GIANNIS206 έγραψε: |
ΤΑ 206 XS 1.6 16V ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MULTIPLEX ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ "ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΙ"; |
Judger έγραψε: |
Ταδε εφη ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ (φανταζομαι να τον ξερεις...) Μαλιστα εχει φτιαξει ενα ιδιο με τα δικα μας και μου ειπε οτι το αμαξι πηγαινε ΠΟΛΥ καλα. |
Judger έγραψε: |
Μιλτο ακου με προσοχη ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλαγη εκκεντροφορων του 206 με αυτους του rallye Ωοστηρια βαλβιδων Σειριακος προγραμματισμος του sagem Ελευθερη εξατμιση Σκουπα Φτανεις περιπου τα 140 αλογατα με (σχετικα)χαμηλο κοστος. Ταδε εφη ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ (φανταζομαι να τον ξερεις...) Μαλιστα εχει φτιαξει ενα ιδιο με τα δικα μας και μου ειπε οτι το αμαξι πηγαινε ΠΟΛΥ καλα. Μου ειπε οτι στο συγκεκριμενο μοτερ αυτη θεωρει την πιο καλη λυση,γιατι τα ηλεκτρονικα του ειναι πολυ πακετο!!!!! |
alemao_rallye έγραψε: | ||
δεν νομίζω να φτάσει τα 140 άλογα, μάλλον 130. |
George έγραψε: |
Καλα ειναι τοσο ευκολο να ξανακουμπωσεις τον παλιο εγκεφαλο?
Και παλι αλλαγη στις ρυθμισεις μονο για το ΚΤΕΟ? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Μιλτο περημενω νεα σου.
Παντως και τα 106 τα τελευτεα εχουν μου φαινετε 2 λαμδα αλλα αγοραζωντας τον εγεφαλο απο το MINI GROUP A επειδη η πλεξουδα ειναι τρυφυση περνεις και πλεξουδα PEUGEOTSPORT και ξεμπερδευεις μια και καλη. Οταν φτασει η ωρα για ΚΤΕΟ περνας παλι τα μαμα εγκεφαλο-πλεξουδα και ουτε γατα ουτε ζημια. Εεεε ενταξει εχει διαδικασια αλλα και τι να κανεις... |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||
Επειδη αυτη η μετατροπη τελειωσε χτες το βραδυ στο δικο μου 106 θελω να σου πω οτι δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Δεν αρκει μονο η αντικατασταση της πλεξουδας ,πρεπει να αλλαχτουν ολοι οι αισθητηρες της μηχανης, ο πολλαπλασιαστης,το ψυγειο και η κεντρικη φυσα που παει στην ασφαλειοθηκη... Μηπως θελεις να σου υπολογησω το ΚΟΣΤΟΣ αγορας και εγκαταστασης; |
Sidobre έγραψε: | ||||
????? Ε? Καλά τους αισθητήρες τους κατάλαβα (λογικό) άντε και τον πολλαπλασιαστή γιατί παίρνει από τον εγκέφαλο.... ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ??? |
Sidobre έγραψε: |
Θέλω και εγώωωωωωωωω
Ο Nτίνος τις έφερε τις πλεξούδες άραγε; ![]() ![]() |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||
Πλεξουδες ....για πιο αυτοκινητο φωναζεις; |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα παλικαρι μου ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...... |
DrJekyll έγραψε: |
Έχω ακούσει δυό τρείς να λένε ότι τα πιστόνια από τα 1,6άρια 206-307 είναι "ημι-σφυρίλατα"...Αληθέύει? ![]() Παίζει να είναι καλύτερα από τα πιστόνια των rallye??? |