Alex έγραψε: |
Βασικα εχω να περασω απο Διονυσο κατι χρονια. Παντως το Πεντελη-Αγ. Πετρο το χω λιωσει.
Απλα να προσεχετε τις αλεπουδες γιατι ειτε πεταγονται μπροστα σας ακουγοντας τα αυτοκινητα, ειτε τις βρισκεις σε μορφη "σπλατ" στη μεση του δρομου. |
πΕτΡοS έγραψε: |
Η διαδρομη στον διόνυσο ειναι πραγματικά καταπληκτικη... πριν λίγες μέρες με τον Φίλιππο (phyborg) και τον Χρηστο (Kovac) καναμε την διαδρομη γυρω στα μεσανυχτα... ανεβηκαμε απο κηφισιας στην διονυσου και βουρ στις στροφες...στοφη προς πεντελη και βγηκαμε στην λεωφορο πεντελης και πισω σπιτια μας. Προσωπικα εμεινα ενθουσιασμένος... και για μένα τέρμα τα λιμανακια,οι κοντρες εκει, τα στρουμφ κτλ...πλεον μονο διονυσο...πραγματικη εμπειρια.
Ειδικα η διαδρομη μετα προς πεντελη (καταβαση) εχει καινουρια ασφαλτο και ο δρομος ειναι πολυ φαρδυς και ειναι τελεια... Εχει αναφερθει κι αλλες φορες εδω απο το φορουμ η διαδρομη αλλα δεν υπηρχε θεμα και ειπα να το ανοιξω... Μάλιστα την παρασκευη το βραδυ σχεδιαζουμε ξανα μια εξορμηση προς τα εκει οπότε όσοι πιστοι προσέρθετε...! (και μετα ποτο στον VIP ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
Μάγκες αυτά που θα πω δεν είναι ψωνίστηκα!!! Μια βόλτα μόνο θα σας πείσει!!!
Την διαδρομή Πεντέλη-Διόνυσο την έχω κάνει άπειρες φορές και το εννοώ!!!! Έχω εξοχικό-τώρα και κοπέλα-στη Νέα Μάκρη και το καλοκαίρι τύχαινε να κάνω την διαδρομή έως και 6 φορές την μέρα!!! Τις στροφές τις ξέρω απέξω,ανακατοτά και ανάποδα!!! Με τον πέζακα είχα καταπιεί και Punto Gt και ο τυπάς τρελλάθηκε!!! Επίσης μαζί με τον κολλητό-γνωστό και ως κουμπάρο-έχουμε χαρτογραφίσει την διαδρομή ανέβα-κατέβα!!!! Είναι η πρωσοπική μου διαδρομή!!!! Ο καλύτερος χρόνος με τον πέζακα είναι 9'42'' κατέβα προς Μάκρη(Πεντέλη-Διόνυσος)! Τώρα αναμένεται και με το καινούργιο μου εργαλείο! Πιστεύω οτι το βράδυ δεν μπορεί να με περάσει κανείς!!! Δεν είμαι ούτε ψώνιο ούτε βλήμα ούτε ο Senna!!! Απλά όπως άλλοι ξέρουν Ριτσώνα για πχ,εμένα η διαδρομή αυτή είναι το δεύτερο-στην κυριολεξία-σπίτι μου!!! Την Παρασκευή λοιπόν ετοιμαστείτε!!! Αχ και να μου δίνανε το πεζάκι μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κι ελεγα...δε θα ποσταρει ο ειδικος??? εισαι σωστος...φυσικα και σε πιστευουμε Αντρέα!! σε περιμενουμε αυριο λοιπόν...να δουμε και τον ιαπωνα απο κοντα και εν δρασει..!! ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Εννοείται!!! Τι ώρα θα βρεθείτε και που? Σήμερα θα τα πούμε στο Ribas ? Έστειλα στον Φίλιππο πμ! |
George4 έγραψε: |
λοιπον αν κανονισετε στα σιγουρα για αυριο ενημερωστε για κανα οριστικο σημειο συναντησης και μπορει να σας γνωρισω νωριτερα απο το σαββατο, αν και εποιδη δεν σας ξερω σας φοβαμαι βραδυ και τι μαλιστα μεσανυχτα μπορει να μεταμορφωνεστε σε τιποτα ![]() ![]() |
Οτι πεις εσυ αφεντικο έγραψε: |
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους το ξεχνάνε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν επίσημη διοργάνωση του 206club....
Παρακαλώ, να μην το ξεχνάτε αυτό..... Ακόμα, παρακαλώ, στο topic να αναφέρεται εντυπώσεις από την συγκεκριμένη διαδρομή και όχι προτάσεις για οργάνωση συνάντησης...... ------------------------------ Εκ της MOD Team |
Vaggelis έγραψε: |
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους το ξεχνάνε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν επίσημη διοργάνωση του 206club....
Παρακαλώ, να μην το ξεχνάτε αυτό..... Ακόμα, παρακαλώ, στο topic να αναφέρεται εντυπώσεις από την συγκεκριμένη διαδρομή και όχι προτάσεις για οργάνωση συνάντησης...... ------------------------------ Εκ της MOD Team |
Εννοείται!!! Τι ώρα θα βρεθείτε και που?
|
συγνωμη αλλα τι συνεβη στο ποστ μου...??? εγω αλλα εγραψα...!!! και ποιανου ειναι το σχόλιο?? ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Τελευταία πολλά posts αλλοιώνονται ή σβήνονται εντελώς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον συγγραφέα. Είναι σωστό αυτό; |
kovac έγραψε: | ||
Αν κατάλαβα, κάποιος moderator ήθελε να παραθέσει το μύνημά σου, και αντί γι' αυτό θα πάτησε επεξεργασία!!! ![]() |
Alex έγραψε: | ||||
Ακριβως αυτο εγινε και την πατατα την εκανα εγω. Εκει που ειχα παλια το quote τωρα εχω το edit. Sorry, ευτυχως το ειχα στην οffline cache του explorer και το επανεφερα.. Δεν υπηρχε δολος παντως, ουτε σκοπιμοτητα... |
δυστυχως γιώργο δε το ειδα εγκαιρως το μυνημα σου για να σου στειλω το κινητο μου... τελικά ημασταν οι γνωστοι τρεις...(phsyborg,kovac, moi). Ψιλοβαριόμασταν αλλά είπαμε να την κάνουμε την βόλτα... πηγαμε απο θησεως-διονυσο κι οχι απο πεντελης όπως με παρότρυνε ο "ειδικός"... από διόνυσο μέχρι αγ. πέτρο δε το τρέξαμε καθολου καθως βρήκαμε 2-3 αμαξια μπροστά μας... Τελικά απο αγ.πετρο δε πηγαμε προς νέα μακρη γιατι βαριομασταν και γυρισαμε απο πάνω να πάμε προς πεντέλη... εκει δε βρηκαμε κινηση αλλα αντίπαλο τον δυνατο αέρα ο οποίος πραγματικά για μενα που πήγαινα μπροστά χωρις να ξέρω τον δρόμο ήταν θανατος σκέτος...ειδικα σε συνδυασμο με τα φαγωμένα μου ελαστικά!!! έβαλα ενα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα απο τον αγ.πέτρο μέχρι...τον πολιτισμο! μας πήρε 6.15λεπτά να φτάσουμε στις ταβέρνες...οχι και τόσο καλα μάλλον, αλλα οκ... ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Η χθεσινη βολτα με τη φορμουλα ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ρε συ πέτρο το αμάξι το έχεις 3-4 μήνες τώρα πότε πρόλαβες να φτάσεις στο σημείο "ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ" ....... + στρώσιμο!!! |
η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
ελπίζω να κατάλαβες την διαδρομη που μετρησαμε... φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Ναι ρε συ κατάλαβα!!! Την ανάβαση της Πεντέλης λες! Καλός ο χρόνος αν και χωρίς "εμπόδια"!!! Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο! Θα τα πούμε και από κοντά! |
Αρούλη δεν πήγα την Παρασκευή αλλά σάββατο μεσημέρι με την αδερφή μου! |
Την Παρασκεύη κανόνισε να πάμε Μάκρη για Σαβ/κο! |
Α! Ηχογραφίσαμε τον Ιάπωνα και κάνει σαν μηχανή ο καυλ....ς ![]() ![]() ![]() Αναμένεται και videακι! ![]() ![]() ![]() ![]() |
δηλωνω ένοχος...φιλοθεη/ψυχικο-πλατειες. τα λεει όλα αυτο... ![]() |
Ναι ρε συ κατάλαβα!!! Την ανάβαση της Πεντέλης λες! Καλός ο χρόνος αν και χωρίς "εμπόδια"!!! Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο! Θα τα πούμε και από κοντά! |
Ydwr έγραψε: | ||
Κατσε για να καταλαβω και εγω. Μετα την αλανα γνωστη και ως μαμηστρωνας (κατα το περιστερωνας) εχουμε ελαφρα δεξια, ανοιχτη αριστερη σε ανεπαισθητη δεξια σε δεξια που κλεινει στα μισα ( ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Λοιπον Danloup-man πρεπει πιστευω να βρεθουμε και να κανουμε ενα road book για την διαδρομη. ![]() ![]() |
Έκανα κατέβα από Πεντέλη μέχρι Μάκρη 8'39",βέβαια 1.30 το βράδυ! Όλο το βουνό δικό μου!
![]() ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Κατα δευτερον, αν ημουν εγω και σε πετυχαινα στα φαναρια. Δεν θα κοιτουσα σα βλαμμενο... Μαλλον θα χαμογελουσα και θα χειροκροταγα... ![]() ![]() 2)Χρονια μπορει να κανω την διαδρομη και να με κερασει τσαϊ καποιος που την ανεβαινει πρωτη φορα. Δεν θα τα βαψω και μαυρα ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? ![]() Επισης στο τελεφερικ στην Παρνηθα εχει καλο ποστο για βρωμικο κ μετα αναβαση ειδικα τωρα που ασφαλτοστρωθηκε κ ο δρομος με καλη ασφαλτο ! ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
να ξεμπερδεψουμε με εξεταστικές και θα ανηφορίσουμε... ![]() |
Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? ![]() |
Μια πανου στην Πεντελ κ μια στου Τελεφερικι στη Παρνηθ |
Πανω ψηλα που εχει την @@@@τη θεα !
Οταν παμε για βολτουλα κ βρωμικο θα σου ριξω ενα φωνη να κανεις join ! ![]() (AΣΧΕΤΟ : η μπορντω Xsara μπροστα στον ΗΛια καθε βραδυ ποιανου ειναι ?Εβαλες τιποτα στο δικο σου ?Ειδα ενα κοκκινο χτες με φιμε) |