PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Peugeot 206cc .Φόλα ή έτυχε;

206mario - Τρι 04 Μάϊ 2004, 11:40:23
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206cc .Φόλα ή έτυχε;
ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ 7/10/03 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΕΤΥΧΕ ΕΙΠΑΝ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΡΙΖΑΝ ΤΖΑΜΙΑ, ΟΡΟΦΗ, ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ, ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΕΞΙΑ. Ο ΔΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ PEUGEOT (ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ LION HELLAS ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ. ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ;
DimiP - Τρι 04 Μάϊ 2004, 11:58:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: PEUGEOT 206cc ΦΟΛΑ Ή ΕΤΥΧΕ;
206mario έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ 7/10/03 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΕΤΥΧΕ ΕΙΠΑΝ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΡΙΖΑΝ ΤΖΑΜΙΑ, ΟΡΟΦΗ, ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ, ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΕΞΙΑ. Ο ΔΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ PEUGEOT (ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ LION HELLAS ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ. ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ;

στο δικο μου 206 1400 μοντελο 2000 το τιμονι μου φαινονταν οτι ηταν ευθυφραμμο αλλα εδω και 1,5 χρονο τραβαει εντονα δεξια.
τι ευθυγραμμισεις τι κακο αλλα δεν φτιαχνει με τιποτα.
το παρατησα κιεγω και ας πηγαινει οπου γουσταρει. βαρεθηκα να κανω ευθυγραμμισεις να πληρωνω και να μην γινεται ετσι οπως πρεπει και οπως το θελω. Evil Evil Evil
Vasso - Τρι 04 Μάϊ 2004, 13:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες !
Εγώ όταν πρωτοπήρα το αμάξι είχε έντονο τράβηγμα αριστερά . Το αμάξι έμεινε 40 μέρες μέσα στην αντιπροσωπεία για να μου πουν στο τέλος αυτό που τους είχα πει εξ'αρχής ----> πως το τράβηγμα οφειλόταν στον πίσω άξονα. Μπορείς να διαπιστώσεις και εσύ αν γέρνει από κάπου το αμάξι με απλά μετρήματα αποστάσεων θόλων και ζαντών , θόλων εδάφους (ίσιο έδαφος εννοείται ).
Μπορείς επίσης πολύ απλά να βάλεις τα δάκτυλά σου ανάμεσα στα λάστιχα και στους θόλους να δεις αν υπάρχουν διαφορά στις αποστάσεις ... Smile
argonaftis - Τρι 04 Μάϊ 2004, 13:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το μόνο που παρατήρησα ήταν κάτι τριξιματάκια Confused . Το τιμόνι βέβαια ήταν λίγο βαρύτερο για υδραβλικό (σε σχέση με του 406) αλλά καλό...Τίποτα άλλο για την ώρα...
Kouzman - Τρι 04 Μάϊ 2004, 14:37:09
Θέμα δημοσίευσης:
καλως ηρθες στον κοσμο του 206 CC...
και οταν το πηραμε ελεγα μα πως ειναι δυνατο με 20 χιλιαρικα να τα παιρνουμε ολα, ενω οταν ειχαμε παρει το megane cabrio ειχαμε δωσει σχεδον 25 χηνες και απο εξοπλισμο δεν εχει ουτε τα μισα...
τωρα πια εχω καταλαβει τις διαφορες...
George4 - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 00:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο cc αλλα μαλλον ο Kouzman απο πανω εχει δικιο. πολυ καλη η αναλογια τιμης-εξοπλισμου για να ειναι αληθινη.
Ntinos - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 01:54:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206cc .Φόλα ή έτυχε;
206mario έγραψε:

προτεινω αλλαγη ελαστικων και δισκοπλακων (εντος εγγυησης).κοιτα το και αν γερνει σε ευθυ εδαφος.
το αμαξι δεν τραβαει οταν ειναι καινουργιο-το εχω ξαναγραψει σε ποστ σημερα λογο σφιχτου κινητηρα.Μολις κανεις καμια 30αρια χιλιαδες χιλιομετρα θα ειναι πολυ καλιτερο.
Τωρα για τους τριγμους...καμπριο ειναι και φτηνο,αλλα γενικα σε ολα τανοιχτα αμαξια ακους τριξιματα.
Βεβαια ειναι να μην σου εκατσε και ελλατωματικο,γιατι μετα χεσε ψηλα κιαγναντευε
Demis - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 08:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gia ta triximata pou proanaferthikan to exo paratirisei kai ego....alla den exei na mou pei kati....kai sti z3 enos filou mou...ta idia akous...otan to exeis anoixto kai trexeis se dromo pou einai gematos lakoubes.Bges bouliagmenis katebase elaxista ta parathira kai den tha akouseis tipota...Oso gia to timoni ontos den axizei katholoy,,se mena paizei sti proti otan spiniaro,an den to kratiseis kala sou efige to amaxi.....
overgr - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με το τιμόνι του CC, ένα έχω να παρατηρήσω...

Αλλάξτε λάστιχα!!!
Τα Continental είναι η αιτία των προβλημάτων.
Μιλάω από προσωπική πείρα. Και μάλιστα δεν τα άλλαξα με κανά
περίεργο λάστιχο... απλά Pirelli P6. Άλλο πράγμα!
NT1969 - Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ - ΕΒΑΛΑ POTENZA ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 50% ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες