theflame έγραψε: |
Δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα επαφή με την Peugeot Sport αλλά από τα όσα έχουν αναφερθεί μέσα στο club από άλλα παιδιά καταλαβαίνω ότι η κατάστασή τους, η στάση τους απέναντι στο πελάτη, δεν πρέπει να είναι και πολύ διαφορετική από αυτή που έχουν τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα. Λίγο αδιαφορία, λίγο ημιμάθεια, λίγο τουπέ και δεν ξέρω τι άλλο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον pezomania, πρέπει να μιλήσουμε γενικά για την κουλτούρα που επικρατεί στα συνεργεία τους, στην επαφή τους με τον πελάτη. Αν τώρα, πιστεύετε ότι ίσως είναι νωρίς για μία τέτοια κίνηση και πρέπει να πάμε σιγά - σιγά, εγώ είμαι και πάλι μαζί. Για να φτάσεις κάπου από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις έτσι δεν είναι ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Για την Peugeot Sport το βλέπω χλωμό...
Οχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά διότι απλά για το 206 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ!!!!! Σας το έχω ξαναπεί ότι για το 206 δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων της PTS. |
chatasos έγραψε: | ||
Αυτά που πουλάνε δηλαδή στο εξωτερικό τι είναι? |
Για τα αξεσουάρ (φώτα, αεροτομές) υπεύθυνη είναι η Lion Hellas που λογικά θα τα έχει. Απλά δεν έχει ακουστεί. |
chatasos έγραψε: |
http://www.206club.gr/chatasos/programs/206Catalogue_May02.PDF
Τι να είναι άραγε???? ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Ακόμα να αρχίσετε τις παραγγελίες? |
Vini έγραψε: |
Oλα ωραία και καλά!
Δηλαδή τώρα που βγήκε το pdf βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες της Peugeot Ελλάδος??? Επίσης υπάρχει κάποιος που μπορεί να μεταφράσει το pdf σε απλά Ελληνικά για να καταλάβουμε όλα αυτά? Υπάρχει τρόπος να μάθουμε τι κερδίζουμε σε κάθε μία από αυτές τις βελτιώσεις που λεει το pdf?? |
Χμμμμ, Τζίφος!!! ![]() ![]() ![]() Η Peugeot Sport Αγγλίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπεί ο εγκέφαλος σε μή Multiplexing αυτοκίνητο!!! ![]() ![]() ![]() Λογικά και η εδώ Peugeot Sport, το ίδιο θα κάνει! ![]() ![]() ![]() Vini, σε λίγο θα με περνάς από πάνω και εσύ..... ![]() ![]() ![]() Μiltella, Pezomania, Teoman και οι υπόλοιποι παλαιοί 16v TON ΗΠΙΑΜΕ!!! |
Και κάτι σοβαρό τώρα....δηλαδή σπάσανε τον SAGEM??? |
pugsang έγραψε: |
Οι τιμες ειναι οντως πολυ καλες (παρόμοιες με του 106 s16) και μαλλον θα ειναι καλυτερες απο την boutique Peugeot Sport οταν θα ειναι και εκει διαθέσιμα.Απο το rallycar που φαντάζομαι οτι τα εχει βρει ο Τάσος οταν ειχα ζητήσει για το δικό μου προσφορά εβγαιναν πιο ακριβοί απο την on line boutique της Peugeot.
Πρόσεξε ομως κανενας οτι προς το παρον η διαθέσιμη αναρτηση ειναι μονο για χώμα?(gravel) |
μάλλον extra εγκέφαλος.... |
Tα προϊόντα εκτός Cup είναι για απλά αυτοκίνητα όπως το δικό σου.
Να το φτιάξεις ρε αλλά θα εξακολουθείς να τρώς σκόνη... ![]() ![]() ![]() Εμείς νομίζεις ότι θα τα αφήσουμε έτσι απείραχτα?? ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Yπάρχουν εκκεντροφόροι (manifold Tάσο, τώρα που το διάβασα το θυμήθηκα 8O ). |
pugsang έγραψε: | ||
christ χωρις παρεξήγηση manifold=πολλαπλη camshaft=εκκεντροφόρος |
DIMIP έγραψε: |
τα καημενα τα 1400 που ειναι και μπολικα μπολικα στο Ελλαντα τιποτα ρε παιδια;
Παλι στον κυρ-Στελλιο θα πηγαινουμε για tunning; |
Λογικά αν επικοινωνήσουμε με την Peugeot Sport Eλλάδος τα ίδια θα μας πούν! |
christhehealer έγραψε: | ||
ΛOΓIKA αν πάρεις στην Eλλάδα, θα εκνευριστείς, με τον ερασιτεχνισμό τους. Tο ΠAPAΛOΓO είναι να σου απαντήσουν με επαγγελματισμό 8) 8) 8) |
χώσε chris! και εγώ μαζί σου....!!!!! Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους..... Είναι κοντά η 23 του μηνός....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Φίλε Alex, θα διαφωνήσω μαζί σου. Επειδή και εγώ δουλεύω στον χώρο του marketing κάποια χρόνια και έχω γνωρίσει πολλούς συναδέλφους μου, το ωράριο μας δεν επιτρέπει μπουζούκια κα
Το τμήμα marketing πρέπει να το νοιάζει η εξυπηρέτηση του πελάτη, αυτη είναι η δουλειά του! Τώρα αν αυτή η πληροφόρηση, των δυσαρεστημένων πελατών, δεν φτάνει ποτέ στον marketing manager για να αρχίζει να κόβει κόλους, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση! Αν εμείς όμως κάνουμε την κίνησή μας ΣΩΣΤΑ,πιστεύω πώς κάτι θα καταφέρουμε. |
Miltellas έγραψε: |
Και για να συμπληρώσω τον Πεζομανιακό:
Είναι δυνατό να μην πάρει η Lion στα σοβαρά μία μεγάλη παρέα Πεζοκαβλάκηδων, οι οποίοι θέλουν να λέγονται 206 Club; Και για να βάλω το κερασάκι: Να συναντηθούμε με μέλη του 106 Club και να συνεννοηθούμε από κοινού για τις συμφέρουσες και σωστές κινήσεις. Αυτοί ως παλιότεροι στο clubing κάτι παραπάνω θα μας πουν... ![]() |