thodoras έγραψε: |
Ρε παιδες,προκειται να αλλαξω το ραδιο-cd στο τουτου μου και οπως καταλαβαινετε εχει πεσει χοντρο ψαξιμο για τη νεα πηγη!!!
Μπαινοντας στο site του καλογεροπουλου(πολυ καλο) παρατηρησα αυτο το κολπακι που εχει με τα εκπτωτικα κουπονια! Αλλου 10% αλλου 20% αλλου 50% εκπτωση!!! Τι γινεται ρε παιδες τοσα λεφτα εχει αυτος και τα δινει τσαμπα???? Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για το pioneer DEH-P6500R. Αρχικη τιμη λεει 405 ευρω,με το κουπονι 245 ευρω!!!!! ![]() ![]() ![]() Μπαινω και σε κανα 2-3 site ακομη για επιβεβαιωση της τιμης του,και τι να δω,405 ευρω!! Τρελαθηκα! Γνωριζει κανεις τι παιζει??? Μηπως ειναι μουφα η εκπτωση?? Μηπως ειναι μεταχειρισμενα??? Διαφωτιστε με!!! ![]() ![]() |
Ρε παιδες,προκειται να αλλαξω το ραδιο-cd στο τουτου μου και οπως καταλαβαινετε εχει πεσει χοντρο ψαξιμο για τη νεα πηγη!!!
Μπαινοντας στο site του καλογεροπουλου(πολυ καλο) παρατηρησα αυτο το κολπακι που εχει με τα εκπτωτικα κουπονια! Αλλου 10% αλλου 20% αλλου 50% εκπτωση!!! Τι γινεται ρε παιδες τοσα λεφτα εχει αυτος και τα δινει τσαμπα???? Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για το pioneer DEH-P6500R. Αρχικη τιμη λεει 405 ευρω,με το κουπονι 245 ευρω!!!!! ![]() ![]() ![]() Μπαινω και σε κανα 2-3 site ακομη για επιβεβαιωση της τιμης του,και τι να δω,405 ευρω!! Τρελαθηκα! Γνωριζει κανεις τι παιζει??? Μηπως ειναι μουφα η εκπτωση?? Μηπως ειναι μεταχειρισμενα??? Διαφωτιστε με!!! ![]() ![]() |
Οταν λες οτι "πεφτει" μονη της,εννοεις οτι την ριχνει καποιος μηχανισμος σιγα-σιγα ή την σπρωχνεις εσυ προς τα κατω??
Ρωταω γιατι στο clarion που εχω,την σπρωχνεις εσυ!! Και κατι αλλο... Ως αναφορα το χειριστηριο του ραδιο-cd απ οτι ειδα ειναι προαιρετικο! Ποσο παει αυτο?? Το σκεφτομαι σοβαρα γιατι απ οτι ξερω της pioneer μπαινει πανω στο τιμονι και ειναι αρκετα ωραιο! Ενω αυτο της clarion ειναι κανονικο κομπιουτερ και δεν βολευει και πολυ! |
nik7 έγραψε: |
oxi den einai moufa i ipothesi ego apo ekei pira to deh-5530 tis pioneer |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Πέφτει μόνη της απαλά! Ίσως να πέφτει και λίγο απότομα, οπότε θα την φρενάρει το δάκτυλο σου, εκτός κι αν το τραβήξεις απότομα πίσω μήπως σε δαγκώσει η πρόσοψη ![]() Το χειριστίριο στο εργοστασιακό clarion εμένα με έχει βολέψει αρκετά μπορώ να πω! ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Ο Γιάννης Γιαννάκης... ![]() ![]() ![]() |
Νικολα δεν μου ειπες ομως ποσο καιρο το εχεις...
Σου εχει βγαλει κανα προβλημα ως τωρα??? Τα ψιλοφοβαμαι αυτα με τα mp3 και αλλες τεχνολογιες... Εσενα σχεδιακια εχει μπροστα η οθονη??? Το deh-5530 σε σχεση με αυτο που θελω εγω,δηλαδη το deh-p6500r,πιο ειναι πιο καινουριο??? |
...Ελπιζω να εχει εξοδο για ενισχυτη ε?... |
Βγαζει 4 RCA!
Τα 2 ειναι για ηχεια και τα αλλα 2 ειναι για το subwoofer... Εγω δεν εχω sub.... |
PIONEER - DEH-P6500R
RCA Preout 2 (F + S/W or Non Fad) Και για του λογου το αληθες... http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=1538&BRANDID=1 |
PIONEER - DEH-P6500R
RCA Preout 2 (F + S/W or Non Fad) Και για του λογου το αληθες... http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=1538&BRANDID=1 |
DRAKE έγραψε: |
Skull ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PIONEER RULEZ.................. |
Στο fader μπορω να απομονοσω τελειως τα μπροστινα ηχεια,αλλα δεν μπορω να απομονοσω τα πισω!!! ![]() ![]() ![]() Τι κανω με αυτο το προβλημα??? |