Vini έγραψε: |
4) Από που τα πήρες? Πόσο σου κόστισαν? Από πονηρό νησί... ![]() |
DIMIP έγραψε: |
Τα μπροστινα vini, ειναι αυτα που ταιριαζουν πιο πολυ και αυτα που θα ηθελα να βαλω.
Τα πισω πρωτη φορα τα βλεπω και δεν ειναι ασχημα...λιγο παραξενα. γιατι οχι; αντε και εις ανωτερα |
theflame έγραψε: |
![]() ![]() Ερώτηση, ψιλοάσχετη αλλά τώρα μου ήρθε η ιδέα, δεν θα μπορούσες να τα βάψεις μόνος με σπρέι; Αναφέρομαι στα σπρέι που τα παραγγέλνεις εσύ στην ακριβή απόχρωση που θέλεις. Άσε που όταν το αμάξι είναι ακόμα καινούργιο μπορεί να βρεις και έτοιμο σπρέι στο χρώμα της εταιρείας. Δεν είναι βολικό και για ψιλομερεμέτια;; Το έχει ψάξει κανείς;;;; 8O |
Απαντήσεις τώρα!
6) Είναι σε πακέτο? (πρόσθετη ερώτηση!) Ναι είναι φουλ κιτ με κόλλες, οδηγίες χρήσης, ταινίες, εγγύηση, ξυραφάκια κοπής κλπ. κλπ. |
mimis82gr έγραψε: | ||
Ξυραφάκια κοπής.Τί εννοείς, εσύ τα κόβεις στο σχήμα που θέλειες; Δέν υπάρχουν ειδικά για 206 ; Τελικά Vini είσαι αρκετά μερακλής,έκανες καλη δουλειά... ![]() |
Alexandros έγραψε: |
Αντε να τα δω και σε China Blue μηπως το αποφασισω και γω(Αλλαξε επιτελους avatar-αυτο ειναι το Santorin ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
ΡΕ VINI, στη συναντηση ηθελα να τα φοραω. Να σκασω μυτη με φρυδια, μασκαρα, ρουζ, λιπγκλος και αλλες παπαριες (sorry) και να ζηλευεις.
ΜΕ ΕΣΚΙΣΕΣ!!!! Σοβαρα τωρα θα προσπαθησω να τα βρω , τουλαχ. τα εμπρος, κιαν οχι θα παιξει παραγγελια. Τα πισω δεν νομιζω να τα βρω οποτε εισαι μονοδρομος. |
Nikel έγραψε: |
Vini ενδιαφερομαι και εγω στειλε μου σε παρακαλω ενα PM με έπτομερεις απο μπορουμε να τα παραγγειλουμε |
Vini ενδιαφερομαι και εγω στειλε μου σε παρακαλω ενα PM με έπτομερεις απο μπορουμε να τα παραγγειλουμε |
theflame έγραψε: | ||
Count me in pleaaaaaaaseeeeeee! ![]() |
Ρε παιδες αφου υπαρχει τετοιο ενδιαφερον για τα φρυδακια δεν περιμενουμε να κανουμε μια μαζικη παραγγελια μπας και μας ερθει λιγο φθηνοτερα ![]() |
Sidobre έγραψε: |
:D :D :D
Tην βλέπω την δουλειά! Στην συνάντηση θα μοιράζουμε και φρυδάκια! :D |
vassop26 έγραψε: |
Εγώ δεν έχω PM? ![]() |
Nikel αναλαμβάνεις το project φρυδάκια....
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε παρακαλώ ανέλαβε όλα τα παιδιά και στείλε τους PM.... thank u.... |
Ήξερα που είναι το PM και εννοούσα ότι δεν είχα πάρει ακόμα τίποτα...
Σήμερα είδα με μεγάλη μου χαρά το PM.... Λοιπόν εγώ είμαι μέσα για φρυδάκια αν γίνει μαζική παραγγελία... αλλά θέλω μόνο τα μπροστινά ... ποιός θα το αναλάβει αυτό ? Εσύ Nikel? ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Κοιταξε αν καταλαβα καλα ο Vini μου ανεθεσε την ευθηνη (που με χαρα δεχτηκα ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδια αυτοί είμαστε ???
Θα πάρω τότε τηλέφωνο αργότερα αυτόν να των ρωτήσω τι και πως οκ? ![]() |
Aν και δεν έχω πει την άποψη μου μέχρι στιγμής...θα πω το εξής περιστατικό:
Πήγα στην FORD FLAME πριν από 4 μέρες για να δω ένα καινούριο FOCUS 1600RS look...πολύ μεγάλη προσφορά...5.600.000δρχ φουλ εξτρα... Το παληκάρι που με εξυπηρέτησε εκεί με ρώτησε αν θα προχωρήσω σε κάποια ανταλλαγή...και του είπα ότι είχα ένα 206... |
Θέλω να πω ότι η υπόθεση γενικά στα φρυδάκια είναι τα πίσω γιατί αυτά φαίνονται...τα μπροστά ίσως και να μην δείχνουν τόσο.... |
chatasos έγραψε: | ||
Προδότη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aν και δεν έχω πει την άποψη μου μέχρι στιγμής...θα πω το εξής περιστατικό:
Πήγα στην FORD FLAME πριν από 4 μέρες για να δω ένα καινούριο FOCUS 1600RS look...πολύ μεγάλη προσφορά...5.600.000δρχ φουλ εξτρα... |
Παιδιά προτείνω πριν κάνετε τελική κίνηση παραγγελίας να τα δείτε στην συνάντηση και μετά αποφασίζετε...
![]() ![]() |
Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο και θα περιμένω και εγώ για μετά τη συνάντηση ... αν είναι θα πάρω και εγώ πίσω φρύδια ![]() Θα φαίνονται ωραία που το δικό μου είναι το κόκκινο Lucifer? ![]() |
Επανέρχομαι στο θέμα φρυδάκια... χθές συναντηθήκατε όλοι και μιλήσατε και γι αυτό το θέμα ? καταλήξατε κάπου? θα κάνουμε μαζική παραγγελία τελικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μου πείτε? ![]() ![]() ![]() |
Επανέρχομαι στο θέμα φρυδάκια... χθές συναντηθήκατε όλοι και μιλήσατε και γι αυτό το θέμα ? καταλήξατε κάπου? θα κάνουμε μαζική παραγγελία τελικά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μου πείτε? ![]() ![]() ![]() |
Καλημέρα παιδιά ![]() ![]() Dimip μπορείς να μου πεις που είναι ο Μαστρογιαννάκης και πως θα τα βάψεις τα φρυδάκια? Να πάρω χρώμα να τα βάψω εγώ ή να τα πάω να βαφτούν σε κάποιο φανοποιείο? |
Καλημέρα παιδιά ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Προχθες στην Κηφισιας ειδα ενα 307 με φρυδακια πισω στα φαναρια.
τον ρωτησα λοιπον και μου ειπε πως τα ειχε βαλει σε ενα καταστημα ονοματι AutoSport η MotorSport καπως ετσι δεν θυμαμαι καλα στην Μεσογειων κοντα στο Ερρικος Ντιναν. Ξερει κανεις ακριβως για ποιο καταστημα μιλαμε ;; πως λεγεται ;; διευθυνση και τετοια ;; ακομα καλυτερα μηπως εχει παει κανεις εκει;;;; SOS !! παιδες ! |
Καλημέρα !!! Λοιπόν μήπως θα μπορούσε να μου πειτε που να βρω φρυδακια για το δικό μου , αλλά θα ήθελα να πάω εκεί , να τα παρω και να τα βαλει επιτόπου . Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου μου .
Καταρχήν γίνεται αυτό ή πρέπει να τα πάρω , να πάω να τα βάψω αλλού και μετά να τα βάλω??? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? |
Καλημέρα !!! Λοιπόν μήπως θα μπορούσε να μου πειτε που να βρω φρυδακια για το δικό μου , αλλά θα ήθελα να πάω εκεί , να τα παρω και να τα βαλει επιτόπου . Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου μου .
Καταρχήν γίνεται αυτό ή πρέπει να τα πάρω , να πάω να τα βάψω αλλού και μετά να τα βάλω??? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? |
Ady έγραψε: | ||||
Δημήτρη, AUTOSPORT S.A. Λ. Μεσογείων 123, Τηλ: 6983806, 6983776, Fax: 6983805 ή (πιο κοντά σου) Λ. Θηβών 356, Αιγάλεω, Τηλ: 5620480, 5396671.
Βάσω, μάλλον πρέπει να τα πάρεις, να τα βάψεις, και μετά να τα βάλεις. |
seridim έγραψε: |
Προς Alxdr74: Κανένα νέο ακόμα για τα φρυδάκια περιμένω να φέρει |
alxdr74 έγραψε: | ||
Ακομα? Τα παραγγειλαμε πριν τα Χριστουγεννα και κοντευει να ερθει το Πασχα τωρα. ![]() |
seridim έγραψε: |
Για όποιον ενδιαφέρεται: μπροστινά φρυδάκια με 25 euro. |
Skull έγραψε: | ||
Γιατι ειδους φρυδακια μιλας?Μπορει να ενδοιφερομε!Πες μαγαζι αν ειναι να παω να δω και εγω???Απο Θεσσαλονικη ετσι? |
seridim έγραψε: | ||||
Φίλε Skull το μαγαζί είναι στην Καλλιδοπούλου πάνω από την Όλγας και πριν την Δελφών στο αριστερό σου χέρι. Αν πας από εκεί θα σου δείξει κάποια που κάνουν 35 euro επειδή είναι της Lester. Υπάρχουν παρόμοια που κάνου 25 euro. Ζήτα εκείνα. |
Ady εσύ πήρες φρυδάκια εμπρός από εκεί? θα πάω την επόμενη εβδομάδα να πάρω αλλά δεν ξέρω που να πάω να τα βάψω. Σε εξουσιοδοτημένο?
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μαγαζί? |
Μήπως θα ήξερες να μου πεις περίπου το κόστος? |
Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Autosport και για 206 δεν υπάρχει τίποτα ![]() ![]() Βρήκα αυτό το site αν ενδιαφέρεται κανένας να ρίξει μια ματιά ![]() http://www.americat.gr/index2.htm |
SnakeMJK έγραψε: |
πολύ ακριβά δεν είναι ρε παιδιά;; Εγώ τα πήρα από τον Mastrojohn 25 ευρώ (είναι σαν κι αυτά που φοράει ο dimip, τσεκάρετε το gallery). Και τα έβαψα όταν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαρσπιέ, δωρεάν... ![]() |
Vasso έγραψε: |
Λοιπόν .... αγόρασα από τον Λούη κάτι φρυδάκια για τα μπροστά φανάρια.
Τα έχω πάει σήμερα το πρωί σε φαναρτζή να τα βάψει... Η ερώτηση είναι η εξής ... να του πω να τα τοποθετήσει? ή να τα βάλω μόνη μου ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα έχω πάει σήμερα το πρωί σε φαναρτζή να τα βάψει... Η ερώτηση είναι η εξής ... να του πω να τα τοποθετήσει? ή να τα βάλω μόνη μου ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Προσοχή να στεγνώσουν τα φρυδάκια πολύ καλά πριν τα κολήσεις. Εγώ τα είχα αφήσει μία εβδομάδα να στεγνώνουν, τα κόλλησα με σιλικόνη και χαρτοταινία, και το ένα φρύδι μου ψιλοζάρωσε! Εκτός αν έκανα καμιά άλλη βλακεία... |
ePhI έγραψε: |
ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM? |
Vasso έγραψε: | ||
Τα πήρα 50€ . Τώρα δεν θυμάμαι αν είναι της RGM πάντως είναι ακριβώς ίδια με αυτά που είχε βάλει ο Νίκος (Vini) . Τα έχει και σε φωτογραφία αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του τοπικ. ![]() |
shiba έγραψε: |
πρωτα απολα ευχαριστω ολα τα παιδια για τα περαστικα..με το καλο να γινω καλα για να τα πουμε και επιτελουσ στο κλαμπακι που εχετε φτιαξει..λοιπον η ερωτηση μου..επειδη δεν μασαμε μετα απτον τραυματισμο μου και γιασ να μην μοιωθει ο τζιμπριλ μοναξιεσ πηρα βαμενα τα φρυδακια και τουσ αεραγωγουσ..οπωσ σασ ειχα πει(ανειχα πει)ειναι τησ rgm.ti diadikassia ακολουθαω gia na ta balω?μεσα στη συσκευασια που τα πηρα λεει πλυσιμο φωτων,στεγνωμα και τετοιοεσ βλακειεσ για να τα τοποθετησω..δωστε μου τα φωτα σασ και εστω και κουλοσ θα τα καταφερω |
shark_zak έγραψε: | ||
όπως σε όλες τις περιπτώσεις επικολλήσεις η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στέγνη...επίσης θα πρέπει να έχεις και χαρτοταινία ώστε να τα κολλήσεις για καναδυο μέρες... Α ![]() ![]() |
μπηκαν και τα φρυδακια επιτελουσ...αποτελεσμα...ολο και πιο ομορφοσ ο τζιμπριλ μου |
το ομορφόπαιδο έγραψε: |
Εγω παντως σε αλλο τουτου που ειχα βαλει κατι φρυδακια.......διαδικασια......
Καθαρισα καλα το φαναρι,εκει που θα το κολλαγα Πηρα μια ΠΟΛΥ καλη κολλα Και το κολλησα......σε 10 λεπτα..........ηταν perfect! ουτε ταινιες,ουτε λακουβες να προσεχω,ουτε τιποτα! |
CC-Gio έγραψε: |
Δεν ξερω τι κολλα ειναι αυτη,αλλα τη χρησιμοποιει η θεια μου για να κολλαει κοσμηματα (Σε δαχτυλιδια κ τετοια) ![]() Αν ειναι θα ρωτησω που τη βρισκει! Η κολλα ειναι φοβερη! Αν παει στο χερι σου λιγο.........την εκατσες τη βαρκα! ![]() |
shiba έγραψε: | ||
![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||||
Δεν βγαινουν μετα......καλο ειναι να μην υπαρχει α-β λογος! ![]() Βιδες? πως δηλαδη? ![]() |
kαλησπερα σε ολουσ..και μενα αυτα τα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδή κάποιοι ![]() ![]() ![]() Περισσότερες στις: http://www.psclub.gr/vini/Frontbrow2.jpg http://www.psclub.gr/vini/Frontbrow3.jpg http://www.psclub.gr/vini/Rearbrow1.jpg http://www.psclub.gr/vini/Rearbrow2.jpg |