vinman έγραψε: |
Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005. |
Sidobre έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Άδειες οδήγησης: Επεκτείνεται η μηχανοργάνωση σε όλα τα εξεταστικά κέντρα, ώστε οι θεωρητικές εξετάσεις να γίνονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. |
ΚΤΕΟ: Εγκατάσταση μηχανοργάνωσης σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ για αυτοματοποίηση των ελέγχων και περιορισμό του «λαδώματος». |
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες). |
Βαρέα Οχήματα: Εντατικοποίηση των ελέγχων στα φορτηγά και τα λεωφορεία και επέκτασή τους και στις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. |
Σχολικά λεωφορεία: Όλες οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολεία θα γίνονται με λεωφορεία που θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας. |
Εκπαίδευση: Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής εισάγεται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. |
Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη) |
Ο Νιάνιαρος έγραψε: |
Απο το autotriti.gr....
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες). |
Ο Πάρεδρος έγραψε: |
Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ειδικά μετά από αυτό που έκανα την προηγούμενη Πέμπτη στο δρόμο για Πάτρα ![]() Αφού δεν είμαι στη φυλακή... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
110 Πτέρυγα Μάχης - ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) σε 2:45 την προηγούμενη Πέμπτη (με μάρτυρα συνοδηγό) :fist:
Όσες φωτοκλήσεις είδατε και σεις, τόσες είδα και εγώ ![]() |
Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη) |