PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με τον αεραγωγό του A/C στην κεντρική κονσόλα

Lucifer - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 15:42:02
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τον αεραγωγό του A/C στην κεντρική κονσόλα
ρε παιδια εδω και λιγο καιρο ενας μαλ***ς φιλος μου επαιζε με το πως το λενε τωρα Rolling eyes αυτο που βγαινει ο αερας απο το κλιμα και το κατευθυνεις.το προβλημα ειναι στην κεντρικη κονσολα το δεξι κοματι οπως το επαιζε εφυγε απο το κλιπ του μια απο τις καθετες γριλιες. υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω εγω??μην το τρεχω στην πεζο και πληρωνω γ@@@@@@@@κα.
ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα Shocked
just a joke
Steve - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 16:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον λες τα φτερά του αεραγωγού της καμπίνας. Βασικά πρέπει να φτιάχνεται, εκτός κι αν έχει σπάσει! Sad

Τότε θα αναγκαστείς να πληρώσεις €5-10 και να πάρεις ένα καινούριο Razz Ή ζήτα τα από τον π Cussing out άρα που στο χάλασε Wink
kovac - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:03:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με τον αεραγωγο του A/C στην κεντρικη κονσολα
lucifer έγραψε:
ρε παιδια εδω και λιγο καιρο ενας μαλ***ς φιλος μου επαιζε με το πως το λενε τωρα Rolling eyes αυτο που βγαινει ο αερας απο το κλιμα και το κατευθυνεις.το προβλημα ειναι στην κεντρικη κονσολα το δεξι κοματι οπως το επαιζε εφυγε απο το κλιπ του μια απο τις καθετες γριλιες. υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω εγω??μην το τρεχω στην πεζο και πληρωνω γ@μησιατικα.
ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα Shocked
just a joke

Αυτά που θα σου πω είναι με μεγάλη επιφύλαξη. Smile
Το "χερουλάκι" με το οποίο κατευθύνεις τις γρύλιες αν το τραβήξεις βγαίνει! Ξέρω, δε μιλάς για το χερουλάκι. Wink
Υποθέτω πως και οι γρύλιες βγαίνουν (και μένει μόνο το περίγραμμα, το οποίο και συνήθως βάφουμε), αλλά δεν ξέρω αν βγαίνουν μία-μία. Δεν το νομίζω πάντως.

Μιας και έχω ελεύθερο χρόνο, πάω να βγάλω το πλαϊνό (όχι της κεντρικής κονσόλας) και θα σου πω τι παίζει. Wink
Touristas - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρέπει να βγάλεις την κονσολιτσα με τους αεραγωγούς να την πάρεις στο χέρι και να δεις αν μπορείς να ξαναβάλεις τις γρίλιες στη θέση τους!!
kovac - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Θα πρέπει να βγάλεις την κονσολιτσα με τους αεραγωγούς να την πάρεις στο χέρι και να δεις αν μπορείς να ξαναβάλεις τις γρίλιες στη θέση τους!!

Λοιπόν, κάπως έτσι είναι.
Έβγαλα τον πλαϊνό αεραγωγό και τον έλυσα (όσο ζω μαθαίνω Very happy ).
Τελικά οι κάθετες γρύλιες (αυτές που θες δηλαδή), όντως βγαίνουν μια-μια. Το ίδιο ισχύει και για τους κεντρικούς αεραγωγούς. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (αφού έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα πιο παλιά). Αρκεί να μην έχει σπάσει το πλαστικό. Αν δεν έχει σπάσει το φτιάχνουμε. Wink

Φτιάξε το προφίλ σου ή στείλε μου pm και πες μου που είσαι (ελπίζω εντός Αττικής) για να συναντηθούμε αν είναι. Wink
Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγάλω φωτογραφίες και να το κάνεις μόνος σου. Very happy
George4 - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 19:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
ρε χρηστο αμα ειναι κανεις τετοιες δουλειες στο τσαμπα να σε εχω στα υποψιν Laughing Laughing
kovac - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 19:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
George4 έγραψε:
ρε χρηστο αμα ειναι κανεις τετοιες δουλειες στο τσαμπα να σε εχω στα υποψιν Laughing Laughing

Εσένα επειδή σε συμπάθησα κιόλας, θα σε πληρώσω κι από πάνω!!!! Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
Lucifer - Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Touristas έγραψε:

Λοιπόν, κάπως έτσι είναι.
Έβγαλα τον πλαϊνό αεραγωγό και τον έλυσα (όσο ζω μαθαίνω Very happy ).
Τελικά οι κάθετες γρύλιες (αυτές που θες δηλαδή), όντως βγαίνουν μια-μια. Το ίδιο ισχύει και για τους κεντρικούς αεραγωγούς. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (αφού έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα πιο παλιά). Αρκεί να μην έχει σπάσει το πλαστικό. Αν δεν έχει σπάσει το φτιάχνουμε. Wink

Φτιάξε το προφίλ σου ή στείλε μου pm και πες μου που είσαι (ελπίζω εντός Αττικής) για να συναντηθούμε αν είναι. Wink
Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγάλω φωτογραφίες και να το κάνεις μόνος σου. Very happy

Δυστηχως για μενα ειμαι απο Ροδο.στειλε καμια φωτο σε παρακαλω γιατι δεν πιανουν τα χερια μου.ελαφρος κουλαμαρας Laughing Laughing
kovac - Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
Δυστηχως για μενα ειμαι απο Ροδο.στειλε καμια φωτο σε παρακαλω γιατι δεν πιανουν τα χερια μου.ελαφρος κουλαμαρας Laughing Laughing

OK, αλλά θα αργήσουν λίγο γιατί κάτι προέκυψε! Sad
Πιστεύω μέσα στο Σ/Κ να τις έχεις. Wink
Λέω να φτιάξω κι ένα HOW-TO μιας και θα βγάλω την κονσόλα. Very happy
Steve - Τρι 11 Μάϊ 2004, 11:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, στείλτο και στους mod/admin όταν το κάνεις για να το βάλουν στην ανάλογη ενότητα που θα δημιουργηθεί! Very happy
kovac - Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
kovac έγραψε:

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, στείλτο και στους mod/admin όταν το κάνεις για να το βάλουν στην ανάλογη ενότητα που θα δημιουργηθεί! Very happy

Σταύρο (ελπίζω να το πέτυχα Very happy ) θα το βάλω και θα γράψω όπως και στο προηγούμενο πως αν θέλουν το κάνουν υπόμνημα (το προηγούμενο υποθέτω δεν έγινε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί Very happy ). Wink
Steve - Τετ 12 Μάϊ 2004, 00:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Σταύρο (ελπίζω να το πέτυχα Very happy ) θα το βάλω και θα γράψω όπως και στο προηγούμενο πως αν θέλουν το κάνουν υπόμνημα (το προηγούμενο υποθέτω δεν έγινε μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί Very happy ). Wink

Χαίρομαι που γνωρίζεις αγγλικά. Steven = Στέφανος για όσους πάνε να με μπερδέψουνε. Τώρα για το Στέλιος δεν θυμάμαι στα αγγλικά πως είναι Rolling eyes

Βασικά το προηγούμενο δεν έγινε διότι δεν υπάρχει ανάλογο σημείο στο forum για να μπεί Razz Wink
kovac - Τετ 12 Μάϊ 2004, 15:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
kovac έγραψε:

Χαίρομαι που γνωρίζεις αγγλικά. Steven = Στέφανος για όσους πάνε να με μπερδέψουνε. Τώρα για το Στέλιος δεν θυμάμαι στα αγγλικά πως είναι Rolling eyes

Shocked Shocked Shocked
Έχει σχέση το Σταύρος με το Στέφανος?
ofitzis - Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ αλλά με διαφορετικό τρόπο.Σε μένα προκλήθηκε απο το κλιπάκι του αποσμητικού που πιάνει στις οριζόντιες γρύλλιες αφού βάλε βγάλε (μιας και πέφτει συχνά) έβγαλε απ΄τη θέση τους δύο κάθετες γρύλλιες...
Σήμερα το πήγα στον Κανελή,ευτυχώς είμαι ακόμα εντός εγγύησης.Θα μου αλλάξουν όλη τη κεντρική κονσόλα γιατί πάει όλο μαζί.
Νο problem,αφού ακόμα ένα μέρος του αμαξιού μου θα γίνει και πάλι καινούριο εκμεταλλευόμενος την εγγύηση... Laughing
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 06:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγγύηση rulz... Razz Έτσι πρέπει, βαράτε τους αλύπητα!

kovac: Όχι δεν έχει καμία σχέση. Απλά με ενα "n" στο τέλος αλλάζει το όνομα! Wink
Lucifer - Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα νεο με τις φωτο?? Crying or Very sad
PHSYBORG - Τετ 19 Μάϊ 2004, 12:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
KOVAC δωσε HOW TO k σωσε !
kovac - Τετ 19 Μάϊ 2004, 19:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
κανενα νεο με τις φωτο?? Crying or Very sad

Τώρα το φτιάχνω...μόνο που έγινε ένα μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και δεν είναι όλες. Embarassed Embarassed
Λείπουν αυτές που βγάζω την κονσόλα και το RCD. Embarassed

Αααααααααααχ...δεν πήγαινα στο nik7 για τις φωτογραφίες... Sad Sad Sad
Lucifer - Τετ 19 Μάϊ 2004, 21:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Τώρα το φτιάχνω...μόνο που έγινε ένα μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και δεν είναι όλες. Embarassed Embarassed

ασε εχω και γω τα δικα μου Shocked σημερα με ψ@λιασε ενα Rover απο δικη μου μαλ***α.αντι για να καρφωσω την 3η πηγα και το επεξα ο κουρεα της Σεβιλης
Embarassed
την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος Evil αλλα και κλειστος Twisted evil
που θα μου παει η Ροδος ειναι μικρη Laughing Laughing
kovac - Τετ 19 Μάϊ 2004, 22:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
kovac έγραψε:

ασε εχω και γω τα δικα μου Shocked σημερα με ψ@λιασε ενα Rover απο δικη μου μαλ***α.αντι για να καρφωσω την 3η πηγα και το επεξα ο κουρεα της Σεβιλης
Embarassed
την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος Evil αλλα και κλειστος Twisted evil
που θα μου παει η Ροδος ειναι μικρη Laughing Laughing

Έτοιμος!
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=76135#76135
Όσο για το Rover, τι να πω? Συμβαίνουν κι αυτά! Confused Very happy Wink

PHSYBORG έγραψε:
KOVAC δωσε HOW TO k σωσε !

Έτσι έτσι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να γίνω μέλος της Power ΟΥΟΥΣΤ!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Ady? Τι λες? Θα με κάνεις κι επίσημα μέλος? Embarassed Embarassed Embarassed
Θα βγάλουμε και σηματάκι Power ΟΥΟΥΣΤ να το βάλουμε στην υπογραφή για να πέσει και κράξιμο για πηγαδάκια/ίντριγκες/δολοπλοκίες/κτλ/κτλ. Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνουμε ε? Μην παρεξηγηθεί κανείς. Wink
Ady - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 07:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Θέλω να γίνω μέλος της Power ΟΥΟΥΣΤ!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Ady? Τι λες? Θα με κάνεις κι επίσημα μέλος? Embarassed Embarassed Embarassed
Θα βγάλουμε και σηματάκι Power ΟΥΟΥΣΤ να το βάλουμε στην υπογραφή για να πέσει και κράξιμο για πηγαδάκια/ίντριγκες/δολοπλοκίες/κτλ/κτλ. Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Είσαι ήδη επίτιμο μέλος της "POWER ΟΥΟΥΣΤ".

Εύγε για την καλή δουλειά και πάνω απ' όλα για το μεράκι που έχεις.
Lucifer - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 12:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Έτοιμος!
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=76135#76135
Όσο για το Rover, τι να πω? Συμβαίνουν κι αυτά! Confused Very happy Wink

απειρα μπραβο στον Kovac για το μερακι του και την υπομονη του.
με εσωσες φιλε να σαι καλα Wink
χθες βραδυ κιολας βγηκα με τους φακους και τα εργαλεια σαν τον κλεφτη και το εφτιαξα Cool
kovac - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 13:03:56
Θέμα δημοσίευσης:
Όλκιμος έγραψε:
Είσαι ήδη επίτιμο μέλος της "POWER ΟΥΟΥΣΤ".

Εύγε για την καλή δουλειά και πάνω απ' όλα για το μεράκι που έχεις.

Ευχαριστώ Ady!!!!! Embarassed Embarassed
Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια! Very happy

lucifer έγραψε:
απειρα μπραβο στον Kovac για το μερακι του και την υπομονη του.
με εσωσες φιλε να σαι καλα Wink
χθες βραδυ κιολας βγηκα με τους φακους και τα εργαλεια σαν τον κλεφτη και το εφτιαξα Cool[/

Να 'σαι καλά! Very happy
Κι εγώ βράδυ παίρνω κατσαβίδια και μπαλαντέζες! Wink
Χαρά μου που βοήθησα! Very happy
paris - Τετ 02 Μάρ 2005, 14:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμή αεραγωγόυ από τον Κανελή(νυν Penteli car center) 50€ με εργατικά(Ρώτησα στις 25/2/2005
paris - Τρι 08 Μάρ 2005, 14:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
Για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την γρίλια του αεραγωγού μου είπανε στον Κανελλή οτι θέλει αλλαγή και οτι μαζί με τα εργατικά θέλουν 50 ευρώ. Όταν τους είπα αν μπορούν κάτι να κάνουν μου είπαν οχι γιατί η γρίλια είναι σπασμένη και τους απάντησα οτι θα το σκεφτώ. Πάω σπίτι παίρνω μια τανάλια με μύτη τράβάω την και κούμπωσε με την μια. Ουτε σπασμένη ούτε τίποτα. Οι ψεύτες μόνο για να πάρουν τα λεφτά οι απατεώνες.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες