lucifer έγραψε: |
καλησπερα και παλι σε ολους.εχω ενα προβλημα με τη μιζα,τωρα δεν ξερω αν οντως ειναι καποιο προβλημα.
σχεδον καθε πρωι οταν γυρναω το κλειδι για να αναψω ακουω ενα θορυβο(κσσσσσσσσ)!!κανει σαν να εχω πατημενη τη μιζα και αφου ειναι αναμενο το αμαξι αυτο μου το κανει μονο τα πρωινα και μονο την πρωτη φορα που θα γυρισω το κλειδι για να το αναψω. τι λετε θα ζησω? ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Μήπως γυρνάς το κλειδί - μίζα, περισσότερο από όσο χρειάζεται..... Συνήθως, ο κινητήρας ξεκινάει με ένα απλό γύρισμα του κλειδιού, αν το κρατήσεις για περισσότερη ώρα γυρισμένο, είναι φυσικό να σου κάνει το χαρακτηριστικό θόρυβο.... Απλά πρέπει να συνηθίσεις να αφήνεις το κλειδί, την στιγμή που ακούς οτι ο κινητήρας παίρνει στροφές... |
Vaggelis έγραψε: | ||
Μήπως γυρνάς το κλειδί - μίζα, περισσότερο από όσο χρειάζεται..... Συνήθως, ο κινητήρας ξεκινάει με ένα απλό γύρισμα του κλειδιού, αν το κρατήσεις για περισσότερη ώρα γυρισμένο, είναι φυσικό να σου κάνει το χαρακτηριστικό θόρυβο.... Απλά πρέπει να συνηθίσεις να αφήνεις το κλειδί, την στιγμή που ακούς οτι ο κινητήρας παίρνει στροφές... |
Touristas έγραψε: | ||||
Θέλει εξαγωγή και καθάρισμα λίπανση η μίζα !!! ![]() |
lucifer έγραψε: | ||||||
δηλαδη στο επομενο σερβις να τους το επισημανω? |