ξέρω που να πάω να τα βάψω. Σε εξουσιοδοτημένο?
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μαγαζί?

Οχι, δεν έχω πάρει φρυδάκια γενικώς.

Σίγουρα μπορείς να τα βάψεις σε εξουσιοδοτημένο.

Μπορείς να τα βάψεις και σε οποιοδήποτε φαναρτζίδικο.
Vasso - Παρ 04 Απρ 2003, 12:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως θα ήξερες να μου πεις περίπου το κόστος?
Ady - Παρ 04 Απρ 2003, 12:49:39
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Μήπως θα ήξερες να μου πεις περίπου το κόστος?

Ποιός ; Εγώ ;

Δυστυχώς Βάσω δεν έχω ιδέα.......

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.....
Vasso - Παρ 04 Απρ 2003, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Autosport και για 206 δεν υπάρχει τίποτα Sad Sad
Βρήκα αυτό το site αν ενδιαφέρεται κανένας να ρίξει μια ματιά Wink

http://www.americat.gr/index2.htm
Vini - Παρ 04 Απρ 2003, 14:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Autosport και για 206 δεν υπάρχει τίποτα Sad Sad
Βρήκα αυτό το site αν ενδιαφέρεται κανένας να ρίξει μια ματιά Wink

http://www.americat.gr/index2.htm

Για φρυδάκια:
http://www.louis.com.gr

Louis τηλ. 210-8064644 , 80.55.612
Zητάς τον Αντώνη (Αντώνης Κωστάκης) .... του λες από το Σύλλογο των 206 ....

Τιμή χωρίς βάψιμο για φρυδάκια RGM μπρος - πίσω : περίπου 30.000δρχ... Τα RGM είχα στο δικό μου μπρος-πίσω....
Eχει και φρυδάκια της Mattig αλλά και άλλων εταιριών (4line κλπ...)

Στα βάφει και στα βάζει σε δικό του φαναρτζή αν θέλεις με μικρό κόστος περί τις 15000δρχ...ο οποίος όμως φαναρτζής είναι στα Σπάτα...αλλά είναι πολύ καλός σε τέτοιες εργασίες...(σίτες, φρύδια, αεροτομές κλπ...) Shocked
Vasso - Παρ 04 Απρ 2003, 15:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ Vini Smile Smile Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
BUBA - Κυρ 26 Οκτ 2003, 16:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τα συγκεκριμενα φρειδακια της RGM τα βρηκα στην ΑUTOFAST στη Μεσογειον οποτε και τα παρηγγειλα.
Δεν τα ειχε βεβαια στο μαγαζι αλλα εχει καταλογο με ολα τα αξεσουαρ της RGM για 206 και τα αναγνωρισα
Ο Louis που ρωτησα ειχε μονο της ABBES και αυτα οχι αμεσα διαθεσιμα (70 ευρω τα μπροστα μονο)
Τα RGM πιστευω ειναι τα πιο ομορφα απο οσα εχω δει για 206
Τιμη 55 ευρω (Μπροστινα μονο)
SnakeMJK - Δευ 27 Οκτ 2003, 03:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ ακριβά δεν είναι ρε παιδιά;; Εγώ τα πήρα από τον Mastrojohn 25 ευρώ (είναι σαν κι αυτά που φοράει ο dimip, τσεκάρετε το gallery). Και τα έβαψα όταν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαρσπιέ, δωρεάν... Smile
DimiP - Δευ 27 Οκτ 2003, 08:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
πολύ ακριβά δεν είναι ρε παιδιά;; Εγώ τα πήρα από τον Mastrojohn 25 ευρώ (είναι σαν κι αυτά που φοράει ο dimip, τσεκάρετε το gallery). Και τα έβαψα όταν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαρσπιέ, δωρεάν... Smile

...για να λεμε και του στραβου το δικιο, απο αυτα που αγορασα απο το μαστρογιαννακη δεν εμεινα ευχαριστημενος!
φυσικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις!
το ενα το φρυδακι μετα το καυτο καλοκαιρι που περασαμε εχει "πετσικαρει" εχει στραβωσει στη μεση περιπου.
φυσικα ειναι κολημενο και δεν εφυγε απο τη θεση του, απλα εχει ενα βαθουλωμα και ενα υψωματακι στο μεσον του, προιον της ζεστης .!
αν ηταν απο αλλο υλικο ισως να μην ειχε τετοια τυχη!
ευτυχως φαινεται μονο απο κοντα , και αν δωσεις προσοχη!
και επειδη τα εβαψα μονος μου με ολα τα απαιτουμενα σταδια (τριψιμο, πλαστικοποιητης 2-3 χερια , βαψιμο 2-3 χερια, βερνικι 1-2 χερια με αρκετο χρονο στεγνωματος αναμεσα) οφειλω να πω , πως το χρωμα εχει "σπασει".
αυτο σημαινει πως:
1. οταν βαφουμε μονοι μας πλαστικα καλα θα ειναι αυτα να ειναι για μεσα στο αυτοκινητο και οχι για εξω οπου ταλαιπωρουνται απο τις καιρικες συνθηκες!
2. αν θελουμε βαμενα τα πλαστικα , τοτε πρεπει να απευθυνθουμε σε βαφεα οπου τα χρώματα ψηνονται σε φουρνο, ωστε να αντεχουν.

Αυτα τα συμπαιρενω γιατι:
ενω τα πλαστικα μεσα στο 206 αλλα και τα φρυδακια (εξω) τα εβαψα με τον ιδιο τροπο και με την ιδια μπογια (με τον κωδικο) τα μεσα ειναι σαν καινουργια , τα εξω εχουν "σπασει ελαφρα"
αντιθετα τα πλαστικα στις πορτες και τους προφυλακτηρες που τους εβαψε φανοποιος , δεν εχουν παθει το παραμικρο!

αυτα για τωρα ....
BUBA - Δευ 27 Οκτ 2003, 18:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω αναφερομαι σε αυτα του Vini στο ασημι 206 οπως φαινονται στο πρωτο "post" αυτης της ενοτητας. Eiναι το KIT της RGM Styling οπως ακριβως περιγραφεται στο post. Ε, τωρα απο 49 ευρω που αναφερει ο Vini σε 55 που τα πηρα εγω μετα απο 1 χρονο δεν ειναι δα και η τρομερη διαφορα για να αρχισω να ψαχνω ολη την αθηνα ....
Τα παρελαβα σημερα και τα εδωσα σε φανοποιο "τυχαρπαστο" στην Κατεχακη, δηλαδη για να εξηγουμαι πηγα σε αυτον για πρωτη φορα χωρις να ξερω τι καπνο φουμαρει. Τιμη βαφης 30 ευρω, οχι ασχημα νομιζω.
Οταν βαφουν για την τοποθετηση θα παω παλι στην ΑYTOFAST να μου τα περασουν εκει.
Mimis - Κυρ 16 Νοέ 2003, 15:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εβαλά και εγω φρυδάκια μπρωστά, τελικά αξίζουν τον κόπο, δείχνουν πολύ ομορφα στο 206...!!!!
Vasso - Τρι 22 Ιούν 2004, 09:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν .... αγόρασα από τον Λούη κάτι φρυδάκια για τα μπροστά φανάρια.
Τα έχω πάει σήμερα το πρωί σε φαναρτζή να τα βάψει...
Η ερώτηση είναι η εξής ... να του πω να τα τοποθετήσει? ή να τα βάλω μόνη μου ?
Confused Confused Confused Confused
PHSYBORG - Τρι 22 Ιούν 2004, 09:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

Aν πιανουν τα χερακια σου βαλτα μονη σου!(θα χρειαστεις κολλα κοπιδι κ χαρτοταινια να τα στερεωσεις μεχρι να κολλησουν καλα)
Vasso - Τρι 22 Ιούν 2004, 09:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
Είδα στη συσκευασία πως έχουν μέσα κόλλα και χαρτοταινία ....
θα δούμε , χι χι Cool
SnakeMJK - Τετ 23 Ιούν 2004, 17:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή να στεγνώσουν τα φρυδάκια πολύ καλά πριν τα κολήσεις. Εγώ τα είχα αφήσει μία εβδομάδα να στεγνώνουν, τα κόλλησα με σιλικόνη και χαρτοταινία, και το ένα φρύδι μου ψιλοζάρωσε! Εκτός αν έκανα καμιά άλλη βλακεία...
Steve - Τετ 23 Ιούν 2004, 21:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κάποιος που μπορεί να βρώ αυτά εδώ τα φρυδάκια?

Τα είχα βρεί ένα βράδυ που έλιωνα στο internet... δεν μπορώ να τα ξαναβρώ! Sad
shark_zak - Πεμ 24 Ιούν 2004, 07:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

αν δεν εχει καποιο κοστος βαλτα στον μαστορα, για να ειναι και πιο σιγουρη δουλεια...
διαφορετικα και μονη σου δεν ειναι δυσκολο.... Idea
Vasso - Παρ 25 Ιούν 2004, 08:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τα έβαλαν τελικά στο φανοποιίο !!! Nod Nod
είναι πάρα πολυ ωραία Multi color Multi color Multi color
τώρα πήρα περίπου στα 5 άλογα :alien:

SnakeMJK έγραψε:
Προσοχή να στεγνώσουν τα φρυδάκια πολύ καλά πριν τα κολήσεις. Εγώ τα είχα αφήσει μία εβδομάδα να στεγνώνουν, τα κόλλησα με σιλικόνη και χαρτοταινία, και το ένα φρύδι μου ψιλοζάρωσε! Εκτός αν έκανα καμιά άλλη βλακεία...

Από τι στέγνωναν μια εβδομάδα ? Βάψιμο ? Εμένα τα κόλλησαν με παρμπριζόκολλα και απλώς μου είπαν να βγάλω σήμερα κάτι αυτοκόλλητα
που είχαν βάλει απ'έξω για να τα στηρίξουν, μέχρι να δέσει καλά η κόλλα ....
ePhI - Παρ 25 Ιούν 2004, 10:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?
Vasso - Παρ 25 Ιούν 2004, 11:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
ePhI έγραψε:
ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?

Τα πήρα 50€ . Τώρα δεν θυμάμαι αν είναι της RGM πάντως είναι ακριβώς
ίδια με αυτά που είχε βάλει ο Νίκος (Vini) . Τα έχει και σε φωτογραφία αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του τοπικ.
Wink
ePhI - Παρ 25 Ιούν 2004, 11:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
ePhI έγραψε:
ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?

Τα πήρα 50€ . Τώρα δεν θυμάμαι αν είναι της RGM πάντως είναι ακριβώς
ίδια με αυτά που είχε βάλει ο Νίκος (Vini) . Τα έχει και σε φωτογραφία αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του τοπικ.
Wink

ευχαριστω πολυ!!!!!
shiba - Πεμ 03 Φεβ 2005, 15:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
πρωτα απολα ευχαριστω ολα τα παιδια για τα περαστικα..με το καλο να γινω καλα για να τα πουμε και επιτελουσ στο κλαμπακι που εχετε φτιαξει..λοιπον η ερωτηση μου..επειδη δεν μασαμε μετα απτον τραυματισμο μου και γιασ να μην μοιωθει ο τζιμπριλ μοναξιεσ πηρα βαμενα τα φρυδακια και τουσ αεραγωγουσ..οπωσ σασ ειχα πει(ανειχα πει)ειναι τησ rgm.ti diadikassia ακολουθαω gia na ta balω?μεσα στη συσκευασια που τα πηρα λεει πλυσιμο φωτων,στεγνωμα και τετοιοεσ βλακειεσ για να τα τοποθετησω..δωστε μου τα φωτα σασ και εστω και κουλοσ θα τα καταφερω
shark_zak - Παρ 04 Φεβ 2005, 07:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
πρωτα απολα ευχαριστω ολα τα παιδια για τα περαστικα..με το καλο να γινω καλα για να τα πουμε και επιτελουσ στο κλαμπακι που εχετε φτιαξει..λοιπον η ερωτηση μου..επειδη δεν μασαμε μετα απτον τραυματισμο μου και γιασ να μην μοιωθει ο τζιμπριλ μοναξιεσ πηρα βαμενα τα φρυδακια και τουσ αεραγωγουσ..οπωσ σασ ειχα πει(ανειχα πει)ειναι τησ rgm.ti diadikassia ακολουθαω gia na ta balω?μεσα στη συσκευασια που τα πηρα λεει πλυσιμο φωτων,στεγνωμα και τετοιοεσ βλακειεσ για να τα τοποθετησω..δωστε μου τα φωτα σασ και εστω και κουλοσ θα τα καταφερω

όπως σε όλες τις περιπτώσεις επικολλήσεις η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στέγνη...επίσης θα πρέπει να έχεις και χαρτοταινία ώστε να τα κολλήσεις για καναδυο μέρες...
Α Exclamation και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις λακκούβες μέχρι να στεγνώσει καλά η κόλα...Thumb right
shiba - Παρ 04 Φεβ 2005, 13:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
shiba έγραψε:

όπως σε όλες τις περιπτώσεις επικολλήσεις η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στέγνη...επίσης θα πρέπει να έχεις και χαρτοταινία ώστε να τα κολλήσεις για καναδυο μέρες...
Α Exclamation και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις λακκούβες μέχρι να στεγνώσει καλά η κόλα...Thumb right
..ευχαριστω ζαχαρια..το σιγουρο ειναι οτι λακουβα θα αργησω να ξαναπατησω Sad ..καλο μεσημερι σε ολουσ
CC-Gio - Παρ 04 Φεβ 2005, 15:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως σε αλλο τουτου που ειχα βαλει κατι φρυδακια.......διαδικασια......

Καθαρισα καλα το φαναρι,εκει που θα το κολλαγα

Πηρα μια ΠΟΛΥ καλη κολλα

Και το κολλησα......σε 10 λεπτα..........ηταν perfect!

ουτε ταινιες,ουτε λακουβες να προσεχω,ουτε τιποτα! Rolling eyes
shiba - Σαβ 05 Φεβ 2005, 22:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
μπηκαν και τα φρυδακια επιτελουσ...αποτελεσμα...ολο και πιο ομορφοσ ο τζιμπριλ μου
shark_zak - Τρι 08 Φεβ 2005, 07:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
μπηκαν και τα φρυδακια επιτελουσ...αποτελεσμα...ολο και πιο ομορφοσ ο τζιμπριλ μου

αντε με το καλο και τα υπολειπα...

το ομορφόπαιδο έγραψε:
Εγω παντως σε αλλο τουτου που ειχα βαλει κατι φρυδακια.......διαδικασια......

Καθαρισα καλα το φαναρι,εκει που θα το κολλαγα

Πηρα μια ΠΟΛΥ καλη κολλα

Και το κολλησα......σε 10 λεπτα..........ηταν perfect!

ουτε ταινιες,ουτε λακουβες να προσεχω,ουτε τιποτα!

οπα ρε φιλε τι κολα εβαλες... Confused Silly
CC-Gio - Τρι 08 Φεβ 2005, 13:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω τι κολλα ειναι αυτη,αλλα τη χρησιμοποιει η θεια μου για να κολλαει κοσμηματα (Σε δαχτυλιδια κ τετοια) Wink

Αν ειναι θα ρωτησω που τη βρισκει! Η κολλα ειναι φοβερη! Αν παει στο χερι σου λιγο.........την εκατσες τη βαρκα! Shocked Γι'αυτο μονο με γαντια τη δουλευουν!
shiba - Τρι 08 Φεβ 2005, 14:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Δεν ξερω τι κολλα ειναι αυτη,αλλα τη χρησιμοποιει η θεια μου για να κολλαει κοσμηματα (Σε δαχτυλιδια κ τετοια) Wink

Αν ειναι θα ρωτησω που τη βρισκει! Η κολλα ειναι φοβερη! Αν παει στο χερι σου λιγο.........την εκατσες τη βαρκα! Shocked Γι'αυτο μονο με γαντια τη δουλευουν!
φιλε γιωργο αν υστερα θεσ ομωσ να βγαλεισ τα φρυδακια για τον α η το β λογο τι κανεισ? Confused παντωσ τα φρυδακια τησ rgm δεν εχουν προβλημα να ξεκολλησουν μιασ και στηριζονται σε βιδεσ
CC-Gio - Τετ 09 Φεβ 2005, 01:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

φιλε γιωργο αν υστερα θεσ ομωσ να βγαλεισ τα φρυδακια για τον α η το β λογο τι κανεισ? Confused παντωσ τα φρυδακια τησ rgm δεν εχουν προβλημα να ξεκολλησουν μιασ και στηριζονται σε βιδεσ

Δεν βγαινουν μετα......καλο ειναι να μην υπαρχει α-β λογος! Shocked

Βιδες? πως δηλαδη? Rolling eyes
shiba - Τετ 09 Φεβ 2005, 03:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
shiba έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Δεν βγαινουν μετα......καλο ειναι να μην υπαρχει α-β λογος! Shocked

Βιδες? πως δηλαδη? Rolling eyes

Όταν ανοίξεις το καπό , στις βίδες που στηρίζονται τα μπροστά φώτα!Εκεί στηριζόνται και τα φρυδάκια
nikq - Τρι 15 Μάρ 2005, 12:23:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για μπροστινά φρυδακια ((Και άλλα πολλά ) τα έχει προσφορά το σίτε

http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?products_id=77
freestyler - Τετ 16 Μάρ 2005, 18:49:36
Θέμα δημοσίευσης:

αυτα τα φρυδακια ωραια δεν ειναι? κατι μου λεει οτι ειναι αυτοκολλητο..... κι αν ναι τοτε το σκεφτομαι σοβαρα....
freestyler - Τετ 16 Μάρ 2005, 18:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
nikq απο αυτο το σιτε εχω αγορασει μερικα πραγματα... μπορει να ειναι φθηνα αλλα ειναι κ φθηνιαρικα... οσο για τα νικελ φριδακια που εχει στη φωτο εκει.... μπλιαχ.... γνωμη μου παντα....
MEMsound - Τετ 16 Μάρ 2005, 19:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και μένα για αυτοκόλλητο μου φαίνονται, εκτός και αν είναι πολύ λεπτό πλαστικό.

Δεν είναι καθόλου άσχημα αρκεί να μην χαλάει (ξεκολλάει / ξεβάφει) εύκολα.....

Βασικά δεν κοστίζει τίποτα να το δοκιμάσεις.

Απλά θες 2 κομμάτια αυτοκόλλητο στο χρώμα του αυτοκινήτου (σαν αυτά που φτιάχνουμε τα σκιάδια, που ξέρουμε ότι αντέχουν) και λίγη προσωπική ερασία!

Βγάλσιμο των φαναριών και προσεκτικό κόλλημα.

Το δύσκολο σημείο είναι στις άκρες των φαναριών για να μην σου κάνει γωνίες και τσακίσματα.

Επίσης ένας παράγοντας που θέλει λίγο ψάξιμο είναι ότι τα φανάρια ζεσταίνονται αισθητά, οπότε θα πρέπει το αυτοκόλλητο να αντέχει και να μην αλλοιώνεται τότε.

Επίσης το βράδυ με τα φώτα αναμμένα ίσως να φεγγίζει, οπότε μπορεί να χρειαστεί 2 στρώσεις αυτοκόλλητο (ή και 3 ανάλογα με το χρώμα)

Αυτά τα ολίγα....
shiba - Τετ 16 Μάρ 2005, 19:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
kαλησπερα σε ολουσ..και μενα αυτα τα Razz Razz φρυδακια δεν μαρεσοιυν καθολου θα ελεγα...ουτε του γερου-καραμανλη δεν ηταν τοσο ''μεγαλα'' Very happy Very happy Very happy Very happy
freestyler - Τετ 16 Μάρ 2005, 23:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
το καλο στην υποθεση με το αυτοκολλητο ειναι οτι μπορεις να κανεις οτι σχεδιο θελεις... μεγαλο, μικρο, με καμπυλη , η' ισιο.... θα το δοκιμασω..... που να βρω αυτοκολλητο??
MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
Idea Σε καταστήματα που φτιάχνουν αυτοκόλλητα γράμματα/επιγραφές/σγραγίδες/φωτεινές επιγραφές κλπ κλπ

Εδώ στην Αθήνα ξέρω πολλά, αλλά από Σίφνο μεριά δεν έχω ιδέα!! Shocked Cool

Ρίξε και μια ματιά και σε κάνα βιβλιοπωλείο υπάρχει μια μικρή περίπτωση αλλά σίγουρα δεν θα 'χει την ποικιλία και ποιότητα των παραπάνω καταστημάτων.
kanelj - Πεμ 17 Μάρ 2005, 01:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
αυτοκολλητα φρυδακια ε Question Question Question Question
Χμμμ..... Exclamation Exclamation
shark_zak - Πεμ 17 Μάρ 2005, 07:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει το αυτοκολλητο να ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα γιατι περα απο την θερμοτητα του φαναριου βαλε και το πλυσιμο και επισης θα θελει και παρα πολυ καλη δουλεια στις γωνιες να μην ξεκολανε απο το πλυσιμο κτλ.... Idea
nikq - Πεμ 17 Μάρ 2005, 13:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
kαλησπερα σε ολουσ..και μενα αυτα τα Razz Razz φρυδακια δεν μαρεσοιυν καθολου θα ελεγα...ουτε του γερου-καραμανλη δεν ηταν τοσο ''μεγαλα'' Very happy Very happy Very happy Very happy

Και εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα τα έβαζα δεν τα θεωρώ τοσο ομορφα… (το μονό καλό που έχουν είναι ότι γλυτώνεις το βάψιμο) πιο πολύ για το σίτε αυτό πόσταρα για οποίον δεν το ξέρει Wink
freestyler - Πεμ 17 Μάρ 2005, 19:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
μαγαζια με αυτοκολλητα ξερω κ γω!!! ειδικα ενα καλο που κανει αυτοκολλητα γα μηχανακια.... αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα παραγγειλλω το χρωμα στην αποχρωση του καρου μου.... ασιμι.... στην τυχη?
Mag206cc - Σαβ 19 Δεκ 2009, 21:16:46
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας παληκαρια, μια βοηθεια, ποια ειναι τα πιο ωραια μπροστινα φρυδακια για 206 να βαλω, κατα την γνωμη σας..... Very happy
Vini - Πεμ 24 Δεκ 2009, 19:07:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Φρυδάκια εμπρός & πίσω φαναριών
Επειδή (ξανά)ζητήθηκε:

Vini έγραψε:
Επειδή κάποιοι Wink τα ζήτησαν να τα δουν...ορίστε...

Περισσότερες στις:

http://www.psclub.gr/vini/Frontbrow2.jpg
http://www.psclub.gr/vini/Frontbrow3.jpg
http://www.psclub.gr/vini/Rearbrow1.jpg
http://www.psclub.gr/vini/Rearbrow2.jpg

Διορθωμένο...
MEMsound - Σαβ 09 Ιαν 2010, 08:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ricambituning.it/en/product1.asp?id=395&cat=53 Wink
thanasis206 - Κυρ 21 Μάρ 2010, 17:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαχνω φρυδακια για τα μπροστινα φαναρια του 206CC και δεν βρισκω σε κανενα καταστημα.
Συγκεκριμενα ψαχνω φρυδακια σαν αυτα του 206 του Vini που φαινεται στη ποιο πανω φοτο.
γνωριζει κανεις καποιο καταστημε που να πουλαει τετοια φρυδακια???
Ευχαριστω!
MEMsound - Δευ 22 Μάρ 2010, 01:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=206&category=Lights/Accessories&nav=6

και αν το αποφασισεις να παραγγειλεις απο εκει...
να μου πεις γιατι θελω και γω κατι "ελαφρυ για πισω"... Rolling eyes Laughing
thanasis206 - Πεμ 25 Μάρ 2010, 21:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω για το site αλλα απ'οτι βλεπω τα εχει ακριβα...
Καποιο καταστημα εδω στην Αθηνα υπαρχει?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες