PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Μπλοκάρισμα κλειδώματος από το χειριστήριο

savras - Παρ 14 Μάϊ 2004, 23:08:39
Θέμα δημοσίευσης: Μπλοκάρισμα κλειδώματος από το χειριστήριο
...μετά το τέλος της δεύτερης μέρας μου με το cc, πάρκαρα στο γκαράζ, έκλεισα οροφή, φώτα, παράθυρα, cd, ανοίγω πόρτα και αρχίζει μία κόρνα ειδοποίησης ότι κάτι δεν πάει καλά (φαντάζομαι).

δοκίμασα όλα τα πιθανά σενάρια αλλά τα ίδια... το πρόβλημα είναι οτι το αμάξι , λόγω κάποιου προβλήματος δεν κλειδώνει με από το χειριστήριο... αναγκάστηκα να κλείσω από την κλειδαριά. έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Ntinos - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 00:58:57
Θέμα δημοσίευσης: Re: help help help
savras έγραψε:
...μετά το τέλος της δεύτερης μέρας μου με το cc, πάρκαρα στο γκαράζ, έκλεισα οροφή, φώτα, παράθυρα, cd, ανοίγω πόρτα και αρχίζει μία κόρνα ειδοποίησης ότι κάτι δεν πάει καλά (φαντάζομαι).

δοκίμασα όλα τα πιθανά σενάρια αλλά τα ίδια... το πρόβλημα είναι οτι το αμάξι , λόγω κάποιου προβλήματος δεν κλειδώνει με από το χειριστήριο... αναγκάστηκα να κλείσω από την κλειδαριά. έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Το χειριστηριο μηπως θελει μπαταρια?Συμβαινει κατι φορες και αδειαζουν ξαφνικα και καινουργιες.
Ευχησου να μην τρεχει κατι με τα ηλεκτρικα παντως
PoLiThS - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 08:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχιε η πιθανότητα αν το κλειδι - τηλεχειριστήριο πατηθεί πολλές φορές εκτός εμβελείας του αυτοκινήτου να χρειάζεται επαναπρογραμματισμό

Η διαδικασία είναι απλαη

Πατάμε συνεχόμενα το κουμπί του τηλεχειρισμού μέχερι να σταματήσει να αναβοσβήνει

Το αφήνουμε και το πατάμε μια φορά ακομα στιγμιαία

Ανοιγουμε τον διακόπτη του αυτοκινήτου και περιμένουμε 5 δευτερόλεπτα

Ο προγραμματισμός του τηλεχειρισμού έχει ολοκληρωθεί
Touristas - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 09:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Υπάρχιε η πιθανότητα αν το κλειδι - τηλεχειριστήριο πατηθεί πολλές φορές εκτός εμβελείας του αυτοκινήτου να χρειάζεται επαναπρογραμματισμό

Η διαδικασία είναι απλαη

Πατάμε συνεχόμενα το κουμπί του τηλεχειρισμού μέχερι να σταματήσει να αναβοσβήνει

Το αφήνουμε και το πατάμε μια φορά ακομα στιγμιαία

Ανοιγουμε τον διακόπτη του αυτοκινήτου και περιμένουμε 5 δευτερόλεπτα

Ο προγραμματισμός του τηλεχειρισμού έχει ολοκληρωθεί

Αυτό γίνεται στα μη πολυπλεξία .
Αν είναι πολυπλεξικο ανοίγεις διακόπτη , πατάς το κουμπί κλειδώματος για 10 δευτερόλεπτα ,αφήνεις κλείνεις διακόπτη περιμένεις μερικά 1-2 δεύτε. και είσαι έτοιμος !!!

Και κάτι άλλο αν έχεις αφήσει το κλειδί επάνω και ανοίξεις την πόρτα σε προειδοποιεί για μερικά δευτερόλεπτα με έναν ήχο για να το βγάλεις.
savras - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 11:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές... μισή ώρα όμως μετά το post και ενώ είχα κλειδώσει με το κλειδί αναγκαστηκά, κατέβηκα να πάρω το πορτοφόλι και το χειριστηριο δούλευε κομπλέ...!!!!

τώρα τι έχετε να μου πείτε? και σήμερα για την ώρα δουλεύει κανονικά...
p206Mike - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 11:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μου χει συμβεί και μένα μια φορά στα 3 χρόνια...
To δικό μου δεν είναι multiplex και με το που το βαλα μπροστά και το σβησα ξανά όλα μια χαρά...
Εγώ είμαι της γνώμης ότι δεν προκειται να το ξαναπάθεις..... Cool
PoLiThS - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 17:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Και κάτι άλλο αν έχεις αφήσει το κλειδί επάνω και ανοίξεις την πόρτα σε προειδοποιεί για μερικά δευτερόλεπτα με έναν ήχο για να το βγάλεις.

Και στα non multiplex συμβαίνει αυτο..
teodor_v - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 18:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μένα έχει τύχει μια δυο φορές αλλά μετά απο λίγο έστρωσε μόνο του οπότε δεν έδωσα σημασία.
Touristas - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 20:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Touristas έγραψε:

Και στα non multiplex συμβαίνει αυτο..

Ναι αλλά δεν σταματάει να χτυπάει αν δεν βγάλεις το κλειδί γκρρρρρρρ!!!! Twisted evil Twisted evil
Και άντε να θες να κάνεις δουλεία !!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες