PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σκορτσαρίσματα όταν είναι κρύο, HELP ...

Ivang - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 11:36:00
Θέμα δημοσίευσης: Σκορτσαρίσματα όταν είναι κρύο, HELP ...
Όταν είναι κρύο (και μόνο τότε) μου κάνει κάποια σκορτσαρίσματα, στην αρχή νόμισα ότι είναι βενζίνη αλλά τώρα φοράω ultimate 100, μετά υπέθεσα φίλτρο ελευθέρας K&N θέλει καθάρισμα, το καθάρισα και πάλι τα ίδια. Μόλις ζεσταθεί λίγο και η θερμοκρασία φτάσει στο 1ο τέτατρο όλα εντάξει, καμιά γνώμη κανείς?
Το σπαστικό είναι ότι μου το κάνει το τελευταίο 2μηνο!!!
Confused Confused Confused
dodis - Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπητε φιλε βαγγελη καλημερα.τι ιδιο πραγμα μου κανει κι εμενα οταν η θερμοκρασια φτανει στους 70.κρυο δηλαδη.υπεθεσα οτι ηταν βενζινη.οταν εβαλα την 100 αρα δε μου το εκανε καθολου στην αρχη.μετα παλι τα ιδια.οποτε ξανα εβαλα απλη.εψαξα κι εγω αρκετα να δω τι φταιει.οταν πηγα για σερβις ρωτησα τον μηχανικο μου και μου εδωσε την σωστη απαντηση πιστευω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να σκεφτεις.ειναι ο αισθητηρας λ που ακριβως σε εκεινη την θερμοκρασια που μας το κανει αλλαζει το μειγμα απο πλουσιο σε φτωχο.καλα μη βαρατε Sad Rolling eyes δεν ειμαι και μηχανικος να το διατυπωσω σωστα αλλα νομιζω οτι το ειπα σωστα.δεν μπορεις να το αποφυγεις δεν ειναι και τιποτα σοβαρο δηλαδη.τωρα θα μου πεις και γιατι δε μου το εκανε οταν ηταν καινουργιο;κι εχεις δικιο.αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;πως θα βγαλουν το ψωμι τους κι οι μηχανικοι και οι εμποροι με τα ανταλλακτικα; Very happy Very happy Very happy
TONY PAP - Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
dodis έγραψε:
αγαπητε φιλε βαγγελη καλημερα.τι ιδιο πραγμα μου κανει κι εμενα οταν η θερμοκρασια φτανει στους 70.κρυο δηλαδη.υπεθεσα οτι ηταν βενζινη.οταν εβαλα την 100 αρα δε μου το εκανε καθολου στην αρχη.μετα παλι τα ιδια.οποτε ξανα εβαλα απλη.εψαξα κι εγω αρκετα να δω τι φταιει.οταν πηγα για σερβις ρωτησα τον μηχανικο μου και μου εδωσε την σωστη απαντηση πιστευω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να σκεφτεις.ειναι ο αισθητηρας λ που ακριβως σε εκεινη την θερμοκρασια που μας το κανει αλλαζει το μειγμα απο πλουσιο σε φτωχο.καλα μη βαρατε Sad Rolling eyes δεν ειμαι και μηχανικος να το διατυπωσω σωστα αλλα νομιζω οτι το ειπα σωστα.δεν μπορεις να το αποφυγεις δεν ειναι και τιποτα σοβαρο δηλαδη.τωρα θα μου πεις και γιατι δε μου το εκανε οταν ηταν καινουργιο;κι εχεις δικιο.αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;πως θα βγαλουν το ψωμι τους κι οι μηχανικοι και οι εμποροι με τα ανταλλακτικα; Very happy Very happy Very happy

Οπότε αν πρόκειται για κάτι φυσιολογικό γιατί γράφεις ότι όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τα φτύνουν κλπ ?
Ivang - Παρ 07 Μάϊ 2004, 09:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
dodis έγραψε:
αλλα ολα τα πραγματα αδερφε μου καποια στιγμη τα φτυνουν θελουν αλλαγη κ.τ.λ. καταλαβες ετσι;

Γειά σου Θοδωρή, δηλ. τι εννοείς ότι ο αισθητήρας λ θέλει άλλαγμα επειδή δε διαβάζει σωστά, τι άλλαξε, μήπως καθάρισμα γιατί δε το πιστεύω οτι στα 2 χρόνια τα έφτυσε !
dodis - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 07:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα.καταρχην να απαντησω στον αντωνη και μετα σε εσενα βαγγελη.δεν ειδα πουθενα αντωνη να γραφω οτι ειναι φυσιολογικο.εγω ειπα οτι μετα απο καποιο διαστημα ολα τα πραγματα τα φτυνουν.κι ειδικα με το συγκεκριμενο θεμα,που με τις βενζινες που κυκλοφορουν μπορουν ανετα μετα απο καποιο καιρο να βγαλουν off τον αισθητηρα.βαγγελη ισως να υπαρχει κανα σκουπιδακι στον αισθητηρα και γι αυτο στο κανει.εμενα δε μου το κανει παντα αλλα δεν εχω βρει και χρονο να παω να κοιταξω τον αισθητηρα.
Touristas - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 09:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Η γνώμη μου καλύτερα να το πας για ένα προληπτικό τσεκάρισμα για διάγνωση δηλαδή μήπως και δείξει κάτι.
TONY PAP - Δευ 10 Μάϊ 2004, 09:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε ποιά είναι τα συμπτώματα του χαλασμένου λ στο 206?
Πχ σε ibiza που είχα παλαιότερα μου έκανε διακοπές ...
Touristas - Δευ 10 Μάϊ 2004, 17:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν για κάποιο λόγο δεν δουλέψει σωστά ο αισθητήρας καταγράφεται στην μνήμη του εγκεφάλου τώρα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό θα ανάψει λαμπάκι αυτοδιαγνωσης !
Τώρα για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν θα προλάβεις να καταλάβεις αν είναι εντάξει η όχι γιατί όπως είπα θα έχει ανάψει η λυχνία άρα πας και το κοιτάς
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες