Kouzman έγραψε: |
αν ειναι αυτοι στο περιστερι ειναι καλα παιδια. εχουν δικο τους δυναμομετρο και γενικα ειναι πολυ συζητησιμοι.... |
πΕτΡοS έγραψε: |
τι εξατμιση και τι σκουπα έβαλες...?
τι διαφορα ειδες με αυτα που εκανες? η τιμη ειναι υπερβολικα καλή παντως... |
ελα ρε ναι τους ξερω... τους μπερδεψα με την powerland στο περιστερι...
κοιτα καλα παιδια ειναι και αυτοι... τους ξερει και ο μηχανικος μου και ο αδερφος μου...στο δυναμομετρο του μαλλον θα φτιαξουμε το προγραμμα στον αγραφο... δεν ξερω ομως για τις τιμες του...μου φαινονται λιγο τσιμπημενες... ενα aldon το πηραμε 35 ευρωπουλα... και μου φανηκαν πολλα... ωστοσο για να μην τους καψω δεν εχω κανει καμια συγκριση με αλλα μαγαζια... παντως ειναι εξυπηρετικοι... |
TONY PAP έγραψε: |
Τι μάρκα είναι το τελικό ? Το πρόγραμμα είναι δικό τους ? |
πΕτΡοS έγραψε: |
εμενα μου φαινονται λίγα τα 700 ευρω παντως... για μαθε τι ακριβως ειναι αυτα που προτείνουν... εγω θα έλεγα σκούπα green με χοανη green, τελικο ss ή και remus και προγραμμα...δε ξερω... ![]() |
ελα ρε ναι τους ξερω... τους μπερδεψα με την powerland στο περιστερι...
κοιτα καλα παιδια ειναι και αυτοι... τους ξερει και ο μηχανικος μου και ο αδερφος μου...στο δυναμομετρο του μαλλον θα φτιαξουμε το προγραμμα στον αγραφο... δεν ξερω ομως για τις τιμες του...μου φαινονται λιγο τσιμπημενες... ενα aldon το πηραμε 35 ευρωπουλα... και μου φανηκαν πολλα... ωστοσο για να μην τους καψω δεν εχω κανει καμια συγκριση με αλλα μαγαζια... παντως ειναι εξυπηρετικοι... |
αν ειναι αυτοι στο περιστερι ειναι καλα παιδια. εχουν δικο τους δυναμομετρο και γενικα ειναι πολυ συζητησιμοι.... |