glf έγραψε: |
να τι απέμεινε!
![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Και 10 ευρα διοδια.....Ερε κρατος.. ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Τι απεμεινε απο μαλλια???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην το λες ετσι το παιδι ρε.Απλα ο Νικος τοσο καιρο φοραει περουκα ΦΑΛΑΚΡΟΥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πως λεγετε αυτος που εχει μια τριχα στο κεφαλι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αρα ο Νικος εχει μελλον ακομα ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Καλά γέλα εσύ... Κι εσύ κοντά είσαι!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να προλάβω να σε ξαναδώ με μαλλιά... ![]() ![]() |
George4 έγραψε: |
....... ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο.............. . |
gskarmou έγραψε: | ||
Και αυτό γεφύρι της <<Αρτας>> είναι ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Eυτυχώς, κοντεύει και αυτό..... Λίγα μέτρα μείνανε, πιστεύω μέσα στον Ιούνιο να τελειώσουν........ Επιτέλους, να γλυτώσουμε και από την σκόνη, όλη την ώρα με το ξεσκονηστήρι στο χέρι είμαι...... |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
έγινε επιτέλους καλη δουλειά απο την κατασκευάστρια εταιρία... δε θα υπάρξει ξανα πρόβλημα στον κηφισσό... τελειώνει όντως πολύ σύντομα ![]() |
George4 έγραψε: |
νομιζω οτι κυριως εμας τους αθηναιους πιο πολυ μας νοιαζει να ενωθει επιτελους ο κηφισος με την παραλιακη μπας και γλυτωσουμε το κυκλοφοριακο. παντως για το συγκεκριμενο εργο (ριο-αντιριο) εχω ακουσει οτι αμα εχει πανω απο 5-6 μποφορ η γεφυρα θα κλεινει. σημειωστε οτι μεχρι αυτα τα μποφορ μπορουσαν να κινηθουν και τα καραβια. |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Πάρε 3 έτσι για αρχή. Η γέφυρα αυτή θεωρείται η ασφαλέστερη του κόσμου σχεδόν, και βάσει της κατασκευής της, αντέχει σε σεισμό της τάξης των 7 ρίχτερ (και έγινε τόσο ανθεκτική λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που επικρατεί στην περιοχή), αντέχει σε σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο 180.000 τόνων κλπ. κλπ. Επίσης, επέτρεψε μου να στα επιβεβαιώσω όλα αυτά λόγω του ότι κάνουμε και εμείς παρόμοια θέματα στο ΤΕΙ (Πολιτικών Έργων Υποδομής), όπως και επέτρεψε μου να σου σιγουρέψω πως τα 5-6 μποφώρ είναι απαλό αεράκι σε σχέση με τους ανέμους των 270+ χλμ/ώρα που έχει κατασκευαστεί να αντέχει η γέφυρα (τέτοια ταχύτητα έχουν οι τυφώνες ![]() Αυτό που είπες μάλλον στο είπε κάποιος ναυτεργάτης που θα χάσει την δουλειά του. Επίσης το μέγιστο κύμα που μπορεί να σηκωθεί με αυτά τα μποφώρ είναι 3m το πολύ. Θέλει αρκετά ακόμα μέχρι να βρέξει την γέφυρα ![]() Όσο για τις ενδεχόμενες ταλαντώσεις και συντονισμούς με ανέμους 5-6 μποφώρ, που θα έχουν πιθανό αποτέλεσμα την κατάρρευση της γέφυρας, διάβασε ξανά αυτό για τα 270 χλμ... ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: |
η συγκεκριμενη γέφυρα έχει κατασκευαστει για πολύ μεγαλύτερα ριχτερ (11 αν θυμαμαι καλα...)
και όντως δεν νομίζω οτι θα κλεινει λόγω ανέμων κτλ καθως όλα αυτά έχουν προβλεφθεί απο τους μηχανικους. Η γέφυρα θα ειναι ασφαλής υπο οποιεσδήποτε συνθηκες. |
Steve έγραψε: | ||
Στην δημοσιότητα βγάλανε 7 ρίχτερ. Αν είχα τα χαρτιά της κατασκευής θα μπορούσα να σου πώ ακριβώς πόσα αντέχει ![]() |
Steve έγραψε: |
Αυτά που λένε στα τεχνικά τα κάναμε στο 3ο εξάμηνο... τώρα είμαι 4ο ![]() Αλλά είμαι σίγουρος πως μπορούσε να κατασκευαστεί η γέφυρα και με τα 3/4 του κόστους που έχει τώρα και να ήταν όλες οι τσέπες χαρούμενες... Το 1/4 έχει φύγει σε μίζες σίγουρα ![]() |
Steve έγραψε: |
Αλλά είμαι σίγουρος πως μπορούσε να κατασκευαστεί η γέφυρα και με τα 3/4 του κόστους που έχει τώρα και να ήταν όλες οι τσέπες χαρούμενες... Το 1/4 έχει φύγει σε μίζες σίγουρα ![]() |